Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Зимата идва в Kaldata.com

Featured Replies

Има тема точно за това-http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=37935

:down: Благодаря, не бях забелязал темата. "Хубавото" е, че се осведомих за проблема с IPS грешката, която не е само при мен. Сигурен съм, че ще оправят проблема. Излгежда работят и над проблема със скрипта за "четящи/пишещи отговор" в отделните теми. Успех :wors:

@desert_rose чак антистресово.. Евала на модове и админи, ще ги правим и психолози laugh.gif:wors:

• Отговори 57
  • Прегледи 17k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

:wors: Благодаря, не бях забелязал темата. "Хубавото" е, че се осведомих за проблема с IPS грешката, която не е само при мен. Сигурен съм, че ще оправят проблема. Излгежда работят и над проблема със скрипта за "четящи/пишещи отговор" в отделните теми. Успех :)

@desert_rose чак антистресово.. Евала на модове и админи, ще ги правим и психолози laugh.gif;)

П.С:До колкото виждам форумът е оправен

Абе хора не се измъквайте така.Сега трябва да измислим какъв подарък да има за Калдата...Има време нека хубаво си помислим,все пак трябва да се отплатим за всяка минутка прекарана тук ;)

Мисля за подарък на Калдата... да се съберем ВСИЧКИ, или поне редовните и да си подарим един мечок, който да ни топли през самотните нощи из форума! :speak:

Така де, ще си го снимаме и ще се сложи на заглаваната страница и на форумите! :wors:

Ами малко е стилизиран тоя сняг. Иначе направо дава "замръзващо" чувство :lol6:

Браво, много добре изглежда :clap:, но аз ли не виждам Снежанка или пък ще дойде по-късно?

Еееееееее какъв човек си само, малко Снежанки ли сме събрани тук :wors:

Ще се опитам да се присъединя към зимния фон и ще си сложа един Снежанкин аватар :)

А има само един пропуснат бутон да бъде покрит със сняг и той е бутона за отговор на получено Лично съобщение, но инак като цяло изглежда добре и напомня за това какво трябва да бъде времето навън. :help::wors::wors:

Редактирано от car (преглед на промените)

Намерих си подобни заснежени бутони за моя форум - много са яки :help:

Точно в момента правят някакви промени във изгледа на форума.. Току-що ми излизаше половината на английски, половината на бг, вече основно на бг.. В kaldata.com дава постоянна техническа грешка(поне при мен). Сигурен съм че е оправено бързо. Да видим какво ще издокарат този път. :wors:

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

• 1 година по-късно...
Кога пак ще имаме сняг? ;)

Ма тая година зима ще има ли ? ;)

biggrin.gif

Да ни е честит. Снежец очаква ли се?

Ше пия колкот си искам ;)

Да малко зацепваше ама се оправи, даже за малко го махнаха.

И ше пушъ, и други работи ше прая

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Брех, дойде ли време да си слагаме предпразничните аватари laugh.gif Mодата с шапките дали ще е актуална и този сезон biggrin.gif

Брех, дойде ли време да си слагаме предпразничните аватари laugh.gif Mодата с шапките дали ще е актуална и този сезон biggrin.gif

Актуална е, сега ще изровя моята от килера ;)

Дойде, дойде.

Заваля снега.

Аватарите се сменят. biggrin.gif

Актуална е, сега ще изровя моята от килера :)

ОК, и аз извадих моята от шкафчето в гардероба. Поизтупах я и другата седмица и аз ще си я нахлупя biggrin.gif

ОК, и аз извадих моята от шкафчето в гардероба. Поизтупах я и другата седмица и аз ще си я нахлупя biggrin.gif

и аз тъй :)

Ама това си е жива дискриминация,защо сте сложили сняг само на Standart?Аз като съм на Professional се чудя къде виждате снежец..а то нямало.. :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.