Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Това определение за Дони беше супер, незнам какво търси там, не ми харесва нито като певец, нито като артист, :) нито като човек ...просто нищо, това безразличие към конкурса и тая физиономия ... направо ужасно. А Глория има да яде много хляб, за да достигне нивото на Лили Иванова, въобще няма място за сравнение. angry.gif:)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

А колкото до Дони - доста е пасивен да :) Но съм го чувала някой път да се включва доста сериозно

Мила това са само отрязъци от кастинга...каквото монтират това гледаме ние... ;)

Това определение за Дони беше супер, незнам какво търси там, не ми харесва нито като певец, нито като артист, :) нито като човек ...просто нищо, това безразличие към конкурса и тая физиономия ... направо ужасно. А Глория има да яде много хляб, за да достигне нивото на Лили Иванова, въобще няма място за сравнение. angry.gif:)

Така е, апатично- настроение не е за жури....но бих казала, че е по-скоро надут, а то имаше и в нета едно изказване на жена му, че ставал звяр като ставало въпрос за музика...

И за Глория си права, не може да се намаже и на малкия пръст на Лили Иванова като гласови данни...Такъв чист глас има Лили Иванова, че чак е за завиждане, а като включим и възраста на която е направо и се възхищавам на таланта :baby:

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Според мен Глория пее доста по-добре от някои нови певици в Пайнер. Даже не от някои а от повечето :) А и сигурно заради опита й са я взели в журито защото вече и аз не знам колко години е на сцената biggrin.gif И аз отначало си мислех че ще бъде високомерна и надута но се оказа мн земна :baby:

А колкото до Дони - доста е пасивен да ;) Но съм го чувала някой път да се включва доста сериозно

Вчера се застъпи за едно момиче, което беше много готино от негова страна. Ако не беше казал нищо момичето си отиваше, а не го заслужаваше...и все пак...проспива 90% от участниците...

:) Ако изключиме Гергана посочи една, поне една от Пайнер сравнително нова певица, която пее фалшиво...

Въпреки, че обвиняват чалгийките, че не могат да пеят аз хич не съм съгласна, една Елена Паришива ми обра точките във "Вот на доверие" , да не говорим за Преслава, която може да имитира Лили Иванова едно към едно...с ушите си съм го чувала...Виж тая Галена и Димана тея не ги знам...уфффф аре стига с този попфолк, че ще ме изтрият накрая... :)

Ще се съглася, че Глория пее по - добре от някои свои колежки и доста по - зле от някои други.., но дори и да не е така бъкел не разбира от музика.Ако разбираше поне малко отдавна щеше да е поправила най - големия си минус откакто е на сцената, а именно сценичното си поведение- няма друго такова дърво на поп фолк сцената...няма...

Динди-Дин(както казваше един потребител, който аз лично много уважавам), яхай си метлата и бегай да играеш. Глория прави най-яките клипове от всички и е много в час как да си играе ролята.

Лично за мен, човека, който няма място в това жури, е бат Слави. Един чеп за зеле не става от него, от към музика.

Редактирано от Maximilian (преглед на промените)

Значи тези които най-добре пеят са Преслава и Ивана! В тва няма спор! ( говорим само за Пайнер) Ама ето ти сама си казаала 2 примера :) - Галена и Димана. Има още мноого ( половината пеят фалшиво). Но не ми се изброяват защото и на мен не ми се говори за поп фолк biggrin.gif

Да. Говоря точно за онзи момент когато Дони се застъпи за онова момиче! Но иначе съм съгласна че не взима никакво участие. Ще видим обаче как ще бъде по-нататък :)

Ще се съглася, че Глория пее по - добре от някои свои колежки и доста по - зле от някои други.., но дори и да не е така бъкел не разбира от музика.Ако разбираше поне малко отдавна щеше да е поправила най - големия си минус откакто е на сцената, а именно сценичното си поведение- няма друго такова дърво на поп фолк сцената...няма...

Хаха мерси разсмя ме :)

Направо си спец на тема "поп-фолк" (макар, че за мен това не е поп-фолк, ами си е чалга...) ЗА това мисля така... И това....

