Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

A
изпълнение колко ми хареса, не е истина :P Не знам как да си подредя фаворитите вече...

Кажи ми, че се шегуваш... нали! ;)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Кажи ми, че се шегуваш... нали! :P

ohmy.gif Зашо си мислиш, че се шегувам???

Да, все още ми харесва това изпълнение, и то много! И не смао това, всяко изпълнение на Боян ми харесва!

Мда, това го четох, но обърнах внимание на изречението, че не му се случва за първи път, тъй че едва ли е редно изцяло да се приписва този му опит на разгласяването на случая, както мнозина се опитват.

Мда, това го четох, но обърнах внимание на изречението, че не му се случва за първи път, тъй че едва ли е редно изцяло да се приписва този му опит на разгласяването на случая, както мнозина се опитват.

Да, на същото мнение съм.

Особено след като прочетох това и това...

Аз вчера не гледах предаването. Някой знае ли каква им е новата задача за понеделник?

Аз вчера не гледах предаването. Някой знае ли каква им е новата задача за понеделник?

рок концерт - Дони напомни, че миналата година това е бил един от най-успешните концерти за сезона. Мога да си представя тази година какви изпълнения ще чуем като се има предвид, че нивото е доста по-слабо от миналата. Стискам палци поне Боян да ме зарадва с перфектно изпълнение (както винаги).

Но пък ще е интересно кой ще е на елиминации пак - кой айдъл е най-талантлив, за да разчистим пътя за Виктория и Симонка към финала :yanim:

...Но пък ще е интересно кой ще е на елиминации пак...

Ясно е кой - Магдалена, Русина, Виктория, Симона и още една по азбучен ред, че да си петорица. После Виктория и Симона се спасяват, останалите 2+1 ...

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Нов понеделник - нов кръг!

Гледам, по-скоро слушам и гледам и ми ше да сменя канала - рок се пее с дупе, а не само с мерак. Боян подходи тактически по-правилно и избра един по-банален и по-малко познат хит на Led Zepelin, докато Преслава тотално оплеска "Forever" на KISS.

За оркестъра вече не знам какво да кажа, ако имах китара, щях сигурно да я метна през терасата.

П.П. Ха, Симона ще пее "Smells Like a Teen Spirit" на Nirvana...

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Нов понеделник - нов кръг!

Гледам, по-скоро слушам и гледам и ми ше да сменя канала - рок се пее с дупе, а не само с мерак. Боян подходи тактически по-правилно и избра един по-банален и по-малко познат хит на Led Zepelin, докато Преслава тотално оплеска "Forever" на KISS.

За оркестъра вече не знам какво да кажа, ако имах китара, щях сигурно да я метна през терасата.

П.П. Ха, Симона ще пее "Smells Like a Teen Spirit" на Nirwana...

На мен пък Преслава много ми хареса, как направи парчето.

Преслава си е Преслава :beer:

Аз от кога ви разправям , че тя е единствената, която заслужава да спечели тази година ? :P

моята "тетевенска сливка" си е тя :cheers:

Много ми хареса как пя Русина :)

Мисля, че Русина е лидерката тази вечер, защото се справи добре с "Urgent" на Foreigner, при това въпреки оркестъра.

Мисля, че Русина е лидерката тази вечер, защото се справи добре с "Urgent" на Foreigner, при това въпреки оркестъра.

Това е моя фаворит!Чакам с интерес и появата на Виктория-ще има ли пак лични драми?

Ooo -не.

Просто трябва да си ходи вече Виктория.Писна ми ;)

След изпълнението на Симона си мислех, че няма как да стане по-лошо, но - ето че имало как :whist:

Ooo -не.

Просто трябва да си ходи вече Виктория.Писна ми ;)

След изпълнението на Симона си мислех, че няма как да стане по-лошо, но - ето че имало как :angry:

ohmy.gif Искаш да кажеш, че не ти е харесала?

Ммм,аз не мисля така. Тая вечер Вики пя много добре, на мен лично много ми хареса

Концертът започна много добре. Боян даде идеален старт. Мисля, че беше добър ход от негова страна да започне с не чак толкова популярна песен ;)

После Преслава беше просто страхотна, как изпя само Forever на Kiss, не е истина.

Симона беше ужасна, въпреки похвалите. Не ми хареса как Маги изпя Can`t let you go- тази песен също ми е сред фаворитие и очаквах много, но не получих...Русина също беше добра с изпълнението на Blaze of glory.

