Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Не си ме разбрала. Ничии вкусове не обсъждам.

По скоро критикувам самото предаване, че не дава шанс да опознаеш участниците. За мен това е минус. Как да гласуваш за някого като не си имал време да си избереш фаворит.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Така е Динди . :P

Музиката е едно (обожавам я), а гаврата с нея (респективно обектите към които и насочена) съвсем друго нещо.

Така е Динди . :P

Музиката е едно (обожавам я), а гаврата с нея (респективно обектите към които и насочена) съвсем друго нещо.

Вили тук те подркепям... Не може да избират некви идиоти, които не могат да научат дори и думите не песента правилно! Да не говорим за пеенето! angry.gif

Симона

Александър

може и музикален инвалид да съм, но тези тримата са чудесни, а и не само те!!!

Литъл, за кои идиоти говориш? За двамата шутове - цигани ли???

а стига де!

те не участват в надпреварата...

кой ги е избрал?

а за какво?

за какво служи един шут?

а двама?

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Ама как може дори да ги изберат за шоу?! Какво смешно правят?Просто е много тъпо, супер голяма излагация са!

Ужас.... Същата вечер, в която им казаха че ще продължат в надпреварата изгониха Лорен! :) :) :);):) Надявам се знаете за кое момиче говоря!Тя пееше невероятно!!!

Тези "двамцата" снощи само развалиха хубавото шоу."Кен ЛИИ" ще си остане хит а тези момченца няма да могат да я доближат даже, колкото и да се мъчат продуцентите да ги избутват напред в предаването...

Редактирано от cranky (преглед на промените)

"Тези двамцата" гледам добре са си свършили работата, подтекст разбирай сценаристите, съдейки по вълнението, което предизвикват, макар и негативно, четейки отзивите.

Приемете го като нагледен пример "Пази Боже сляпо да прогледа" или по-точно "Боговете сигурно са полудели" biggrin.gif и не се вживявайте чак толкова. Като не ви харесва - канали бол, превключвате докато трае "гаврата" и ако случайно не сте си намерили нещо по-подходящо за интелекта ви, може пък и да благоволите да се върнете обратно, ваше право. Имайте малко милост към грамофонната плоча... :)

Хе хе хе ее их Федорке, нека си побъбрим де , защо сега така сериозна ни скастри.

Ама това за "грамофонната плоча" много яко, точно.

Не съм ви скастрила, виж че и аз се намирам на приказка biggrin.gif

Хихихихихи ... laugh.gif

Вярно ви казвам, онзи ден бях задрямала пред телевизора. Събуждам се и о ужасТ.

Някакво крещене, хаотични картини от различни камери, бездарни цигански скечове не на място. Пълна лудница, а и като покажат прекрасното компетентно жури направоо съм щастлива като видя кучето да гризе кабела .

Веднага изгасих телевизора и с удоволствие се пренесох набързо в офиса да работя.

Доволна съм! Митко пя добре :)

И Милица си тръгна заслужено!

Аз вече си имам фаворитка ;)

Преслава се зове тя.

от мъжете - засега само Димитър ми направи впечатление.

Мисля, че мъжкото присъствие е повече от скромно и повечето (по мое мнение всички без Димитър) присъстват за бройки и за добросъседски отношения, хм.

При дамите е малко по-иначе, но и там не прелива от топ кандидатки.

Милица отпадна, ама не е ясно дали не е временно.

Ох, Дарко, Ели и Симона... Невероятни бяха!!! :wors:;)

Изписа се много за третия сезон на българския музикален идол и повечето негатив.

Моето мнение. Без негатив или... по-точно с един различен негатив. Няма да коментирам журито, нито продуцентите, нито двамата шутове. Ще се опитам да оформя своята финална десятка, а тя определено изключва участието на малката Симона и Виктория. На тяхно място бих поставила без грам съмнение – Магдалена и Рут. А за единадесети и дванадесети финалист бих избрала Пламен и Александра.

Защо смятам, че малката Симона не е за шоуто?

Защото не е. Дете е. Дете, което успя да ни омагьоса с един силен глас и огромен диапазон... и толкова. Не чух да пее мелодично, не чух ритъм, не видях артистичност... Дете е. Не го упреквам, но мястото му не е там.

