Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Тази вечер бях решила да гледам за първи път това предаване с новото жури и новите участници. НО уви! Не издържах и един ,участник да изслушам и изключих телевизията изобщо!

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Все още не е завършил вторият малък концерт и не е ясно защо тази вечер ще отпаднат двама вместо един, но тая надежда единият да е Мара...

[/q

:lol6::yanim: и аз нз защо напускат двама и мисля,че групата на Невена е по-добра а тъпата Мария ме дразни когато се прави на умна и Фънки,който коментира облеклото на македонката да не би да е облечен модерно ?!? ;)

Много се радвам, че върнаха Димитър, много ме беше яд за него тези дни, че така грозно отпадна. макар че връщането му беше много скалъпено и много глупаво Дуцито обясни причините и въобще всичко беше бла-бла-бла. Важното е, че се върна.

Аз чакам кака ви Мария, да запее акапело, да блесне нейния талант biggrin.gif

Какво ти пречи да превключиш на Планета, щом толкова ти се слуша Мария ? Е, няма да е "ака-пело" :hush:

Имало скрит участник, ха, ха, ха, тъпо, тъпо !

Скрит, скрит, ама с голям талант!

Скрит, скрит, ама с голям талант!

Че е талант, талант е, но защо го скриха и като видяха мнението на хората го показаха...е, няма лошо .

Че е талант, талант е, но защо го скриха и като видяха мнението на хората го показаха...е, няма лошо .

Защото трябва да се случва нещо, което да държи зрителите точно на този канал и точно на това предаване! Важното е, че момчето е много талантливо и заслужава да стигне много далеч!

Тази вечер бях решила да гледам за първи път това предаване с новото жури и новите участници. НО уви! Не издържах и един ,участник да изслушам и изключих телевизията изобщо!

любопитна ми е причината, поради която не си издържала нито един участник?!

пяха чудесно по моето скромно мнение на лаик.

много съжалявам за Рут, определено имаше "по-достойни" за нейната участ.

Димитър... мисля, че сътвориха легенда или поне се опитаха :rolleyes: ние-публиката доста се вълнуваме от несправедливости, а как да посочиш някого с пръст, без да кажеш: Те това е Идола?! освен като превърнеш в мъченик? силно казано де laugh.gif моля не се ловете в думите ми. добре изиграно. Два дни нет-а гърми колко несправедливо е постъпило тъпото жури laugh.gif

Много се радвам, че върнаха Димитър, много ме беше яд за него тези дни, че така грозно отпадна. макар че връщането му беше много скалъпено и много глупаво Дуцито обясни причините и въобще всичко беше бла-бла-бла. Важното е, че се върна.

Така е, с подобно "обяснение" едва ли биха убедили и участниците в "малкия коментар" по новините на bTV. Димитър бе може би най-добре представилият се на кастингите и съвсем не подхождаше да не го допуснат. Съжалявам, че му се е наложило да участва в тази наивно скалъпена "изненада"*, може би повечето от останалите на негово място биха се отказали (не че го упреквам), знам ли... Не стана ясно и защо точно от групата на Невена трябваше да отпаднат двама, за да се освободи място за Димитър, а не от другата, но надали някой ще даде смислено обяснение.

Не знам на какъв принцип са разделяли участниците на групи и докога ще бъдат в тях, но втората половина, тази на Невена като че ли се представи по-равномерно, нямаше чак толкова ясно изразено поляризиране като в другата, тук като че ли всички пяха еднакво слабо/средно/силно..., въпрос на собствена преценка. Отпадането на Рут и Наталия не ме изненада, също както и за който и да е от останалите, но може би трябваше да отпаднат чак след 2-3 концерта, имаше и по-зле пеещи.

Впечатлен съм от изпълнението на министър Вълчев, справи се супер.

------

* напомняща на конкурентно предавене, излъчващо се успоредно с Мюзик Айдъл по друга телевизия, сега остава само да обяват, че някой от участиците има скрит брат/сестра-близнак

Рут нямаше необходимата визия.

Да, и съм съвсем склонен да се присъединя към сериозната забележка на Фънки към стилистите или там както им викат - все пак това е тяхна грижа. Конкретно Рут имаше вид на селска даскалица от началото на 20 век.

