Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Tази вечер Кремена , Валентина и Племен за пореден път се справиха страхотно ;)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Тая дърта пъстърма Йорданка Христова, много ме подразни снощи. Взела да се отваря като Халите в неделя.

Да и мен мн ме подразни. Мисли се че е най-великата и най-важната в журито и се праи .... айде да не казвам на каква biggrin.gif

ами миличка не мислиш ли,че тя има основание "да се прави на важна"?!?

Защо? Да не е хванала Господ за шлифера? И аз разбирам от едни други неща, но се чувствам смъртен.

Защо? Да не е хванала Господ за шлифера? И аз разбирам от едни други неща, но се чувствам смъртен.

Ей някой каже нещо по - накриво и моментално трябва да се оплюе. Ми опитна е жената да критикува и е постигнала и има върху какво да се гради самочувствието и. Пък и то тва жури вече е толкова излишно седят там и мрънкат някакви неща само, за да оправдаят присъствието си...На мен лично ми писна да им слушам общо взето баналните забележки, които вече съм ги слушала през всички кръгове на шоуто вече съвсем от пръстите взеха да си ги изсмукват.

Наистина съжалявам за участниците за мен всички заслужават. Е, имаше някои по остри коментари за учителката, но честно казано гласа е само част от всичките качества, които трябва да притежава един изпълнител аз също не я одобрявам, но с това не умаловажавам гласовите и данни... :wors:

Това шоу взе да става все по-оттегчително и то заради водещите -абсолютни профани angry.gif

Моя фаворит е Стефан Лалчев-абсолютно музикален, точен в изпълнението си, емоционално предава значение на песента. Макар и на 17 години е с бъдеще.

Редактирано от proletina (преглед на промените)

Не харесвам нито един от участниците освен Пламен Пътов. Другите за мен не заслужават чак толкова защото имаше мн по-добри от тях. И единствено за Илияна съм съгласна с Христова :)

Мене Преслава много ми харесва, голяма е сладурана, много оригинална и енергична.

И Красимира също много ми топли душицата и Пламечно:) - абе всеки от участниците си има някакъв чар :angry:

А водещите са такива сладури и само се ебават с бате Славчо, особено с онова мече biggrin.gif.

Пък и Дони не си поплюва :blink:

П.П: Малии как им дадоха сега задача да пеят чалга. Изкефи ме някой само как реагираха. Подозирам, че Глория ще бъде много дръпната на следващия концерт...

Ей някой каже нещо по - накриво и моментално трябва да се оплюе. Ми опитна е жената да критикува и е постигнала и има върху какво да се гради самочувствието и.

Да, ама самочувствието и лежи на стари лаври. Може да се дуе на нейното си поколение, но пред по-младите е никоя.

Струва ми се, че сред журито има нещо като неразбирателство и разцепление.

Да, ама самочувствието и лежи на стари лаври. Може да се дуе на нейното си поколение, но пред по-младите е никоя.

Струва ми се, че сред журито има нещо като неразбирателство и разцепление.

Уффффффф миналата година и бях на концерт Данчето все още важи стига с тези повърхностни мнения...стари не стари лаври- нейни са си. Пък и аз в по- предни постове си го казах жената ме изуми със знанията си и с езиците, които знае. Направо застреля почти всички участници, които се явиха с чуждоезични песни не на английски, само това и качество е достойно за възхищение.

А за журито си прав, дърпат на различни страни ще видим до къде ще я докарат.....пак ще гледаме сеир...

Уффффффф миналата година и бях на концерт Данчето все още важи стига с тези повърхностни мнения...стари не стари лаври- нейни са си. Пък и аз в по- предни постове си го казах жената ме изуми със знанията си и с езиците, които знае. Направо застреля почти всички участници, които се явиха с чуждоезични песни не на английски, само това и качество е достойно за възхищение.

А за журито си прав, дърпат на различни страни ще видим до къде ще я докарат.....пак ще гледаме сеир...

Това, че знае езици, какво общо има с дейността ѝ в предаването?

Важела е някога. Я пусни малко телевизора или радиото и брой колко нейни песни ще чуеш и дали имат нещо общо с музиката, която се слуша сега. За мен Данчето Христоава, е минало бешело време.

Освен това, щом има самочувствието на успяла певица, не ѝ прави честа да се изказва така.

Това, че знае езици, какво общо има с дейността ѝ в предаването?

Важела е някога. Я пусни малко телевизора или радиото и брой колко нейни песни ще чуеш и дали имат нещо общо с музиката, която се слуша сега. За мен Данчето Христоава, е минало бешело време.

Освен това, щом има самочувствието на успяла певица, не ѝ прави честа да се изказва така.

Просто е аз като не знам френски и някой почне да ми "льольока" хич няма и да го усетя, че прави куп грешки, а още повече, че и това е френски...

За теб Данчето може и да е минало - бешело, но има хора, които си я слушат, тъй че не съди за другите по себе си.

Много хора нямат право да бъдат груби, но са груби няма безгрешни...лично аз не мога да посоча публична личност, която винаги да е била премерна в изказванията си и мненията си... Рано или късно казват нещо, което все някой го жегва. Да им се сърдя, че са хора ли? Казала нещо на криво и ти я вкара в Ада, ай стига глупости...

