Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

САЩ атакува Венецуела

Featured Replies

преди 5 часа, Panzer 4 написа:

Всичкото червен боклук получава сърбеж в някои средни части! До сега се радваха, че американци измират от внесени наркотици от  Венецуела, сега ги е страх, че може да се завъртят и насам... Жалка съветска паплач!

...линцер...

...проверявай си инфото...

...,,фентанийл армстронг" им го внася китаеца...

• Отговори 681
  • Прегледи 15,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега ЕС ще наложи ли незанмсиколко пакета санкции на кравите? МОК и ФИФА ще извадят ли краварските спортисти от състезанията?

• Ейййй,баси лицемерите....седнали и какво мислите правят сега "лидерите" в Еропа-следят ситуацията..Значи когато Русия скочи да си защитава хората-веднага скочиха,санкции ,манкции,въоръжени групи,военн

• Американците измират от наркотици, внесени от Колумбия и най-вече Мексико. Само че там няма петрол и не си струва да се инсценира борба срещу производството на наркотици, щото няма какво да се открадн

Публикувани изображения

преди 32 минути, Topor написа:

Именно ти си човека който се опитва всекидневно да вмени на хората, че Путин е лошия чичко, а Тръмп по-добрия и в конкретни ситуации при включването на лицемерната ти страна да обясняваш че и двамата са някак лоши. Това се нарича лицемерие във висшата си форма.

Къде по-точно съм казала, че Тръмп е добър? 😲 Напротив, благодарение на него, обикнах нашия президент, въпреки че никога не съм гласувала за него и няма и да гласувам. Това обаче не ми пречи да се гордея се с Радев, който изненадващо се оказа е няколко класи над американския президент и по интелект, и по етика и т.н., а ти спри да си въобразяваш, че всички хора са като теб - коне с капаци, не можещи да преценят, че добри чичковци няма и няма и да има. :wink12:

преди 1 час, Мери) написа:

Във Венецуела има наркотрафик, а в Украйна репресирани рускоезични граждани, сега доволен ли си? Или пак ще си недоволен? 🙄

Дзверо, и от Мексико има наркотрафик от Колумбия също, даже този от Мексико е в пъти по-голям.

Защо ли бай Тръмп не нападна първо по-голямата от към наркотрафик заплаха? Да не е защото там няма петрол, който американците да искат за себе си? 

Хахаха, тия американците съвсем откачиха братче. Решават, че някой е виновен за нещо, влизат в държавата му, нападат я, арестуват президента ѝ и казват, че те ще управляват. Трагедия. Радетелите за демокрация, няма що. Значи като Русия нападне Украйна е проблем и всички скачат, но когато САЩ нападат Венецуела, арестуват президента им и реално завземат държавата им - няма проблем!!! Е това се казва лицемерие!

преди 4 часа, Trumpy написа:

САЩ показа на орките как се прави тридневно СВО за три часа, а не четири години 😂
Да си опичат акъла орките, че да не им направят и на тях показно и Путин да го опънат на червения площад 😂

...тоа и тоС умнокрасив фашист...

...колко % от венецуелците са ,,американоговорящи" и се самоопределят като американци?...

преди 4 часа, Bubbles написа:

БАХАХАХАХА Те един Ким не смеят да барнат...:lol6:

...иначе американеца ,,реве" за човешките права...

...ама не барат саудите за екзекуциите...

преди 4 минути, ostavime написа:

Хахаха, тия американците съвсем откачиха братче. Решават, че някой е виновен за нещо, влизат в държавата му, нападат я, арестуват президента ѝ и казват, че те ще управляват. Трагедия. Радетелите за демокрация, няма що. Значи като Русия нападне Украйна е проблем и всички скачат, но когато САЩ нападат Венецуела, арестуват президента им и реално завземат държавата им - няма проблем!!! Е това се казва лицемерие!

Така е. Обратното - също.

преди 7 минути, ostavime написа:

аз нали  ти казах че ще гледаме филма сащ влиза във венецуела а ти не ми вярваше

всичко което съм казал е станало

преди 7 минути, ostavime написа:

Това обаче отвързва и ръцете на русанците да направят същото със Зелю. Дали ще е сега, дали ще е след края на патакламата не е ясно, но вече имат зелена светлина да го арестуват и съдят.

