Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Време за реклама! Абсурди и смях от ефира :)))

Featured Replies

• Автор

И за мен най-тъпи са рекламите на космодиска и наколенките.Когато ги видя веднага сменям канала.То има с най-различни хора и едни и същи ги въртят от 3 години.Най ми се е набила една с някъв мъж с акордеончето, който докато свири, пее с жена си.За мен това е №1 от тъпите реклами. ;)

• Отговори 201
  • Прегледи 27,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Оная с децата които искат да акат у нас, където ми я сервират всяка вечер за вечеря ... направо ми идва да изхвърля телето

• Като цяло всички реклами ме дразнят,чак ме яд, че преди две години дадох 3000лв. за телевизор.И сега какво гледам - през двадесет минути досади реклами.Е, има и полза от тях.От тях разбрах какво е нуж

• айде затваряйте прозорците и вратите

Не знам, ама току що гледах една - май на Вивател, не очень сигурна, обаче по-долно плагиатстване от "Смело Сърце" не бях виждала :hush:

Как съм се смяла на тва чудо за първи път я гледах с брото...ще пропусна анализа на algor само ще кажа, че на мен ми хареса...какво лошо има в правенето на подобни аналогии като в случая тя е умишлено търсене. Важна е идеята...

Примерно рекламата с дамските превръзки където мацката раздава наляво и надясно и накрая на един колега е хитро...Закачките според мен са добро средство при рекламирането на даден продукт. :hush:

Но най-интересното е, че обичам Лото пица преди тъпата му реклама, дори и тъпа реклама би ме накарала да опитам някой нов продукт, щом го гледам постоянно и ми се дояжда хаха тая реклама на Кубети например не е нищо особено, но като ми звуча в ушите Кубети,кубети две седмици и накрая си купих, и взеха, че ми харесаха. А Нисан така или иначе няма да си купя Публикувано изображение

Всъщност освен тези за яденето, единствените други реклами, които ме накараха да си купя продукта бяха рекламата на спиралата, дето една жена предизвикваше почти буреносни пориви с миглите си на един покрив.

И другото беше Пронто, ама него просто отдавна исках да го пробвам и рекламата без да е нищо особено, просто ме подсети какво искам.

Ето тук си засегнала един важен момент.На кой колко му въздействат рекламите,независимо дали става дума за положиелно или отрицателно въздействие.При всички това е различно.При мен например нещата седят така:

Гледам реклами,но винаги си имам едно на ум,и никога не ми се е случвало като вляза в магазина да си купя нещо,щото били го рекламирали.Просто съм си такъв мнителен,и не вярвам на такива работи.Ако някой познат ми каже,че това или онова си заслужава,тогава мога да си взема нещо,но само от реклама не бих се "зарибил" да го направя.

Как съм се смяла на тва чудо за първи път я гледах с брото...ще пропусна анализа на algor само ще кажа, че на мен ми хареса...какво лошо има в правенето на подобни аналогии като в случая тя е умишлено търсене. Важна е идеята...

Примерно рекламата с дамските превръзки където мацката раздава наляво и надясно и накрая на един колега е хитро...Закачките според мен са добро средство при рекламирането на даден продукт. :)

Мдам, и аз обичам закачки;затова на мен любимата ми е на Якобс - където той й вика - "Здравей, аз съм Алекс. Нанесох се отсреща". Пък тя само вдига рамене и си влиза. Той някакъв такъв само преглъща и притваря леко очи.... Прави си кафе, и тя като подушва аромата, веднага се домъква и му вика "бля бля.... por favor" и той естествено разцъфва като майска роза, че ще изп.... красивата латина.

И саунда на рекламата - I Am A Believer на Monkees - обожавам я тази песен. :)

Иначе сега много ми харесва оная на Пежо ли, не си спомням точно дето онези божи кравички ли, какви са..... бушуват Публикувано изображение Малеее, уникална.......

Ахахахха, тази също Публикувано изображение

Редактирано от chain_reaction (преглед на промените)

Еми за мен 90% от излъчваните в БГ реклами са тъпи. Но това е моя топ 5:

1. На Евтерпа

2. На пелените Молфикс

3. На праховете за пране

4. Космодиск и другите там за наколенките, сокоизтисквачки и т.н.

5. Поп-Чок

Има още много обаче сега за тези се сещам Публикувано изображение

Не, не...Най-тъпата реклама е онази не съм сигурна на коя бира беше, "това най-важното ли е?", "това ли е най-важното", "всичко е от значение"... Леле, по-тъпа и противна няма.

мен най-много ме дразни рекламата на Рай кредит , в която някаква жена върви по пешоходна пътека и всичко това съчетано с дразнеща музика.Ужас!

Писна ми, точно когато съм седнала да вечерям, да ми пускат прости реклами за памперси и дамски превръзки! После най-тъпи са ми на 2бееее (арее УФТСЕЕЕЕ!), глобул, и тия за шампоани и самобръсначки!

Да, вярно е че има много тъпи реклами. Една от тъпите най-нови реклами според мен е онази с един оркестър с цигани, дето им пускат стотачки и банкноти по 500 евро и след това и пакетче семки и те веднага скачат и ще се избият. Както и следващата където публиката им пляска а те стоят и люпят семки...Циганска работа... Не знам що за ум е измъдрил такова нещо :yanim:Публикувано изображение

Редактирано от vili_ (преглед на промените)

Да, вярно е че има много тъпи реклами. Една от тъпите най-нови реклами според мен е онази с един оркестър с цигани, дето им пускат стотачки и банкноти по 500 евро и след това и пакетче семки и те веднага скачат и ще се избият. Както и следващата където публиката им пляска а те стоят и люпят семки...Циганска работа... Не знам що за ум е измъдрил такова нещо :whist:Публикувано изображение

Прав си!