Митака пя добре куплетите, ама на припевите беше трагедия. Аз очаквах да пее балада, но не познах.

А Александър за пръв път досега ми хареса :)

И на мен Вики ми хареса как пя, беше най-емоционалното изпълнение за вечерта.

Русина нещо проблем ли има с гласа си, или просто й е такъв... някак пресипнал? Някак до миналата седмица въобще не я забелязвах, извинявам се за което ;)

Както се и очакваше, рок концертът внесе малко оживление в клонящия към скука формат. Оценките за отделните изпълнения са противоречиви и това е най-доброто в случая, но ми е безкрайно любопитно кои ще бъдат номинирани тази сутрин.

Мисля, че Димитър и Виктория се представиха най-зле. Димитър изпя криво-ляво куплетите, но на припевите бе безпомощен - иска се много силен и с голям диапазон глас, за да се изпее "I Was Made For Lovin' You". Виктория единствена изпя балада, но не мисля, че се получи - не успя да имитира Фреди (то пък кой ли би могъл?), но и не предложи нейната интерпретация.

Както се и очакваше, рок концертът внесе малко оживление в клонящия към скука формат. Оценките за отделните изпълнения са противоречиви и това е най-доброто в случая, но ми е безкрайно любопитно кои ще бъдат номинирани тази сутрин.

Мисля, че Димитър и Виктория се представиха най-зле. Димитър изпя криво-ляво куплетите, но на припевите бе безпомощен - иска се много силен и с голям диапазон глас, за да се изпее "I Was Made For Lovin' You". Виктория единствена изпя балада, но не мисля, че се получи - не успя да имитира Фреди (то пък кой ли би могъл?), но и не предложи нейната интерпретация.

Димитър - най-зле

Симона - малко по-добре

Александра - може да се конкурира със Симона.

Останалите пяха много добре.

Виктория беше също много добра, да не кажа изключителна, с изпълнението си, и не виждам защо трябва да имитира някого.

Димитър - най-зле

Симона - малко по-добре

Александра - може да се конкурира със Симона.

Останалите пяха много добре.

Виктория беше също много добра, да не кажа изключителна, с изпълнението си, и не виждам защо трябва да имитира някого.

Позволи да не се съглася за Виктория - не можах да позная Love of my life. Вярно, че съм ужасно пристрастна, когато се пее Queen - това ми е любимата група и вярно, че никой не може и не трябва да имитира Фреди, но тази интерпретация беше ......меко казана несполучлива поне според мен. Първо - аранжимента беше изцяло променен, за да пасне на Викотрия (правилно), но от това песента загуби - нямаше го мекото лирично звучене. И второ - тези демонстрации наглас - Вики може и да печели от тях, но песента изгуби - това е много силна песен, с огромен диапазон и не е нужно да се крещи, за да се покаже дълбочината и значдението й. И трето не последно - какви бяха тези крясъци "обичам ви" по средата на песента - да не си мисли, че е Фреди Меркюри на концерта на Уембли?

Извинявам се ако обиждам феновете на Вики - нищо против нея - просто Куин са ми слабост и съм много чувствиетелна към всякакви техни имитации.

Колкото до другите:

Боян и Александър - перфектни - особено Александър - за мен това беше истинското рок парче на вечерта - с хъс, "на гърло" и с раздаване.

Преслава и Русина - също доста добре - ососбено Русина - Urgent й пасна идеално.

Маги и Димитър - разочарована съм честно казано.

Симона - трагедия - да не говорим как изглеждаше (само косата й беше наред сега - с риск да прозвуча като Мария :rolleyes:

Александра - горе-долу добре.

А някой разбра ли кои са номинираните?

Номинирани са Димитър, Боян, Преслава, Симона и Александра.

Аз пък не мога да се съглася, че Вики не е се е справила добре. Въобще не съм й фенка, даже понякога леко ме дразни, но на бялото черно не мога да кажа. Безпристрастна съм, защото до момента нямам някой точен фаворит.

По същата логика какво са размятали гриви останалите, че и се вживяват като супер звезди, обикаляйки покрай публиката, тръскайки гриви, стойки на микрофони и разни други свои "притурки" biggrin.gif Като не може да направи контакт с публиката подскачайки наоколо, поне й дай правото и тя да се вживи като супер рок звезда. laugh.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.