Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шампионската лига - дискусия

Featured Replies

Най- накрая един башмач в таз шампионска... Иначе Манчестър мачкаха, повтарям- мачкаха почти през целия мач, но бяха на път да отпаднат типично по английски... Ако мачът беше свършил 5:2, щеше да ми изглежда доста по- справедливо...

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 102,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Най- накрая един башмач в таз шампионска... Иначе Манчестър мачкаха, повтарям- мачкаха почти през целия мач, но бяха на път да отпаднат типично по английски... Ако мачът беше свършил 5:2, щеше да ми изглежда доста по- справедливо...

ти може и 10:0 да искаш, но реалностите са други... не виждам с какво толкова Ман. Ю са превъзхождали Милан, напротив англичаните трябва да празнуват за късмета си!

Жалко за Гатузо когато напусна терена и всичко се обърка ...

Баче, аз се водя за ливърпулец, така че сам разбираш, че не исках нищо конкретно като резултат. Колкото до реалностите- Милан беше градивен в атака само 2 пъти през мача, като веднъж Кака вкара, а втория път пропусна. Прехвалената защита на италианците в някои моменти беше напълно неадекватна, като само игралият прекрасно (напук на глупостите, коинто издрънкаха коментаторите) вратар и късметът спасиха Милан от разгром. Тва е положението просто.

Добър мач стана,няма от какво да сме недоволни....това ни чака догодина,ако се доберем пак до групите на ШЛ.

Мачът беше интересен, а и тия обрати в резултата допринесоха още повече за интригата. Не мисля, че крайният победител е ясен, на реванша в Милано може всичко да се случи. Манчестър бе лишен от важни играчи, особено в защита - Хайнце ми е симпатичен, но е крайно неподходящ за цетрален защитник, а и в сблъсъка с Евра при втория гол на Кака двамата изглеждаха като кийнстоунските полицаи от немите филми. Личи си, че сър Алекс има доста теми за размисъл преди реванша - дано се възстановят Гари "Завивай!" Невил и Рио Фърдинанд, а и как най-после да накара португалчето да не се прави на гений с топката и да превъзмогне невероятния си егоизъм. Италианците едва ли ще играят по-различно от снощи на Сан Сиро следващата седмица. Много ми се ще Юнайтед да победи, та ако Ливърпул не спечели купата, то тя все пак да си остане на Острова.

Forza Milan!!! :wors:

яд ме е,че пак в последните секунди ни вкараха,както в първия мач с Байерн! При 1:2 можеше да ги довършим с трети гол и тогава всичко свършваше за Юнайтед,но не успяхме...Напускането на Малдини и Гатузо беше ключът към победата на Юнайтед,дано да се оправят за реванша,защото без тях Милан губи класа. В реванша е напълно възможно и реално да ги бием,така че съм оптимист. Дано само Анчелоти най-накрая си отвори очите и види,че Джилардино е пълно дърво,а Индзаги и на куц крак си остава един от най-добрите нападатели в света. Юнайтед ги чака ад на Сан Сиро!

Forza rossoneri!!! :wors:

p.s. Впрочем,обърнахте ли внимание на изравнителния гол на Руни? Повежда си топката с ръка! Много ясно се вижда на едно от повторенията. Не я повежда с гърди,а с лявата си ръка. Тя се удря в ръката му и след това в гърдите. Ясно се вижда изменението на траекторията. Ето,вижте! Абсолютен хандбалист! ;)rooney hand

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

ти може и 10:0 да искаш, но реалностите са други... не виждам с какво толкова Ман. Ю са превъзхождали Милан, напротив англичаните трябва да празнуват за късмета си!

Жалко за Гатузо когато напусна терена и всичко се обърка ...

Жалко за Гари Невил и за другите титуляри които пропуснаха мача. Иначе резултата наистина можеше да стане 5:2, най-спокойно Публикувано изображение

Мачът беше интересен, а и тия обрати в резултата допринесоха още повече за интригата. Не мисля, че крайният победител е ясен, на реванша в Милано може всичко да се случи.

