Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поздравявам моите душмани и техните заместници

Featured Replies

преди 5 часа, _ramus_ написа:

Темата е в раздел празни "приказки и забава", където някой умник е сложил и "изповеди"... :) 

Работата е че глупостите тук нито са забавни, нито са изповедни, а само празни - като автора си. По-голяма скука от примитивни комплексари, просто няма сред целия форум. 

Да се снимаш къв си велик, като си на маса в заведение :) ..., пък биреното шкембе , витилигото и запуснатия външен вид дори сам не си даваш сметка че са сигнали за мизерията която стои някъде скрита отвъд примитивната показност и нуждата да се хвалиш... с каквото имаш. Яко "имане" е... на нивото и нуждите на орангутан. 

Ми то е едно и също да ти кажа! Изповеди, празни приказки все тая! 

• Отговори 110
  • Прегледи 9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• още си далеч от идеала  

• Емил Костов
    Емил Костов

НЕ знам кои са ти душманите и не виждам защо постваш снимки на някой , който си е скрил лицето ама иначе бил алфа мъжкар! 

• Емил Костов
    Емил Костов

1. Никога не съм бил техник във Виваком. 2.Отдавна съм написал, че няма да се женя. На тия години няма смисъл. 3 Не знам за млади или стари моми в тоя форум, защото май освен аз, никой не из

преди 2 часа, Коркодила написа:

А яко нямане на какво ниво е…?

Трудно е да повярвам че имаш приятели... но сред комплексарите и мачовщината, която лееш отсякъде признак на "кво имане е"? Кво да е нивото, като интелектуално и емоциоинално си още тийн, където си замръзнал заради вероятно семейството и средата в която си отраснал. 

Тия като теб ненавиждат явно или прикрито светът на интелигентните хора, просто защото усещат че никога няма да принадлежат към тях.

Може и да не повярваш, но това не е нищо лично - просто контраст между условно две различни вселени. 

преди 8 часа, Greta Simmer написа:

Тогава защо не дадеш по едно коте на тия, дето си "нямат ни дете, ни коте"? 😺

То вече няма. Умряха. Има само едно, но е без едно око. Диво, хаска, с дълга козина, цвят размазано сиво-рижо, даже не му знам пола, а и жената ще довежда друга маца от София, че при младите станало някакъв бой между съюза куче+малко ново коте и въпросната маца. То, какво да ти кажа .... младите ги гледат докато се разгонят и ... подаряват. :) Така стоят нещата в апартаментите ни. :) 

Тука на село (около мен) вси имат мъжки котараци. Като се разгодят = са в моя двор. :) Имах прекрасно мъжко = през зимата го намерих мъртво на улицата, но не бе умряло от студ. Първото мъжко ми го премазаха. 

Какво да давам?! Едно му посегнах и го хванах и още имам белези по ръката. :) Който сака = да дойде и да си го хване! :)

По някаква причина местните не обичат моите котки. Тровят ли ги, какво не знам, но мини, не мини, и погребва. :) То, двора ми стана котешко гробище! :)  

преди 11 часа, Емил Костов написа:

Ми то е едно и също да ти кажа! Изповеди, празни приказки все тая!

Може би за теб... За мен са с качествена разлика и тя идва отново от самия човек...

Според мен ти никога не си влизал в "изповед" - не говоря за религиозния й смисъл, а за съвсем човешкия й аспект, валиден за всички нас. Това не е просто етикет - това е израз на състояние на крайна яснота, откровеност, директност и честност към самия себе си, които всички заедно се изразяват с думи.

Дали е пред някой друг, дали ще е само пред себе си това е без значение... И като не си попадал сам в тия неща, за теб те са като "празни приказки". А тя работата е какво е за самия човек  в това състояние, защото след такива думи, след истинските думи за нещата... вече самите неща и човекът не са същите.

Това е акт, след който всичко се променя за човека... ако е истинско, ако е дълбоко, стойностно... то е акт на разбиване на личните илюзии и заблуди с които всеки се подпира в живота си, но с които всеки зрял човек върви по пътя на развитието, когато добие възможността да ги "откъсне от себе си", за да продължи напред без тях. 

