Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Александрааааааа се върнааа!!! :):yanim::wors::yanim::clap: :clap:

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Такааа, Александра е 11-тият участник, а Магдалена - 12-тият. Няма да се изненадам и на 13-ти финалист...

Много упорито говорят, та дори натъртват, че предаването е днешно, но подозирам, че е записано снощи - не ми се вярва, ама хич даже Лепа Брена да се яви две поредни вечери с един и същ тоалет...

П.П. Айде......ще има и 13-ти...

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Да и той ще бъде Рут сигурна съм... И този Фънки как се излага.. не може да пее горкия biggrin.gif

Предаването днес е запис и е продължение на вчерашното, няма нужда да ни лъжат като казват, че е извънредно и др. такива глупости. А Александра пее фалшиво :P

Жалка история,и оня смешник върнаха,дето ще се изнасилват с Мара.Казвам изнасилват,защото той май не си пада по жени...

И този Фънки как се излага.. не може да пее горкия biggrin.gif

А кога най-накрая ще разберете че Фънки НЕ Е певец?

Сега се сетих за един проблем в " Music Idol " който никой не видя и потъна тихомълком ... участието на Пламен Михов ! Нали се класира на " малките концерти " ... а защо въобще не се появи ohmy.gif !

Предполагам имаш предвид Павел Михов? Този, на когото Димитър помогна с пианото да изпее Careless Whisper....Той отпадна преди малките концерти. След вторите театрални кастинги, беше пред журито заедно с Тодор Гаджалов - Тошко продължи, а Певал отпадна.

Мисля, че от началото на формата до снощи включително имаше общо два особено сериозни гафа - "тайнственото" връщане на Димитър в надпреварата и комичния пазарлък между тримата от журито кой да бъде върнат на репешажа (ще си призная, че вторият шанс за Александра изненада мен и фамилията, за Магдалена и Пламен бе ясно), предизвикал "извънредно" предаване.

И така, в понеделник с изпълнение на български песни започват големите концерти и очаквам най-сетне предаването да влезе в релси, че тия изненади освен публиката май значително пообъркват и самите водещи.

Мисля, че от началото на формата до снощи включително имаше общо два особено сериозни гафа - "тайнственото" връщане на Димитър в надпреварата и комичния пазарлък между тримата от журито кой да бъде върнат на репешажа (ще си призная, че вторият шанс за Александра изненада мен и фамилията, за Магдалена и Пламен бе ясно), предизвикал "извънредно" предаване.

Оле, как се радвам, че някои мисли като мен :)

Още когато "върнаха" Митка, който не си бил тръгвал..., обясненията на Дони ми бяха доста куци и никак убедителни, ама никак, но си рекох: нищо, поне Митака ще ме радва с присъствието си.

Но изпълнението на журито от преди две вечери беше супер смешно, толкова си личеше, че играят, че няма накъде. Нито Фънки беше убедителен, а за Марийка да не говорим. После пък Дони вметна идеята да съобщят избраните на следващата вечер...

Да не говорим, че хич не съм доволна от тези, дето върнаха. И, разбира се, Пламен- тоя лигльо, дето...оф, не ща да продължава, ама ми се струва, че като почнат зрителите да гласуват, Мария няма да плакне дълго очи laugh.gif

Неуспешен се оказа опитът на Мюзик Айдъл да ни убеди в „извънредното” си предаване снощи.

В края на предаването във вторник журито трябваше да избере двамата айдъли, които да продължат напред в надпреварата.

За повечето зрители, както и за Дони и Фънки, беше ясно кои точно да бъдат тези хора. Но малката брюнетка с големите устни се фръцна обидено, понеже мнението й не се зачитало.

Водещите на предаването обявиха, че на следваща вечер в извънредно предаване ще бъде обявено решението на журито. Макар че на всички вече беше ясно какво точно ще се случи.

Извънредното предаване, всъщност беше запис от предната вечер.

Не че сме очаквали кой знае какъв професионализъм, но пък да ни смятат за толкова ограничени...

