Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Маги НЕ беше "блестяща". Почна добре, но после почна да се уморява и да не може да стига тоновете. Песента е висока за човек, който си мисли, че да пееш значи да викаш. Сравнения с

изпълненията на Марая изобщо не могат да се правят моля ви се!

Боян се представи отлично разбира се. Александър също си изпя много добре песента, чак се учудих. Най-накрая почна да вкарва някаква динамика.

Преслава също беше добре, но нищо особено.

Надявам се Боян да е 2-я финалист и ако е той, ще глесувам за него. : )

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

но снощи в триото... изпълни ме! Просто за мен беше най-добрата, най-интересния, най-нежния и женствен глас. Няма лошо, че пя песен на Куин, не очаквах да чуя Фреди и ми достави удоволствие нейното изпълнение.

Аз също мисля като теб!Усещам, че Русина много ще ми липсва.Надявам се след МА да продължи да се занимава с музика за да ни радва.

Но какво исках да споделя:сигурна съм, че не SMS-те са определящи в надпреварата.Всичко е супер дирижирано, след като айдълите останаха 10 (дотогава може и да са вземали под внимание малък % от зрителския вот).Предполагам, че четворицата на финала ще бъдат 2 мъже и 2 жени (за да е по-интересна интригата).Остава да гадаем коя жена ще си тръгне утре!Е...в тоя ред на мисли дай Боже да не съм познала и наистина зрителите да решават!

Стискам палци на Русина, Боян и Александър!

Приятно съм изненадан, че Преслава отива на финал, мислех, че по вече утъпкатана пътека ще се сбогува с формата. Вероятно Русина ще изгори преди финала.

Радвам се много за Маги и Преслава-те са ми любимките...

Надявам се една от тях да стане МА! :)

Приятно съм изненадан, че Преслава отива на финал, мислех, че по вече утъпкатана пътека ще се сбогува с формата. Вероятно Русина ще изгори преди финала.

Мда, и аз така. Май се получи нещо като с Теодор в първия сезон. И той все беше на елиминации, а отиде на финала, та така и с Преслава тази година :angel19: Макар че си мисля, че наистина някой от момчетата ще спечели

Само да не е Маги :computer2:

Маги НЕ беше "блестяща". Почна добре, но после почна да се уморява и да не може да стига тоновете. Песента е висока за човек, който си мисли, че да пееш значи да викаш. Сравнения с
изпълненията на Марая изобщо не могат да се правят моля ви се!

Да, де biggrin.gif

Марая Кери, Селин Дион, Кристина Агилера, Уитни Хюстън... най-смотаните женски гласове в света, нали? :blow out candles:

Там е работата, че не сравних Маги с Марая. Ако сложиш маргаритка до гербер ще видиш, че има разлика, макар все цветя да са и да си приличат.

И все пак Маги изпя достойно песента на "гербера". Това казах.

Изобщо... за мен всички се справиха достойно със задачата.

Summer Wine

Summer Wine

Сравнявай. biggrin.gif все "гербери" и една и съща песен, и оригиналът е сред трите изпълнения.

Мисля, че Русина ще отпадне довечера.

И разбира се... че идолът отдавна е известен, но ние и той/тя не го знае/м biggrin.gif

Редактирано от Нел (преглед на промените)

не знам как се справя Марая на живо с нея, но Маги беше блестяща.

Дадох клипчето, за да видиш как се справя Марая, и че разлика със студийния запис и live изпълнението няма.

Казах си мнението за Маги вече. Нора номер 2, но Нора имаше повече данни + стил.

Преслава...може да пее добре, но държанието й...не мерси.

Не съм доволна от развоя на събитията...не съм познала...Магито трябваше да е пътник...

Нещо малко нагласена работата ми се струва <_<

Стана както исках,един македонец ще си тръгне.Има шанс да спечели българка.

Само да не е Магдалена.

Ако знаете как ме хвана яд, че Александър си тругна...Предпочитах Русина да си тръгне, макар че я харесвам, а за Маги не ми се говори пак...

А пък тоя Фънки толкова ме издразни последните две вечери с коментарите, че не е истина :top secret: За пръв път ми хареса как Мария му отговори, направо си го насоли, и то с право :tease:

Добра си беше тактиката двама македонци във война на гласовете.Иначе как ще смъкват продуцентите парички от sms-чета?!

Фаворит за 8-ми юни ми е Русина.Но нека победи най-добрият!

ohmy.gif Още ли вярвате, че тези смс-и оказват влияние? Че се правят пари с тях, да, но не мисля, че те определят кой да си ходи и кой да остане...

Аз вече не вярвам в Дядо Коледа

Аз пък чакам с нетърпение концерта, посветен на Вили Казасян, когато ще беят песни на Бръмбарите :angry:

ohmy.gif Още ли вярвате, че тези смс-и оказват влияние? Че се правят пари с тях, да, но не мисля, че те определят кой да си ходи и кой да остане...

