Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поздравявам моите душмани и техните заместници

Featured Replies

-

• Отговори 110
  • Прегледи 9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• още си далеч от идеала  

• Емил Костов
    Емил Костов

НЕ знам кои са ти душманите и не виждам защо постваш снимки на някой , който си е скрил лицето ама иначе бил алфа мъжкар! 

• Емил Костов
    Емил Костов

1. Никога не съм бил техник във Виваком. 2.Отдавна съм написал, че няма да се женя. На тия години няма смисъл. 3 Не знам за млади или стари моми в тоя форум, защото май освен аз, никой не из

преди 3 минути, _ramus_ написа:

пише се "удари ме сачмата"... :) това е достатъчно - другото е просто кукуригане и кудкудякане. 

И, какво лошо има в това?! :) Като не я уважаваш какво друго да я удари?! :) 

преди 2 минути, _ramus_ написа:

пише се "удари ме сачмата"... :) това е достатъчно - другото е просто кукуригане и кудкудякане. 

Ко? Нье! Муза е за творчество, сачмата е за щуротии.

Ко му пречи на единия да отсвири клетвата и да навий сетрето на геврек? 

преди 3 минути, (:IdioibI:) написа:

И, какво лошо има в това?! :) Като не я уважаваш какво друго да я удари?! :) 

преди 26 минути, цър-вул написа:

Муза е за творчество, сачмата е за щуротии.

при изтрещелите няма разлика... особено в случая.

Копнежът е израз на неслученото и фантазния живот. За някои това... може да е "творческо", за мен е просто фантазна форма на истерия по никога-случващото се.

"Авторката" всъщност не е лишена от известни заложби, но кукувиците отвътре заглушават всичко и изнасилват всяко изразяване... И патеричките във форма на фантазии стават "наркотик" и обсесия.

преди 4 минути, цър-вул написа:

Ко му пречи на единия да отсвири клетвата и да навий сетрето на геврек? 

Ъ???? Може би достойнството!? Но ... нека да не задълбаваме. ;) 

Поздрав за @Коркодила:

:) 

преди 7 часа, (:IdioibI:) написа:

Напротив - нужно е. 

Това е за тази тема:

Българското общество все още не приема добре необвързаните мъже и жени. Често биват наричани с негативни епитети като "стари моми и ергени" и биват възприемани като непълноценни, нежелани, незрели, самотни, нереализирани, "изтървали последния влак". При мъжете все пак има някаква толерантност, но при жените над 30-35 социалният натиск да се омъжат и родят деца е доста по-силен. 

Съвременните нагласи възприемат самостоятелния начин на живот и нежеланието на човек да се обвърже като нормален, съзнателен избор за независимост. 

Според мен, предразсъдъците винаги оказват влияние върху отношението към събеседника и създават пречки в общуването.

преди 5 минути, Greta Simmer написа:

Българското общество все още не приема добре необвързаните мъже и жени.

Няма как да ги и приеме, т.е. те за България ли радят или за кого?!

Българското общество по този въпрос е консервативно, т.е. България за българите, а другите ... където си намерят място из света да ходя, но да не притежават собственост в България! ;) 

Всеки мъж или жена са добре дошли в България, стига да спазват семейните ценности! ;) 

• Автор
преди 1 час, Pamlea написа:

А то щото като създадеш семейство и отгледаш деца, имаш гаранция, че няма да те догледат котките...

Гаранция няма…. но, Вероятността намалява  значително.

преди 8 минути, Коркодила написа:

Гаранция няма…. но, Вероятността намалява  значително.

Кроки, гаранцията е 9 месеца +/- ... но не и 10,  макс 1 година! ;) През това време, ако ползваш друга или тя друг, то за каква гаранция говорим! ;) 

п.п. Реално гаранцията са децата Ви! ;) 

Из вън тебе и душманите ти има и други. Тях не ги еня как изглеждаш или какво караш. По-важно е каква информация даваш. 

Официално и извън протокола: Благодаря ти @Коркодила

Успех!

преди 1 час, Greta Simmer написа:

Българското общество все още не приема добре необвързаните мъже и жени.