Манчестър бе лишен от важни играчи, особено в защита - Хайнце ми е симпатичен, но е крайно неподходящ за цетрален защитник, а и в сблъсъка с Евра при втория гол на Кака двамата изглеждаха като кийнстоунските полицаи от немите филми. Личи си, че сър Алекс има доста теми за размисъл преди реванша - дано се възстановят Гари "Завивай!" Невил и Рио Фърдинанд, а и как най-после да накара португалчето да не се прави на гений с топката и да превъзмогне невероятния си егоизъм. Италианците едва ли ще играят по-различно от снощи на Сан Сиро следващата седмица.

Много ми се ще Юнайтед да победи, та ако Ливърпул не спечели купата, то тя все пак да си остане на Острова.

Тва за кийнстоунските полицаи направо кърти мивки ;) Иначе да не избързваме с обявяването на Ливърпул за сиг. финалист. Довечера много неща ще се доизяснят...

...Иначе да не избързваме с обявяването на Ливърпул за сиг. финалист. Довечера много неща ще се доизяснят...

Прав си, нищо не се знае. В мачове между такива съперници може да се стигне до всякаква развръзка - например разменени победи за гостуващите отбори. И все пак, залагам на равен равен резултат по-късно тази вечер.

Иначе резултата наистина можеше да стане 5:2, най-спокойно Публикувано изображение

Да жалко, жалко можеше и Левски шампион да станат, но жалко :]] :ph34r:

Интересно ми е ония нечестния гол ако го нямаше и нестига, че изравняват Ман в 90-тата минута какво щяхте да приказвате :]]

----------

А днешния мач беше пълна трагедия :}}

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

...А днешния мач беше пълна трагедия :}}

Е, това поне бе съвсем предвидимо - не играят за сефте в този си вид и формат. А и едва ли реваншът ще е кой знае колко различен, макар че Ливърпул ще трябва да вкара поне 1 чист гол.

Много тъп мач...не понасям Челси

Много тъп мач...не понасям Челси

И аз ... единственото , което ми харесва в този е отбор е цвета на екипите им ;)

Да жалко, жалко можеше и Левски шампион да станат, но жалко :]] ;)

Интересно ми е ония нечестния гол ако го нямаше и нестига, че изравняват Ман в 90-тата минута какво щяхте да приказвате :]]

----------

А днешния мач беше пълна трагедия :}}

Къв нечестен гол, кво изравняване в 90- та минута, кви 5 лева, уе баче? Не знам какво щяхме да приказваме ние, "ония нечестния гол ако го нямаше", обаче тряя да ти кажа, че определено не знам ти за какво по дяволите говориш.

Иначе един доста беззъб Ливърпул снощи, Рафата май тоз път пообърка малко тактическата постройка. Струва ми се, че искаше да изненада Челси по начина, по който изненада Барса- с двама бързи и технични нападатели и повече атаки по фланговете. Такива неща с по- твърди отбори като този на Челси трудно минават. Аз все си мисля, че с единствен Краучи забит напреде и по- наситена средна линия (примерно Пенант десен халф вместо втори нападател и Джерард заедно с Алонсо и Машчерано в средата) би бил доста по- удачен вариант. А може би Челси просто са по- класния и мотивиран отбор... Абе, то Рафа си знае работата...

Абсолютен хандбалист! :rolleyes:rooney hand

Какъв ти хандбалист, той освен за ръгбист за друго не става!!

Дано си ходят тия ман най -после!!! :offtopic_s::angry:

Какъв ти хандбалист, той освен за ръгбист за друго не става!!

Дано си ходят тия ман най -после!!! :rolleyes::offtopic_s:

Ще си ходят след финала с купата...в момента за мен те са най-достойният отбор за купата от тези 4 които достигнаха тази фаза

Намълно съм съгласен.Манчестър показват страхотна игра,и тази година заслужават да направят требъл :lol6:

Къв нечестен гол, кво изравняване в 90- та минута, кви 5 лева, уе баче? Не знам какво щяхме да приказваме ние, "ония нечестния гол ако го нямаше", обаче тряя да ти кажа, че определено не знам ти за какво по дяволите говориш.