Виктория... момичето, ослепяло от побой, или... другата страна на монетата. Момичето, което четири години по-късно в ефира на телевизията обвинява болния си от шизофрения приятел. Разбира се, че тя не участва в музикалния идол, за да го натопи, а защото и се пее. Хубаво! Приемам нейната версия, но... тя далеч не пее така, както пее Магдалена(например) и всъщност състрадателната публика гласува не за пеенето, а за пребитата и осакатена жена, т.е от съжаление. Това не го приемам. Да съжаляваш някого не означава, че го обичаш или че го оценяваш по достойнство.

Това е моето мнение.

А всики един от финалната дванадесетица(тази, която аз си оформих) би могъл да стане музикален идол на България

Защо смятам, че малката Симона не е за шоуто?

Защото не е. Дете е. Дете, което успя да ни омагьоса с един силен глас и огромен диапазон... и толкова. Не чух да пее мелодично, не чух ритъм, не видях артистичност... Дете е. Не го упреквам, но мястото му не е там.

Съгласна съм с теб!Мисля,че при първия удобен момент трябва да си тръгне!И не защото пее лошо(без да съм музикален специалист),а точно за това-дете е!То разбира се няма вина,питам се как майката е съгласна детето и да виси по хотели,вечеринки, между по-големи каки и батковци,които честичко отскачат за по едно питие!!Как ще и се отразяват големите концерти,които със сигурност ще продължават до по-късно.Ей,туй родителската амбиция е страшно нещо!

п.п.Много ми са симпатични трите момченца от Македония!Нашите(мъжете)така и не ми допаднаха!

Според мен Русина е №1!

Тази вечер журито ще върне двама, но едва ли Драго ще е сред тях - в момента прави на 2 ст един от най-големите хитове на Queen ;) .

Абе чудех се, като журито недвусмислено е заявило симпатиите си към Магдалена и Рут, защо се прави този концерт, като според мен той е предрешен. Ясно е че ще върнат тях двете, но пък според мен те заслужават да са на големите концерти. Но сега като ги слушам и другите - незмнам как с лека ръка ще отхвърлят останалаите 9 - има няколко доста добри сред тях (поне на мен ми харесват как пеят, а аз съм лаик, който обича да слуша хубава музика и то добре изпълнена).

Абе имам чувството, че този Мюзик айдъл е леко предрешен - днес ще върнат Рут и Магдалена и една от тях задължително ще стигне почти докрая, там естествено ще е и Симона (а тук подкрепям напълно предишните мнения - не й е мястото тук - малка е - старшен глас има, но не е за дете - само като я видях какви гюбеци върти на песента на Лепа Брена) и Сашо Тарабунов.

Не ме разбирайте погрешно - всички зиброени мпеят страхотно, но все пак е състезание, а какво състезание ще е като победителите се знаят отрано.

Макар, че миналата година всички залагаха на Нора и тя се държеше като победител, а Тома поднесе страхотна изненада и доказа, че и по-нестандартен тип (без разпявания и демонстрации) може да спечели.

Васко не ви ли прилича малко на Марк Антъни(обаче Васко е по- млад и по- хубав), или само на мен така ми се струва?

post-66756-1237941897_thumb.jpg

post-66756-1237941956_thumb.jpg

...днес ще върнат Рут и Магдалена...

Хм, и аз мислех същото, но не стана така - Мара си държи на Пламен, харесва си го, та чак си хвърли микрофона снощи и тръгна да си ходи (що ли й трябваше да се връща?).

Мисля, че вчерашният концерт бе почти абсурден, при това не само замисълът му - Фънки каза по време на пазарлъка, че някои от кандидатите вече са се предали, та наистина едва ли има смисъл да ги връщат обратно. Ще ми е крайно любопитно да видя довечера (що за извънредно предаване обявиха Иван и Андрей, след като предаването е в ТВ програмата?) кой все пак е надделял и кой е направил компромиса, защото този сблъсък на интереси в журито надали ще бъде мимолетен.

Във футбола е по-просто - там при подобна ситуация се бият по 5 дузпи и който оцелее...

Сега се сетих за един проблем в " Music Idol " който никой не видя и потъна тихомълком ... участието на Пламен Михов ! Нали се класира на " малките концерти " ... а защо въобще не се появи ohmy.gif !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.