Нали не искате да повярваме, че Кралицата на сръбския турбофолк Лепа Брена е будувала цяла нощ с журито и дори не е успяла да смени тоалета си за следващото предаване?

Със същите дрехи от предишния ден бяха и айдълите...

Трудно е да се прецени обаче кой е по-големият гаф: мнимото живо предаване или повторното връщане в шоуто на айдъла Пламен.

Момчето не пее лошо, както може би половин България , но както знаем - това съвсем не е достатъчно.

Още повече, като се има предвид, че извън надпреварата остана такъв глас, не, по-точно гласище, като това на Рут, която е подгрявала концерт не на кого да е, а на Джъстин Тимбърлейк.

Явно ненаместилите се хормони на наскоро родилата Мария й пречат да направи добра преценка и водят до истерични цупни и пози.

А пък Пламен, вместо да си даде сметка, че няма място сред айдълите, отиде и подаде ръка на закрилничката си, без да я целува.

Но това няма значение... От значение е, че състезанието се опорочи

Източник:dnes.bg

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Хареса ми как Фънки закова Симона!Беше прав (според мен)!Милото детенце-наляха му се очите със сълзи!

...Беше прав (според мен)!...

Е, успокоих се от мнението ти, защото според мен всички до този момент (в момента обсъждат Виктория) пеят доста под възможностите си.

Е, успокоих се от мнението ти, защото според мен всички до този момент (в момента обсъждат Виктория) пеят доста под възможностите си.

ммм, за Витктория не мога да се съглася :P

Може би да може и по-добре, ама на мен лично много ми хареса как изпя песента, беше страхотна, докосваща...Аз и по принцип си я харесвам как пее :) (само не ми харесва това, че като че ли малко прекаляват с приказките около ослепяването й...)

А Дарко- той беше голям сладур и наистина "Може би" на Сигнал му лепна на гласа като марка на плик laugh.gif

Хареса ми как Фънки закова Симона!Беше прав (според мен)!Милото детенце-наляха му се очите със сълзи!

Грубо беше. Пя добре сравнително.

Митко много подскачаше. Сашето не блесна особено. Русина ми хареса. Пламен преиграваше. И Магдалена ми хареса, определено.

Редактирано от Шушито (преглед на промените)

Общо взето концерта ми хареса,защото това е моята част-българската музика.Както писах одеве,Русина за мен е №1.Не ми харесва,че хората толерират Симона защото е дете и Виктория защото има проблеми!Но.......това е моето мнение!Не е задължително да се съгласите!

Да имаше такъв момент,очите и бяха насълзени,но в същото време се смееше.

Чудесен глас има Симона,признавам си всеки път настръхвам като я слушам ;)

Друг фаворит ми е Александра...абе всички ми харесват biggrin.gif

Русина и Ели бяха певиците снощи.

Магдалена и Александър също бяха добре, но са на трето място за мен в тези изпълнения на български песни.

Другите до един бяха кофти.

Русина и Ели бяха певиците снощи...

Ще подкрепя това мнение. Някак не очаквах, че точно българските песни ще се окажат чак толкова страшно изпитание, поне текста им е ясен и познат, не е като да се пее на чужд език, който поне 80% от участниците и 90% от зрителите не знаят. Вярно, че им превеждат текста (по спомени от предишните сезони), за да имат представа за какво точно пеят, но родното си е друго. Има и не малко минуси - песните са достатъчно популярни, та да може и непретенциозните слушатели да хванат издънките, но пък никъде не е речено, че песните трябва да се изпеят 1:1.

Мисля си и за друго - при всичките ми съмнения около тия гласувания с SMS-и, дали последните изпълнители, в конкретния случай Ели, към която не крия предпочитанията си до момента, не са ощетени от съвсем ограниченото време, което остава за тях преди затварянето на линиите. Редът на изпълненията се определя по жребий, а и не е възможно всички да са поставени при еднакви условия, но се чудя дали да пееш последен е повече предимство, заради най-пресните спомени или недостатък по описаните вече причини.

