Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

...Малко оплетено го казах, но предполагам, че схванахте мисълта ми ?

Да, мисълта ти е ясна, но не ми се вярва чак такова театро да разиграват. Колкото и да са добри сценаристите, при тия калпави артисти поемането на подобен риск би било прекалено. Пък и някак постепенно хората посвикнаха с маниерите на Фънки, не изключвам и себе си. А и по моему Фънки>Мария, при това с доста, та ако се наложи да избирам, няма да се чудя.

Днешните номинирани - Виктория, Ели, Магдалена, Симона и Русина, вече са в голяма степен предвидими, но не заради качествата или кусурите на изпълненията им. Мисля, че не е особено трудно и да се предвиди, че ще отпадне една от последните две - Виктория ще седи до предпоследно по разбираеми причини, а Ели и Магдалена са откровени фаворити. Ще е жалко, защото Русина съвсем не бе най-зле пялата снощи, но това си е мое мнение, което вече изразих малко по-горе в темата.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Значи това са номинираните....хм..ще ми е жал, ао си търгне Русина.

Честно казано, абстрахирайки се от случая Виктория, тя ми е доста несимпатична във всяко отношение и нямам против да си ходи.

Симона също не ме радва особено.

Напълно вече съм разочарована от Виктория. Това беше най-лошата имитация, която съм чувала до сега...Една певица,която просто ИМИТИРА друга...за какво говорим. Жалко,че е завършила Консерваторията...

Като ги слушам всичките номинирани тази вечер направо да си ходят и петте - аз ли си въобразявам, но става все по-зле и по-зле това издание - мноого слабо.

Като ги слушам всичките номинирани тази вечер направо да си ходят и петте - аз ли си въобразявам, но става все по-зле и по-зле това издание - мноого слабо.

Аз пък, като ги чух, си помислих, че трябва да ги номинират по-често, защото тази вечер ми харесаха много. Ели ми напълни душата, Вики също ми хареса много, даже Маги, която принципно не ми допада кой знае колко. Симона никога не ми харесвала, затова и сега не ми хареса...Русина също пя добре :)

...аз ли си въобразявам, но става все по-зле и по-зле това издание - мноого слабо.

Не мисля, че си въобразяваш. И смятам, че причината е в прозрачния сценарий - може би малцина очакваха изказванията на Станимир Гъмов, но и той съвсем не е далеч от истината, трябваше най-сетне някой да каже в прав текст какво мисли, а не да раболепничи.

Сега очаквам да чуя кои две дами няма да пеят утре, но вероятно Симона или Русина ще определят коя от тях няма да пее в понеделник.

Тази вечер дори и журито не си направи труда да присъства в залата, защо ли?

Ето - Магдалена остава да тръпне и утре за сметка на Виктория! Гротескно!

П.П. Ели, Русина и Магдалена отиват на ликвидация - няма какво да се коментира...

Смилиха се над дечкото :)

Ели, Магдалена и Русина... Която и да си тръгне, все ще съжалявам...

не си въобразявам - убедих се - това си е подигравка - как може да пратят на елиминации Ели и Русина (Маги не я коментирам - не я харесвам, а и тази вечер не мисля, че пя за грами). Абе всъщност - тези водещи не трябва ли малко по-малко да си показват предпочитанията?

Евала на Станислва (май така му беше името) - съгласна съм, че някой трябваше да стане и да каже честно какво се говори по форумите, а не да се прави на човеколюбив.

Пак си показаха прозрачният сценарии - да събираме пари чрез състрадание (Вики) и умиление (Симона).

Как само се гърчат водещите и журито тази вечер заради откровената си недомислица при избора на Ели, Русина и Магдалена за застрашени. Върхът на наглостта бе преди изпълнението на Русина, когато бяха обявени процентите от гласовете за трите нарочени - 36:33:31. Иначе казано - грабвайте телата, т.е. телефоните. Е, явно са се постарали поне сборът от процентите да е точно 100, че да си спестят още един резил.

Странно нещо е човекът, значи - гледам сега предаването, ям си ноктите от яд, псувам де гласно, де не съвсем, но не сменям канала. И това ако не е мазохизъм, здраве му кажи. И явно не съм единственият.

Ейй Маги пее добре! :)) Супер е! :P))

Мдаа, ха сега да видим коя от дамите ще си тръгне за сметка на повечето от само гледащите от дъното на сцената тази вечер - Магдалена и Ели бяха супер, Русина малко се поогъна на една любима моя песен ("Непознати улици"), но и трите имат своето място в решителната фаза на формата през юни.

Жалко.

П.П. Ели отпадна от надпреварата. Не мога да повярвам!

Оф, какво да кажа

Замалко и аз да се разплача. Как можаха да изгонят Ели бе sad.gif

Исках Симона вече да не е там......................

