Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Ами сега остана да очакваме Music Idol 4 с надеждата, че няма да е с участници от целия полуостров.

Напротив - едно такова начинание ще бъде доста интересно, но изисква доста пари, както и воля да се направи.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Да, ще е интересно наистина, но то и досегашния си формат влизаше почти всяка вечер във времето за новините, че и част от ШЛ пострада. Ако стане интернационално, вероятно ще трябва да осъмваме с него.

Третият сезон приключи, дано в следващия има по-сериозни промени, които да засилят формата в посока развитие. Бих предпочел и журито да е с друг състав. Вероятно отново ще има чалгаджийка, но дано поне умее да изговаря съставни изречения и да не изглежда на финала като част от "персонала" на сайгонски бар от 1968 г. Доскучават и непремерените изцепки на Фънки в образа му на човек, на когото не му пука. Към Дони нямам претенции, той поне е дълбоко в нещата и помага на участиците не само на думи.

Ами сега остана да очакваме Music Idol 4 с надеждата, че няма да е с участници от целия полуостров.

Аз харесвах много от учатсниците тази година, но като цяло съм разочарована от начина, по който се развиха нещата. А, що се отнася до журито, не знам колко сериозно беше, но Андрей веднъж измънка на Дони и Фънки, че догодина пак ще са на линия и вероятно само чалгаджийката ще е друга...

Ако идната година смятат да е международно, ще е най-добре тогава за известно време всички държави, които ще участват, да бъдат домакини на някои от концертите. В противен случай ще бъде като тази година: хем български, хем македонски музикален идол, но в крайна сметка всички концерти си бяха в България и хората си го приемат като Български музикален идол. Това ще изисква много сериозна организация и точно затова няма да го бъде, освен ако не искат да повторят нещата от тази година. Участници от всякъде, а победителят - българин.

За финала: всичко като по програма. Нямаше никакви изненади, освен песните, които пяха участниците ;-)

Относно журито и Иван и Андрей мога да кажа, че за някого, който следи шоуто от самото начало (като изключим първия сезон), сигурно малко са поомръзнали или поне на места са малко досадни и се повтарят. Ако толкова държат да има чалга изпълнителка в журито, по-добре да направят журито 4-членно. За Дони и Фънки това май е доживотна присъда, а пък ще е необходим поне още един човек освен някоя чалга изпълнителка, ако толкова държат да има такава.

Радвам се, че свърши този сезон. Ако не променят нещо съществено за следващия, не знам, дали ще го гледам, или поне няма да го следя сериозно.

Ако идната година смятат да е международно, ще е най-добре тогава за известно време всички държави, които ще участват, да бъдат домакини на някои от концертите...

Не, не, това е изключено - ще са нужни прекалено много средства, които е твърде съмнително да се възвърнат. Ще са нужни зали, декори, спонсори, рекламодатели..., това че на нас ни е интересно, макар и в различна степен не означава наплив от зрители другаде. А и езиковата бариера ще е много сериозен проблем, с македонците няма проблеми, ама с останалите комшии? Да не говорим, че става дума за различни култури - фолклор, етнос, традиции...

Най-вероятно форматът ще остане със същото двустранно участие.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте,не искам да ви натоварвам излишно,а просто да разбера какво е вашето мислене и мнение.Мн ме интересува дали ще има Music idol 4 след като Иван и Андрей напуснаха BTV.И също не крия желанието си да има,защото съм му фен.Възможно е и Слави Трифонов и екипа му да започнат този нов-стар проект(Надявам се).А може би ще видиме Music idol и в Nova tv.

Ако има,то трябва да бъде направено от хора,различни от посочените от тебе!Като цяло,според мене,и Слави,и опосумите се изчерпаха:eek:

Редактирано от bob4o (преглед на промените)

Аз си мисля,че ако ще има,то трябва да е направено от човек,който разбира от такъв тип шоу.

Аз не гледах последното издание.

Една от причините беше избраното жури,като двама от тях ми бяха абсолютно анти.И така и не разбрах,какво разбира една силиконова "кралица"от музика.Да не говорим за унижението на децата от онова търкалящо се нещо,което първо трябва да погледне себе си и после да критикува другите.

Въобще не ми хареса и избора на музика,абе като цяло Мюзик айдол 3 си беше пълна излагация.:angry:

Мисля,че още не сме дорасли за добре продуцирани риалити шоута.

Аз предпочитам да гледам "Britain's Got Talent" това е истинско шоу,което гледам с голямо удоволствие...

Кога ли в България ще има такава качествена продукция?

Редактирано от elizabet (преглед на промените)

Кога ли в България ще има такава качествена продукция?

никога, какво сме хванали сме го опорочили като идея. Съгласен съм, по-добре да си гледаме america got talent и британската версия. Там всичко е на ниво.

Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4

slavii.jpg

Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги виждането на Трифонов за бъдещето на региона и музиката му, продуцентите Андрей и Иван са се постарали да затоплят отношенията си с гологлавия шоумен.

Слухът, че Слави Трифонов ще е копродуцент на четвъртия „Мюзик айдъл“ обиколи шоусредите часове след финала на третото издание. Ясно е, че идеята на Арнаудов и Христов е следващото риалити да обхваща не само България и Македония, а и още няколко страни от Балканите. Проектът е прекалено амбициозен и кореспондира пряко с някогашната идея на Слави да прави балканска телевизия.

За да се получи начинанието, а и Би Ти Ви да е сигурна в резултата, шефовете на медията умуват да възложат на двата екипа реализацията му. Дали това ще стане – е въпрос на време, но не много, защото по наша информация първите кастинги за кандидат-айдъли щели да стартират още в първата десетдневка на юли.

Източник:m-mania.com

Не знам доколко информацията в статията е все още актуална, защото датира от 13 юни 2009 г, а мисля, че трансферът на "Междинна станция", т.е. Иван и Андрей от bTV в Нова ТВ стана по-късно, не съм сигурен в последното.

Тъй или иначе, вероятно ще има Мюзик Айдъл 4, защото макар и да намираме постоянно и постоянни кусури на участниците и журито, всяка вечер седим пред телевизорите и гледаме. Не виждам особена причина да не правим това и през новия ТВ сезон.

Вярно е, че Слави започва някакъв нов формат, свързан с чалгата, но той може да се справи и с двете, поне аз така мисля.

Тъкмо на време идват тези рокади в телевизиите. И аз не гледах последния сезон, защото ми беше скучен.

Дано да е за добро, тази въртележка. Пък и сега освен Слави не виждам, кой друг би могъл да се заеме със случая на този етап.

• 1 месец по-късно...

Здравейте!Отбивам се тук,само за да ви благодаря за хубавите думи!Цяла вечер четох темата и се смях,и се ядосвах с вас..като зрител. :P Вярно,че имаше "изцепки" във формата,но се надявам да ни запомните с добро :P.Ако дължа пари на някого за изпратените SMS-и,да ми пише Лична бележка.Хахах :cool:

И дано да гледаме едно наистина добро 4-то издание,ако има такова.

Прегръщам ви!

Ели :)

Редактирано от Bubureli (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.