Аз съдя по това, което се слуша, а не по себе си. Казах ти да преброиш колко от нейните песни вървят в ефира и тогава пак кажи, че е вървежна.

Ъ, не казвам, че никой не я слуша, но просто времето ѝ отдавна е отлетяло.

Аз съдя по това, което се слуша, а не по себе си. Казах ти да преброиш колко от нейните песни вървят в ефира и тогава пак кажи, че е вървежна.

Ъ, не казвам, че никой не я слуша, но просто времето ѝ отдавна е отлетяло.

тц не слушам радио не мога да го направя...на много хора времето им е отлетяло много преди нейното ама се напъват все още....барабар с какати Глория...дето толкова я харесваш...

Уф, не мога да разбера какво толкова плюете Данчето.

Имайки в предвид, че тя и Дони са единствените адекватни личности в тая комисия...Йорданка Христова си е много добър изпълнител и изключително интелигентна жена. Нито се надува, нито прекалява. Даже е много по-човечна от Слави например. Вие ако знаете Англия и Америка на какво ги правят участниците...

П.П: И какво като й е отлетяло времето? То и на Кърт Кобейн му отллетя времето след като се гръмна ама още се слуша, нали? Еми разните му рок групи дето вече 40 години са на сцената и тях ги слушате още? Ама на тях не им е отлетяло времето, а?

Боже, то тва младото поколение само жица и гръм'енд'гняс слуша,....

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Диндирино, да си някоя залюпена, да ти обяснявам кое е на мода и кое не, но точно на теб, дето знаеш повече от радио Ереван, айде нема нужда.

Кака ми Глория няма да я закачаш. За всеки случай, като влезеш в някоя дискотека или чалгаджийница, песен на Глория може да чуеш, а на Данчето можеш ли?

AciDBurn, къде сравни Йорданка Христова с Кърт Кобейн или Фреди Меркюри. Все едно да сравниш автобус Чавдар, който си го знаем само в наше село и автобус Неоплан. А и песните на по-горните са си класика в музиката. Няма как да не се слушат. Кога и тя направи такива, тогава и нейните ще слушаме вечно.

Хората, които трябваше да са в комисията според мен, са: човека който им акомпанира с пияното когато ги прецеждаха, Евгени-масестрото и разни други, за които не се сещам в момента. Това са хората, които могат да хванат фалшив тон и да оценят даден глас според възможностите му.

Аз не съм сравнявала, а просто дадох за пример. Това са две различни неща (имайки в предвид фразата "отлетяло й е времето").

Айде стига сме спорили по тоя въпрос! Дайте да видим кой ше оцелее на края ;)

Аз не съм сравнявала, а просто дадох за пример. Това са две различни неща (имайки в предвид фразата "отлетяло й е времето").

Айде стига сме спорили по тоя въпрос! Дайте да видим кой ше оцелее на края :wors:

Мда,струва ми се че ще е труден изборът,защото повечето пеят страхотно,аз много им се радвам

Един от мъжкото съсловие, не им знам имената. Най-едрия. :)

Как няма да се измъкне, като с изказването си г-жа Й. Христова мотивира сума си и народ да гласуват напук за учителката.

Снощи и спестиха, че само от Дряново били недоволни от приказките ѝ. Че и пак се открехва. Би се в гърдите и каза - "Аз"

Поне колегите ѝ позамазаха малко нещата, а това с уредбата си беше чисто - вижте ме, аз съм много добра. Досега ми беше безразлична, но сега я понамразих.

Както и да е. Да е жива и здрава. Важното, че хита на деня е - шест кокошки съм заклала... :nono:

Един от мъжкото съсловие, не им знам имената. Най-едрия. ;)

Как няма да се измъкне, като с изказването си г-жа Й. Христова мотивира сума си и народ да гласуват напук за учителката.

Снощи и спестиха, че само от Дряново били недоволни от приказките ѝ. Че и пак се открехва. Би се в гърдите и каза - "Аз"

Поне колегите ѝ позамазаха малко нещата, а това с уредбата си беше чисто - вижте ме, аз съм много добра. Досега ми беше безразлична, но сега я понамразих.

Както и да е. Да е жива и здрава. Важното, че хита на деня е - шест кокошки съм заклала... :wors:

Шест кокошки съм заклала ама оня дет я изпря го даваха по новините. Та някви само го подигравали или пък там някви го пребили и той бил мн ядосан че вече е известен biggrin.gif

А Йорданка така здраво ме дразни че нямам думи. Вече от Мюзик Айдъл гледам около 5 мин и повече не мога да издържа :wors:

видяхте ли какви мечти имаше изпълнителя на"6 кокошки"?!?цветен телевизор... sad.gif

даже ми стана жал за него sad.gif

добре е че поне му ги сбъднаха :angry:

Да,така е ,човек не може да живее без мечти,но пък това да са ти мечтите..

а иначе и на мен не ми харесва тази Илияна,ама и Данчето малко прекали с изказа,а от друга страна пък наистина има право да си каже мнението

само Пламен :rolleyes:

Ми и аз съм за Пламен,ама и Кремена и Валентина много ме кефят,ако можеше няколко човека да спечелят...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.