Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Е, крайно време беше да изкарат и някой македонец на елиминации...

Колкото до това, кой да отпадне, фаворитка ми е Александра :blink:

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Номинирани са Димитър, Боян, Преслава, Симона и Александра.

ohmy.gif Що Боян, бре :blink:

Мисля, че е крайно време Симона да си ходи biggrin.gif

За Боян и Преслава не мога да се съглася,много добре си избяха парчетата.

На мен изпълнението на Вики много ми хареса,май за пръв път я чувам да пее така добре.Александър беше чудесен ,успя да ме грабне :blink: Най -ужасни бяха Симона и Александра ,даже изглеждаха смешно,време е някоя от тях да си ходи ;)

Ама Боян пък защо ohmy.gif ? За другите съм съгласна - ама той беше доста добре. Май наистина е време да си ходи малката, но не мисля, че ще стане- залагам на Александра или Димитър - така върви логиката на шоуто.

...Ама Боян пък защо ohmy.gif ? ...

За да е първият спасен довечера.

...Виктория беше също много добра, да не кажа изключителна, с изпълнението си, и не виждам защо трябва да имитира някого.

Не съм казал, че трябва, а следното:

...но не мисля, че се получи - не успя да имитира Фреди (то пък кой ли би могъл?), но и не предложи нейната интерпретация.

Вариантите като цяло са два - имитиране или собствена версия, не чух нито един от тях в конкретния случай, но и изобщо. Има и трети вариант - смесен, но той вероятно е и най-рисков, защото трябва отчетливо да се дефинира коя част как присъства, че иначе става ни рак, ни риба.

И като се има предвид огромната популярност на представените снощи песни, може би варианта със собствената интерпретация е най-удачен, т.е. най-малко рисков.

Та затова и смятам, че най-успешно представлият се в комплексно отношение снощи бе Боян със неособено популярната песен на Led Zepelin, която тия, дето най-масово гласуват* едва ли са чували. А и не мога да отрека, че в някои моменти македонецът се доближаваше в някаква степен до Джими Пейдж, колкото и кощунствено да звучи това. Не подкрепям Боян, дори бих го нарекъл "антифаворит", но което си е.

---

* при цялата условност и съмнения по въпроса

---------------

Току що в новините по bTV Виктория заяви, че се чуди дали сама да не напусне надпреварата!

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Писна ми вече с историите на Виктория!Половината предаване мина в дилема:да си тръгна ли,да остана ли?Ама още не съм решила!Ама да е с достойнство!Ама за какво достойнство можем да говорим,когато още във второто предаване разказва пикантерии относно живота си на семейни начала в ефир,пък после се жалва:Защо обсъждате моите проблеми!Хората не напразно в друг форум я именуват Многострадалната Геновева!

Съжалявам,ама не се стърпях!

Ама хайде стига де! Един път Виктория да не е номинирана и пак намери начин да се намести в центъра на вниманието!!! Писна ми - искам да гледам/слушам музика, а не "Искрено и лично"!.

Извинявайте - не се стърпях.

Слава богу - поне Боян се спаси. Но за съжаление си мисля, че утре ще изгонят Митко - жалко - толкова по-недостойни хора остават.

Редактирано от Sirena (преглед на промените)

Спасиха се Александра и Боян. Сега чакаме решението на Виктория... след още една нощ за размисъл...

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Лошо... Преслава ще отпадне май, май...

Лошо... Преслава ще отпадне май, май...

плесни се през устата и пръслетата :P

много се радвам, че Боян се спаси :ph34r: аз си казах и преди, но искам Симона да си иде

а иначе и аз съм разочарована от постъпката на Вики. Нейно право е да си тръгне, но трябваше да говори, сако ако наистина ще го направи...

плесни се през устата и пръслетата :P

Бе мен ако ме питаш, Александра трябваше да си замине с първия полет на номинираните...

Ама, на... държат я :ph34r:

Трябваше да се спаси Преслава,много е сладка и красива.

Тези македонци да се махат.На мен не ми е приятно да българския Music Idol да спечели македонец.

Този Димитър от моя роден град Бургас много ме дразни.Винаги говори надуто и от името на всички други без те да знаят.

Симона много гадно пее.Постоянно вика и крещи и си мисли че това е пеене.Тя още света не познава тръгнала по голямата сцена.

Не я сравнявам с Шанел от миналата година защото тя е на моите години а разликата между 13 и 16 години е огромна.

