Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Талантлив човек ли сте?

Featured Replies

• Автор
Ами пиша стихчета, добра съм в математиката, мога да готвя добре, пея добре... или поне така си мисля аз и мои приятели :headphones: Умея да аранжирам цветя... ммм мога да гриирам добре ;)

Супер...Някое стихче ще ни покажеш ли? :baby:

• Отговори 216
  • Прегледи 28,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Талантлив съм в музиката и както някои хора разбраха в карането на скейт :P

• Автор
Талантлив съм в музиката и както някои хора разбраха в карането на скейт :speak:

Я ми кажи какво точно с музика се занимаваш, че ми стана интересно? :speak: И аз искам да карам скейт, но някой трябва да ме научи да се отделям от земята, трудна работа... :speak:

Бива ме в неща, които никой не подозира. :)

Я сподели какво можеш, ама конкретно?!

Я ми кажи какво точно с музика се занимаваш, че ми стана интересно? :) И аз искам да карам скейт, но някой трябва да ме научи да се отделям от земята, трудна работа... :rolleyes:

Ами музиката ми е скейтърски пънк (надали може да я знайш)А относно скейта вече ти казах ;)

Пример за песен :

Avril Lavigne - Skater Boy

Trapt - Headstrong

Ако ти харесат кажи имам още cool.gif

• Автор
Ами музиката ми е скейтърски пънк (надали може да я знайш)А относно скейта вече ти казах :wors:

Пример за песен :

Avril Lavigne - Skater Boy

Trapt - Headstrong

Ако ти харесат кажи имам още cool.gif

Аз чакам реалния пример, т.е. ти да дадеш нещо твое да чуем тук... :)

Искам аз, ама нещо, което ТИ пееш, с твоя глас... :wors:

А за скейта ще ме учиш няма как...

Мерси... :ph34r:

Аз чакам реалния пример, т.е. ти да дадеш нещо твое да чуем тук... :)

Искам аз, ама нещо, което ТИ пееш, с твоя глас... :wors:

А за скейта ще ме учиш няма как...

Е за жалост мое нямам... дано тези са ти харесали :ph34r:

Пък за скейта... незнам как ще напрайм :wors:

• Автор
Е за жалост мое нямам... дано тези са ти харесали :)

Пък за скейта... незнам как ще напрайм ;)

Ще се разберем на ЛС...

Ами дано скоро имаш свои пожелавам ти го от сърце.

Успехи на всички :whist:

Ами дано скоро имаш свои пожелавам ти го от сърце.

Успехи на всички :whist:

Мерси много :) надявам се и това да стане скоро.

Редактирано от SVEeN (преглед на промените)

• Автор
Мерси много :whist: надявам се и това да стане скоро.

Е, аз ти го пожелах значи го очаквай скоро. Важно е настройката на човек да е положителна тогава се случват невероятни неща, които дори не е очаквал.

Успех на Всички

Моят талант е,че мога да изслушвам хората (за разлика от някои хора,дето ми се иска да изслушват мен, но не им се отдава)

И аз като някои от вас рисувах по едно време, но доста отдавна не съм го правила

П.С. И друг талант имам да "досждам" ,когато искам да постигна нещо :rolleyes:

• Автор
Моят талант е,че мога да изслушвам хората (за разлика от някои хора,дето ми се иска да изслушват мен, но не им се отдава)

И аз като някои от вас рисувах по едно време, но доста отдавна не съм го правила

П.С. И друг талант имам да "досждам" ,когато искам да постигна нещо :rolleyes:

Супер е че можеш да изслушваш другите, но дали ги чуваш е друг въпрос...Защото може да слушаш, но да не чуваш какво ти говорят ;)

А и друго има кофти е само ти да слушаш, а теб никой да не те изслушва и да не мисли за твоите чувства и желания, а само за своите си....

А защо не рисуваш?

За п.п. ти ще ти кажа добре е да досаждаш, ако искаш да научиш нещо полезно...Но пък не всеки обича да му досаждат дори и в добрия смисъл на думата...А понякога на човек му свършва търпението и трудно може да включи на дълготърпение особенно кагато е изморен или болен...

За това умната и успех ;)

• 5 месеца по-късно...

позволявам си да постна нещо на една моя много добра приятелка,

защото е добра в рисуването и не само cool.gif

scansp2.jpg

Какъв ти талант? Нищо не мога biggrin.gif Е, ако ми се даде в ръката една добра щека може и да направя чудеса на билярдната маса. Друго за което се сещам е, че май мога да изслушвам другите...или поне така си мисля.

И аз не мога да пея,нито да рисувам,нито да пиша biggrin.gif Но,пък виж и аз си имам един талант-мога да изтръгна от хората всякаква информация.Искам ли да науча нещо,успявам да предразположа човека и да го накарам да ми каже всичко. cool.gif Е,ако не друго,поне един журналист мога да стана :)

аз май таланти нямам.чувал съм че ако при раждането си се родил с краката напред си бил човек на изкуството.е-аз съм излязъл с краката напред-ама не съм човек на изкуството!такант?хм...все трябва да има нещо ама не се сещам

• 4 седмици по-късно...

Ето иконата ми в завършен вид... Надявам се да ви хареса.

ikonanaMira.jpg

Ми,иимам дарба с езиците.

Засега знам поне 4.

Мога да рисувам,

свиря на пияно...

свиря на пияно

Е, аз това не мога не мога ... само на пиАно мога, и китара ... че и да попявам чат-пат :)

Ами имам си таланти :P За мое щастие - без тях не знам какво щях да правя :) Ами първо - пея, след това - свиря на пиано, когато ми дойде музата рисувам хубаво (не перфектно, но все пак не съм учила рисуване... но понасят ми се рисунките хахаха) Обожавам да танцувам и ако се занимавам така по-сериозно бих могла да имам добри успехи :) Помня много дълго време :) И имам добър инстинкт и от време на време се проявява и шестото ми чувство... като порастна може и някоя ясновидка да се извъдя хахахаахахахах ;) Понякога се плаша от себе си да ви кажа... ohmy.gif

Ето иконата ми в завършен вид... Надявам се да ви хареса.

ikonanaMira.jpg

:clap:kiss.gif Страхотна си-много ми харесва, а други неща освен икони рисуваш ли?

И аз си имам талантче,правя музика.За сега само любителски,но все пак с има и положителната страна.Много хора от форума разчитат на мен,за инструментали.А аз обичам да помагам.

• 3 седмици по-късно...

Ами да...аз лично мога да пея....музиката е прекрасно нещо и неразделна част от живота ми...това да излезеш на сцената и да излееш душата си чрез песен....просто неописуемо чувство...:)

Аз нямам таланти sad.gif е мога да се пързалям върху леда( това не мога да го практикувам в мойто градче sad.gif ) и играя футбол доста добре като вратар , но нищо друго ;( чуствам се ... празен?

Редактирано от koltplay (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.