но пък Рут изпя "мъжка"(оригиналът) песен и я направи по много интересен начин. Склонна съм да мисля, че ще е една от следващите изненади ;) и така докато се оформи една финална десятка, която вероятно вече е набелязана. Но... не се наемам да прогнозирам кои ще са, с едно изключение - сляпото момиче - Виктория ще е там. И тук нещо ми "куца" на мен... това демонстративно развяване на една човешка трагедия... но пък и рейтингът се вдига, съжалението на публиката ще донесе доста гласове и за формата, и за Виктория, и за една кауза като борбата с насилието...

Да, и съм съвсем склонен да се присъединя към сериозната забележка на Фънки към стилистите или там както им викат - все пак това е тяхна грижа. Конкретно Рут имаше вид на селска даскалица от началото на 20 век.

С редки изключения - нито дрехите, нито прическите, нито аксесоарите приличаха на нещо. Гримът беше под всякаква критика - на повечето им бяха намазали тъмни вечерни гримове, които допринасяха за изгледа им на вещици.

С редки изключения - нито дрехите, нито прическите, нито аксесоарите приличаха на нещо. Гримът беше под всякаква критика - на повечето им бяха намазали тъмни вечерни гримове, които допринасяха за изгледа им на вещици.

Имам чувството, че и стилистите играят някаква роля за определянето на любимците - т.е. тези, които се предполага, че журито ще хареса или са с визия, която би вървяла повече пред публиката - са с по-готини тоалети и определено това оказва влияние. Примерът е ясен - Рут беше доста зле издокарана, а пееше страхотно, докато Милица беше с много стилен тоалет, но пък изпълнението й въпреки че беше добро (доклкото разбирам от музика, а то не е много) не беше на нивото на Рут. Мисля си, че тази година няма да има втора Деница от МИ2 - момичето пеееше жестоко, какво като беше пълна. Тази година са решили да играят на визия.

Колкото за Митко Атанасов - браво - нищо, че беше глупав начина, по който го върнаха, но все пак показва, че дори и да е просто PR история то тя този път съвпадна с мнението на хората (справка - форумите от последните дни).

Хахаха Мария не стига, че си е грозна, ами и се разрева кат крава!Ужас biggrin.gif Виждала бях грозна поп-фолк звезда, ама чак пак толкова ... biggrin.gif

Не знам за вас, но аз съм на път тотално да се омотая в тазигодишния регламент - отпадат вече по двама, по трима, уж всичко приключва за деня, пък после се оказва, че има още един отпаднал...

Всички вече един през друг говорят за "втория шанс", ама на него какво, да не би да върнат всички или поне половината от отпадналите досега, я? Някой знае ли нещо по-конкретно за регламента или ще си продължим да живеем в неведение? Оставам с впечатлението, че правилата се сменят в движение, та вече не знам и какво да очаквам утре вечер, да речем, освен изявата на ония двамата неандерталци.

П.П. Признавам си, че не бих могъл да отговоря колко са останалите в момента кандидати.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Хлевоустий, регламента е, че... няма регламент.

Нищо ново под слънцето.

Правила се създават, за да се нарушават.

Да не говорим, че тези които ги създават най-често ги нарушават.

(оффтопик! имам бан във форум, защото пишех с два ник-а, за регистрацията на втория админа беше уведомен предварително... и сега продължението: банира ме човек, който пишеше там с... четири ник-а, защото съм била нарушила неписани правила! а сега, де! :rolleyes: да се смееш ли, да ревеш ли?!... аз реших да се захласна от смях!)

В темата: Много съжалявам за Пламен, изключително интересен мъжки глас. От дамите има няколко, които не ме впечатляват.

Доколкото схващам до края на тази седмица, трябва да останат десетте финалиста.

Май само толкова разбрах.

И аз толкова....

Обаче пък така е интересно - не знаем предварително какво ще стане biggrin.gif

Не е интересно , а несериозно и тъпо. Всяко състезание трябва да си има правила- като отпадаш, значи отпадаш, то така мирише на нагласено.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.