Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Не е интересно , а несериозно и тъпо. Всяко състезание трябва да си има правила- като отпадаш, значи отпадаш, то така мирише на нагласено.

Това не е олимпиада, нито пък световното първенство по шах . biggrin.gif

Не бъркайте "съзтезание" , със шоу, в което има състезателен елемент. "Златният орфей" отдвана не съществува, ама гледам още живее в душите ви.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Не е интересно , а несериозно и тъпо. Всяко състезание трябва да си има правила- като отпадаш, значи отпадаш, то така мирише на нагласено.

То Е нагласено!

Добро утро, мляко варя, ш'го квася после. laugh.gif

Защо да е тъпо? Представи си, че гледаш филм. Разбира се и режисьорът и актьорите са важни, но не на последно място е сценарият. А сценарият тук е такъв: в продължение на три месеца гледаш концерти на живо.Ако обичаш музиката-гледай и се наслаждавай, не обръщай внимание на другото, не го взимай толкова насериозно и не си хаби емоциите. Простичко е. ;)

Нел, не трябва така да им разбиваш илюзиите на хората - все пак , бТВ разчитат точно на такива емоции, за да има гледаемост шоуто и SMS-и за гласуване.... cool.gif

То Е нагласено!...

Няма да споря с теб, защото изцяло съм съгласен, но вероятно си даваш сметка колко много хора не мислят така и "работят" усърдно с телефоните си вподкрепа на любимците си.

Нарушаването на регламента си е анархия отвсякъде, макар и да иде реч за шоу. Би било оправдано да има изненади, но не и за сметка на зрителския интерес, защото организаторите надали не си дават сметка, че в момента се движат по твърде тънък лед и мисля, че скоро предаването ще влезе "в релси". Това ще е от полза, защото при ясни правила участиниците ще се чувстват по-спокойни и ще могат да отпуснат повече душите си (в случая - гласовете си) за всеобща полза.

Док, не намесвай тук "Златният Орфей"! Знаеш, че там при 32 участника се раздаваха 155 награди, та имаше доволно за всички :P .

....

Док, не намесвай тук "Златният Орфей"! Знаеш, че там при 32 участника се раздаваха 155 награди, та имаше доволно за всички :P .

biggrin.gif Да, разбира се - дадох го само като пример за асоциацията на основната масас от хора, гледащи редовно телевизия - "Music idol" се възприема като мини "Златен Орфей" - гласуваме за най-добрият изпълнител и песен на годината - всички се радваме, а певецът , спечелил голямата награда печели всенародната любов и почивка втъв ведомствена станция на морето (в днешния вариант -в Англия) ;)

Няма да споря с теб, защото изцяло съм съгласен, но вероятно си даваш сметка колко много хора не мислят така и "работят" усърдно с телефоните си вподкрепа на любимците си.

Нарушаването на регламента си е анархия отвсякъде, макар и да иде реч за шоу. Би било оправдано да има изненади, но не и за сметка на зрителския интерес, защото организаторите надали не си дават сметка, че в момента се движат по твърде тънък лед и мисля, че скоро предаването ще влезе "в релси". Това ще е от полза, защото при ясни правила участиниците ще се чувстват по-спокойни и ще могат да отпуснат повече душите си (в случая - гласовете си) за всеобща полза.

А може би рискът е преценен внимателно ?

1. Вижте, относно шоу - не съм съгласен, че това е начина, все пак нали има някаква конкуренция. Поставете се на мястото на другите участници - изгонват някой фаворит - вие се кефите, да ама не - на другото предаване водещите загадъчно съобщават, че има скрит участник и той е ... о, ужас - същият, който вие вече си мислите, че е отстранен с вота на зрителите или журито - според случая. Практиката "размислихме" може да се изроди до неподозирани граници, например останали са двама участника на финала и изведнъж - трети скрит участник за голямата награда - и това ееееееееее... В.Хасан /примерно/, ха сега де. Всъщност не съм прав - шоу има, но шоуто се казва "Тука има, тука нема".

2. Относно хубава музика - MTV, VH1, City TV, MM, Planeta и мнооого други - има хубава музика за всички.

Да, Док, мисля, че знаят какво правят. Най-лесно се манипулира голяма група от хора. ;)

Защо да разбивам илюзии?! Извини ме, но илюзиите сами си ги градим.

А и мнозинството гласуващи са тийнейджъри. Всеизвестно е, че тийновете правят точно обратното на това, което ги съветват възрастните laugh.gif казвам: "Не гласувайте" - автоматично учеличавам броя на гласувалите cool.gif

Няма лошо.