Това са ваши отживелици от спомени преди да се преселите в ЮАР. 

Най-голямата част в момента от младите хора са именно законово-необвързани, във формални съжителства, ако говорим за семейства. Масово жени отглеждат сами деца, без дори да са в някакви форми на семейни съжителства и това идва защото все по-голяма част от жените са вече социално и финансово самостоятелни... и самите съжителства за тях са повече обременителни, отколкото функционално-подпомагащи.

Няма никакъв проблем вече в "българското общество", да бъде нещо прието или отхвърлено. Просто защото самото понятие вече няма никакъв смисъл - нито законов, нито социално значим.

Още се борят селяндурските привички и мироглед, с израз в "чалгаджийството и популизма", опростенчеството и основите на живота като "кеф" и "искам на мен да ми е добре"...но те са част от общата социална криза от изгубените и остарели социални основи.

Всички социални идеали от миналото вече са в праха на времето. Тия, които още не са, са на път затам и основният проблем е, че е налице вакуум и пълна бъркотия от разнообразието, който все още отминаващите поколения не са способни да запълнят и са в криза. 

преди 16 минути, _ramus_ написа:

Масово жени отглеждат сами деца,

Това поради и/или защо? :) = Щото не са избрали какво?! :) 

Те масово подражават на майките си, а някои на бащите си. И именно, че в някои има дисоциации, то нормално било да имаш няколко жени и/или мъже, за да си ти! :) Това не е деградация или прочие някаква "мъка", а загуба на идентичност! ;) 

В случая и мъжете и жените съгрешават, защото не знаят на кой да се кланят! И кой е "Номер едно" сега?! :) 

:) 

• Автор
преди 1 час, Greta Simmer написа:

Това е за тази тема:

Българското общество все още не приема добре необвързаните мъже и жени. Често биват наричани с негативни епитети като "стари моми и ергени" и биват възприемани като непълноценни, нежелани, незрели, самотни, нереализирани, "изтървали последния влак". При мъжете все пак има някаква толерантност, но при жените над 30-35 социалният натиск да се омъжат и родят деца е доста по-силен. 

Съвременните нагласи възприемат самостоятелния начин на живот и нежеланието на човек да се обвърже като нормален, съзнателен избор за независимост. 

Според мен, предразсъдъците винаги оказват влияние върху отношението към събеседника и създават пречки в общуването.

До като си играете на модерни общества, резервата се превърна в Джунгла, и генефонда на стария континент се подменя рязко с цигански и арабски. Кадафи го предрече на времето, че исляма ще превземе стария континетн без война.  В момента от моите набори изчезват цели поколения. И то не калпави хора. Мой близък спортист, републикански по борба, финансово осигурен да направи и отгледа на цял областен град в България на жени по две деца минимум, и той ще става пушечно месо на котките.

преди 6 минути, Коркодила написа:

И то не калпави хора.

не, не са калпави, а неспособни за адаптация и изменчивост. 

Природата определя това - който не може е обречен да 'изчезва'. Ако и вие сте така, също сте обречен и само ще объркате децата си, за да не са адаптивни, според природата си. Най-големата надежда е... децата да не са като вас, но за съжаление се случва рядко.

преди 18 минути, Коркодила написа:

пушечно месо на котките

Кроки, свиквай .. това са хартиени котки както каза някой?! ;) 

• Автор
преди 25 минути, (:IdioibI:) написа:

Кроки, свиквай .. това са хартиени котки както каза някой?! ;) 

Хартиени ли…? След една нова година точно н 02.01 цяла нощ не ме остави да спя и ми лазеше по периферната нервна система. И точно в 6:00ч. я препарирах с флоберката, само каза  ,,Мияуууу,, и после настъпи гробна тишина.

преди 23 минути, Коркодила написа:

Хартиени ли…? След една нова година точно н 02.01 цяла нощ не ме остави да спя и ми лазеше по периферната нервна система. И точно в 6:00ч. я препарирах с флоберката, само каза  ,,Мияуууу,, и после настъпи гробна тишина.

