Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

То има ли я някъде в нета.. да дадете линк... laugh.gif

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

А какво ще кажете за онази с мустаците а :)

А какво ще кажете за онази с мустаците а :)

Беше ужасно, особено като Слави каза, че му станало неудобно да й го каже в лицето - а не е неудобно да излъчат как всички й се подиграваха след това :) Горкото момиче ;)

Редактирано от shanna (преглед на промените)

Хахаха. Ромския рапър и Флейтата :) :)

Хахаха. Ромския рапър и Флейтата :lol6: :lol6:

Малееее ... тоя циганин ше го биеше на Дони ! biggrin.gif

Ми казаха му го на Дони! Той пък само се смее хихих Трябва да е малко по-сериозен

Как можаха така да коментират хората в ефир. То не бе мустаци, то не бе чудо. Много съм разочарован от БТВ и компания. Тези хора вместо да се държат като за пример на всички, те правят точно обратно.

За кои жени се твърдеше, че са най-страстни в леглото?

Беше ужасно, особено като Слави каза, че му станало неудобно да й го каже в лицето - а не е неудобно да излъчат как всички й се подиграваха след това :shake_puter: Горкото момиче :help:

Не ги е срам!!! angry.gif

И специално подчертаха че всеки бил нарисувал мустаци докато я слушали.

Те от старание да й се подиграят качествено за мустаците даже се съмнявам да са я чули как пее...

хах еми и на мен ми е адски смешно като ги гледам..но наистина не е много коректно от страна на журито!

така че,който има качества за IDOL да участва..а другите да не ходят въобще защото ще станат за смях и ще бъдат унизени от журито!няма смисъл!

Но за да стигнат до там и да им се присмиват, преди това участниците ги пресяват Евгени Димитров и Сие. И мисля че някои, които явно се вижда че немогат да пеят, ги допускат точно за това да им се присмиват. На моя колежка дъщеря и ходи на катинга в София, и е изпяла две изречения от една песен, и още две от друга, и Евгени и компания са благодарили за участието. Мога да кажа че имаше много по големи музикални инвалиди от нея. Но ..... някои ги допускат , други не. :shake_puter:

Ей този пълничкия Васил Модев къв ли е там не го знам но цепи мрака...страшен глас....щом взех самичка да му ръкопляскам в къщи и да викам ууууууууу....разби ме тотално евалата баткааааааа :speak::);)

Всички са много , много добри :whist:

Това не е от българският Music Idol, но си заслужава да се види. Пичът е направо уникален:

http://vbox7.com/play:a1b78b3f

Как не го заболява устата? biggrin.gif Това е найстина добро представяне,без да имаш данни за пеене :)

Маргото е аут, Маргото е аут !!! :)

Я ми кажете кой пя на R.Kelly- I believe I can fly?..Мисля, че беше в предаването от сряда..

Ей този пълничкия Васил Модев къв ли е там не го знам но цепи мрака...страшен глас....щом взех самичка да му ръкопляскам в къщи и да викам ууууууууу....разби ме тотално евалата баткааааааа :hush::P:yanim:

Ооо, да сцепи отвсякъде. Много ме зарадва, голям е симпатяга!

П.П: В петък напрао ме разбиха - за Данчето едно аспиринче, а за Дончо едно пищовче :)

ет0 зап0вядай :) пламен пее към края някъде..много ми е чудно защо пише,че е от софия като е от велико търново angry.gif

Извинявай,ама не видях линк..

И според мен има доста,дето пеят много добре,особено тези,които останаха.

Говорите за журито,с повечето от вас се съгласявам.

А какво ще кажете за водещите?

Според мен за разлика от журито с избора за водещи са се справили по-добре. Иван и Андрей доста освежават

интериора,а как само прегръщат мацките... cool.gif чак да им завиди човек

Е не го правят само опосумите :blink:

А иначе и на мен мн ми харесаха как пеят участниците - истински таланти с изключения :blink:

Има някои които като почнат да пеят ми иде да изключа TV.. ;)

Има някои които като почнат да пеят ми иде да изключа TV.. ;)

Аз мисля че не някои... а повечето са такива :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.