Искам да спечели Преслава или Русина, но не и Александра.

Бе мен ако ме питаш, Александра трябваше да си замине с първия полет на номинираните...

Аз пак си мисля, че ще отпадне Димитър утре. Макар, че от ниминираните тази вечер, след Симона наистина може би Александра трябваше да си тръгне - може и да има интересна бленда, но тази на Русина е по-готина, и нещо не се справи с песента тази вечер. Макар, че и Димитър беше не на обичайното си ниво тази вечер

Тебе те знам ;)

Александра е далечч по-добра от Симона. Може и да има гласови данни момичето, аз не разбирам, но знам, че, като я слушам, нищо не ми трепва и за според мен тя само вика...още е на 13г само, има време да учи и да пее

Макар, че и Димитър беше не на обичайното си ниво тази вечер

Да, този път Митко пя по-добре. Алекс не ми хареса как изпя It`s my life, а Боян и Преслава...ммм, бяха страхотни :P

Да, този път Митко пя по-добре. Алекс не ми хареса как изпя It`s my life, а Боян и Преслава...ммм, бяха страхотни :clap:

У, то Гьошев е великолепен с тая песен на фона на Сашка :P:speak::blink:

Може на Александра блендата й да е "уникална", но не ми харесва. Явно обаче, на хората им допада.

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Широка популярност покрай формата придоби терминът "бленда" (очевидно не във фотографски аспект), може ли някой да поясни какво точно означава и дали изобщо е уместна употребата на термина?

Широка популярност покрай формата придоби терминът "бленда" (очевидно не във фотографски аспект), може ли някой да поясни какво точно означава и дали изобщо е уместна употребата на термина?

Означава тембър - цвят на музикалния тон, по който различаваме човешките гласове и музикалните инструменти.

Това е една от характеристиките на музикалните тонове. (Звуците, когато са приятни ги наричаме музикални тонове, а когато не са приятни - шумове).

За интересуващите се, останалите характеристики, определящи муз. тон са височина, времетраене и сила.

Може на Александра блендата й да е "уникална", но не ми харесва. Явно обаче, на хората им допада.

Аз пък съм от тези, дето понякога им харесва, а понякога не толкоз biggrin.gif

Мерси, за обяснението относно блендата kiss.gif

Същото както във фотографията - променлив размер на отвор.

Във фотографията има отвор на обектива, който промяняш чрез блендата.

При пеенето имаш също отвор - лалинска ти, чийто диаметър променяш чрез свиване и разпускане на гласните си връзки (по този начин пееш, говориш ).

p.s.моята любимка снощи пя добре, показа своя интерпретация на "Rehab" , но от другите май само Боян беше добре. За съжаление Вики остава, Симона също.

Нве можех да разбера какво искаха да кажат с това "да гласуваме само за кандидати от други страни".

Значи ли това, че сега македонците ще решават кой от нашите ще си замине ?

Баси ташака. :yanim:

Не следя редовно айдъла, но когато попадна на изпълнение на някое от двете макета , Боян и Саша бяха, нали, все пеят хард рок на динозаврете Пърпъл, Уайт Снейк и т.н. Те друг вид песни пяли ли са ?

...

Нве можех да разбера какво искаха да кажат с това "да гласуваме само за кандидати от други страни".

Значи ли това, че сега македонците ще решават кой от нашите ще си замине ?

Баси ташака. :)

това не беше ли за Евровизия? Смисъл,че не може да гласуваш за своя представител и призоваха българите да гласуват за Македония, а мекедонците за България.

Благодаря за разясненията по повод на блендата като понятие.

Не мога сега друго да разбера - защо по време на елиминациите във вторник-сряда застрашените не пеят песни по темата на концертите от понеделник. Някак не върви да те скъсат на изпит по история, пък да идеш на поправка по география.

Благодаря за разясненията по повод на блендата като понятие.

Не мога сега друго да разбера - защо по време на елиминациите във вторник-сряда застрашените не пеят песни по темата на концертите от понеделник. Някак не върви да те скъсат на изпит по история, пък да идеш на поправка по география.

И аз останах озадачена. Ако не ме лъже паметта, миналия вторник пяха песни в стил предния концерт, а в срядата пяха кой каквото си поиска. А вчера го удариха на свободия....

и в четвъртък щяло пак да го има...

еми, аз аз няма да го гледам тогава

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.