За тъпа реклама инаше една на някакъв парфюм "Облечи това". Пълен буклук.

За тъпа реклама инаше една на някакъв парфюм "Облечи това". Пълен буклук.

На Евтерпа :write a letter: Абсолютно съгласна с мнението ти :line dance:

Има една реклама, на някакъв прах за пране. Една жена се обяснява как семейството и изрязло някакви талони и тя ги пратила. Супер малоумна реклама. Не знам защо тази жена трябва да говори като бавноразвиваща... Публикувано изображение

Има една реклама, на някакъв прах за пране. Една жена се обяснява как семейството и изрязло някакви талони и тя ги пратила. Супер малоумна реклама. Не знам защо тази жена трябва да говори като бавноразвиваща... Публикувано изображение

Не съм сигурен, но май това беше една антиреклама на всички двуги видове прахове за пране които правят подобни "промоции". Но наистина е лоша идея да причлечеш внимание като изтъкнеш недостатъците на другите и така се покажеш по-добър.

От прочетеното, до тук, излиза че които са правили рекламите на Молфикс и Ефтерпа са си свършили работата, щом сме им запомнили имената...

Лично мен, най-много ме дразнеше първата реклама на М-ТЕЛ "Луп" - как дедко ти ти чупи стъклата или баба ти ти драска боята на колата...все едно, да рекламират маратонки , като се присмиват на инвалиди..?!! Публикувано изображение

Редактирано от kao (преглед на промените)

Не знам, ама току що гледах една - май на Вивател, не очень сигурна, обаче по-долно плагиатстване от "Смело Сърце" не бях виждала :)

Хора, разочаровате ме! Има един факт, който очевидно не знаете, изплагиатствано - добре, но не е от Смело Сърце! Всъщност, ако се разровите ще намерите доказателства, че самата сцена в Смело сърце е изплагиатствана и то не от къде да е, ами от един невероятен български филм - Хан Аспарух! Само се разровете из архивите.

Съгласен.То ще се чуе дали колегите от Парамаунт няма да ревнат.

Иначе идеята не е толкова лоша,но изпълнението е под всякаква критика.Да не говорим,че най запомнящия се свеж момент е кат се надупи армията към врага.Тук очаквах да се случи същото,но уви.

Също не може да се казваш БТК (нищо че тук става дума за Жицател) и да се опитваш да се позиционираш като различен,клиентски различен и срещу монопола.Смешно и противоречиво е.

А за малоумието-средновековна армия с мобилни телефони,няма кво да говорим изобщо.Друго малоумие-обръщението "армия от потребители",слагане под общ знаменател на всички потребители и причисляването му към стадо въодушевени и омацани кретени.Ако рекламата е насочена към футболни лумпени (без значение левскари,цесекари или квито и да е) или привърженици на Атака (заради термина,не за друго),иди-доди би ми се вързала като успешна рекламата.Ама кой/какво/къде атакува накрая...

Колегите от Парамаунт нямат право да реват.

А и те са ена армия... някакви кирливи 500 00, от които реалните са наполовина. Само аз има 2 номера, а родителите ми общо 8!

• 2 месеца по-късно...
  • 2 години по-късно...

Напишете коя според вас е най - тъпата реклама излъчвана по телевизията в България!

"Къде е млякото" на Нескуик. В Българския ефир определено всеки един нарекъл себе си рекламен специалист или нещо подобно се надпреварва да измисли по-тъпа реклама от другите немуподобни идиоти, но тази в последно време определено обира точките. След тази откровена идиотщина продажбите на "Нескуик" с а спаднали с поне 50%, като причина за това не е само световната финансова криза. Фирмата измислила тази абсолютна тъпня трябва да плаща на рекламодателите позволили им на техен гръб да упражняват и показват своята випюеща некадърност и посредственост, Децата в реклмата са изтипсани като някави малки идиотчета ревящи в хор "Кой П-ал ни накара да викаме тази простотия" но след неуспешен монтаж се чува тъпнята в началото на абзаца. Рекламодатели разберете непременно фирмата която е направила тази "Огроооомнаа тъпотия" и никога ама никога не си поръчвайте реклама при нея, освен аке не искате да фалирате или имате зъб на шефа си.

Абе то боза блика от всякъде. Лично най-гадното впечатление, с което съм останал са рекламите за дамски превръзки. Нищо лично към дамите, ама е гадно докато ям нещо най-спокойно и изведнъж превръзки, които ги поливат с червена течнст. Е...

А тази: "На свакята май още не й е пресъхнал кладенеца" :) или онази на кока-кола, дето едно пискливо същество почва да квичи I want to live, not being survive.. :)

или онази на кока-кола, дето едно пискливо същество почва да квичи I want to live, not being survive.. :down:

+1

също така рекламита за космодиск, стимоп и тем подобни, прахове за пране и други препарати! :mad:

Определено ще да е на Дон Кафе

Абсолютно! До сега е нямало реклама на Дон Кафе, която да е била по капацитета на моя посредтсвен мозък, че да я разбера. Адски глупави реклами имат!
  • 4 седмици по-късно...

уринал? уринал? уринал???? :wors: много е тъпа или таз за баницата

-Ела моме!

-идем, идем-`става става... или

Мамо, искам да акам в тоалетната на Ники!

и да не забравяме най-тъпата

`Къде е млякото?`

• 1 година по-късно...

То бива простотия ... ама такава не бива !!!

http-~~-//vbox7.com/play:07cf42d2

в началото си мислех че рекламират нещо за простатата ... или в най - лошият случай бира ! А то нет ...

Този който е мислил тази простотия , трябва да го намажат с мед и на мравуняка ! Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.