Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поздравявам моите душмани и техните заместници

Featured Replies

Да ,,живеят,,  душманите ми….. Общак съм бил, бачкатор съм бил…… Дааа докато ти спиш на белите чаршафи, аз бачкам да сбъдвам мечтите си. Почнах от строежа даааа. Ама къде съм сега. В Бразилията на Европа. А ти си все още в тъпия малък провинциален град дето беше и когато се пръкна. Там си роден и там ще умреш като катър без история. Панелката в която живееш до 10 години държавата ще я обяви за опасна за живеене, и ще трябва да се преместиш в кашон. Имал съм само за кюфтета…… Епа тука няма кюфтета, тююю налага ни са да ядем в някакви ресторанти на първа линия морски дарове. Температурата е 27 градуса. Подухва леко ветрец от Атлантика. Рибката е страхотна. Виното от най-добрата реколта. Иначе се влюбих и в индийската кухня. Панджапитата знаят как да манджосват. Хората покрай мен са хепи,  защото знаят, че имат истински алфа мъжкар до себе си, водача на глутницата, който винаги ще се грижи за тях и може да ги заведе и на края на света. И запомни: От както китайците измислиха барута силни хора не съществуват!

IMG_0556.jpeg

IMG_0334.jpeg

IMG_0552.jpeg

IMG_0555.jpeg

IMG_0364.jpeg

IMG_0558.jpeg

IMG_0375.jpeg

IMG_0559.jpeg

IMG_0560.jpeg

IMG_0352.jpeg

IMG_0254.jpeg

• Отговори 110
  • Прегледи 9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• още си далеч от идеала  

• Емил Костов
    Емил Костов

НЕ знам кои са ти душманите и не виждам защо постваш снимки на някой , който си е скрил лицето ама иначе бил алфа мъжкар! 

• Емил Костов
    Емил Костов

1. Никога не съм бил техник във Виваком. 2.Отдавна съм написал, че няма да се женя. На тия години няма смисъл. 3 Не знам за млади или стари моми в тоя форум, защото май освен аз, никой не из

преди 3 часа, Коркодила написа:

Почнах от строежа даааа.

Браво! Постигнал си своя комунизъм! Другите да дерзаят в демокрацията! :) 

Искрено ти се радвам!

Успех! 

НЕ знам кои са ти душманите и не виждам защо постваш снимки на някой , който си е скрил лицето ама иначе бил алфа мъжкар! :lol6:

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Влиза некъф в банката и уверено заявява:
- Искам кредит. Имам уникална идея.
- В смисъл?
- С кредита ще отворя гeй клуб.
- И как мислите, ще се изплати ли?
- Е как не. Винаги ще е пълно. Ще дойдат всички катаджии ... футболни съдии... съседът с дрелката и той ще дойде.
- Съжалявам, но ще трябва да ви откажа.
- Ами тогава и вие заповядайте.

• Автор

Емо, как е, още ли бачкаш в оная кабеларка техник? Няма ли да се жениш? Кака ти Инана ще поведе хорото на старите моми във форума, ти на старите ергени. Айде давай, че ще тръгнат слухове.

преди 2 часа, Коркодила написа:

Емо, как е, още ли бачкаш в оная кабеларка техник? Няма ли да се жениш? Кака ти Инана ще поведе хорото на старите моми във форума, ти на старите ергени. Айде давай, че ще тръгнат слухове.

1. Никога не съм бил техник във Виваком.

2.Отдавна съм написал, че няма да се женя. На тия години няма смисъл.

3 Не знам за млади или стари моми в тоя форум, защото май освен аз, никой не излиза със снимката и с възрастта си.

4. Никъде не парадирам кой съм, какъв съм, какви пари изкарвам и прочие. Нека хората да ме смятат за шматка. Така никой не ти гледа в паницата и е по-добре, че не се занимават с теб! 

5. Пожелавам ти наистина да си добре и да са така нещата както казваш! 

преди 16 минути, Емил Костов написа:

3 Не знам за млади или стари моми в тоя форум, защото май освен аз, никой не излиза със снимката и с възрастта си.

