Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Олей как им помниш имената??? Аз пък въобще не ги знам. Само някои а те не са ми любимци. Но всъщност все още нямам любими :)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Ами то от толкова хора как да намериш любим, камоли да им запомниш имената..

Днес имаше една Мръвкова и мисля че тя ще ми е фаворитка :rolleyes:

Олей как им помниш имената??? Аз пък въобще не ги знам. Само някои а те не са ми любимци. Но всъщност все още нямам любими ;)

haha е как да не им помня имената като ги виждам почти на всички конкурси за изпълнители :clap::rolleyes:

Голяма скука е това шоу!

Е що пък да е скука.. ?

Много си е забавно даже.. смея се със сълзи на очите като го гледам ;)

И на мен ми е забавано.

Но аз ли нещо не разбрах правилно?

Нали шоуто щеше да е някъде до юни месец? А като гледам вчера как си тръгнаха 6 човека,

ако от 5те групи останат 10,само 10 ли ще гледаме до края? Кто че ли малко бързат да намалят състава... ;)

И на мен ми е забавано.

Но аз ли нещо не разбрах правилно?

Нали шоуто щеше да е някъде до юни месец? А като гледам вчера как си тръгнаха 6 човека,

ако от 5те групи останат 10,само 10 ли ще гледаме до края? Кто че ли малко бързат да намалят състава... :speak:

Финалистите ще са 12. От отпадналите 30 журито ще избере 8, които ще имат втори шанс. Те ще направят концерт и от тях 2 ще продължат - един избран от зрителите и един от журито.

Мисля че смешното (от полза на участниците) вече мина .... сега е вече предизвикателство за останалите които участват :angry22:

Освен Слави, някой друг в журито има ли музикално образование?

Освен Слави, някой друг в журито има ли музикално образование?

Глория явно е ходила на вокален педагог biggrin.gif Ако на това му викаш музикално образование :P

Глория явно е ходила на вокален педагог biggrin.gif Ако на това му викаш музикално образование ;)

Едно стимулиращо ДА имаш от мене :P

Яд ме е за Мая Георгиева ( не съм сигурен дали така се казваше ) ... страшно е красива !!!

Много ми харесва :rolleyes: А пък и пее добре ... biggrin.gif

А на мен за Васил Модев много готин беше пича...дори гласувах за него :ph34r: Определено има хора, които напускат и ми е много жал за тях ама в крайна сметка трябва да остане само един нали...гадноооооо... :headphones:

А на мен за Васил Модев много готин беше пича...дори гласувах за него :huh: Определено има хора, които напускат и ми е много жал за тях ама в крайна сметка трябва да остане само един нали...гадноооооо... ;)

Aми да, така е,но какво да се прави

Аз ще стискам палци за 15-годишното момиче ( забравих й името angry.gif )

Яд ме е за Мая Георгиева ( не съм сигурен дали така се казваше ) ... страшно е красива !!!

Много ми харесва :huh: А пък и пее добре ... biggrin.gif

И аз много я харесах,дори гласувах за нея,но другите пяха по-добреwink2.gif

За мен, точно тези който се пребориха до момента за финалната 10-ка, са точните хора. Но всеки си има фаворити, и може би много няма да са съгласни с мен :huh:

И аз много я харесах,дори гласувах за нея,но другите пяха по-добреwink2.gif

Така е , но все пак и Дони беше на мнение , че трябва на България една такава чаровна усмивка :huh:

Така е , но все пак и Дони беше на мнение , че трябва на България една такава чаровна усмивка :)

Само с чаровна усмивка не се пее :)

Аз Пламен Пътов също го харесвам. Страхотен глас просто :bedtime2:

И също ме е яд за Мая ама няма как...

Всички са ценни и заслужават :bedtime2:

Ама как ме дразни Глория не е истина - разложила ми се някаква като у дома си на фотьойлина biggrin.gif

Грозно,много грозно,тя нарочно така се снишила и пренебрежително говори sad.gif

А мен Славито ме дразни. Прави се на интересен и само негативни мнения изказва със злобни коментарчета. А пък почти нищо не разбира!!

А мен Славито ме дразни. Прави се на интересен и само негативни мнения изказва със злобни коментарчета. А пък почти нищо не разбира!!

Много правилно... но добавям и Глория защото според мен тя виде ли момиче по красивичко и ведна си казваше

Стимулиращото НЕ също така и момичета които пеят добре и тях отрязваше...

Най пекания в комисията си е Дони

Слави дразни с това, че е доминиращ из между всички.

Глория... как само още не се прехапала 3-4 пъти докато говори.

Дони и Христова играят добрите "ченгета". Най-умерени, изказват мнение без да се натрапват и оставят всъшност зрителя да решава кой е добър и кой не, каквато е и идеята на предаването.

Класиралите се днес заслужаваха най-много.

Особено се кефя на хлебаря. Евала на такива хора. Съвсем обикновен човек. Спомням си как Слави му се подиграваше за облеклото.

Класиралите се днес заслужаваха най-много.

Особено се кефя на хлебаря. Евала на такива хора. Съвсем обикновен човек.

Мдам и на мен днес те ми бяха фаворитите...Въпреки, че аз ще стискам палци на края или за Пътов, или за Кремена...За мен те са най - добрите и като глас и като визия... ;) Въпреки, че са малки на години, което е смущаващо, но пък да му се невиди "защо не"? ;)

много злобен ми се стори коментара на Славито за Пламен! голям разбирач е слави ейййййй хахахахахахха

браво..много се радвам за пламен ;)прекрасно изпълнение и супер визия ;) заслужава да спечели (всъщност той спечели вече мноооого почитатели,а това е най-важното за един изпълнител)

PLAMEN PUTOV FOREVER!

Когато стъпиш на върха -

как всички са нищожества за тебе...

Забравил пътя извървян до там -

ще те накаже Бог - за отблъснатото рамо...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.