Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

САЩ атакува Венецуела

Featured Replies

преди 8 минути, communismatic написа:

Пределно е ясно, че на никой измежду САЩ, ЕС и т.н. не му дреме грам за случващото се с украинското население. Просто тая война е един доста удобен момент за цоцане на пари от европейските граждани.

И най-лошото, гласят ни да даваме още на крадливата сган със златните кенефи.Ами крадливата Урсула, чийто брат заграби с нейна помощ български бизнес в Румъния.Между ЕС и Бойко не виждам разлика, но последния е хитър, разпознава себеподобните и им се слага.

Редактирано от badr (преглед на промените)

• Отговори 681
  • Прегледи 17k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега ЕС ще наложи ли незанмсиколко пакета санкции на кравите? МОК и ФИФА ще извадят ли краварските спортисти от състезанията?

• Ейййй,баси лицемерите....седнали и какво мислите правят сега "лидерите" в Еропа-следят ситуацията..Значи когато Русия скочи да си защитава хората-веднага скочиха,санкции ,манкции,въоръжени групи,военн

• Американците измират от наркотици, внесени от Колумбия и най-вече Мексико. Само че там няма петрол и не си струва да се инсценира борба срещу производството на наркотици, щото няма какво да се открадн

Публикувани изображения

преди 1 минута, miro20 написа:

Вжи, Украйна е все още демократична страна, и ще си изберат както и до сега са го правили , нови президенти. 

Украйна е демократична държава, която граби народа си от улиците и го праща на фронта, докато управляващите й пълнят гушите...

преди 1 минута, badr написа:
преди 10 минути, communismatic написа:

Пределно е ясно, че на никой измежду САЩ, ЕС и т.н. не му дреме грам за случващото се с украинското население. Просто тая война е един доста удобен момент за цоцане на пари от европейските граждани.

И най-лошото, гласят ни да даваме още на крадливата сган със златните кенефи.Ами крадливата Урсула, чийто брат заграби с нейна помощ български бизнес в Румъния.Между ЕС и Бойко не виждам разлика, но последния

За копейките виждам, няма война, няма рашистки терор иизбиване на населението . Всичко било крадене и цоцане . рашистан най невинни и справедливи . 

Срам нямате. :hit:

преди 1 минута, communismatic написа:

Украйна е демократична държава, която граби народа си от улиците и го праща на фронта, докато управляващите й пълнят гушите...

Още един младеж който не знае че мобилизацията е закон със всички последствия от това. 

Нима мислиш че в рашистан няма уклонисти ? Просто там наказанията са жестоки . 

преди 2 минути, badr написа:

Между ЕС и Бойко не виждам разлика, но последния е хитър, разпознава себеподобните и им се слага.

Аз в темата си за ЕС съм писал доста по този въпрос. Това че Брюксел е корумпиран до мозъка на костите е ясно, само не е ясно на умнокрасивите. Проблема е, че с тия нови закони, които прокараха... направо си вървят към диктатура. И всеки който не играе по свирката им, направо ще го линчуват. Пресен пример от последният месец - която държава имала неблагоразумието, да отблъсква мигрантската паплач - глоба 20 000 евро на човек. Кво има да коментираме повече!?

преди 1 минута, miro20 написа:

Още един младеж който не знае че мобилизацията е закон със всички последствия от това. 

Аха, ОК... Ама дали някой иска да се бие за корумпираните псета, дето ги управляват? Питат ли ги? Визирам ония боклуци, дето пълнят гушите? Или ти такива работи не четеш... Щото отдавна съм забелязал, че истината винаги нещо ти убягва.

преди 4 часа, lebel написа:

спокойно бе, къде хукнахте

Аз , да си нагледам пастърмата. Уникална... Свинска, от бут. Единствената която не че търпи, а изисква чесън. Вече е кайзерована, остават няколко дена до пълна ферментация.

преди 8 минути, miro20 написа:

Нима мислиш че в рашистан няма уклонисти ? Просто там наказанията са жестоки . 

Да и съвсем законно, някои умират, докато ги мобилизират в Украйна.Съвсем законно бе.