Аз вече не вярвам в Дядо Коледа

Далече съм от тази мисъл.Те просто пълнят джоба на продуцентите.И се радвам,че Димитър не е част от зверилника.

На мен концерта вчера ми хареса ;) Боян и Преслава бяха много добри!

Но определено Магдалена никак, ама никак не ми харесва- тя пее всички песни по един и същи начин, а те продължават да я заливат със суперлативи...

Много добри дуети днес :yanim:

Абсолютно на противоположното мнение съм оО На изпълнението на Преслава и Теодор сестрата изгаси телевизора biggrin.gif

Русина най-много ми хареса. Тембърът на гласа й е като на мацката от Роксет. :cheers:

А Боян и Невена наистина не са за дует. Твърде ниско бе за Невенчето, но май са решили, че на Боян ще му е високо и понеже тя не се бори, по-добре тя да обере негативите.

За пръв път сигурно ще кажа - Боян и Невена не си подхождат като дует - разочароваха ме. Но според мен Боян си беше доста добре - пасват му подобен род лирични песни, но Невена, която иначе доста харесвам, просто не пя в синхрон с него - беш решила да показва глас. Или може би пеенето на плейбек напоследък си казва думата и е позабравила какво е живо пеене? Жалко - залагах, че този дует ще е най-добрият но.....

Маги и Нора - добър синхрон (то като и двете се дерат как няма да се получи). Но всъщност, ако Магдалена е добра в нещо то е в този тип S&B тип песни.

Преслава и Теодор - средна класа - не ме разочароваха, но не ме и впечатлиха - даже не мога да запомня коя песен бяха.

Тома и Русина - несполучливо - гласовете на двамата напълно не си подхождаха - Русина ако не избие на лиготене не може да я бъде, а Тома е рокаджия отвсякъде - къде му сложиха тази естрадна изпълнителка - незнам.

Общо взето - разочарование. Може би без да се правя на разбирач, ако бяха съчетали Тома с Преслава или Боян щеше да е по-добре (може би защоот тримата са ми любимци:). Невена също щеше да е по-добре с Преслава, а Русинка е само за Тео - и двамата мрънкотят.

...На изпълнението на Преслава и Теодор сестрата изгаси телевизора biggrin.gif

А за мен това бе единствената песен, която си заслужаваше в някаква степен изслушването им. Дуети не се оформат за 2 дни, това обикновено отнема години, при това ако все още са заедно.

Никога не съм харесвал Теодор, но снощи той майсторски засили Преслава към финала, даде й възможност да изпъкне и тя се възползва от шанса.

Останалите дуети с нищо не ме впечатлиха, личеше си, че са събирани едва ли не на жребий, та не си струва да ги коментирам дори.

Все още не мога да разбера защо ония двамата идиоти Марин и Мустафа са в предаването, майстроските им танци снощи едва ли биха впечатлили и юрски гущер.

И още нещо - направих си труда да изслушам двете нови песни на Преслава от група "Те" и Явор ... (забравих му фамилията). Не разбрах с каква цел се създават такива песни - нямат никакъв ритъм, текстът не подлежи на коментар (е, с това сме свикнали), едва ли могат да се причислят към кой да е стил, а и не мисля, че някой от четящите в момента е запомнил дори и един мотив от тях, аз също.

Русина най-много ми хареса.

И Тома, да не вярваш ;)

Интересното от сутрешния блок на БТВ е, че след последния етап на финала, победителят ще изпее вече записания сингъл...

Или победителя е известен, или както се оправда Дони, всички финалисти разучават сингъла :)

Най-добре се представиха Преслава и Тео.

Без излишни демонстрации, добро сценично поведение и собствена интерпретация на песента, която не крия е една от любимите ми. най-вече нямаше избързване, изоставане или не добро "стиковане" между двамата. Оценка 6 .

Маги и Нора се представиха също много добре. Гласовете им се допълваха, имаха и чувство за ритъм и такт, но изпълнението им не блесна.Не успяха да ме накарат да се втренча в телевизора със затаен дъх. Оценка 5

Боян и Невена - добро представяне, като изключим гласа на Невена.

Баси, никога не съм вярвал, че ще пее по този начин това момиче.На всичкото отгоре е надебеляла, с тази афро-прическа главичката и изглеждаше на карфичка...... Не занпочна добре, след това се пооправи гласа и, но в крайна сметка, впечатлението ми от цялото им изпълнение е на ниво училищен хор. Оценка 4. И то само заради представянето на Боян - той поддържаше дуета им през цялото време.

Най-зле бяха Русина и Тома. То не бях клоунджелъци от Тома, то не беше чудо.... Гласовете им никакви ги нямаше - Тома все едно някой го беше стиснал за гушата, а Русина имам чувството, че не знаеше какво пее.Нито успяха да се изчакват,да се допълват, нито пък успяха да изпеят песента като трябваше. Слаб 2.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.