Кроги, казах го на жена си, а сега и на теб: Аз не обичам домашните любимци! ;) Те, както сподели един хижар от "Хайдушка песен или подобие..." са "белезници"! ;) 

На братовчед ми, му казах да не бие с флоберката гугутките и те .... получи ... прочие, а седмица преди случката имаше "история" с някакви по твое му котка, а за мен гълъб!

Седи кротко в гьола си! ;) В ниските земи може да си силен, но не и тук!

Бъди щастлив и се радвай на "късното лято"! Успех!

преди 1 час, Коркодила написа:

Моли се да не ме срещнеш.
Ще ти изкарам тая бангия откъм гъза през устата.

• Автор
преди 2 минути, chepik написа:

Моли се да не ме срещнеш.
Ще ти изкарам тая бангия откъм гъза през устата.

Град Грьонинген. Ще ти уредя най-висок процент на ТЕЛК.

преди 1 час, (:IdioibI:) написа:

Кроги, казах го на жена си, а сега и на теб: Аз не обичам домашните любимци! ;) Те, както сподели един хижар от "Хайдушка песен или подобие..." са "белезници"! ;) 

На братовчед ми, му казах да не бие с флоберката гугутките и те .... получи ... прочие, а седмица преди случката имаше "история" с някакви по твое му котка, а за мен гълъб!

Седи кротко в гьола си! ;) В ниските земи може да си силен, но не и тук!

Бъди щастлив и се радвай на "късното лято"! Успех!

Не си напъвай и ти периферната нервна система. На твоите години може да бъде фатално.

преди 14 минути, Коркодила написа:

Не си напъвай и ти периферната нервна система. На твоите години може да бъде фатално.

Кроки, с фатално ли почна да ме плашиш?! :)

ОК, разбрах те, т.е. ти се страхуваш от това да не умреш. :) Е, ще видим кой ще черпи за смъртта на другия! :)  

Темата е в раздел празни "приказки и забава", където някой умник е сложил и "изповеди"... :) 

Работата е че глупостите тук нито са забавни, нито са изповедни, а само празни - като автора си. По-голяма скука от примитивни комплексари, просто няма сред целия форум. 

Да се снимаш къв си велик, като си на маса в заведение :) ..., пък биреното шкембе , витилигото и запуснатия външен вид дори сам не си даваш сметка че са сигнали за мизерията която стои някъде скрита отвъд примитивната показност и нуждата да се хвалиш... с каквото имаш. Яко "имане" е... на нивото и нуждите на орангутан. 

преди 8 часа, Коркодила написа:

Абе да бичи стар ерген и това. Само щото ще го изядат котките струва ли си да се жени? Според мен не.

Ама човек може да си живее като женен и без да се е оженил. Пак казвам - подписа не ти гарантира нищо, освен проблеми.

• Автор
преди 2 часа, (:IdioibI:) написа:

Кроки, с фатално ли почна да ме плашиш?! :)

ОК, разбрах те, т.е. ти се страхуваш от това да не умреш. :) Е, ще видим кой ще черпи за смъртта на другия! :)  

Амин!

преди 4 часа, (:IdioibI:) написа:

Аз не обичам домашните любимци! 

Тогава защо не дадеш по едно коте на тия, дето си "нямат ни дете, ни коте"? 😺

• Автор
преди 3 часа, _ramus_ написа:

Темата е в раздел празни "приказки и забава", където някой умник е сложил и "изповеди"... :) 

Работата е че глупостите тук нито са забавни, нито са изповедни, а само празни - като автора си. По-голяма скука от примитивни комплексари, просто няма сред целия форум. 

Да се снимаш къв си велик, като си на маса в заведение :) ..., пък биреното шкембе , витилигото и запуснатия външен вид дори сам не си даваш сметка че са сигнали за мизерията която стои някъде скрита отвъд примитивната показност и нуждата да се хвалиш... с каквото имаш. Яко "имане" е... на нивото и нуждите на орангутан. 

А яко нямане на какво ниво е…? За един приятел питам?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.