Ели ?!?!?!?!Не го гледах .. Омг..... sad.gif Защо Ели бе ... :)

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Ели ?!?!?!?!Не го гледах .. Омг..... sad.gif Защо Ели бе ... :P

Абе, какво да ти кажа

Снощи се говореше основно за Вики...Не знам вече кой тръби повече за това, че е незряща и дали затова се гласува за нея.

А тая вечер Ели бе страхотна, а как изпя Dream on....Дали защото я слушах запоследно (за формата, де, надявам се да се развие), или за друго, ама беше...

Ели ?!?!?!?!Не го гледах .. Омг..... sad.gif Защо Ели бе ... :P

Ами ще ти кажа защо с един брадат виц - само при казана с българите в ада нямало дяволи с тризъбци за охрана, защото ако някой рече да се измъкне, останалите мигом го придърпват обратно. Та затова Ели си отиде, за да станат повече равните...

Ами ще ти кажа защо с един брадат виц - само при казана с българите в ада нямало дяволи с тризъбци за охрана, защото ако някой рече да се измъкне, останалите мигом го придърпват обратно. Та затова Ели си отиде, за да станат повече равните...

Добре казано.... Много си прав! :) Ама защо Елии sad.gif

Абе, какво да ти кажа

Снощи се говореше основно за Вики...Не знам вече кой тръби повече за това, че е незряща и дали затова се гласува за нея.

А тая вечер Ели бе страхотна, а как изпя Dream on....Дали защото я слушах запоследно (за формата, де, надявам се да се развие), или за друго, ама беше...

Да, слушах я!Невероятно беше :lol6: Не знам и аз от доста време си мисля, че бая дърпа със смс-ите заради недъга си, ама ... не знам .... :P

Аз се издразних много на размислите им за казаното вчера от Станимир Гъмов по адрес на Виктория- дали било сценарий, или не

И за пръв път бях съгласна и доволна от казанато от Маря, че Ели си е взела поука (макар че за мен и преди не беше дървена на сцената) и е била много добра, даже и за вчера го каза!

Да, ама слънчевото момиче вече не е сред кандидатите...

...Да, ама слънчевото момиче вече не е сред кандидатите...

Фаворитката ми отпадна, но ще опитам да погледна на тази откровена безсмислица откъм положителната страна - така ще имам повече обекти за критика.

Не особено сполучлив опит за черен хумор, но и утре е ден...

Ядосах се, признавам си, та не разбрах каква ще е следващата задача, казаха ли я?

Фаворитката ми отпадна, но ще опитам да погледна на тази откровена безсмислица откъм положителната страна - така ще имам повече обекти за критика.

Не особено сполучлив опит за черен хумор, но и утре е ден...

Ядосах се, признавам си, та не разбрах каква ще е следващата задача, казаха ли я?

Tя си беше и моя фаворитка още от първия момент...

Не, не казаха. Моля ти се, утре ще ги дават пак :P Аз пък не искам утре да ги гледам...утре ще кажат новата задача и щяло да има кадри зад кулисите

Жалко, много ми бе симпатична и някак импулсивно се усмихвам, когато я видя. Не е от "наперените", а това още повече ми допада в нея. Бях обаче сигурна, че тя ще отпадне тази вечер, вътрешно усещане... както и това, макар да е ясно ми се струва на всички, + елементарни сметки, че новият идол ще е македонец. Нищо против нямам спрямо момчетата, обаче не смятам, че имат място в българския формат. Може да ме нападате, но ако ще си давам парите за sms, без значение дали ще спечели моят фаворит или не, бих искала да е за българин и за неговата последваща кариера, а не за някой иностранец. Сори, още не съм дорасла до ниво "европейско" мислене. И по тази причина тази година не съм и няма да гласувам, но може и да размисля... просто не виждам някой, който да може да се пребори с двата маке фаворити.

...утре ще ги дават пак...

Кога? В програмата от 20 ч е предвидено да дават "Ясновидци" (май ги дават вече в събота, не го гледам), но снощи презентираха за същия час поредния етап от "Бягство към победата".

Кога? В програмата от 20 ч е предвидено да дават "Ясновидци" (май ги дават вече в събота, не го гледам), но снощи презентираха за същия час поредния етап от "Бягство към победата".

забравих да спомена- от 21:30ч (така каза и Андрей)

Федорка, аз също не мисля, че съм с европейско мислене. Но ако Боян стане идолът, ще съм доволна :P Нищо че не е българин, просто много, ама много ми харесва как пее. Да, форматът принципно е български, но какво пък-така са решили, така са го направили (да има и македонци). По принцип нашият народ като цяло милее повече за тях, отколкото те за нас (ако въобще го правят). Аз искам да стане идол някой, който може да пее добре, без да се напъва излишно, без да изглежда не на място, когато е на сцената. За мен Ели беше точно такава, затова и ме е яд, че си тръгна.

И Преслава ми харесва, но Ели ми беше по на сърце...Маги понякога ми харесва, понякога не- същото е и с Виктория...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.