Чети по-нагоре, в един от постовете на УайтХарт е обяснено!

А другото е моя грешка исках да напиша победния гол, а не изравняването ^^

Както и да е на реванша ще се види кой-кого!

Супер май пак ще има Пуул - Милан

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Истината е такава, че Манчъстър ще триумфират тази година, така смятям аз. С тази игра никой неможе да ги спре, те творят и се забавляват на терена, а когато това се случва неминуемо идват и успехите. Не съм фен на гореспоменатият отбор, но красивото и най вече можещите отбори трябва да се признават.

Истината е такава, че Манчъстър ще триумфират тази година, така смятям аз. С тази игра никой неможе да ги спре, те творят и се забавляват на терена, а когато това се случва неминуемо идват и успехите.

Не съм фен на гореспоменатият отбор, но красивото и най вече можещите отбори трябва да се признават.

AC MILAN 2:0 Manchester United :):angry:

Милан ше се класират на финала ... така мисля :)

:angry:

Има още време де ...

Forza Milan!!! :nono: И аз не очаквах такава категорична победа,но тя дойде напълно заслужено! Голям мач на Милан. Велик Гатузо! Фантастичен Кака! Невероятни фенове! Въпреки отнетите точки,въпреки лошото начало на сезона,въпреки липсата на добро нападение,въпреки неубедителната защита,този отбор все пак показа защо традициите имат огромно значение в Европа. Атина ни чака и единственото,за което мисля, е ОТМЪЩЕНИЕ!!! Отмъщение за нелепо загубеният финал преди 2 години. Forza rossoneri! Milan siamo noi! :eek:

... Атина ни чака и единственото,за което мисля, е ОТМЪЩЕНИЕ!!! Отмъщение за нелепо загубеният финал преди 2 години...

Не бързай да се палиш :rolleyes: , че може пак ще останете без купата :ph34r:.

Учуден съм не толкова от резултата, колкото от бездушната и безидейна игра на Манчестър, а и видимо през почивката в английската съблекалня не е имало летящи обекти - сър Алекс ентусиазирано си джакаше дъвката и ... това беше. Милан спечели без да блести с нищо, освен с желанието си за игра, при това не и през цялото време. Хайнце така и не разбра какво се иска от него, а и останалите с нищо не му помогнаха - Анчелоти надуши слабата форма на аржентинеца и вероятно 90% от атаките на Милан бяха по десния им фланг. А тия две безумни грешки за нула време обезсмислиха мача. Не че 2:0 е невъзможен за обръщане резултат, но бе точно такъв снощи.

Рано е (дали пък не е вече късно?) да се правят генерални изводи, но сър Алекс май позакъсня с подмяната в посока подмладяване на състава - Сколс и Гигс, например, като хора, от които зависи играта на отбора въобще са фигуранти от доста време насам, а и не само те. Заместниците им също не са на нужното ниво. Епизодичните усилия на Рууни съвсем не са достатъчни, а и той прекалено лесно се обезверява ако играта не потръгне. За Роналдо няма какво да кажа, той е свършен като футболист още преди да е станал такъв, защото отдавна трябваше да е разбрал, че футболът е колективен спорт и никой сам не е победил никого.

Не бих желал сега да правя задълбочени анализи, но май Венгер отново подходи най-правилно по отношение подмяната на кадрите. Бенитес също се справя отлично - резултатът е очевиден.

Фергюсън се бе наканил да си ходи преди 2 години, върна се, ама май сбърка. Е, най-вероятно ще спечели шампионата, но това едва ли е достатъчно в случая...

Ливърпул - Милан е големият финал, моите предпочитания са очевидни, дано да стане хубав мач след 3 седмици.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.