преди 4 часа, Bubbles написа:

БАХАХАХАХА Те един Ким не смеят да барнат...:lol6:

мадуро през цялото време е бил вербуван 

сега просто сащ си прибраха агент мадуро

преди 3 часа, Мери) написа:

Венецуела за Щатите е това, което е Украйна за Русия, кога ще го стоплите този елементарен факт? 🙄

преди 20 минути, communismatic написа:

...моля ти се...

...кажи и пак че е ,,умно момиче"...

...щот' на мен нЕма да ми повярва...

преди 16 минути, ostavime написа:

Колкото и странно - да. Ако Русия беше взела Киев за 3 дни нямаше да има проблеми, а не 4 години да превзема Покровск, Бахмут и т.н.

преди 15 минути, ostavime написа:

Абсолютно. Това е и моето мнение по въпроса, по принцип. Каквото правят руснаците, това правят и американците. С тая особеност, че в Украйна има руснаци, които бяха подложени на унижения, репресии и прочее, макар, че аз винаги съм смятал, че причината за СВО-то е основно икономическа. Все пак Донбас е пълен с минерали, освен това газопровода им е от особена важност (не случайно Путин изобщо не говори за Харков, той не им трябва, понеже газопровода не минава от там). Както и да е, тук говорим за най-обикновено евроатлантическо лицемерие. Аз съм на 34 години, бях дете и си спомням как американците бомбиха нашата западна съседка с обеднен уран. Нали знаеш какво е било мнението на политическата ни класа по това време? "Еми няма никакви проблеми!" Костов даже им пуска и въздушен коридор, което е върха на идиотията. Помня и как Соломон Паси нарече пращането на военен контингент в Ирак (интересно какво общо имаме ние с тоя конфликт) "курбана, който трябва да дадем, за да сме членки на НАТО". Къде не беше американският крак? Къде не пося демокрация? Какво се случи с Либия след като махнаха Муамар Кадафи? Даже върнаха робството там. Какво се случи с Ирак след като махнаха Саддам Хюсеин? Бомбардираха центъра на Багдад, понеже имало военни обекти там? Какви военни обекти, може да има в центъра на столицата им? Какво се случи с Украйна след като организираха оранжевата революция и организираха майдана от 2014-та? Какво се случи с Югославия? Какво се случи с Иран, нали уж имаха ядрено оръжие? Какво се случи със Сирия, където махнаха Башар Асад и сложиха бивш терорист от "Ал Кайда" за лидер на държавата им? Даже е забранил на жените, когато са на плаж, да носят бански...  А уж са големи демократи и защитници за правата и свободите...

Точно това лицемерие мен ме дразни, точно заради това и постоянно ги ебавам...

преди 27 минути, Мери) написа:

Къде по-точно съм казала, че Тръмп е добър? 😲 Напротив, благодарение на него, обикнах нашия президент, въпреки че никога не съм гласувала за него и няма и да гласувам. Това обаче не ми пречи да се гордея се с Радев, който изненадващо се оказа е няколко класи над американския президент и по интелект, и по етика и т.н., а ти спри да си въобразяваш, че всички хора са като теб - коне с капаци, не можещи да преценят, че добри чичковци няма и няма и да има. :wink12:

Интересен подбор на герои от Тръмп до Радев, през плюене на Русия малко по-рано. Обикновено това е лицемерието за което ти говоря както и адекватна липса на позиция, но ти си го наричай интелект щом ти помага да спиш спокойно.

преди 4 часа, Proshark написа:

Ейййй,баси лицемерите....седнали и какво мислите правят сега "лидерите" в Еропа-следят ситуацията...

А от кога Венецуела е в Европа, от кога Венецуела е кандидат-член на ЕС и НАТО, демек наш съюзник, та очакваш еднакво отношение към Венецуела и Украйна от лидерите на Европа? Тук мога да добавя и Хамас, защото и там всички копейки задавата същия въпрос. 

Цитат

А оня зеления нелегитимен...

