Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"300" се очертава като филма на 2007!

Featured Replies

Съжалявам ако ще ядосам някой , но не съм изчела всички мнения по темата, та да си дойдем на думата искам да си сваля филма ,но не зная как и от къде , хич не съм в час с това какво се прави в такъв случай, зная само, че на компютъра си имам програма за сваляне на филми Кристъл плейър и толкоз ако някой може да помогне ще бъда много благодарна!

• Отговори 114
  • Прегледи 27,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

На мен пък филма много ми хареса даже повече от Александър и Троя;)

Ммм...Не е лошо филмчето, какво?

На мен пък филма много ми хареса даже повече от Александър и Троя:)
АБСОЛЮТНО!!!! :);):clap:cool.gifcool.gifcool.gifcool.gif

Само дето "Александър" и "Троя" са жалки опити за пресъздаване на определени исторически събития, а "300" си е чисто комиксова адаптация със стотиците специални ефекти. Просто филмите нямат място за сравнение, защото са напълно разнородни по идея, замисъл и внушение:)

Иначе "Александър" и "Троя" са ужасни филми.

Харесвам исторически филми, но това по-скоро ми прилича на комикс или компютърна игра (и аз не мога да го определя точно) :) , отколкото на филм. Определено не ми хареса! Изобщо няма място за сравнение с Троя.

Редактирано от Geronimo (преглед на промените)

Харесвам исторически филми, но това е по-скоро комикс или компютърна игра (и аз не мога да го определя точно) :) , отколкото филм. Определено не ми хареса! Изобщо няма място за сравнение с Троя.

Еми то си е по комикс.

Не сте ли забелязали, че филмите (поне последните) правени по комиски на Франк Милър имат за цел и визуално да приличат на комикси...

Място няма за сравнение с "Троя", защото както казах нямат нищо общо като идея. И "Троя" все пак си остава един от най-неадекватните филми за много милиони, бълвани от Холивуд;)

Еми то си е по комикс.

Не сте ли забелязали, че филмите (поне последните) правени по комиски на Франк Милър имат за цел и визуално да приличат на комикси...

Незнам, явно точно това е търсил режисьорът, но на мен определено не ми харесва като краен продукт. Гледал съм доста филми правени по комикси, които са ми направили доста по-голямо впечатление. А да не забравяме, че източник за този филм са не само комиксите, но и историческите факти.

• 5 седмици по-късно...
Да, поне така се твърди. Дори намерих текста, но малко не ми се вързва с това което чувам в Message for the Queen

И на мен ми е любопитно. Братята македонци казват ТУК, че е тяхна.

Фрагменти от Aleksandar Sarievski и Toshe Proeski + видео

Днес гледах "Тази сутрин" по "BTV" и казаха че песента е наша-Зайди,зайди ясно слънце и се изпълнява от македонци :)

Днес гледах "Тази сутрин" по "BTV" и казаха че песента е наша-Зайди,зайди ясно слънце и се изпълнява от македонци :)

То да беше само в този филм тази песен ;)

• 4 седмици по-късно...

Доколкото съм чувал песента е македонска..., всъщност е все тая.

Незнам, явно точно това е търсил режисьорът, но на мен определено не ми харесва като краен продукт. Гледал съм доста филми правени по комикси, които са ми направили доста по-голямо впечатление. А да не забравяме, че източник за този филм са не само комиксите, но и историческите факти.

Режисьорът нищо не е търсил, а общо взето е правил това, което му каже Франк Милър. Не случайно Син сити е сниман по пози начин, изрично по настояване на Ф.Милър. Източник на филма е единствено комиксът. Ако го погледнеш (комиксът) ще разбереш това. Вече източник на комикса са историческите факти, но те са само основа за неговото създаване. Никой никъде не претендира за достоверна историческа реалност и бля бля. От тази гледна точка, Троя трябва да е едно голямо недоразумение.

troy-plane-mistake1.jpg

• 2 седмици по-късно...

Перфектен коментар!

Припокрива се изцяло с мнението ми, но ти си го написал прекрасно. Браво trapped ;) Чак сега виждам твоя блог, невероятно добри критики има в него.

Перфектен коментар!

Припокрива се изцяло с мнението ми, но ти си го написал прекрасно. Браво trapped :rolleyes: Чак сега виждам твоя блог, невероятно добри критики има в него.

прав е само за едно-че историята се пише от победителите,а те са гърците ;) Специално Херодот (който е мразел и в червата си персите).....

Фактите обаче си говорят съвсем други неща ;)Битка при Термопилите е имало,иранците са били победени,а числеността на спартанската армия по това време е била нищожна :)

Дали са били 300 или 1300 спартанци-за мен няма никакво значение.

p.s.А филмът си е "сапунка" от класа ;)

А чухте ли за тримата пияни, които след като излезли от киносалона, вдъхновени от филма "300", успели в продължения на часове да удържат напора на тълпата към ескалаторите ?

А чухте ли за тримата пияни, които след като излезли от киносалона, вдъхновени от филма "300", успели в продължения на часове да удържат напора на тълпата към ескалаторите ?
Герои са те в моите очи. Приканват към физически упражнения - като използването на стълби biggrin.gif

Фактите обаче си говорят съвсем други неща ;)
Хубаво, че изкуството само се базира на "факти, анали, хроники, песмена история." :angry:Както каза вчера Вучков, има и нещо наречено художествена измислица. Предимно за към нея имам забележки.

ПП: Ако имаш желание прочети по-надолу диалога му с patilan cool.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.