Значи тези които най-добре пеят са Преслава и Ивана! В тва няма спор! ( говорим само за Пайнер) Ама ето ти сама си казаала 2 примера :) - Галена и Димана. Има още мноого ( половината пеят фалшиво). Но не ми се изброяват защото и на мен не ми се говори за поп фолк biggrin.gif

Да. Говоря точно за онзи момент когато Дони се застъпи за онова момиче! Но иначе съм съгласна че не взима никакво участие. Ще видим обаче как ще бъде по-нататък :baby:

Ето, от тук можеш да гледкаш разните монтажчета <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_wink.gif' alt=';)'> и като напишеш Музик айдъл в търсачката ще ти излезе всичко качено в нета...

Динди-Дин(както казваше един потребител, който аз лично много уважавам), яхай си метлата и бегай да играеш. Глория прави най-яките клипове от всички и е много в час как да си играе ролята.

Лично за мен, човека, който няма място в това жури, е бат Слави. Един чеп за зеле не става от него, от към музика.

Да, Глория прави най яките клипове, чудя се кой ли я гледа и като я гледа на какво нейно качество е фен?! :)

Пък за Слави това шоу е добро дoшло за покачването на рейтинга му, а и не само на него ;)

Това определение за Дони беше супер, незнам какво търси там, не ми харесва нито като певец, нито като артист, :ph34r: нито като човек ...просто нищо, това безразличие към конкурса и тая физиономия ... направо ужасно. А Глория има да яде много хляб, за да достигне нивото на Лили Иванова, въобще няма място за сравнение. angry.gif:)

Не ги сравнявах по гласови данни или успехи, а по самочувствие ;) Ясно е, че Лили е жива легенда в българската музика, но също така е ясно, че е може би най-капризната българска звезда, с огромно самочувствие. Същото се говори и за Глория от по-младото поколение и от поп-фолка. И аз имах много отрицателно отношение към нея, толкова отрицателно, че поведението й в Мюзик айдъл ме изнанада приятно.

Не знам какво му намирате на Дони - работата на едно жури е да седи и да слуша, за шоуто трябва да се погрижат "батко Славчо" (ох, колко се смях като Йорданка Христова го нарече така) и двамата смешковци от Сблъсък. Дони е може би най-компетентният в това жури - и от музикална, и от артистична гледна точка. Винаги съм мислела, че е голям талант, но си остава неразбран в България.

А Йорданка Христова е просто жена, която си тежи на мястото. И то не със звездно самочувствие, капризи и пози, а с неверотен чар и топлота. Имам чувствово,че тя се усмихва най-често и най-искрено от всички. Дай боже всички на нейната възраст да изглеждаме така, да сме постигнали толкова много и да имаме такова чувство за хумор и непосредствено отношение даже и към непознати хора.

Редактирано от shanna (преглед на промените)

Ама естествено бе Макс, показват и се гърдите отлЕво и отдЕсно и клипа е съвършен!!!

Честно казано повечето клипове на Пайнер са си изпипани рядко мога да кажа, че един е по лош от друг...Тъй че не се отваряй много, много... biggrin.gif

Не и знам на Галинчето ролята обаче ми е писнало 10 години да и слушам едните и същи бъртвежи...не е зле да си смени репортеора(не говоря за музикалния и репертоар)...И поне веднъж да забрави за Господ, душата, сърцето...и т.н

Голяма излагация беше в "Шоуто на Слави" като беше гост...Канят малката Симона на сцената и то детето взе да повтаря същите глупости...има граница Макс...да чуеш, такова нещо от детска уста е страшно. Казах си и в началото, предубедена съм...спрямо примата на поп фолка... не го крия... Галинчето няма място там и не я смятам за компетентна... :ph34r:

Бри аз се разграничавам продукта от човека...един изпълнител може да ми харесва като такъв и в същото време да ме отблъсква като човек. Нямам нищо лично към, който и да е от четиримата въпреки, че явно само критики избълвах, но когато пускаш едно такова предаване и и водиш такава PR- кампания с цел то да бъде гледено, ти си отговорен към зрителя. Тоест трябва да се опиташ да представиш най - доброто...Не мисля, че са се постарали достатъчно и честно казано като гледам как някои участнички минават под закрилата на Слави (нещо, което не подкрепям абсолютно) благодарение на "атрактивния си външен вид" започва да ме хваща страх, кои ще са избраниците...

И какво виждаме ние?