преди 35 минути, Мери) написа:

Как да ти обясня, че ако заемеш страната на Русия срещу Америка, ти ще си губещ, тъй като ако Америка ни нападне, както стана със Сърбия, съюзникът ти Русия така ще ти помогне, че все подпомогнат ще си ходиш. :wink12:

Америка ни е бомбардирала (1943-1944), а Русия ни е освобождавала. Има неща, които не се изтриват с политическа пропаганда. Русия е доказала, че е готова да лее кръв на тази земя, докато Западът винаги ни е гледал само като на буферна зона или пешки в тяхната игра.

току-що, badr написа:

Да и съвсем законно, някои умират, докато ги мобилизират в Украйна.Съвсем законно бе.

Не, аз съм съгласен, че във време на война... общо-взето всички са под ножа, ама мен лично как ще ме накараш, да ида да се бия за Бойко, Пеевски или Кирил Петков, дето са корумпирани боклуци и са с основна роля за сегашното ни положение?!

преди 2 минути, badr написа:

Очевидно не си била в казарма :) 

току-що, communismatic написа:

Не, аз съм съгласен, че във време на война... общо-взето всички са под ножа, ама мен лично как ще ме накараш, да ида да се бия за Бойко, Пеевски или Кирил Петков, дето са корумпирани боклуци и са с основна роля за сегашното ни положение?!

Ти определено дори не знаеш какво е казарма и да си военен. 

:giggle1:

преди 2 минути, Topor написа:

Русия е доказала, че е готова да лее кръв на тази земя

За своите интереси . 

матушката ти винаги е била против интересите на българите и против силна България. 

Учи история, копейка 

преди 3 минути, Topor написа:

Америка ни е бомбардирала (1943-1944), а Русия ни е освобождавала. Има неща, които не се изтриват с политическа пропаганда. Русия е доказала, че е готова да лее кръв на тази земя, докато Западът винаги ни е гледал само като на буферна зона или пешки в тяхната игра.

хахахахаахах

знаеш ли нещо изобщо, за този период ? Вземи та се образовай, преди да лееш акъл.

Предполагам си научил за девети септември - е, ние на шести септември сме се нагодили на съветската страна.

преди 5 минути, badr написа:

Не бе, ей така просто от въздуха станах мл.лейтенант от запаса.

И не знаеш какво е мобилизация и какво следва ако не се явиш на призовка  ?? 

:lol6:

Докато се подигравате на украинската мобилизация, да припомня че Бастиркин, главата на следствения комитет на рашистан, се бе похвалил че пратил в месомелчаката в Украйна 30хил мигранти с нови паспорти. 

Има и такива случаи - индиец отива на езиков курс и за работа в матушката, и директно те пращат на фронта : 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 минути, miro20 написа:

Очевидно не си била в казарма :) 

Ти определено дори не знаеш какво е казарма и да си военен. 

:giggle1:

За своите интереси . 

матушката ти винаги е била против интересите на българите и против силна България. 

Учи история, копейка 

Историята помни кой ни освободи и кой ни бомбардира. Всичко останало е евтина пропаганда за фашисти с къса памет. Не ми се обяснявай, тъп си. 

И кво ми говориш за казарми кой ходил и кой не бил, ако ти е трябвало старшина да ти крещи, за да станеш мъж, значи проблемът е бил в теб още от вкъщи, ако ме пратиш там с днешното ми мислене, на някои старшинки ще им навра калашника там дето слънце не огрява. Ходи брой овцете, или заминавай на фронта като си такъв голям мъж, руснаците чакат с отворени сърца такива надъхани, само да не се прибереш с бързия влак бит, насран и е*ан.

преди 2 часа, communismatic написа:

Кое ПВО би свалило "Орешник"? Би ли разкрил тая секретна информация...

А ти откъде знаеш ТТ-данните на "Орешник"? Видял си го в реални бойни действия? Да, и аз знам какво "прави" на хартия.

преди 7 минути, Rustborn написа:

хахахахаахах

знаеш ли нещо изобщо, за този период ? Вземи та се образовай, преди да лееш акъл.

Предполагам си научил за девети септември - е, ние на шести септември сме се нагодили на съветската страна.

На 6-ти септември сме защитили националния си интерес сами. А ако мислиш, че през 1885 г. е имало съветска страна, значи си за двойка по история още в 5-ти клас. Ограмоти се малко, излагаш се...

преди 3 минути, Topor написа:

Историята помни кой ни освободи и кой ни бомбардира. Всичко останало е евтина пропаганда за фашисти с къса памет. Не ми се обяснявай, тъп си. 

