Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте безплатна защитна стена?

Featured Replies

Comodo firewall малка,удобна,лека и приятна програма :whist:

Това ще рече , че комодо не може да си сменя режимите??

По-горе ставаше въпрос за безплатната Online armor

Comodo 3 Free може много повече неща, откъм опции. Според мен ОА е като детска играчка пред комодото....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

• Отговори 142
  • Прегледи 31,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• PrivateFirewall 6.1 Free е твърде добра и не е редно да я пропускаме в тази тема. Поздрави

• Стената е само една: PC Tools Firewall Plus- лесна за използване и изключително ефективна!

• Съгласен съм -ако се ползва заедно с ThreatFire. Вероятно това е безплатен максимум.При небезплатните програми нещата са многовариантни. Поздрави

Публикувани изображения

Comodo 3 Free може много повече неща, откъм опции. Според мен ОА е като детска играчка пред комодото....

Става въпрос за безплатният вариант-за платените е друга картинката.

290254c.jpg

• 3 седмици по-късно...

Излязоха новите версии на Online Armor Personal Firewall v3 (Trial Version)

Online Armor Personal Firewall (Free edition)

но са в стадии БЕТА и поддържат вече Windows Vista , бета ключа е предоставен за безплатно активиране на v3 (Trial Version) в официалния им сайт.

Поздрави!

• Автор

Бе да ти кажа, не е точно така. Comodo ми се е събаряла, Armor още не е .

Не съди книгата по корицата,Online Аrmor може да изглежда така,но е доста по стабилна и лека,поне мнението ми за сега е това.

п.с. Сложих си v3 безплатна версия(поднових я със старата),ами има някои нови опции малко е нашарена,общо взето за сега не виждам фрапиращи разлики .Да видим поведението дали има промяна в него,това е по-важно.

Поздрави! f4abc9ae49d55db1.JPG

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Бе да ти кажа, не е точно така. Comodo ми се е събаряла, Armor още не е .

HIPS не е ли отскоро в Comodo или бъркам? Може би от версия 3, за съжаление не съм сигурен? Ако HIPS е бил тестван във трета версия, не може да се очакват чудеса. Доста малко време е минало. Имам спомен, че авторът на ProSecurity HIPS се присъедини към тима на Comodo през август тази година и можем да очакваме добри новини. Да видим...:wors:

Вчера си сложих третата версия на ОА с 30 дневнияв триал ключ, тъй като така и така не се сработихме с Defence+ модула на Comodo( знам, че на 50% сам съм си виновен, но ми писна от въпроси и настройки, които не запаметяваше).

Обаче по едно време, компа ми замръзна след опит да отворя един шорткът на папка на десктопа и така 5-10 минути и не се оправя.Последва рестарт от копчето, щото не можех да припаря даже и до старт менюто. След няколко рестарта и забивания махнах ОА3 и всичко се оправи.Сканирах с няколко програми - чист съм.

Не знам дали е някакъв бъг в бета версията на ОА3, или правеше конфликт с някоя програма (с Авира фрее съм), но сега нямам проблем.

При забиванията след проверка на таск менаджера не забелязах скрити процеси (System Idle Process - 99%), a нямах никакъв достъп до нищо друго, и така няколко пъти- едно и също положение..... .

Някой друг да е забелязал нещо подобно при ползването на ОА3.

Бихте ли ми препоръчали някоя друга безплатна стена освен ОА и Комодо.

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Бихте ли ми препоръчали някоя друга безплатна стена освен ОА и Комодо.

Ashampoo® FireWall FREE

0050_pagebox.jpg

Изтегляне на програмата от Тук

Изтегляне на БГ интерфейс Тук

Регистрация за получаването на без лимитния free ключ Тук

---->Zipcode въвеждате някакво число(запомнете го),то ще ви потрябва,ако искате да се регистрирате и да създадете персонален профил (не е задължително) ,но така или иначе трябва да се въведе първоначално, за да получите на дадения от вас валиден имейл ключа за активиране.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Ashampoo® FireWall FREE

0050_pagebox.jpg

Изтегляне на програмата от Тук

Изтегляне на БГ интерфейс Тук

Регистрация за получаването на без лимитния free ключ Тук

---->Zipcode въвеждате някакво число(запомнете го),то ще ви потрябва,ако искате да се регистрирате и да създадете персонален профил (не е задължително) ,но така или иначе трябва да се въведе първоначално, за да получите на дадения от вас валиден имейл ключа за активиране.