Двама лигльовци, които се гаврят с участниците много повече отколкото журито, които буквално си правят гаргара с повечето от тях. Те горките момчета и момичета, ги тресе напрежението тия двамата слабоумните се чудят само как сами да си направят шоуто...Еми непрофесионално е, не е етично и е кофти номер...Някои от участниците не се притесняват, но повечето горките, треперят като листенца...и ги разбирам аз също съм се явявала на кастинги. Няма значение колко си добър и колко си сигурен в себе си ти знаеш, че отиваш на вид "изпит", че ще бъдеш оценен и те е страх...нормално...Едно е да пееш за удоволствие съвсем друго пред жури. Ама Иванчо и Андрейчо си купонясват там...жалко, че Слави все още не ги е шамаросал...просят си го...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Ама естествено бе Макс, показват и се гърдите отлЕво и отдЕсно и клипа е съвършен!!!

Не мисля, че са се постарали достатъчно и честно казано като гледам как някои участнички минават под закрилата на Слави (нещо, което не подкрепям абсолютно) благодарение на "атрактивния си външен вид" започва да ме хваща страх, кои ще са избраниците...

И какво виждаме ние?

Двама лигльовци, които се гаврят с участниците много повече отколкото журито, които буквално си правят гаргара с повечето от тях. Те горките момчета и момичета, ги тресе напрежението тия двамата слабоумните се чудят само как сами да си направят шоуто...Еми непрофесионално е, не е етично и е кофти номер...Някои от участниците не се притесняват, но повечето горките, треперят като листенца...и ги разбирам аз също съм се явявала на кастинги. Няма значение колко си добър и колко си сигурен в себе си ти знаеш, че отиваш на вид "изпит", че ще бъдеш оценен и те е страх...нормално...Едно е да пееш за удоволствие съвсем друго пред жури. Ама Иванчо и Андрейчо си купонясват там...жалко, че Слави все още не ги е шамаросал...просят си го...

Да, тук съм абсолютно съгласна с теб, така е клиповете са само голо :ph34r: ама не ми се ползваха точните думи на мен лично...

Абсолютно си права едно е да си на изпит, а друго е да се отпуснеш и да пееш от сърце и душа... :)

В интерес на истината и на мен подборът на членове на журито ми е малко странен... не мога да посоча точно определени според мен кои биха се справили по-добре, но някак си ми е странно хора, които нямат музикално образование да вмятат едни странно "компетентни" коментари относно уменията на участниците. Да, определено всички са големи певци (без Слави - ми не ми харесва как пее тоя човек - с много чувство го прави, ама добро пеене не означава само вярно пеене......)... ама чак пък жури!

В интерес на истината и на мен подборът на членове на журито ми е малко странен... не мога да посоча точно определени според мен кои биха се справили по-добре, но някак си ми е странно хора, които нямат музикално образование да вмятат едни странно "компетентни" коментари относно уменията на участниците. Да, определено всички са големи певци (без Слави - ми не ми харесва как пее тоя човек - с много чувство го прави, ама добро пеене не означава само вярно пеене......)... ама чак пък жури!

:ph34r: Край ти ме заби тотално с мнението си- Браво, Чейни... :)

Журито според мен не е подбрано добре.Има какво да се изка още от него.Доколкото участниците-Някой са млади и незнаят какво да пеят,а и незнаят какво е да участваш на такъв голям кастинг.

Честно казано повечето клипове на Пайнер са си изпипани рядко мога да кажа, че един е по лош от друг...Тъй че не се отваряй много, много... biggrin.gif

Не и знам на Галинчето ролята обаче ми е писнало 10 години да и слушам едните и същи бъртвежи...не е зле да си смени репортеора(не говоря за музикалния и репертоар)...И поне веднъж да забрави за Господ, душата, сърцето...и т.н

Голяма излагация беше в "Шоуто на Слави" като беше гост...Канят малката Симона на сцената и то детето взе да повтаря същите глупости...има граница Макс...да чуеш, такова нещо от детска уста е страшно. Казах си и в началото, предубедена съм...спрямо примата на поп фолка... не го крия... Галинчето няма място там и не я смятам за компетентна...

Динди-Дин, пиле шарено :) , тъй както не разбираш от мъже, така не разбираш и от музика. :P

Сравни клиповете на Глория с другите, които вървят по Планета и тогава кажи, кой колко се бил разсъблякъл.

Относно кой колко може да пее, аз признавам само Преслава и може би Анелия. Специфични гласове. Всички други, някак си са ми все еднакви.

А относно това, дали можеш, или не можеш да пееш, не значи, че не разбираш от музика.

Който и да бяха сложили в журито, ние останалите винаги ще намерим кусур в него.

Тези хора за да са там, малко или много имат хабер от музика.

Само Слави не ми аресва, може би защото по принцип не го дишам.