И Inana си показа лицето. Защо не се пробваш с нея? Тя е Воин на Светлината, т.е. може да ти свети, докато поправяш хардуера, без фенерче. (шегичка) 🤭

преди 29 минути, Greta Simmer написа:

Тя е Воин на Светлината,

:lol6:Ми да бе - те тия на хапчета сички са светнали воини...

Горката - толкова години и гепи.ме не помага на изтрещелите "светли воинки" докато чакат "единствения" СИ еднорог. 

За сметка на това от авторът на темата ( и снимките) извира комплексарщина на талази... Дори изнасилването на нарциса в него не помага особено, когато комплексите жадуват за да покажат "вижте ме колко съм ок". И кво виждаме - глейте към съм як с това "кво ям, колко много ям и колко е яко е където съм"... и дотам, щото друго няма. Не знам кой нарича това "алфа"... но със сигурност не и за мен и за интелигентните и образовани хора на планетата.  

Всъщност не го пиша с негативна конотация, защото това е израз на един народняшки и масов житейския мироглед, ценности, цели и стремежи... Вероятно за автора на темата това е "доказателство" че е постигнал мечтите си. Пък те... мечтите... Но всеки неговото си!

преди 18 минути, Greta Simmer написа:

И Inana си показа лицето. Защо не се пробваш с нея? Тя е Воин на Светлината, т.е. може да ти свети, докато поправяш хардуера, без фенерче. (шегичка) 🤭

:lol6: Да спрем с глупостите може ли! Нямам намерение да се пробвам с никой. Избрал съм да живея сам поради ред причини (без значение какви за аудиторията) и не е проблемът във фенерчето. Работи все още! 

преди 6 минути, Емил Костов написа:

:lol6: Да спрем с глупостите може ли! Нямам намерение да се пробвам с никой. Избрал съм да живея сам поради ред причини (без значение какви за аудиторията) и не е проблемът във фенерчето. Работи все още! 

Отцепник... Добре, ти си знаеш. :zipper:

преди 4 минути, Greta Simmer написа:

Отцепник... Добре, ти си знаеш. :zipper:

Отцепник ли?! Защо?

• Автор
преди 37 минути, Greta Simmer написа:

Нека се вземат. Но Емо трябва да е настоятелен. Както разбрахме Инана, не иска да е ,,мъжът,, във връзката. Аз когато се запознах с жената, три пъти и звъннах, телефона даваше изключено  мислих, че е ме е блокирала. После запалих колата, и тръгнах към работата и, обаче друга кола катастрофира пред мен и цяла нощ чаках да се отпуши тапата, изпусках си вече самолета за Холандия. После пък вече като трябваше да я взема, тука от летището, казах на предния ден, че няма да съм на работа на другия ден, и ме обвиниха, че не съм спазил протокола за взимане на отпуск пет дена минимум предварително и трябваше да избирам между работата и да я взема от летището. На другия ден не отидох на работа, на следващия ме изгониха, а на последващия  му изпучупих стъклата на колата на бригадира.

преди 6 минути, цър-вул написа:

Не щеш да се влееш в наш'те редици на изгорелите... 
😎

Разбира се! Няма как да се случи това! 

преди 5 минути, Коркодила написа:

Нека се вземат. Но Емо трябва да е настоятелен. Както разбрахме Инана, не иска да ,,мъжът,, във връзката. Аз когато се запознах с жената, три пъти и звъннах, телефона даваше изключено  мислих, че е ме е блокирала. После запалих колата, и тръгнах към работата и, обаче друга кола катастрофира пред мен и цяла нощ чаках да се отпуши тапата, изпусках си вече самолета за Холандия. После пък вече като трябваше да я взема, тука от летището, казах на предния ден, че няма да съм на работа на другия ден, и ме обвиниха, че не съм спазил протокола за взимане на отпуск пет дена минимум предварително и трябваше да избирам между работата и да я взема от летището. На другия ден не отидох на работа, на следващия ме изгониха, а на последващия  му изпучупих стъклата на колата на бригадира.

Не ми е само ясно, защо да участвам в твоите фантазии, коментари или сапунки. Ако съм искал да имам жена да съм си намерил.