Мнения?

Имам мнение.

Телефоните за гласуване на всеки кандидат се запазват(едни и същи са), така че вероятно се разчита на "фенство", т.е. пее-не пее, привържениците гласуват.

От снощния концерт съм впечатлена от Русина, Магдалена, Ели, Дарко и Боян. Учуди ме изборът на Димитър... има къде по-силни български мъжки песни, но вероятната причина е да допълни романтичния си имидж с нещо по-забавно.

За Симона вече се изказах и не съм променила мнението си. Едно дете няма място в месомелачката на този тъй леко изглеждащ бизнес. Показателно беше това просълзяване от забележката на Фънки, който(според мен) снощи беше много точен в оценките си(поне съвпадаха с моите). За Виктория... хубаво си изпя песента, но... само толкова. Александра... много интересно звучене, което определено няма да допадне на публиката, а момичето е талант. Видим. От Александър съм определено леко разочарована, но той пък е изключително очарователен. Пламен се справи добре. Соня(моя фаворитка) наистина сгреши с тази песен на Лили, а гласът и не се чуваше от окестъра. Преслава си изпя песента.

Като мой фаворит за снощния концерт(подчертавам само за него) се очерта македонецът Боян.

Всъщност... тепърва започват истинските изпитания в различните жанрове и тогава вече ще има разлика в нивата.

И аз се притесних, че няма време за гласуване за Ели

Тази година обаче фаворитите ми са доста повече. Още от първия миг си харесах много Ели, после много ми допаднаха гласовете и държанието на Преслава, Димитър, Дарко, Боян (влюбена съм направо в неговия глас), който вчера така пя, че направо настръхнах...Магдалена също ми харесва, а за Александра все още се чудя- нейният глас е по-споецифичен и на някои песни ми харесва, а някои ми звучи носово...

Александра има най-интересния глас от всички участници, но се боя, че Нел е права по въпроса и момата ще остане неразбрана и вероятно ще отпадне твърде рано.

Любовни трепети в Мюзик айдъл 3

1302.jpg

В Мюзик айдъл 3 не всичко е музика.

Между някои от участниците прехвърчат искри. Скоро зрителите ще разберат кои ще бъдат новите айдъл – двойки, след Пламена и Денислав и Елена и Тома от предишния сезон.

Тази вечер талантите с най-нисък зрителски вот ще бъдат подкрепени от бг звезди. На сцената ще се изявят Богдана Трифонова от “Часът на мама” и Симеон Колев от предаването “Стартер” на БГ радио.

Магдалена Джанаварова, която получи втори шанс от журито, отпразнува рождения си ден в столичен пиано бар.

slava.bg

Мисля, че е време Пламен да си ходи. Той така или иначе не трябваше да стига до тук...

Хм, Димитър оцеля...засега.

Хм, Димитър оцеля...засега.

Не знам защо, но и аз си мисля, че той няма да продължи много напред, макар че ми се иска sad.gif

Не знам защо, но и аз си мисля, че той няма да продължи много напред, макар че ми се иска sad.gif

Ами той самият каза пред камерата, че участието във формата не му е приоритетно, не че изявленията на останалите, че едва ли не участието в него им е осъществен блян могат да се приемат за чиста монета - преди 2 години у нас почти никой не бе чувал за това предаване.

Има и друго - участието в подобни продължителни надпревари е до голяма степен и въпрос на тактика. Гласът си е глас, но съвсем не е без значение изборът на песни (поне до определено ниво, но и след това), сценично поведение, флирт към публиката и други съвсем не дребни трикове, предназачени за ония зрители, които няма да гласуват на първа сигнална. Тия хитринки не всеки от участниците ги усеща и често някой с по-видни гласови данни си заминава за всеобща изненада, а друг с по-слаби (няма да кажа по-посредствени) оцелява. И за да не остана голословен ще дам и пример - Теодор стигна финал с такава или поне подобна тактика, а не малко явно по-добри певци (по моему) отпаднаха далеч преди него.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.