Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Преслава си заминава.

E, стига, де sad.gif Ако това стане, то ще сме отново свидетели, че се гласува не според това кой как пее

Апропо, нещо май американците са имали против българската кандидатка... при все че американците са сбирщина оттук-оттам, но държат на своето - пък ние понеже сме мнооо умни, както се видя и езикът си не тачим. Те затова ни и газят, а и македонците с право ни се подиграват.

От петимата тази вечер, Преслава и Русина най-много ми харесаха как пяха, но уви...

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Много ме хвана яд, че Магдалена се спаси....няма справедливост, няма...

А тая песен, дето Преслава я пя, никога не я бях чувала :yanim:

защитниците за пореден път ми бяха смшни, че да не кажа жалки.

защитниците за пореден път ми бяха смшни, че да не кажа жалки.

Кокошкарник.

И какво да говорим повече, Ива Якимова като обесняваше коя каква е... Пропусна Кристина Белчева :yanim::P :P

Абе тия хора мислят ли, като пускат SMS_и ?

А ти защо си мислиш, че SMS-те решават дилемитите в МИ ?

Мисля, че е крайно време да оставят Преслава на мира, т.е. сред незастрашените. Димитър отново бе безличен, сега чакаме и Русина.

П.П. И Русина пя много добре, сега остава да се случи най-нелогичното и Димитър да оцелее.

П.П. 2 Димитър вече е извън надпреварата.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

На мен вчера ми хареса как Димитър си изпя първата песен :rolleyes: Още ме е яд, че Маги се спаси...

А Фънки едвам го изтърпях с тъпото му изказване за естрадата...Много са хората, дори младежи спред тях, които обичат много Светът е за двама, ама тоя...

Каква е задачата за следващия концерт, някой знае ли?

Съжалявам за Митко!

Но пък и се радвам, че е вън от боклука :)

Помисли пак кой е боклука.

Митко дето не пее хич хубаво и няма данни за певец или другите останали които си пеят хубаво.

Митко беше единствения който трябваше да си тръгне и така и стана.И македонците не са ми много приятни но не мога да отрека, че пеят по-добре от Димитър.

Помисли пак кой е боклука.

Митко дето не пее хич хубаво и няма данни за певец или другите останали които си пеят хубаво.

Митко беше единствения който трябваше да си тръгне и така и стана.И македонците не са ми много приятни но не мога да отрека, че пеят по-добре от Димитър.

Ясно ми е, че ти се гледат момичета...

Още по-ясно ми е, че нямаш идея за музикалното CV на Димитър Атанасов.

854661s.jpg

Та в този ред на мисли, ти си последният, който ще дава оценка може ли да пее Димитър или не.

И като станеш на повече от 26, ще ми размахваш пръстче, ясно?!

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Каква е задачата за следващия концерт, някой знае ли?

Тара ще пее "Sory seems to be the hardest word"(elton john) , Русина "The show must go on"(queen) Боян "Blue suede shoes"(elvis presley).

Тара и Боян в дует ще пеят "Hit the road Jack" . Маги ще пее "emotions" (mariah carey). Преслава ще пее "Ain't no other man" (christina aguilera). Триото момичета ще пеят like a prayer(madonna).

Благодаря за подробната информация. И аз преди малко чух в рекламите, че утре ще пеят песни, променили представата за музиката или нещо подобно, т.е. един вид "The Best Of The Best".

Благодаря за подробната информация. И аз преди малко чух в рекламите, че утре ще пеят песни, променили представата за музиката или нещо подобно, т.е. един вид "The Best Of The Best".

Ще ги видим...

Не, че много ми е ясно "emotions" (mariah carey) какво й е дъ беста, ама...

E, то и "Like A Prayer' на Madonna едва ли е променила хода на човешката история, но както и да е. Би било удачно някой да ни светне по въпроса по какви критерии се избират задачите и съответните (?) песни, но и това сигурно няма как да стане.

Спомням си как, преди Митко да си тръгна, Мария каза, че хората не искали да гледат мъже на сцената, а само красиви жени :) Много е в грешка, аз отдавна искам да се появи някой добър изпълнител, но мъж ;) И аз, като жена, също съм ценител на женската красота, но не искам да гледам как някоя красавица грачи, а бих предпочела да гледам и слушам някоя не чак толкова красива дама, но пък да ме кара да настръхвам с гласа си...

Довечера ще видим какво са подбрали, макар че още се чудя дали наистина айдълите си подбират сами песните, или Дони има пръст в тая работа...