преди 1 час, _ramus_ написа:

:lol6:Ми да бе - те тия на хапчета сички са светнали воини...

Горката - толкова години и гепи.ме не помага на изтрещелите "светли воинки" докато чакат "единствения" СИ еднорог. 

За сметка на това от авторът на темата ( и снимките) извира комплексарщина на талази... Дори изнасилването на нарциса в него не помага особено, когато комплексите жадуват за да покажат "вижте ме колко съм ок". И кво виждаме - глейте към съм як с това "кво ям, колко много ям и колко е яко е където съм"... и дотам, щото друго няма. Не знам кой нарича това "алфа"... но със сигурност не и за мен и за интелигентните и образовани хора на планетата.  

Всъщност не го пиша с негативна конотация, защото това е израз на един народняшки и масов житейския мироглед, ценности, цели и стремежи... Вероятно за автора на темата това е "доказателство" че е постигнал мечтите си. Пък те... мечтите... Но всеки неговото си!

Рамосмен , ти си като геополитическа криза бе , батко ...не мога да те игнорирам :D

Рамбо ... Ти си като Северния морски път - Неочакван, Студен и Стратегически важен. Само че вместо ледоразбивач , аз съм с лъжичка мед и малко пипер. И да -точно теб визирам , с онази полуиронична усмивка , която се прави на „над нещата“, но тайничко следи всяка моя дума.

Не знам дали си от онези, които четат между редовете или просто се губят в тях, но аз съм от онези, които обичат да пишат между ударите на сърцето. И ако случайно си мислиш, че можеш да ме разгадаеш - О, сладък Рамосмен , Аз съм като форумна конспирация - колкото повече четеш, толкова по-малко разбираш.

Ти си от онези, които се правят на недостъпни, но всъщност са просто Удобно Загърнати в сарказъм и леко его. И точно това ме забавлява. Защото аз обичам да разплитам такива като теб -С усмивка, с намигване и с леко побутване по егото.

Понякога си мисля, че зад сериозния ти тон се крие нещо много по-меко. Нещо, което не се пише във форума, а се шепне в ухото. Нещо, което не се анализира, а се Усеща.

Та… ако някога решиш да се откъснеш от своята броня и да ми отговориш - Обещавам да не съм прекалено добра. Само достатъчно Закачлива, за да те накарам да се усмихнеш. И достатъчно Инфантилна, за да се чудиш дали съм сериозна… или просто Опасно Очарователна... 

:D

И сега сериозно !  Ако не побързаш да ме спасиш , като гледам ще ме омъжат за друг :(

преди 2 часа, Inana.. написа:

:linedance:

и тебе ли те ожили пчела по устата :getout:

преди 17 часа, Коркодила написа:

Да ,,живеят,,  душманите ми…..

трябва да  махнеш тестото и зърнените неща за разширения черен дроб и да не смесваш бира  с храна 

и тва по кожата  се лекува  със  супа от варени телешки кости

може и пилешки

но по добре телешки 

И сега сериозно !  Ако не побързаш да ме спасиш , като гледам ще ме омъжат за друг :(

Последното ти изречение - то не е хубаво . То е ПРЕКРАСНО! Ето ти...от мен  <3

преди 17 часа, Коркодила написа:

Хората покрай мен са хепи,  защото знаят, че имат истински алфа мъжкар до себе си, водача на глутницата, който винаги ще се грижи за тях и може да ги заведе и на края на света. 

IMG_0334.jpeg

В Португалия не е ли задължително носенето на сутиен с такива големи бозки като твоите ?

Това мъжкар с цици нещо не ми се връзва.
Па и с това голЕмо шкембе, направо си разгонил редките туристи пенсионери по плажа там.

преди 9 минути, Колев 74 написа:

Последното ти изречение - то не е хубаво . То е ПРЕКРАСНО! Ето ти...от мен  ❤️

Днес съм лежерно - поетична , мека , бяла , сладка и добра ... 🥰

Само ти го оцени , обаче :D

Сърцето ми е изпълнено с Любов .... Не знам защо ...може "планетите да са се подредили правилно " ...:D

Сигурно не слушаш такава музика , ала те поздравявам с това

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.