Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Какво й има на задачата?...

Песни от MTV - това е задачата. И малцината, които все още го гледат, че това не е каналът за хитове, който бе в началото. По-скоро е за алтернативна музика, но както и да е.

По-лошото е, че с всеки изминал кръг пеят все по-зле, ама като им гледам купоните по кръчмите не се чудя що се дънят.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Димитър и Боян ми харесаха. Всички други според мен се представиха много зле.

Сега да чуем и бг изпълненията...

Димитър и Боян ми харесаха. Всички други според мен се представиха много зле.

Сега да чуем и бг изпълненията...

Димитър ???

Ти добре ли си ?

От тези които чух, само Магделена ми хареса.

Как може Димитър да ти хареса ? И не само на теб. На когото и да е.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Димитър поне пя, при това вярно, за разлика от Магдалена. Тя в началото опита нещо, после беквокалистката й пееше, при това и на най-силната част, където Магдалена уж трябваше да покаже глас, а вместо това тя се разкарваше пред журито и превеше чупки... Какво да й харесам по-точно?

Ох, тази песен на макетата нещо много не ми хареса. Ако беше по радиото сигурно щях да превключа, но сигурно това се дължи на мнението ми, че колкото и хубаво да пеят, не им е мястото там. Хич да не ми ги разправяте, че виждате ли дори и да спечели някой от тях (а то така и ще стане) ще покажем, че мислим европейски. Дръжки! Мислещите европейски държат на националността си и се подкрепят, пък това че някой си бил добър в нещо си, може и да го отчетат, но няма да го коронясат. По-добре да покажем, че сме част от тъй жадуваната Европа с дела и да не те правят на маймуна по гишетата разни чиновници - "от мен това не зависи" и да си прехвърлят топката отделните служби, да вземат да оправят пътищата, че ми иде да хвана някой управник и да му навра главата в някоя от дупките по околовръстното, детски градини и да не изброявам още... хиляди са.

Държавите, основателки на "Евровизия" значи не са дорасли, щото за тях няма кръгове разни - директно на финала, няма значение, че с някоя боза, може да заемат мястото на някое фрешче... не ме карайте да превеждам. Пределно ясно е какво искам да кажа.

Това е - балканското в мене говори!!! biggrin.gif

Боян е страхотен, каквото и да си говорим :cheers: Определено искам той да стане айдъла :) Преслава също пя много добре- не знам какво толкова недоволствате, Русина също ми хареса. А Митака хич не се старае вече. В началото на шоуто вдигна летвата си и после не можа сам да си достигне....

Боян спасен, което изпраща на номинации останалите пет - Маги, Русина, Митко, Александър, Преслава cool.gif

И на мен ми харесва Боян. Особено като чуя как пее "Среща" на Щурците...

Ама и аз съм като Ина, българка. И искам да спечели българин :)

Редактирано от diadia (преглед на промените)

И на мен ми харесва Боян. Особено като чуя как пее "Среща" на Щурците...

ohmy.gif как си ми влязла в главата? :speak:

така- сега ми е интересно друго- следващата седмица ще са само 5-ма и всички ли ще бъдат номинирани? Или ще измислят да се номинират по-малко? Още- ще се гонят ли повече от 1 на седмица, при положение, че Андрей каза, че остават още две седмици до финала? Момента с обясненията, ако е имало такъв, съм го пропуснала...

Всички ще бъдат номинирани и някой ще си тръгне явно преди големият финал...

И прогнозирам българин срещу македонец на финалната права :speak:

... Момента с обясненията, ако е имало такъв, съм го пропуснала...

Не мисля, че е имало такъв. На няколко пъти казаха, че финалът е на 8 юни, което ще рече, че има (?) още 2 големи концерта и финал, т.е. общо 3. Много вероятно е следващата седмица да няма номинирани, т.е. всички да са застрашени, те и без това ще са петима. Не очаквам да има спасен, т.е. да се намали броя на номинираните, защото от промени на регламента вече съвсем не се знае кое и как е.

За снощния концерт - оценката ми е крайно негативна, но не съм и разочарован, защото по моему този сезон е несравнимо по-слаб от предишните два, та ще спечели най-малко слабият, като все още си мисля, че това ще е Магдалена.

Не мисля, че е имало такъв. На няколко пъти казаха, че финалът е на 8 юни, което ще рече, че има (?) още 2 големи концерта и финал, т.е. общо 3. Много вероятно е следващата седмица да няма номинирани, т.е. всички да са застрашени, те и без това ще са петима. Не очаквам да има спасен, т.е. да се намали броя на номинираните, защото от промени на регламента вече съвсем не се знае кое и как е.

За снощния концерт - оценката ми е крайно негативна, но не съм и разочарован, защото по моему този сезон е несравнимо по-слаб от предишните два, та ще спечели най-малко слабият, като все още си мисля, че това ще е Магдалена.

от всички останали до момента според мен Магдалена най-малко залужава да спечели. Искам сега да си тръгне тя, след нея Митко. А после който ида стане идол ще се радвам :speak:

от всички останали до момента според мен Магдалена най-малко залужава да спечели...

И аз мисля така, предпочитам Русина или Преслава, но те перманентно са "на пангара", та ще е цяло чудо ако стигнат до финал. Та затова и предпочитам да заложа на Магдалена, то и без това никой не ги ценява според певческите им изяви.

от всички останали до момента според мен Магдалена най-малко залужава да спечели. Искам сега да си тръгне тя, след нея Митко. А после който ида стане идол ще се радвам :jumping11:

A, нене, Митака да остане искам cool.gif

Що пък на 8 да е финала?! Обикновенно е в началото на юни.

За справка: 02.06 за миналия сезон.

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Що пък на 8 да е финала?! ...

Не знам, но Андрей го спомена n-пъти досега.

Обикновенно е в началото на юни.

Е 8 не е ли в началото?

Не знам, но Андрей го спомена n-пъти досега.

Не съм го чула...

Но пък прочетох, че Мария беше замервана с яйца, Случката се разигра снощи в Габрово biggrin.gif

Е 8 не е ли в началото?

Ами 1 по ми звучи в началото :clap:

;) Моля за жокер как се нарича песента на Нина Николина и Калин Вельов, с което започна предаването тази вечер.;)
;) Моля за жокер как се нарича песента на Нина Николина и Калин Вельов, с което започна предаването тази вечер. ;)

"Абсен" (ако не се лъжа)

:) Моля за жокер как се нарича песента на Нина Николина и Калин Вельов, с което започна предаването тази вечер.:)

Абсент, мда. :rolleyes:

И датата на финала е наистина 08.06.

А до тогава има 3 сряди, значи ли че ще отпаднат общо трима?!

Това с прическата на Иван ... голяма пародия беше biggrin.gif Ние че хапваме марули , ама първо ги мием от пръста :) ... да бе да ... в слушалката няма да му кажат че греши !

Това с прическата на Иван ... голяма пародия беше biggrin.gif Ние че хапваме марули , ама първо ги мием от пръста :) ... да бе да ... в слушалката няма да му кажат че греши !

Много е смешен, за всеки случай biggrin.gif

thumb_600x450_1960.jpg

Благодаря за името на песента на Нина и Калин и линка!

За концерта - тазвечершното представяне светлина в тунела ли е или насрещен влак? Мисля, че се справиха доста добре.

Сега ще чуем присъдата...

Преслава, Русина и Димитър - нищо ново под слънцето.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.