При мене директно след попълване на имейла ТУК получих писмо в пощата си с директна връзка към профила ми :) Цъкнете на My free reg. keys и ще видите получените активационни кодове за всички ползвани от вас продукти на Ashampoo® :)

Ето и адресът от където може да се логнете http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/home_2.htm

На тази страница изберете продукта ГОРЕ и вдясно цъкннете на Free Trial Key /НЕ на всички продукти го има/

Може да пробвате и

0149_pagebox.jpg

Ashampoo® AntiSpyWare 2

получаването на регистрацията става по същият начин ЦЪК

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 11 месеца по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

PrivateFirewall 6.1 Free е твърде добра и не е редно да я пропускаме в тази тема. Поздрави

Стената е само една: PC Tools Firewall Plus- лесна за използване и изключително ефективна!

Стената е само една: PC Tools Firewall Plus- лесна за използване и изключително ефективна!

Съгласен съм -ако се ползва заедно с ThreatFire. Вероятно това е безплатен максимум.При небезплатните програми нещата са многовариантни. Поздрави

<br />Стената е само една: <b>PC Tools Firewall Plus</b>- лесна за използване и изключително ефективна!<br />
<br /><br /><br />

Съгласен....PC Tools Firewall Plus...в комбимация с Avast...сработват се ,без да товарят излишно мащината....с две думи ..добра защита!

В последно време излизат все повече добри безплатни стени и може да се каже ,че болшинството са доста добри.Всеки си има ралични предпочитания(бързина на връзки(лекота)HIPS(добавки)...и т.н.)

Според мен най леката и лесна стена е PrivateFirewall!

И най-добри според мен са Comodo Firewall,Outpost Free,Online Аrmor Free,PC Tools,PrivateFirewall!

Това са по-важните стени а избора е според вкуса! :P

P.S....Само да напомня да не се излиза от рамките на Темата

"Препоръчайте безплатна защитна стена?"

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Предложете ми безплатна защитна стена....(без PC Tools и Ashampoo)...

Не искам да ти се меся, но защо с лека ръка отхвърляш PC Tools? Това е една изключително проста, но ефективна и стабилна стена, която се е доказала във времето, а и 6-тата и версия е сред най-добрите, да не кажа и най-добрата!

Не искам да ти се меся, но защо с лека ръка отхвърляш PC Tools? Това е една изключително проста, но ефективна и стабилна стена, която се е доказала във времето, а и 6-тата и версия е сред най-добрите, да не кажа и най-добрата!

Зада се обедя, че е сред най-добрите искам да видя резултатите от някой тест. :)

Редактирано от asdfag (преглед на промените)

Зада се обедя, че е сред най-добрите искам да видя резултатите от някой тест. :cool:

тест

Редактирано от mihnev_sz
2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис (преглед на промените)

Зада се обедя, че е сред най-добрите искам да видя резултатите от някой тест. :cool:

Ето: http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php#products-ratings

Това,че в момента PC Tools е взела за пръв път 2-рото място не означава ,че по Теста на Матоusec е най добрата-утре ще се пробват нови версии и тя ще слезе от 2-то място!

Важен е въпроса които е зададен:

Коя стена би се приобщила с Касперски АВ?

Не съм пробвала,но мисля,че PC Tools и PrivateFirewall са стени които не са претенциозни.Чела съм,че има хора които ползват Комодо с Каспер ,но нямам опит!Нека някои които е с АВ на Kaspersky да пише!

Това,че в момента PC Tools е взела за пръв път 2-рото място не означава ,че по Теста на Матоusec е най добрата-утре ще се пробват нови версии и тя ще слезе от 2-то място!

Важен е въпроса които е зададен:

Коя стена би се приобщила с Касперски АВ?

Не съм пробвала,но мисля,че PC Tools и PrivateFirewall са стени които не са претенциозни.Чела съм,че има хора които ползват Комодо с Каспер ,но нямам опит!Нека някои които е с АВ на Kaspersky да пише!

ONLINE ARMOR Е със същата версия от преди... Хубавите FIREWALLS не се обновяват...А И pc tools делят 1-во място и пак ще е така...

Нали Androcure06...

ONLINE ARMOR Е със същата версия от преди... Хубавите FIREWALLS не се обновяват...А И pc tools делят 1-во място и пак ще е така...

Нали Androcure06...

Хм, не съм съвсем съгласен. Не се били обновявали хубавите защитни стени...

Става дума за Online Armor Personal Firewall от последните "тестове" на Matousek -> тук. Снимка в момента:

29loe1e.jpg

В теста на Matousek е посочен Online Armor Personal Firewall 3.5.0.14, а текущият билд отпреди около месец е 3.5.0.32. Справка: тук. Това е обновяване...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.