И кво ми говориш за казарми кой ходил и кой не бил, ако ти е трябвало старшина да ти крещи, за да станеш мъж, значи проблемът е бил в теб още от вкъщи, ако ме пратиш там с днешното ми мислене, на някои старшинки ще им навра калашника там дето слънце не огрява. Ходи брой овцете, или заминавай на фронта като си такъв голям мъж, руснаците чакат с отворени сърца такива надъхани, само да не се прибереш с бързия влак бит, насран и е*ан.

По коя история СССР ни освобождава?

преди 4 минути, parmobil написа:

А ти откъде знаеш ТТ-данните на "Орешник"? Видял си го в реални бойни действия? Да, и аз знам какво "прави" на хартия.

T.e. ти за пореден път нямаш никаква идея какво твърдиш. Каква изненада само. Колкото до "хартията", това е поредният тип малоумен пост, но както и да е. То има доста видеа от въпросният "Орешник", та много силно ме вълнува, кое ПВО ще свали подобно чудо. Както и да е... пак да повторя. Очевадно и по тая тема си доста компетентен.

преди 4 минути, Topor написа:

На 6-ти септември сме защитили националния си интерес сами. А ако мислиш, че през 1885 г. е имало съветска страна, значи си за двойка по история още в 5-ти клас. Ограмоти се малко, излагаш се...

оооооооооооо, иване, ти ли си бе ?

Жив и здрав ! Повече няма да списвам в темата. Ти си уникален, истински олигофрен.

преди 5 минути, parmobil написа:

По коя история СССР ни освобождава?

По същата история, по която твоите любими американци ни освобождаваха с бомби над София. Разликата е, че едните ни оставиха заводи и граници, а другите ни оставиха само паметници на своите летци

преди 1 минута, Rustborn написа:

оооооооооооо, иване, ти ли си бе ?

Жив и здрав ! Повече няма да списвам в темата. Ти си уникален, истински олигофрен.

Иван си ти ама нервите не са добър съветник. Бягството от темата е най-умното нещо, което направи дотук. Не забравяй да прочетеш за 1947-ма, докато почиваш..

преди 2 минути, Topor написа:

По същата история, по която твоите любими американци ни освобождаваха с бомби над София. Разликата е, че едните ни оставиха заводи и граници, а другите ни оставиха само паметници на своите летци

Чакам да ми покажеш как СССР ни е освободил и с кого е водил война у нас? 'щото, нали ни освобождава?

Време е да се прехвърлите, в друга тема....

Само да не прерастне в "Проблеми с форума" че ми писнахте.

Цитат

Този Конгрес за какво ви е? Никой не го зачита за нищо вече. Да го разпускат и да управлява самодържеца.

На мен Доналд Тръмп започва да ми прилича на Нерон. Като нищо да е прероденият Нерон.  Чували ли сте за Domus Aureus? Вземете и прочетете, много е интересно.

И да не забравя полина ли беше.

Няма един работен час. Няма даден един лев в хазната. Обаче е социално ангажирана, даже и изисква някакви плащания...

преди 3 минути, parmobil написа:

Чакам да ми покажеш как СССР ни е освободил и с кого е водил война у нас? 'щото, нали ни освобождава?

То и аз на толкова въпроса чакам, да ми отговориш. Доста е нагло, да искаш нещо от някой... Кво стана със славяните? И там избЕга...

преди 12 минути, communismatic написа:

T.e. ти за пореден път нямаш никаква идея какво твърдиш. Каква изненада само. Колкото до "хартията", това е поредният тип малоумен пост, но както и да е. То има доста видеа от въпросният "Орешник", та много силно ме вълнува, кое ПВО ще свали подобно чудо. Както и да е... пак да повторя. Очевадно и по тая тема си доста компетентен.

А ти каква идея имаш? Обективна или само от картинки?

И му кажи на @Topor, че и СССР са ни бомбардирали. Нека сме обективни. Поне така претендираш.

преди 2 минути, communismatic написа:

То и аз на толкова въпроса чакам, да ми отговориш. Доста е нагло, да искаш нещо от някой... Кво стана със славяните? И там избЕга...

Не съм избягал, а ти казах какво да четеш. Не ви се получават тези глупости със славяните.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.