А и вероятно ще пуснат някое и друго коленце за награда и гласовете пак ще скочат. laugh.gif

Всъщност... исках само да кажа, че макар и да има кухня шоуто, ние все пак сме в официалната зала и чакаме да ни сервират. Това е.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Фрог, говоря за емоцията на живото пеене. Несравнима е със записите. Дори и пред телевизора.

О, Трихо! laugh.gif Облякла съм новият си анцунг по това време пред тв-то, обикновено съм си направила и какао или мляко с мед, но се случва и с по-твърдичко да посрещам емоциите, както дойде. Няма да издребняваме сега за подробностите.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Фрог, говоря за емоцията на живото пеене. Несравнима е със записите. Дори и пред телевизора.

О, Трихо! laugh.gif Облякла съм новият си анцунг по това време пред тв-то, обикновено съм си направила и какао или мляко с мед, но се случва и с по-твърдичко да посрещам емоциите, както дойде. Няма да издребняваме сега за подробностите.

Тогава unplugged е решението.

...А може би рискът е преценен внимателно?

Възможно е, но за такава конспирация е нужна безкрайно сложна организация, та едва ли биха могли да се справят. А и става дума за продължителност от около 3 месеца, през които могат да станат всякакви издънки, не може всичко да се предвиди. Та затова и предположих по-горе, че в съвсем обозримо бъдеще "изненадите" от неприятен за самите участници характер ще секнат или поне ще бъдат сведени до минимум. Ще зависи и кога ще се проведе този повтарян през няколко минути "втори шанс" - казват го уж тихомълком, под сурдинка, но така, че и най-разсеяните зрители да разберат, че ще има още някаква "шашма".

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Лелееее ... това дете Симона ми спря дъха ... НЕВЕРОЯТНО , ВЪЛШЕБНО ... думи не ми останаха !

И пълната противоположност ся... Циганите !!! Абе как може да ги пуснат изобщо!!! :blink:

Тези се подиграват с хората и с участниците като пускат ония кретени от "звездния" дует.

Как не ги е срам - такава пародия, не само - подигравка, чиста подигравка - с талантливите деца, които пеят, с публиката, с народа - да не мислят, че ние сме идиоти и може да ни хареса нещо подобно.

Направо ме вбесиха ...... нямам думи

Всичко е добре. Пеят "кандидатите" - кой по-добре, кой издиша тук-там, "скунксовете" се правят на духовити, сравненията на тая с джуките между попфолка и рока могат да се преживеят, пробутването на македонци /и от там може да щипнат некакъв лев от sms-и/ - всичко е 6.

Само едно искам аз: МАХНЕТЕ ТИЯ цигани че са отвратителни!!!! и ми развалят вечерята.

Леле хора ... това дете Симона ме скри шапката ! Преди няколко страници в темата едно девойче ме попита какво разбирам от музика ... ! Ами май нищо ... Вие госпожице си говорете с определеният потребител за симбеци и акапелно пеене НО нас " музикалните инвалиди " ни оставете не мира ... не сме дорасли до това вашето ниво !

Погледнете Симона и замълчете ...

Колкото до дует " Тракащи кокали " ... толкова са смеши че няма накъде !

Леле хора ... това дете Симона ме скри шапката ! Преди няколко страници в темата едно девойче ме попита какво разбирам от музика ... ! Ами май нищо ... Вие госпожице си говорете с определеният потребител за симбеци и акапелно пеене НО нас " музикалните инвалиди " ни оставете не мира ... не сме дорасли до това вашето ниво !

Погледнете Симона и замълчете ...

Колкото до дует " Тракащи кокали " ... толкова са смеши че няма накъде !

Оу каква чест,това май беше за мен. Значи въпросът ми към теб беше,защото ти плюеше срещу човек завършил Консерваторията,а силно си съмнявам да знаеш изобщо какво е там. Просто ми се стори смешно,нищо лично.

Колкото до това "Погледнете Симона и замълчете ... " ъм...трябва да изпадна в телешки възторг от нея ли? Когато с едно дете се работи редовно от 5-6 годишна възраст точно това са резултатите,аз не се учудвам и го смятам за нещо нормално. Нейният глас разбира се има още да узрява и т.н. ,нека да не ви затрупвам с термини,които няма да разберете,нали все пак съм на друго ниво. Иначе нормално е хората да я харесват,тъй като все по-рядко има места за изява на деца на тази възраст и не са чували всъщност какви таланти има из България.

Редактирано от Shadow_skill (преглед на промените)

За консерваторията не знам, обикновен зрител съм и споделям това, което мисля, без да се интересувам от точните термини - те са за специалистите.

