Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Правилно ли чух, че Виктория ще пее в понеделник?Нали си тръгна?Май пак ще яхне гребена на вълната!

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Правилно ли чух, че Виктория ще пее в понеделник?Нали си тръгна?Май пак ще яхне гребена на вълната!

Да правилно си чул/а, Виктория ще пее и парите от концерта ще отидат за това да учи пеене в друга държава защото тя много добре знае че в България хора с нейния проблем не се реализират и обществото е настроено да ги пренабрегва.В другите държави ще се реализира много добре,пожелавам и успех и всичко най-хубаво.Дано скоро да измислят начин да може и да прогледне, защото токова много години в мрак малко хора биха издържали.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

...Виктория ще пее и парите от концерта ще отидат за това да учи пеене в друга държава...

Моля, поправете ме ако греша, но тя не е ли завършила консерваторията?

Моля, поправете ме ако греша, но тя не е ли завършила консерваторията?

Нещо и аз не мога да навържа нещата!Сега ще събираме пари за пеене (учене) в чужда държава?

Нещо и аз не мога да навържа нещата!Сега ще събираме пари за пеене (учене) в чужда държава?

Май четох някъде, че паите от смс-ите от миналата сряда щяли да отидат да учи пеене в чужбина. Друг въпрос, че наистина тя беше завършила консерватория, а както сама подчерта - за да пееш не е важно физическото състояние. Незнам какво ще учи в чужбина, но поне парите няма да ги вземат двамата лицемерни водещи (надявам се).

А всъщност докога ще ни занимават с онези двама нещастници Марин и Мустафа? Миналата седмица направо ми стана зле и ми се пригади от епизода със зъба - сега четох, че сагата ще продъкжи и тази вечер. Ужас!

Редактирано от Sirena (преглед на промените)

Та значи, гледаме по-скоро фънк концерт, посветен на Виктория (Дони тъкмо го потвърди), в който засега май никой не оправда участието си в надпреварата. Дори не знам ще има ли застрашени днес.

Сигурно не разбирам от музика, но фънк концерт не е евръгрийн концерт. Евъргрийни са Синатра, Пол Анка, и др. (поне аз така си мисля), а не "Earth, wind & Fire", но ......

абе не ми харесва, а май и на айдълите не им харесва поне като гледам как пеят, а нивото им досега е под всякаква критика.

Да правилно си чул/а, Виктория ще пее и парите от концерта ще отидат за това да учи пеене в друга държава защото тя много добре знае че в България хора с нейния проблем не се реализират и обществото е настроено да ги пренабрегва.

Едно инфо: тази вечер ще пее човек с проблема на ВИктория, реализирал се в България (па макар и в областта на чалгата) - Орхан Мурад.

Иначе евъргрийн-концерта нямаше нищо общо с представата ми за евъргрийн. Дон Домат страшно се изложи с тая задача.

Номинирани след скучния снощен коцерт - Симона, Александра, Преслава, Александър и Русина, т.е. "обичайните заподозрени".

Лично мнение : Време е Симона да си ходи ... пее добре детето НО до тук !

Лично мнение : Време е Симона да си ходи ... пее добре детето НО до тук !

Оф, туй го чакаме вече от месец, но явно там целят друга интрига!

Бели , я разкажи малко за какво интрига иде реч ... че от работа съм му изтървал края на предаването .

Бели , я разкажи малко за какво интрига иде реч ... че от работа съм му изтървал края на предаването .

Мое мнение (и четох нещо подобно в др.форум) за Симона гласуват най-вече тийнейджъри (по брой масата хич не е за подценяване)-това са сигурни пари...Не мислиш ли така?

Мое мнение (и четох нещо подобно в др.форум) за Симона гласуват най-вече тийнейджъри (по брой масата хич не е за подценяване)-това са сигурни пари...Не мислиш ли така?

Има голям резон в думите ти ! Гледат да смъкнат колкото могат повече манги ... !

е тва е, Александра се изложи тотаааааааално...на много голямо се хвърля, а няма какво да покаже....

А тоя дето я защитава...не мога да спра да се хиля biggrin.gif Супер зле ееее biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

е тва е, Александра се изложи тотаааааааално...на много голямо се хвърля, а няма какво да покаже....

А тоя дето я защитава...не мога да спра да се хиля biggrin.gif Супер зле ееее biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

този рошавия ли я защитава? откъде го изкопаха?

иначе Александра наистина се изложи - Куин е доста голяма лъжица за повечето усти (аз съм пристрастна както се знае), но наистина не се справи момичето. Всъщност най-много ми хареса Александър и Преслава - само те пяха със сърце. Крещенето на Симона не го смятам за пеене.

Стискам палци те двамата да се спасят.

Допълнение: Само Александър се спаси - пак е нещо. Моля ви, осветлете ме за задачата за другия голям концерт, че нещо не схванах - ще пеят латино на италиански или ще пеят латино И италиански песни?

Редактирано от Sirena (преглед на промените)

Допълнение: Само Александър се спаси - пак е нещо. Моля ви, осветлете ме за задачата за другия голям концерт, че нещо не схванах - ще пеят латино на италиански или ще пеят латино И италиански песни?

Как само Александър? А Русина не се ли спаси? Да не се е объркало нещо в последния момент?

Как само Александър? А Русина не се ли спаси? Да не се е объркало нещо в последния момент?

Не и Русина. Имах предвид, че от моите 2 предпочитания се спаси само Александър

Спасената Александра ме навежда на мисълта, че Преслава ще си тръгне...

Само факта, който Дони изнесе току-що, че Симона не е чувала до днес "Knockin' on heavens door" показва, че наистина детето трябва да си ходи. Певец с претенции за музикален идол НЕ може да не е чувал песента, която е в първите 10 на най-великите песни за всички времена (класация на сп. Ролинг Стоунс). Нека да си довърши образованието си - вкл. музикалното си и тогава да завладява сцената.

Само факта, който Дони изнесе току-що, че Симона не е чувала до днес "Knockin' on heavens door" показва, че наистина детето трябва да си ходи. Певец с претенции за музикален идол НЕ може да не е чувал песента, която е в първите 10 на най-великите песни за всички времена (класация на сп. Ролинг Стоунс). Нека да си довърши образованието си - вкл. музикалното си и тогава да завладява сцената.

Абе... Дони леко почна да псува "културно" всички, които не харесват този или онзи...

Без коментар.

Съжалявам за Симона!

И за Преслава щеше да ми бъде мъчно, но можеха да й дадат шанс на малката :P

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Мисля, че нещата си дойдоха на мястото с елиминацията на Симона - сега вече се надявам да гледаме истинско музикално състезание. Момичето има талант, но наистина е малка, в бъдеще може и да пробие (пожелавам й го).

Мисля, че нещата си дойдоха на мястото с елиминацията на Симона - сега вече се надявам да гледаме истинско музикално състезание. Момичето има талант, но наистина е малка, в бъдеще може и да пробие (пожелавам й го).

Абсолютно съгласна-тази вечер ще си легна спокойна.Наистина сега започва истинското състезание!Надявам се следващия елиминиран да е Димитър.

Абсолютно съгласна-тази вечер ще си легна спокойна.Наистина сега започва истинското състезание!Надявам се следващия елиминиран да е Димитър.

+ 1

А за Александра...абе да не е с връзки това момиче?? :angel19:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.