Писна ми всеки път да заливат Магдалена с хвалебствия :angry: Изобщо не изпя Emotions както трябва, ама изобщо...а те постоянно я издигат на някакъв пиедестал. Що се отнася до Русина- тя пя доста добре, на мен лично ми хареса как изпя Show must go on :) Като цяло концерта ми хареса, с изключение на Магдалена...

Абе защо всеки wanna be поп идол си мисли, че може да пее Queen?? ohmy.gif

Явно biggrin.gif

И всеки, разбира се се проваля.

Писна ми всеки път да заливат Магдалена с хвалебствия :angry: Изобщо не изпя Emotions както трябва, ама изобщо...а те постоянно я издигат на някакъв пиедестал. Що се отнася до Русина- тя пя доста добре, на мен лично ми хареса как изпя Show must go on :angry: Като цяло концерта ми хареса, с изключение на Магдалена...

Тя ще е следващата, която трябва да си ходи.

От снощния концерт ми харесаха единствено Преслава и Боян как пяха и се държаха.....

p.s. Кой идиот е решил да направи подобна прическа на Преслава ? :)

Тя ще е следващата, която трябва да си ходи.

От снощния концерт ми харесаха единствено Преслава и Боян как пяха и се държаха.....

p.s. Кой идиот е решил да направи подобна прическа на Преслава ? :angry:

И аз искам тя да си иде, ама ще видим...

А прическата и на мен не ми хареса...Като я даваха в Тетевен, беше много по-сладка :)

За Маги... тази песен е много, много трудна и е абсурдно да я сравняваме с оригиналния студиен запис на Марая Кери... не знам как се справя Марая на живо с нея, но Маги беше блестяща.

За Преслава... това същество ме очарова със своята борбеност и дух, иначе... е просто една добра певица.

За Русина... когато пее сама като че ли се губи на фона на другите изпълнения, но снощи в триото... изпълни ме! Просто за мен беше най-добрата, най-интересния, най-нежния и женствен глас. Няма лошо, че пя песен на Куин, не очаквах да чуя Фреди и ми достави удоволствие нейното изпълнение.

За Александър и Боян ще кажа само, че са невероятни. Като излъчване, като гласове, като артистичност.

Не изключвам македонец да е новият бг-айдъл.

еееееееееееееееееееееееееееееее

не е честно пък :angry: Ако тя спечели, ще подивея...баси, искам Боян да спечели! Ако ще е момиче, да е Преслава!

За Александър и Боян ще кажа само, че са невероятни. Като излъчване, като гласове, като артистичност.

Не изключвам македонец да е новият бг-айдъл.

абсолютно!!!

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

... искам Боян да спечели! Ако ще е момиче, да е Преслава!...

Извинявай, но ми прозвуча все едно като че избираш име на бебе, на което не знаеш още пола :lol6:.

За концерта - темата бе "The Best Of The Best" или поне това бе замисълът. Не се получи, естествено, защото е наивно да се мисли, че с измъчените си изпълнения нарочените за айдъли ще влязат в коя да е история. Мисля, че не се получи, оценката ми е съвсем негативна. Сред тоталната сивота бих сложил един плюс на Преслава, заради старанието й, и на Русина, защото във всеки един от последните кръгове тя "се надскача", но то не компенсира нищо - за мен, компанията тази година е на километри от предишните две.

Не знам как е с останалите пишещи тук, но с всеки изминал кръг все повече изгубвам интерес към формата и предстоящия финал. Разбира се, никъде не е казано, че всяко следащо издание ще е по-добро от предишните, но това би следвало да се отнася до участниците в него, а не до работата около тях - подбор на песни, подготовка и т.н., сигурно са прекалено много дейностите, оставащи зад кадър, но от калпаво брашно и най-добрият майстор не би могъл да изпече хубав хляб.

Не знам и какво се предвидили за следващото издание, ако има такова изобщо, но нещо ще трябва да се промени драстично, инак ще изгуби още повече от аудиторията си, а конкуренцията не спи.

По-горе Нел зададе въпрос относно изпълненията на Марая Кери на живо. Мисля, че имаше такива нейни клипчета в youtube (не разполагам с озвучаване на този компютър и затова не предлагам линк), но не се интересувам от тази певица. Наскоро обаче, гледах концертно изпълнение на Hurt на Кристина Агилера и оставах възхитен от нея. Като цяло обаче, при изпълнеия на живо не се постигат уникални изпълнения, но там високите тонове умело се снижават и изпяват като ниски - не познавам специфичните термини, но предполагм, че съм ясен.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.