Искам да кажа, че думичките и понятията са нищо сами по себе си - въпросът е че пълнежът, смисълът и значенията идват като производни на самия човек, за който те са едно или друго... Идват от практиката, от пътя му, от опита и зрелостта му и ...някои други работи... 

Ето защо тия работи не стават за форум като този - свидетелят на откровение, на изповед... има специална роля и функция. И малцина знаят за какво става въпрос, каква е ролята и значението... И го познават по себе си... 

Повечето от хората в живота си минават през някакви форми на откровение и изповед... И по това си личи зрелостта.

И да - за всеки е според него си... 

• Автор
преди 13 часа, _ramus_ написа:

Трудно е да повярвам че имаш приятели... но сред комплексарите и мачовщината, която лееш отсякъде признак на "кво имане е"? Кво да е нивото, като интелектуално и емоциоинално си още тийн, където си замръзнал заради вероятно семейството и средата в която си отраснал. 

Тия като теб ненавиждат явно или прикрито светът на интелигентните хора, просто защото усещат че никога няма да принадлежат към тях.

Може и да не повярваш, но това не е нищо лично - просто контраст между условно две различни вселени. 

Боли ме брига, Ай донт кер абаут, че няма да принадлежа към свят на намръщени серсеми, дето са се кръстили ,,Светът на интелигентните,,

преди 4 часа, _ramus_ написа:

Може би за теб... За мен са с качествена разлика и тя идва отново от самия човек...

Според мен ти никога не си влизал в "изповед" - не говоря за религиозния й смисъл, а за съвсем човешкия й аспект, валиден за всички нас. Това не е просто етикет - това е израз на състояние на крайна яснота, откровеност, директност и честност към самия себе си, които всички заедно се изразяват с думи.

Дали е пред някой друг, дали ще е само пред себе си това е без значение... И като не си попадал сам в тия неща, за теб те са като "празни приказки". А тя работата е какво е за самия човек  в това състояние, защото след такива думи, след истинските думи за нещата... вече самите неща и човекът не са същите.

Това е акт, след който всичко се променя за човека... ако е истинско, ако е дълбоко, стойностно... то е акт на разбиване на личните илюзии и заблуди с които всеки се подпира в живота си, но с които всеки зрял човек върви по пътя на развитието, когато добие възможността да ги "откъсне от себе си", за да продължи напред без тях. 

Искам да кажа, че думичките и понятията са нищо сами по себе си - въпросът е че пълнежът, смисълът и значенията идват като производни на самия човек, за който те са едно или друго... Идват от практиката, от пътя му, от опита и зрелостта му и ...някои други работи... 

Ето защо тия работи не стават за форум като този - свидетелят на откровение, на изповед... има специална роля и функция. И малцина знаят за какво става въпрос, каква е ролята и значението... И го познават по себе си... 

Повечето от хората в живота си минават през някакви форми на откровение и изповед... И по това си личи зрелостта.

И да - за всеки е според него си... 

Ето защо тия работи не стават за форум като този - свидетелят на откровение, на изпове! 

Сам го каза! 

А и няма нужда да се изповядвам. БОГ е дал на човек сила и разум, за да се бори и развива, а не да мрънка. 

преди 37 минути, Коркодила написа:

намръщени серсеми

:lol6:смешно ми е - по серсемски. Не за друго - серсемското е за да имаш оправдание... някакво си, задето една вселена е "забранена зона" за великия и успелия... И с това безкрайно мерене - гледайте къв съм успял и велик щот кви работи ям и колко съм як, щот живея яко...   

преди 4 часа, _ramus_ написа:

... - гледайте къв съм успял и велик щот кви работи ям и колко съм як, щот живея яко...   

Е няма как да му забраниш да си пуска голям корем и цици.
И той няма как да ти забрани да си въобразяваш че имаш акъл.
И двамата сте неспасяем случай.
Холандецът не може да мисли, а тебе те е хванала мания по празното философстване от сутрин до вечер. 

• Автор
на 25.09.2025 г. в 19:04, Greta Simmer написа:

Искаш да тестваш легендарния гоУф, признай си. 🤭

@Коркодила, само картинки пускаш, разкажи как мина почивката? Малчугана как е? ГоУфа издържа ли на дългия път? 🚘

Комшиите тръгнаха на почивка  с 15 години по-нова кола и се прибраха на пътна помощ. Пак добре, че не се прибраха с катафалка….. Май жена му е карала…….