Динди-Дин, пиле шарено :P , тъй както не разбираш от мъже, така не разбираш и от музика. :P

Сравни клиповете на Глория с другите, които вървят по Планета и тогава кажи, кой колко се бил разсъблякъл.

А относно това, дали можеш, или не можеш да пееш, не значи, че не разбираш от музика.

Макси приятелю и от мъже и от музика разбирам по - добре от теб това е сигурно biggrin.gif Недей казва на черното бяло, защото вече сериозно започвам да те подозирам, че имаш проблеми със зрението. Кога си видял Глория толкоз облечена не знам, но обикновено деколтето е дълбока, а полата ако не е къса е с голяма цепка...Не ме карай фотосесии да и издирвам...Да споря за това ти твърдение за мен е супер безсмислено...

Не съм казвала, че да разбираш от музика трябва да можеш да пееш дори ако прочетеш по нагоре в постовете ми ще видиш че съм казала точно обратното по повод Слави. Обидих мацката с големите цици и ти веднага подскочи...мъжка му работа...Няма да коментирам очевидното и вече казаното, за мене Галинчето е една надута куха лейка с ограничени гласови данни- толкова по въпроса.

И повярвай ми ти едва ли имаш толкова часове седене и гледене пред Планета колкото аз... :nono:

Междудругото колкото повече гледам кастинга, толкова повече се убеждавам, че ако има човек подходящ за това жури той определено е Йорданка Христова... :)

Междудругото колкото повече гледам кастинга, толкова повече се убеждавам, че ако има човек подходящ за това жури той определено е Йорданка Христова... :P

С това съм напълно съгласен.Тя определя най-точно кой испълнител има данни и кой не,докато Слави,Глория и Дони според мен понякога правят груби грешки от,който просто не трябва.Нека се даде шанс,някой имат данни и могат добре да се представят.Незнам може би Йорданка Христова е най-възрастна и повече разбира не само от чалга,а и от народна музика и др...

Незнам може би Йорданка Христова е най-възрастна и повече разбира не само от чалга,а и от народна музика и др...

Да не би да искаш да кажеш че като Глория пее чалга тя не разбира от народна музика и въобще от други стилове? Като и Слави или Дони? Аз съм съгласна с Макс че щом са жури значи си има причина и тея косури където им намираме са нелепи angry.gif направо да ви питам ако вие бяхте на тяхно място кво ли щеше да стане ;)

Не знам за критериите или способностите на журито да избира, но едно нещо ми направи много лошо впечатление - това че се смеят на участниците толкова нагло, докато горките момчета и момичета се мъчат да се представят по най-добрия начин. Разбирам, че има и доста смешни екземпляри, но не е ли това професионализмът - да си контролираш емоциите и напъните да се хилиш, защото все пак пред теб стои човек, когото можеш да засегнеш angry.gif

Единствено Дони се контролира! Почва да се крие като го напира смехът ама другите напълно свободно си се смеят! И Глория не съм я чувала да се присмива мн мн

Абе има хора с талант,но журито не всеки път според мен определя правилно кой да влезе и кой не в кастинга.Особенно Слави и Глория.

Абе има хора с талант,но журито не всеки път според мен определя правилно кой да влезе и кой не в кастинга.Особенно Слави и Глория.

Не са безгрешни ...

А иначе ,мисля , че определят добре ! :yanim:

Много хора, които трябваше да минат - не минаха..

А много, които НЕ трябваше да минават (включително напомпаната цоца Марго Тъпото - така й викат в Хасково, не съм го измислила аз!) -- минаха...

И аз съм на това мнение. А имах и позната, която участваше и каза, че първо ги прослушват други в някаква тъмна стайчка и ако са одобрени отиват пред Слави и Глория. Пуснали са пред тях такива, който не знаят за какво са там, а други таланти са скъсали, е не ги разбирам честно казано :rolleyes:

Много е забавно.. аз лично мнгого го харесвам и вечер много добре релаксирам с него.. излегнала се пред телевизора :clap:

Поздрав е песента за шестте кокошки хахаха :wors:

Редактирано от NejnoStava (преглед на промените)

Много е забавно.. аз лично мнгого го харесвам и вечер много добре релаксирам с него.. излегнала се пред телевизора :ph34r:

Поздрав е песента за шестте кокошки хахаха :rolleyes:

Това за шестте кокошки като нищо ще стане най-големия хит създаван някога в пространството!!! :speak:laugh.gifbiggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.