Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Време за реклама! Абсурди и смях от ефира :)))

Featured Replies

Aз съм на мнение, че тази реклама направо трябва да се махне от ефир. То бива прототия, бива простотия, ама да гледаш как някакви пръчове уринират ?!? Още повече, че почти винаги като си на маса и си хапваш нещо и на среща ти се появява тая реклама. По-проста реклама от тази не бях виждал :)

• Отговори 201
  • Прегледи 27,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Оная с децата които искат да акат у нас, където ми я сервират всяка вечер за вечеря ... направо ми идва да изхвърля телето

• Като цяло всички реклами ме дразнят,чак ме яд, че преди две години дадох 3000лв. за телевизор.И сега какво гледам - през двадесет минути досади реклами.Е, има и полза от тях.От тях разбрах какво е нуж

• айде затваряйте прозорците и вратите

Поредната малоумна реклама, това сериозно ли го въртят в ефир?

Въртят я. Преди Коледа колегите на работа се бяха заговорили за тая реклама, че е уникално тъпа, ама аз като не гледам ТВ, не я бях виждал. Преди 3-4 дена обаче я засякох. Направо..нямам думи
  • 2 седмици по-късно...

Според мен,най-тъпата реклама беше тази на тея бисквити,Орео,която по някой канали още я дават...Едно че беше адски дразнеща и второ че дори не може да се отлепи бисквитата.. :yanim::yanim:

Редактирано от Минков (преглед на промените)

• 11 месеца по-късно...

Отвсякъде ни заливат с реклами, някои от тях ни карат да се смеем от сърце, други ни дразнят, трети... Хайде на рекламите! :D

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Сакън, да не развалиш времето

:rolleyes:

http://vbox7.com/play:a94b94d5

Оная с децата които искат да акат у нас, където ми я сервират всяка вечер за вечеря ... направо ми идва да изхвърля телето

Съжелявам за двойния коментар! Просто помислих, че съм забравил да натисна бутона изпратии за това се случи тази грешка. :rolleyes: Ето още една реклама малко абсурдна с тез терористи но само как танцуват ;)

Редактирано от Soul Of The Robot (преглед на промените)

айде затваряйте прозорците и вратите

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Като цяло всички реклами ме дразнят,чак ме яд, че преди две години дадох 3000лв. за телевизор.И сега какво гледам - през двадесет минути досади реклами.Е, има и полза от тях.От тях разбрах какво е нужно на една жена да покрещи - да се качи на влакче.Сега вече не си купувам ароматизатор за тоалетната, защото не искам всички съученици на синът ми да се наредят на опашка за да ползват WC-то.Вече ходя в калта с бели чорапи, за да може моята съпруга да ги върже на възел и да ги пусне в пералнята, за да станат така, сякаш никога не са ползвани. Да не забравяме рекламите на тефонните оператори, където "най-изгодните" условия трябва да ги четеш с лупа. Понякога се чудя, що за хора са тези които създават такива абсурдни реклами. Има и такива които ми харесват.Примерно, "бирените" реклами, и тази на македонската наденица. Интересна работа, до сега не съм виждал реклама на енергото, или ВиК-то с текст "при нас условията са най-изгодни" - защо ли??

Интересна работа, до сега не съм виждал реклама на енергото, или ВиК-то с текст "при нас условията са най-изгодни" - защо ли??

Монопол. Нямаш избор. Затова не им трябва да дават пари за реклама

ПП: Сетих се за една реклама. Онази с разботещите там, които работят зима и лято за да имаме ток

Редактирано от Cell (преглед на промените)

Тази реклама ми харесва, още повече, че е снимана в България! :yanim:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=4TMwBFK2qHI&feature=player_embedded

за рекламата

Наскоро (заради песента) се сетих за първата реклама, която си спомням да съм гледала :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.