Голфа е огън. Закарани и ни прибра без ядове на цената на вечеря за четири човека в скъп ресторант. В момента се строи навес за него в България , защото ще излиза в заслужена пенсия. Героите са уморени….  

Голф 6 излиза на хоризонта с лед стопове, алкантара, черен металик със затъмнени стъкла и респектираща муцуна зад волана с черни  очила рейбан, 3-и дневна брада, черна тениска тип ,,поло,, PME Legend,, , черен панталон, и черни шпицари от Коркодил. Ще дъвчи дъвка ,,Stimorol,, , а когато слезе, ще

се чува на бис албума на ,,Guns en Roses,, апетит за разрушение. Ще оставя диря след себе си на ,,Уан Милиян след себе си. 

на 26.09.2025 г. в 10:56, _ramus_ написа:

пише се "удари ме сачмата"... :) това е достатъчно - другото е просто кукуригане и кудкудякане. 

• Автор
преди 11 часа, Колев 74 написа:

Добро изпълнение, даже, много добро. Благодаря ти!

Е тя поздравява нейния възлюбен. Ама важното е да си нахален при свалките. Дет са вика нахалните притежават половината свят, барабар с жените в него.

• Автор

Песента наистина е хубава. @Inana.. се прави на корава, но реално е една нежна душа. Аз и изпращам една силна прегръдка.

току-що, Greta Simmer написа:

Бебе ли имаш? 🍼

Да 🥰

• Автор

Абе @Megumi защо не си отидеш в темата с бебетата в общи приказки, знам, че те дразни, че сега обръщаме внимание повече на Инана, но крайно време е да пораснеш, и да разбереш, че нито си най-хубавата, нито най- интересната и света не се върти около теб.

преди 9 минути, Коркодила написа:

Абе @Megumi защо не си отидеш в темата с бебетата в общи приказки, знам, че те дразни, че сега обръщаме внимание повече на Инана, но крайно време е да пораснеш, и да разбереш, че нито си най-хубавата, нито най- интересната и света не се върти около теб.

Няма как да го разбера. Аз съм най-хубавата, най-интересната и света се върти около мен

• Автор
преди 6 минути, Megumi написа:

Няма как да го разбера. Аз съм най-хубавата, най-интересната и света се върти около мен

Тоест таткото вместо едно бебе, си има две бебета в къщи. Да са му честити!

преди 1 минута, Коркодила написа:

Тоест таткото вместо едно бебе, си има две бебета в къщи. Да са му честити!

Агууу :helpwanted4:

преди 16 часа, Коркодила написа:

Песента наистина е хубава. @Inana.. се прави на корава, но реално е една нежна душа. Аз и изпращам една силна прегръдка.

Нежна съм , ама повече съм Желязна  .... за съжаление ...:lock:

преди 16 часа, Megumi написа:

Да 🥰

внуче ли имаш бе 

Ай , Честито ! ❤️

преди 3 минути, Inana.. написа:

внуче ли имаш бе 

Ай , Честито ! ❤️

Дай Боже, един ден да имам и внуче! 🥰

на 26.09.2025 г. в 10:58, (:IdioibI:) написа:

Глед сеъъъ ... :) Благодаря, че ме разсмя! :) - Това първо! 

Второ: Поне венчавка трябва да има! ;) НО, законите са такива! Та, клетви си трябват и то пред свидетели иначе .... какви деца ще отгледате?! ;) 

Един подпис или венчавката не са гаранции за щастливо семейство и щастлив дом, нито пък децата са гаранция за силна любов, вярвай ми!

преди 37 минути, isi-to-fi-a написа:

Един подпис или венчавката не са гаранции за щастливо семейство и щастлив дом, нито пък децата са гаранция за силна любов, вярвай ми!

Вие, ако не се разберете преди акта (подпис пред светската власт и/или църковна венчавка), то за каква вяра става въпрос, че не разбрах?! Едното урежда унаследяването, а другото е клетва пред Бог за взаимна вяра. Обичта е до време. После остава любовта към децата ви! ;) 

п.п. За жалост в България трябва да имате и подпис пред светската власт, ако желаете да имате и църковен брак. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.