Явно е работено със Симона и резултатът е налице - детето пее смайващо, при това на живо, твърде малко от професионалистите правят това, вероято си пестят гласовете, знам ли ...

Надпреварата е още в начален стадий и е рано за пристрастия, но засега моите (всъщност и семейните) определено са насочени към Симона и Ели.

А ония дегенерати няма какво да коментирам, колкото по-рано ги разкарат, толкова по-добре.

Айде, айде не ги хвалете и онея дет са завършили някво музикално училище или все още учат или пък са специалисти и знаят някви термини... видяхме на кастинга, как хората си плащат, за да им казват че могат да пеят ...

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Споделям възторга от Симона, но ми се иска да изпее и нещо мелодично, ритмично, а не демонстрационно силови песни, показващи възможностите на гласа и. Да. Една от онези, изглеждащи много лесни за изпълнение песнички, които всички си чуруликаме когато сме насаме laugh.gif

мисля, че от отбора на Томата финалисти ще бъдат: Симона, Ели, Виктория, Боян и Дарко.

...Една от онези, изглеждащи много лесни за изпълнение песнички...

Мисля, че доста точно е написано - "изглеждащи много лесни". Обикновено най-трудно се изпълняват шлагери, заради моменталното сравнение с оригинала и почти машиналната реакция в плюс или минус. Та аз затова и си пея твърде ангажиращи тежки рок балади, дето не са за масовия слушател. Дори си ги пея на ум, а не гласово, за да не плаша комшиите, но това е друга тема...

Шоуто е момент е за пеене с повечко глас, сетне ще има тематични кръгове и там ще ги видим, т.е. чуем.

Тази вечер бях решила да гледам за първи път това предаване с новото жури и новите участници. НО уви! Не издържах и един ,участник да изслушам и изключих телевизията изобщо!

Мноооого мъдро решение sed_ally, къде, къде по- интересни неща може да си организираме, през времето когато някой с цената на всичко и нас печелят огромни пари.

Почти не употребявам телевизия, като изключим, ако успея навреме да се паркирам пред синия екран - хубав филм, един два приятни сериала като "Двама мъже и половина", "Али Макбийл", малко от "Приятели" и Шоуто на Слави понякога.

Не зная как успявате да замените удоволствието от хубава книга, филм, чаша вино, целувка, допира на устните, красивата музика с подобна отврат като телевизията в частност - реалити предаванията (които всъщност въобще не са и реалити дори).

Аз не мога, честно. Случва се да ги гледам, после с дни в тези часове избягвам срещите с телевизора.

Не, че нещо, просто ме изморяват. Особенно превъзбуденото, заявяващо се крещене. :)

Мноооого мъдро решение sed_ally, къде, къде по- интересни неща може да си организираме, през времето когато някой с цената на всичко и нас печелят огромни пари.

Почти не употребявам телевизия, като изключим, ако успея навреме да се паркирам пред синия екран - хубав филм, един два приятни сериала като "Двама мъже и половина", "Али Макбийл", малко от "Приятели" и Шоуто на Слави понякога.

Не зная как успявате да замените удоволствието от хубава книга, филм, чаша вино, целувка, допира на устните, красивата музика с подобна отврат като телевизията в частност - реалити предаванията (които всъщност въобще не са и реалити дори).

Аз не мога, честно. Случва се да ги гледам, после с дни в тези часове избягвам срещите с телевизора.

Не, че нещо, просто ме изморяват. Особенно превъзбуденото, заявяващо се крещене. ;)

Да Вили, но не забравяй, че първо сме хора, после сме различни!Всеки обича различни неща! ;)

Аз пък мисля, че си заслужава да гледаме Симона ... или пък Александър, имат страхотни гласове ;)

Може би, защото не го гледам много, много обаче ви се чудя как ги запомнихте тия хора...Имам един двама, които ми се открояват и останалото е сива маса. И те както са ги й подгонили, толкоз и ще ги разбера.

Динди, май тези камичета са в и моята градинка laugh.gif

Да. Знам им имената, гледам и слушам много внимателно участниците. Интересно ми е как пречупват песните през техните гласове и с друг аранжимент и в акомпанимент на пиано. Забавно е и ми е много приятно. Обичам музиката и не виждам нищо престъпно да гледам вечер по един час пеене на живо.

Не разбирам защо хора, които не "употребяват" laugh.gif телевизия, се включват в тема за телевизия. Ей това винаги ме е учудвало в нас българите?! ohmy.gif

Ами като не ме интересува нещо, не го гледам и не го коментирам.

Точка!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.