Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поздравявам моите душмани и техните заместници

Featured Replies

преди 24 минути, Banesc написа:

и тебе ли те ожили пчела по устата :getout:

тебе те е Ожилила пчелата на джуджетата

• Отговори 110
  • Прегледи 9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• още си далеч от идеала  

• Емил Костов
    Емил Костов

НЕ знам кои са ти душманите и не виждам защо постваш снимки на някой , който си е скрил лицето ама иначе бил алфа мъжкар! 

• Емил Костов
    Емил Костов

1. Никога не съм бил техник във Виваком. 2.Отдавна съм написал, че няма да се женя. На тия години няма смисъл. 3 Не знам за млади или стари моми в тоя форум, защото май освен аз, никой не из

Благодаря за музиката и го оценявам.

Само ти го оцени , обаче :D

Няма как, след тези думи да ти се похваля, независимо, че не съм го правил тук никога. Но да си знаеш. За всеки случай, че освем Алфа мъжкар (Кроки), ти е писал и Алфа...женкар!

преди 7 минути, Колев 74 написа:

Благодаря за музиката и го оценявам.

Само ти го оцени , обаче :D

Няма как, след тези думи да ти се похваля, независимо, че не съм го правил тук никога. Но да си знаеш. За всеки случай, че освем Алфа мъжкар (Кроки), ти е писал и Алфа...женкар!

О' нямам нищо против това - кой как се самоопределя ...

Алфа мъжкар , Алфа женкар   ..чалгар  - кой каквото си иска нека това да бъде  :D

Понякога ей такива  като него в екстремни ситуации , постъпват като човеци с главно "Ч" . 

А това е по-важно от Всичко ! И занулява всички негативи от самоопределянето ...

Коркодилчо още много има да наваксваш, Рамбо има по-космат корем, по-хубава кола и си я кара в Дубай.

преди 19 часа, Коркодила написа:

Да ,,живеят,,  душманите ми….. Общак съм бил, бачкатор съм бил…… Дааа докато ти спиш на белите чаршафи, аз бачкам да сбъдвам мечтите си. Почнах от строежа даааа. Ама къде съм сега. В Бразилията на Европа. А ти си все още в тъпия малък провинциален град дето беше и когато се пръкна. Там си роден и там ще умреш като катър без история. Панелката в която живееш до 10 години държавата ще я обяви за опасна за живеене, и ще трябва да се преместиш в кашон. Имал съм само за кюфтета…… Епа тука няма кюфтета, тююю налага ни са да ядем в някакви ресторанти на първа линия морски дарове. Температурата е 27 градуса. Подухва леко ветрец от Атлантика. Рибката е страхотна. Виното от най-добрата реколта. Иначе се влюбих и в индийската кухня. Панджапитата знаят как да манджосват. Хората покрай мен са хепи,  защото знаят, че имат истински алфа мъжкар до себе си, водача на глутницата, който винаги ще се грижи за тях и може да ги заведе и на края на света. И запомни: От както китайците измислиха барута силни хора не съществуват!

IMG_0556.jpeg

IMG_0334.jpeg

IMG_0552.jpeg

IMG_0555.jpeg

IMG_0364.jpeg

IMG_0558.jpeg

IMG_0375.jpeg

IMG_0559.jpeg

IMG_0560.jpeg

IMG_0352.jpeg

IMG_0254.jpeg

Гоуем си бате евала!!!!!! :yanim: :wors:

мен ме кефи как кроки си мисли, че всички му завиждат и се занимават с него

сутрин като станат и първата им мисъл е да кажат "ейййй тоя кроки сигурно пак маха кюфтаци на някой плаж, защо не съм като него?"

преди 4 минути, buldak написа:

сутрин като станат и първата им мисъл е да кажат "ейййй тоя кроки сигурно пак маха кюфтаци на някой плаж, защо не съм като него?"

Един път като ходих на турски ресторант и ядох много вкусни кифтета наистина викам еееейй ако можеше и корки да тества тези вкусни кифтаци , щеше да дойде да живее тук! :) 

Но иначе ми харесва, как си мисли, че света се върти около неговата АЛФА личност :) 

преди 2 часа, Inana.. написа:

Аз съм като форумна конспирация - колкото повече четеш, толкова по-малко разбираш.

Ти си най-обикновена девиантка, спасяваща се като се е преселила в своя си фантазна версия на приказка, в която да си "принцесата" - специална, силна, умна, сигурна, желана, привличаща внимание... все работи дето само така да си ги преживееш. Острата нужда  и вкопчване в тази приказка е заради психични проблеми от непреживяни травми, но в лоша комбинация от "наследство", което си носиш още от утробата. Не е нищо особено, нито специално - така са много други, вкл и няколко сред КАЛДАТА. 

Кукуригането не е никаква конспирация - колкото повече се изфантазираш, толкова повече лъсва изтрещялката. 

Единствения... и еднорога си гледай - ти си пропаднала там преди много години. Принципно с тая диагноза няма кой да те вземе... и да го излъжеш някак си, все ще стане свидетел на изтрещяването, на гласовете в главата, на политбалалайките и виртуалните ти фантазни изстъпления. 

