Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Направих грешката да го гледам веднъж.. при вида на Фънки, МАРИЯ и оня будиста, както и двата мормота за водещи и таз конгирица македонска перла.. как да го гледаш!!! Едни и същи песни, всички изпълнители са с УНИКАЛНИ БЛЕНДИ и така нататък.. (ROFL)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Направих грешката да го гледам веднъж.. при вида на Фънки, МАРИЯ и оня будиста, както и двата мормота за водещи и таз конгирица македонска перла.. как да го гледаш!!! Едни и същи песни, всички изпълнители са с УНИКАЛНИ БЛЕНДИ и така нататък.. (ROFL)

Ако се заслушаш поне малко, ще видиш, че "таз конгирица македонска перла" има невероятно чувство за хумор и се справя много добре като водеща ;)

Ако се заслушаш поне малко, ще видиш, че "таз конгирица македонска перла" има невероятно чувство за хумор и се справя много добре като водеща ;)

О, да, със сигурност ще да е НЕВЕРОЯТНО laugh.gif В Music Idol всичко е невероятно, прекрасно, нечувано, невиждано, уникално, прелестно, перфектно и ... цитирам реплика от предаването... "грамадни таланти" - не на последно място образователно.

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

Митко е спасен :speak:

Супер!!!! Сега и ако Преслава се спаси мога и да повярвам, че вота е истински

Виктория си тръгва, спасявайки Преслава и Симона, но дали не се подменя вота на зрителите, ако все още някой вярва в него?

Как не ги е срам тези алчни гаднярчета - водещите, съжалявам и Виктория също - що не го каза в началото на шоуто, преди да гласуваме и да си хвърляме парите на вятъра за смс-и.

И въпреки, че Виктория може би постъпи благородно, не е честно - подменят вота на публиката, а идеята е не водещите и участниците да си избират другарчета, а жрителите да изберат техния идол. Това не се случва - явно шоуто не е за публиката.

Как не ги е срам тези алчни гаднярчета - водещите, съжалявам и Виктория също - що не го каза в началото на шоуто, преди да гласуваме и да си хвърляме парите на вятъра за смс-и.

И въпреки, че Виктория може би постъпи благородно, не е честно - подменят вота на публиката, а идеята е не водещите и участниците да си избират другарчета, а жрителите да изберат техния идол. Това не се случва - явно шоуто не е за публиката.

Абе... то отдавна е ясно, че не зрителите си избират идола...

Абе... то отдавна е ясно, че не зрителите си избират идола...

Ама зрителите им пълнят джобовете с парички от смс-и. Ама кой ми е виновен, че съм патка и гласувам.

Ама зрителите им пълнят джобовете с парички от смс-и. Ама кой ми е виновен, че съм патка и гласувам.

Недей, недей... Излишно е, извинявай sad.gif

Недей, недей... Излишно е, извинявай sad.gif

Сори, :clap: , ядосах се - а наистина няма за какво - дано оттук нататък гледаме повече музика в шоуто :P

Сори, :clap: , ядосах се - а наистина няма за какво - дано оттук нататък гледаме повече музика в шоуто :P

Хубаво е да е музиката, а не животът на участниците... За съжаление се набляга на скандал, сеир...

Българина иска интрига, иска сеир, и те му го дават. Шоуто не ми харесва от както започнаха всяко предаване да оплакват съдбата на Вики, от това и тя ми падна в очите. А сега потърси и още съчувствие като си тръгна най-демонстративно. Другото което не михаресва е, че това малко нещо там, чиято очевадна антисимпатия не може и под тоновете грим да се скрие, продължава да се радва на камерите. Това дете (не че съм много по-голям...) не му е там работата. Изключително ми бяга по нервите когато всяко предаване не може да удържи крокодилските си сълзи и в крайна сметка бликва в яростен рев по незнайна причина... Да си ходи да си пее на село/град. Аз лично не искам да я гледам, а и няма да гледам Music Idol докато не го изчистят малко. С други социални кръгове използвам друг вид нарицателни, но повечето хора ги смятат за "вулгаризми" и за това ще си спазвам добрия тон и няма да пиша повече за да не се изтърва без да искам.

На Виктория и писна постоянно във всяко предаване да се намеква или споменава за това че тя има проблем.

Аз ако бях на нейно място въобще нямаше да ходя на кастинг защото щях да преценя че за това ще се говори много и няма да има шанс да спечели.Откакто онзи боклук,водещият на хипнотизаторът и направи скандал тогава трябваше да се откаже.

Постипката и да напусне тя вмесно малката крякла Симона дето изобщо не знае какво е пеене беше лагородна но напразна.Защото следващата или още по-следващата ще я махнат, и остават тъпите македонци от които единия не може да се обръне защото сигурно не знае как а другия се опитва да му обясни ама нали брадясали нищо не разбира и......

Димитър дразни с високото си самочувствие и ако бях в журито постоянно щях да говоря гадни работи за изпълнението му за да предисвикам по-малко гласове за него и да го изгонят.Ами няма да го бъде този човек, колкото и добре да пее или правилно.

