Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поздравявам моите душмани и техните заместници

Featured Replies

преди 5 часа, (:IdioibI:) написа:

Вие, ако не се разберете преди акта (подпис пред светската власт и/или църковна венчавка), то за каква вяра става въпрос, че не разбрах?! Едното урежда унаследяването, а другото е клетва пред Бог за взаимна вяра. Обичта е до време. После остава любовта към децата ви! ;) 

п.п. За жалост в България трябва да имате и подпис пред светската власт, ако желаете да имате и църковен брак. 

Вярата и доверието се градят с години, не с клетвите пред попа! Унаследяването е за алчните :)  Значи според теб една двойка , ако няма деца, но се обичат много - след време няма да се обичат така ли :) Говориш смешки наистина. Да ти дам един пример - едно семейство имало дете, което много обичали, разбира се това ги сплотявало. След време обаче дошла старостта - майката починала, останал бащата, И това дете, което било отгледано с любов и обгрижвано изпратило майка си в старчески дом, да се грижат други за нея, а не то. Там разбира се не се грижили кой знае колко за нея и починала и тя..... Изводът е, че децата не са всичко на света - защото точно те могат да ти забият нож в гърба. Историята не ме касае лично, измислих я просто за пример - но има много такива случаи в света...  Така, че това за любовта и децата недей ми ги дрънка, защото са митове....  А мога да ти дам и още много примери - детето става наркозависимо и убива майка си за пари ? Е? Или пък детето постоянно бяга от вкъщи, въпреки, че е обичано и обгрижвано и накрая го прибират социалните :) ? Е? Любовта не се доказва с това, че имаш деца или сложен подпис пред попа..... Любовта се гради с години и когато е устойчива тя живее вечно!

• Отговори 110
  • Прегледи 9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• още си далеч от идеала  

• Емил Костов
    Емил Костов

НЕ знам кои са ти душманите и не виждам защо постваш снимки на някой , който си е скрил лицето ама иначе бил алфа мъжкар! 

• Емил Костов
    Емил Костов

1. Никога не съм бил техник във Виваком. 2.Отдавна съм написал, че няма да се женя. На тия години няма смисъл. 3 Не знам за млади или стари моми в тоя форум, защото май освен аз, никой не из

преди 1 минута, isi-to-fi-a написа:

Вярата и доверието се градят с години, не с клетвите пред попа!

Годините в пубертета не Ви ли стигнаха?! От 13 до 18 (+3 или 5) колко са?! 

току-що, (:IdioibI:) написа:

Годините в пубертета не Ви ли стигнаха?! От 13 до 18 (+3 или 5) колко са?! 

Годините в пубертета не са за истинската любов - там са връзки от по 3-4 месеца.... 1,2,3 години :) Тогава се мисли повече за учене, кариера и т.н... Аз на 13 години съм си играла с играчки, не съм мислила за оная работа... А че други са си мислили с патките тогава си е тяхна работа.  Затова после има много изоставени деца и разводи - щото се е* в пубертета, пък те не знаят още пика ли им се или им..... 

Темата отиде на майната си, щях да питам автора - като толкова се хвали защо си крие лицето от снимките или ползва чужди снимки ?

преди 1 минута, isi-to-fi-a написа:

Годините в пубертета не са за истинската любов - там са връзки от по 3-4 месеца.... 1,2,3 години :) Тогава се мисли повече за учене, кариера и т.н... Аз на 13 години съм си играла с играчки, не съм мислила за оная работа... А че други са си мислили с патките тогава си е тяхна работа.  Затова после има много изоставени деца и разводи - щото се е* в пубертета, пък те не знаят още пика ли им се или им..... 

Темата отиде на майната си, щях да питам автора - като толкова се хвали защо си крие лицето от снимките или ползва чужди снимки ?

Значи нямате адекватно нравоучение. ОК! Като направите кариера = наслука! 

преди 6 минути, isi-to-fi-a написа:

Той показва живота си, а не мутрата, т.е. явно има дефекти по лицето. :) 

преди 1 час, isi-to-fi-a написа:

Или пък детето постоянно бяга от вкъщи, въпреки, че е обичано и обгрижвано

Toва няма как да стане. Клишетата са сигурно нещо чудесно, но не струват нищо като съдържание. Въобще... девалвирали са и такива думички като "обич и грижа". За някой родител обич може въобще да не означава, което е ОБИЧ за детето. Тия две думички после девалвират за цял живот и за "детето" - след като му е зададен грешен или изтрещял пример. 

Има и други проблеми - обич и грижа , дори в идеалния си вариант, не са въобще достатъчни за да се поставят здрави психични фундаменти за което и да е дете. Включително и за да премине през зрелостта връзката между родители и деца, в продължаващи по-зрели отношения последствие. 

Заради такива дефицити масово децата сега са без каквито и да е устойчиви устои. Гледаме примерите за тия дефицити всеки ден по новините, а в Швеция е един световен уникален пример в който децата са започнали бунтарски начин на масово създаване на един напълно техен си свят - за жалост, изпълнен с насилие, бандитизъм и убийства. не че това подминава и САЩ или няма подобни изстъпления навсякъде.

Напълно грешния начин по който се гледа на децата е голям сегашен проблем. И основната грешка в него са историческите инерции и изтрещяването на няколко поколения "родители". Разбира се - и виртуала е мощен фактор...  

преди 1 час, isi-to-fi-a написа:

Аз на 13 години съм си играла с играчки, не съм мислила за оная работа...

само че други на тая възраст вече имат по два аборта. :) Да споменавам ли и че на същата възраст вече си боядисват косата, по-имотните почват и с "корекциите", щом грима, изгъзните дрешки и хрумки, както и тауировките вече не са им достатъчни в битката да се харесат. 

Телефоните и разголените клипчета в ТИКТОК са си нещо съвсем естествено към цялата днешна картинка - и около всичко това все някъде има "родители", които вярват че полагат грижа и обич за децата си... :) А без всякаква адекватна емоционална връзка с децата и пълно неглеже за потребностите им през всяка възраст. 

преди 12 минути, _ramus_ написа:

Да споменавам ли и че на същата възраст вече си боядисват косата, по-имотните почват и с "корекциите", щом грима, изгъзните дрешки и хрумки, както и тауировките вече не са им достатъчни в битката да се харесат. 

Браво бейби .... излей си душичката!

• Автор
преди 3 часа, (:IdioibI:) написа:

Той показва живота си, а не мутрата, т.е. явно има дефекти по лицето. :) 

Ай донт кер абаут

IMG_0613.jpeg

Като караш кола, гледай напред бре. Какво си забил очите си в педаслите? Да не ги бъркаш случайно, кой , къде се намира? Даже и фготоапарата не е можал да те "хване" като хората.

преди 6 минути, Колев 74 написа:

Като караш кола, гледай напред бре. Какво си забил очите си в педаслите? Да не ги бъркаш случайно, кой , къде се намира? Даже и фготоапарата не е можал да те "хване" като хората.

Който пие бира на закуска и после се качва да кара, е така. 😒

Сега сериозно. Прегледай снимката с теб на плажа и я премахни, или помоли модератор. Последната, може да ти изиграе лоша шега в твой ущърб! Просто е молба. Нищо, че не се вижда лицето ти. 1-ва страница.

• 4 месеца по-късно...

Наздраве! :beer:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.