Добре е че нямаш деца... предполагам че се сещаш защо е "по-добре", че гласовете на ДНК-то ти не ги чува друг, но гените от тва ДНК са поразбъркани и бъговете се предават на поколението... ако не е на първото, то след това все някъде избива. Може би и не си първата в генетичната линия и е въпрос само на подходящ и навременен тригър и... Като се "отвори тая врата" и ... доживот. 

Не пиша че си виновна за нещо - просто преживяваш по своя си начин и влагаш в това огромен ресурс. Това не означава че не мога да си позволя да съм директен и прям. Предпочитам така да е... другия вариант не ми е съответствен.  

преди 12 минути, buldak написа:

Даже не искам да се заяждам с него, но ако искаш го питай защо не ходи на почивка през нормалния период през който нормалните хора ходят на почивка от юни до август. 

преди 3 часа, Емил Костов написа:

:lol6: Да спрем с глупостите може ли! Нямам намерение да се пробвам с никой. Избрал съм да живея сам поради ред причини (без значение какви за аудиторията) и не е проблемът във фенерчето. Работи все още! 

С тия неща де ги споделяш, май аз ще идвам с лопатата! :) 

преди 4 минути, Belefor написа:

Даже не искам да се заяждам с него, но ако искаш го питай защо не ходи на почивка през нормалния период през който нормалните хора ходят на почивка от юни до август. 

защото само той може да си позволи да ходи през НЕнормалния период :lol6:

преди 7 минути, Belefor написа:

Един път като ходих на турски ресторант и ядох много вкусни кифтета наистина викам еееейй ако можеше и корки да тества тези вкусни кифтаци , щеше да дойде да живее тук! :) 

Искаш да тестваш легендарния гоУф, признай си. 🤭

@Коркодила, само картинки пускаш, разкажи как мина почивката? Малчугана как е? ГоУфа издържа ли на дългия път? 🚘

• Автор
преди 28 минути, buldak написа:

Абе тука няма кюфтаци, обаче има английска закуска, която обожавам. С голяма наливна бира. После минаваме през италианската сладоледаджийнкца, ядем по два големи сладоледа. После ми се доспива рязко, пребираме се да дребнем, после къде 15 часът, отиваме позакъснели за плаж. На плажа обеснявам на жената как точно ще изглежда резиденцията ни в бегето. Бутикова къща с басейн и заведение, което ще работи само за нас двамата. Лятно кино с барбарони, и огнище на двора, на което ще ми прави боб с наденица. Аз ще пуша лула, и ще си цокам Траминер-Търговище и ще се съсредоточа върху книгата, която съм обещал да напиша.

IMG_0565.jpeg

преди 18 минути, (:IdioibI:) написа:

С тия неща де ги споделяш, май аз ще идвам с лопатата! :) 

Нещо лошо ли казах?!

• Автор
преди 18 минути, Belefor написа:

Тука е целогодишно лято. И сме от края на август.

...абе...

...що го ,,душманизирате" тва МОМче бе...

...,,серсеми със серсемите"...

...няма да им обръщаш внимание...

Човека е прав  -всички ще умрем. Независимо как сме живяли, добре или зле. Лично аз предпочитам да не живея толкова добре, в лукс и охолство, защото като тръгна да мра ще ми бъде тъжно че губя толкова хубав живот. А като ти е скапан живота - местиш се с усмивка във вечността, понеже вече ти е писнало...Имах един съсед, бай Димитър, много ерудиран и умен човек беше, гледаше си бабичката която от 7 години беше с удар, на легло и памперси. Явно е усещал края си и веднаж на пейката ми каза - Ако Господ дойде вика сега и ме пита - Мите, искаш ли да изживееш още веднаж живота си, като ще ти дам да не повтаряш старите си грешки които си направил, то аз вика ще му кажа - НЕ Господи, не искам ! Вземай ме ! Човека умря на 82 без да е боледувал никога , 6 дена след него умря и бабичката

преди 8 часа, Коркодила написа:

Няма ли да се жениш? Айде давай, че ще тръгнат слухове.

Айде стига глупости. Това с жененето е отживелица от преди има нема 20 години. Подписа не дава гаранция, а е и излишен разход. И аз не съм женен (и няма и да се ожена), но това не означава, че съм ерген.

преди 5 часа, Емил Костов написа:

Отдавна съм написал, че няма да се женя. На тия години няма смисъл.

И с право, не е нужно. Независимо дали е на тия години или на други години.

преди 3 часа, _ramus_ написа:

Ти си най-обикновена девиантка, спасяваща се като се е преселила в своя си фантазна версия на приказка, в която да си "принцесата" - специална, силна, умна, сигурна, желана, привличаща внимание... все работи дето само така да си ги преживееш. Острата нужда  и вкопчване в тази приказка е заради психични проблеми от непреживяни травми, но в лоша комбинация от "наследство", което си носиш още от утробата. Не е нищо особено, нито специално - така са много други, вкл и няколко сред КАЛДАТА. 