Александра направо дразни и тя, ама не като п*д*р*са Димитър а с нейната специфична бленда.опитва се да изпее песни които не са за нейната уста нито за нейния глас.Получава се дразнещо изпълнение на мъжки песни особено в рок концерата.

Русина или преслава.Зрителите ще решат ако не е нагласено.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

На Виктория и писна постоянно във всяко предаване да се намеква или споменава за това че тя има проблем.

Аз ако бях на нейно място въобще нямаше да ходя на кастинг защото щях да преценя че за това ще се говори много и няма да има шанс да спечели.Откакто онзи боклук,водещият на хипнотизаторът и направи скандал тогава трябваше да се откаже.

Постипката и да напусне тя вмесно малката крякла Симона дето изобщо не знае какво е пеене беше лагородна но напразна.Защото следващата или още по-следващата ще я махнат, и остават тъпите македонци от които единия не може да се обръне защото сигурно не знае как а другия се опитва да му обясни ама нали брадясали нищо не разбира и......

Димитър дразни с високото си самочувствие и ако бях в журито постоянно щях да говоря гадни работи за изпълнението му за да предисвикам по-малко гласове за него и да го изгонят.Ами няма да го бъде този човек, колкото и добре да пее или правилно.

Александра направо дразни и тя, ама не като п*д*р*са Димитър а с нейната специфична бленда.опитва се да изпее песни които не са за нейната уста нито за нейния глас.Получава се дразнещо изпълнение на мъжки песни особено в рок концерата.

Русина или преслава.Зрителите ще решат ако не е нагласено.

явно те бива за критик - доста остри изказвания за повечето участници. И не го казвам защото мнението ми не съвпада с твоето - за някои неща си прав/а - за Симона например. Но пък не бих се палила така за Виктория, защото каквото и да си говорим доста по-талантливи певци от нея си тръгнаха незаслужено - имам предвид Ели и Соня. И не съм съгласна за македонците - пак си показваме българския синдром - това, че са македонци не означава, че не могат да пеят, а именно за това е шоуто - за пеене!.

Ако ги съдим дали са македонци, албанци или марсианци, значи влизаме в същия казус на явно любимката ти Виктория - не гледаме пеенето и качествата им на певци, а ги съдим по вторични фактори.

Но според водещите и журито нейните гласове не са от съжеления. Не са, ама са. Покрива ми се мнението с това на Sirena, че найстина много незаслужено си тръгнаха някои участници за да може да се говори повече за слепотата и т.н. Забравих кой беше казал, че ако бяхме в Англия нямаше да така. Да ама сме в "умната" България...

Симона си е много добра, аз лично смятам че тя трябва да спечели Мюзик Айдъл. А откъде я вадите тая злоба към това момиченце не мога да разбера. Ебати комплексарите. Не можела да пее. Да си ходела "на село". Абе я се скриите бе злобни тъпи комплексирани дечица. Постигнете 1/100 от това което е постигнала тя и тогава говорете.

Симона си е много добра, аз лично смятам че тя трябва да спечели Мюзик Айдъл. А откъде я вадите тая злоба към това момиченце не мога да разбера. Ебати комплексарите. Не можела да пее. Да си ходела "на село". Абе я се скриите бе злобни тъпи комплексирани дечица. Постигнете 1/100 от това което е постигнала тя и тогава говорете.

Има време да го постигнем, дори и да не в тази област.

Още помня как кракаше постоянно на рок концерта и пак я спасиха само защото повтарят как пеела(викала) на тази възраст.

Ако много и се пее има много детски конкурси за такива като нея,дори там са много по-талантливи от нея.

Както беше казал един идиот да отива да си решава задачите, че сигурно още не може да смята.

О, направо подскачам от щастие, че Виктория си тръгна (независимо как). Сега ако изгонят Симона, Александра и още някой мряукащи ще стане чудно. На финал искам Боян, Русина.

О, направо подскачам от щастие, че Виктория си тръгна (независимо как). Сега ако изгонят Симона, Александра и още някой мряукащи ще стане чудно. На финал искам Боян, Русина.

Боян си е певец. Аз го гледах на кастинга, евала на момчето.

Боян си е певец. Аз го гледах на кастинга, евала на момчето.

Аз затова искам той да стане идол-а. Ако не го оценят обаче, поне Русина да е... както казах.. biggrin.gif

Сега искам да изгонят Симона.. щото не мога да я понасям! Непрестанно дрънкат за това, че била само на 13 години и пеела добре (което разбира се е абселютно невярно..)...

Оооо да каква слава само ще има България.Българският Music Idol да е македонец.Добре че още не съм кръстен и ще мога да кажа че не съм българин поне да не се срамя и излагам ако спечели той.Може дори да получи подарък самобръначка.

Оооо да каква слава само ще има България.Българският Music Idol да е македонец.Добре че още не съм кръстен и ще мога да кажа че не съм българин поне да не се срамя и излагам ако спечели той.Може дори да получи подарък самобръначка.

Ами българите като са некадърници и не могат да пеят, що да не е македонец? Ако искаха да е българин, нямаше да отидат в Македония, нали?! :sobbing:

...Ако искаха да е българин, нямаше да отидат в Македония, нали?! :indian:

А как иначе ще дойдат приходи от международни разговори/SMS-и?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.