Всъщност си е легитимен. Конституцията на Украйна забранява провеждането на избори по време на война. 

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Всъщност си е легитимен. Конституцията на Украйна забранява провеждането на избори по време на война. 

Прочети член 108 от тяхната Конституция, от 4-те изброени случая в никое не се споменава удължаване на правомощия при война, четете малко преди да пишете.

Срокът на годност на Зеленски изтече през май. Оттук нататък той не е президент, а самозванец без законен подпис. С такъв човек не се преговаря.

преди 2 минути, Topor написа:

Прочети Член 108 от тяхната Конституция, от 4-те изброени случая в никое не се споменава удължаване на правомощия при война, четете малко преди да пишете.

Срокът на годност на Зеленски изтече през май. Оттук нататък той не е президент, а самозванец без законен подпис. С такъв човек не се преговаря.

Цитат

Заради руската агресия срещу Украйна в страната е обявено военно положение. Законът за военното положение забранява провеждането на президентски, парламентарни и местни избори, а според украинската конституция парламентарни избори може да има чак след отмяна на военното положение.

Законът за военното положение може да бъде променен с решение на парламента, конституционни промени обаче не могат да се правят по време на военно положение. Предвид тази правна уредба, европейските партньори приемат, че Зеленски е президент и засега остава на поста.

преди 16 минути, ined написа:

Колкото и странно - да. Ако Русия беше взела Киев за 3 дни нямаше да има проблеми, а не 4 години да превзема Покровск, Бахмут и т.н.

Русия беше постигнала целите си за две-три седмици при преговорите в Истанбул. Само че "демократичният" Запад тогава не разреши всичко да приключи с шерока автономия на ЛДНР в рамките на Укрия, а казаха на Зелю - "бий се, ние ще ти помагаме"

https://dnes.dir.bg/svyat/tramp-sasht-shte-upravlyavat-venetsuela-dokato-ne-se-osashtestvi-bezopasen-prehod

Без капка срам го е казал "демократът" Тръмп- " Ние ще управляваме Венецуела"...

преди 40 минути, Мери) написа:

а ти спри да си въобразяваш, че всички хора са като теб - коне с капаци, не можещи да преценят, че добри чичковци няма и няма и да има. 

Ами ясно, няма приятели, има интереси.Добре, но не се ли досещаш, че в наш интерес беше, и е, да си купуваме евтини горива.Цяла Европа дълги години просперира именно заради  европейската предприемчивост и евтината енергия.А ние не купуваме руски горива щото са лоши руснаците, но ще купуваме горива от САЩ на тройна цена, щото хамериканците са добрички.

Между другото наистина ли мислите че Мадуро сам е ръководил такъв огромен (според кравите) наркокартел? Без помощ от свои генерали в армията, шефове в полицията и тайните служби? Не за друго, ама отстранен е само Мадуро, а другите си остават на постовете. И по някаква случайност кравите влезли и излезли от Каракас като на парад, без да пукне пушка срещу тях. 

Мен ми мирише на следното:

генерали и организатори на канала за дрога са се договорили с кравите да предадат Мадуро и да си продължат с наркотрафика, а самите крави ще си вземат венецуелският нефт. Ситуация изгодна и за двете страни...

преди 12 минути, Лудият Учен написа:

https://dnes.dir.bg/svyat/tramp-sasht-shte-upravlyavat-venetsuela-dokato-ne-se-osashtestvi-bezopasen-prehod

Без капка срам го е казал "демократът" Тръмп- " Ние ще управляваме Венецуела"...

Не мисля че ще им се позволи, единствения вариант е ако има някаква уговорка с Путин.

преди 54 минути, ostavime написа:

Когато един член на Съвета за сигурност на ООН нападнe  своя съсед, на практика международното право започва вече да не съществува .   Така, че тук става дума за суверенитета на една страна.    Не е ясно дали са отчетени топлите отношения на Венецуела с КНР и с РФ    Налице е нов сериозен риск за световната сигурност.

преди 2 минути, parmobil написа:

А какво казва РФ? Ще налага ли санкции?

РФ и КНР имат непрехващаеми все още за НАТО хиперзвукови ракети.  Това си е военно превъзходство на този етап.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.