Кукуригането не е никаква конспирация - колкото повече се изфантазираш, толкова повече лъсва изтрещялката. 

Единствения... и еднорога си гледай - ти си пропаднала там преди много години. Принципно с тая диагноза няма кой да те вземе... и да го излъжеш някак си, все ще стане свидетел на изтрещяването, на гласовете в главата, на политбалалайките и виртуалните ти фантазни изстъпления. 

Добре е че нямаш деца... предполагам че се сещаш защо е "по-добре", че гласовете на ДНК-то ти не ги чува друг, но гените от тва ДНК са поразбъркани и бъговете се предават на поколението... ако не е на първото, то след това все някъде избива. Може би и не си първата в генетичната линия и е въпрос само на подходящ и навременен тригър и... Като се "отвори тая врата" и ... доживот. 

Не пиша че си виновна за нещо - просто преживяваш по своя си начин и влагаш в това огромен ресурс. Това не означава че не мога да си позволя да съм директен и прям. Предпочитам така да е... другия вариант не ми е съответствен.  

:lock:    Нещо по-романтично нямаше ли в този стерилен , матричен пашкул ?

тцтцттцтц ....Мен ме удари музата , досега творих в твоя чест , а ти така да ме рисуваш грозно и потресаващо ...

Нищо де , явно много съм те ранявала през годините и сега  си заслужавам всяка буквичка ...мхм ....

Съжалявам , че изглеждам в очите ти в това окаяно състояние , ала не нося отговорност за твоите психични интерпретации .

..............................................

ВЪЗКРЕСЕНА В ТЕБ 

Ще се разлистя в теб - като древна мантра 

ще се разтопя във всяка твоя мисъл 

Ще бъда пламъкът, що в мрака танцува

и водата, що без глас е те орисал.

Ще ме усетиш - не със поглед, а със кожа

в трепета на въздух преди дъжд

Ще бъда твоята безименна тревога

и утехата, що идва след сън без плът.

Ще се превърна в твоята тишина,

в онзи миг, когато всичко спре.

Ще бъда шепотът на твоята вина

и прошката, що никой не изрече.

Ще ме повикаш - с глас, що не се чува,

с мисъл, що не знае страх и срам.

Ще бъда твоята последна струна,

която свири само в твоя храм.

Ще ме понесеш - като тайна в кръвта си

ще ме запомниш - не с име, а със зов.

Ще бъда пламъкът в сърцето на нощта ти

и утрото , родено от Любов ...

МИМСКИ 

.....................................................................

Подарявам ти го ..

Някой ден може да му напишеш музика и да го подариш на Света   :withballoon22:

преди 8 часа, Емил Костов написа:

Нещо лошо ли казах?!

Не бе, каза глупост! :) Никога не казвай никога! :) Идва ден и мандалото пада. После не ще ти остане време, а само ще го вдигаш ли дигаш! :) С фенерче или без фенерче! :) Но, по-добре е без светлини! ;)  

преди 7 часа, Росен 2 написа:

82

Уви, аз чакам 90, т.е. да има истински Андроиди с ИИ. После ще му мисля! ;) И, всичко това е защото получих "телеграма" под формата на инсулт. 

Бай Диман ти дума, може да не съм чак толкова ерудиран, но Господ не може да ти предложи такива неща, които е предложил на бай Димитър. (Бог да го прости или по мое му: Бог да му прости волните и неволни грехове. Амин) 

п.п. Преди 3 месеца, братовчедът получи  инсулт. Разведен, сега майка му и брат му се грижат за него. Е, в какво е съгрешил?! ;) И, кой?! ... И, той завалията сиромах! ;) 

преди 6 часа, plmen88 написа:

И с право, не е нужно.

Напротив - нужно е. Но, това няма как да го разберете. Един дом трябва да има домакиня и да се грижи за него! Ти от своя страна трябва да я уважаваш, а не да ползваш една жена за удоволствие само. Рано или късно децата "отлитат". ;) 

• Автор
преди 10 часа, plmen88 написа:

И с право, не е нужно. Независимо дали е на тия години или на други години.

Абе да бичи стар ерген и това. Само щото ще го изядат котките струва ли си да се жени? Според мен не.

А то щото като създадеш семейство и отгледаш деца, имаш гаранция, че няма да те догледат котките...

преди 11 часа, Inana.. написа:

Мен ме удари музата

пише се "удари ме сачмата"... :) това е достатъчно - другото е просто кукуригане и кудкудякане. 

преди 15 часа, _ramus_ написа:

преди 1 минута, Pamlea написа:

А то щото като създадеш семейство и отгледаш деца, имаш гаранция, че няма да те догледат котките...

Глед сеъъъ ... :) Благодаря, че ме разсмя! :) - Това първо! 

Второ: Поне венчавка трябва да има! ;) НО, законите са такива! Та, клетви си трябват и то пред свидетели иначе .... какви деца ще отгледате?! ;) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.