Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Тежки македонски сълзи и бой в Мusic Idol

03b074c5c1.jpg

Дарко Илиевски отпадна от Мusic Idol по време на драматични елиминации снощи. В първата част на шоуто зрителите на bTV предпочетоха да оставят Вики Димитрова и Русина Катърджиева в музикалната надпревара и така изправиха Преслава Мръвкова и Дарко един срещу друг във "Война на гласовете".

Малко преди да излязат на сцената двамата финалисти получиха медицинска помощ заради гърлени възпаления, получени от тежките репетиции.

Въпреки проблемите двамата се справиха блестящо, представяйки хитове на Джеймс Браун, Анастейша, Майкъл Джексън и Шер. За да подкрепят Илиевски в зaлата на Music Idol се бяха събрали огромна група македонски фенове, които изпратиха своя любимец с бурни аплодисменти.

Дарко пя за публиката дълго след края на шоуто в ефир, като с изпълненията си успя да разплаче всичките си конкуренти, като дори забавните Марин и Мустафа се просълзиха при излизането на финалиста от залата.

Малко преди това зрителите видяха поредния скандал между двамата, в който се стигна дори до прилагане на хватки от "карате". В крайна сметка всичко приключи с примирие между двамата и с поредната доза прогнози, в които Марин се оказа прав, предричайки отпадането на Дарко.

Преди края на елиминациите Дони обяви следващата задача на талантите. Те ще трябва да представят по едно поп-фолк парче от всички балкански страни.

Специален гост на шоуто снощи беше фолк дивата Десислава, която откри живото предаване с новото си парче - "My pleasure, my pain"

Междувременно докато идолите се подготвят за третия голям концерт, ще посетят друг такъв.

В събота от 11.30 часа в зала България ще се проведе концерт по повод 75 години от рождението на световноизвестния български диригент Васил Арнаудов, по време на който ще бъдат представени книга и документален филм за живота му.

В концерта ще участват русенски смесен хор проф. Васил Арнаудов, наследник на хор "Родина", обявен през 1988 г. за хор №1 на света, под диригентството на самия Васил Арнаудов, както и хор "Космически гласове от България" - Ваня Монева, хор "Пасторал" и академичния хор на музикалната академия.

Филмът и книгата под общо заглавие „Диригентът със златните ръце" са дело на известния музикален критик Александър Абаджиев, автор на редица международно издадени биографични книги за световно известни български музиканти. Зад самия проекта стои сина на Васил Арнаудов - Андрей Арнаудов - водещ и изпълнителен продуцент на Music Idol.

slava.bg

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Вече бях започнала да съжалявам за горния пост,но сега се радвам на това мнение.И аз мисля така!

еее браво, с радост откривам, че не съм единствената, която не одобрява изявите на малката госпожица в шоуто. Бях почнала да се притеснявам от възторга на всички от Симона - пее, ама повече вдига високи тонове, което прави всяко изпълнение ужасно еднакво с предишното. А и ми омръзнаха опитите й да се прави на голяма - не е и това й е проблема (особено беше смешна като пееше "ще продължавам да пея" с маниер на Лили Иванова - карикатура). Абе да отива на училище защото вече стане смешно да я дават на разни купони до посреднощ - пък после защо ни били такива децата.

...Симона - пее, ама повече вдига високи тонове, което прави всяко изпълнение ужасно еднакво с предишното...

А как добре изпя в шоуто на Слави "Казабланка" преди време на Боровец - тогава бе съвсем дете. Днес наистина предимно вика, ще трябва сериозно да се работи с нея, не не сега, след време...

ще трябва сериозно да се работи с нея, не не сега

...ако съм нейн родител-първо е училището,работата е цял живот...(тотално съм се одаскалила...)

..ако съм нейн родител-първо е училището...

Тя е не на мястото си точно по "родителски" причини.

Евала на Симончето! :) Супер пееее (dance)

ужасно отпяване...и най-доброто изпълнение ще провалят,както и става де...нямам думи..

за участниците може би по-късно...

На мен ми хареса. Различно беше!

Не говоря за Ели,тя пее прекрасно.

Не говоря за Ели,тя пее прекрасно.

То нейното беше последно, няма значение :lol6:

Боян беше най-добрия, браво!

Редактирано от УайтДжаджа (преглед на промените)

Симона и Александър :rolleyes:

Мисля, че Ели си направи лоша реклама, след като каза, че този стил не й е любимият, та затова и песента на .... (не помня точно на коя нашенска фолк гърла, не ги познавам) е променена в стил поп или нещо подобно. Та това ме навежда на мисълта, че е твърде вероятно да повтори упражнението от миналата седмица и да води довечера, т.е. тази сутрин "петорицата".

Концертът не ме впечатли, защото съвсем не си падам по подобна музика, но поне успя да затвърди убеждението ми в твърде скромните възможности на оркестъра. Не знам дали ще си изкарат мандата докрай, но предстоят кръгове с далеч по-сериозна и сложна музика, та не ми се мисли по въпроса.

Засега напълно се оправдават опасенията ми, че Сезон 3 е най-слабият досега, не че ще спра да го гледам.

Сезон 3 е най - слаб, съгласна съм. Преглеждайки представянето на Невена през цялото време и това на Тома, смея да твърдя, че за сегашния айдъл критерийте ще са още по - ниски.Не, че ще е с по - малки възможности, просто задачите които дават, няма да развиват толкова самите възможности.

Аз пък не смятам, че този сезон е най-слабият :)

Но оркесърът- леле, нямам суми, толкова гадно свириха вчера, че не е истина :jumping11:

На мен ми харесаха изпълненията на Виктория, Димитър, Преслава, Ели (макар че можеше далеч по-добре) и Боян (той пък направо прибра всички в задния си джоб, за мен неше просто перфектен). Като че ли и Александър ми хареса..

А Александра просто не е за този стил. Маги пък много я харесаха, а аз не можах да я изтърпя, така ми грачепе и как пък избра точно тази песен на Преслава, която никак, ама никак не й подхождаше на гласа. Симона не пя зе, но не ми харесва и това си е ...

Застрашени са Виктория, Ели, Маги, Александра и Соня.

Време е да си ходи... тая :P

Но като гледам номинираните, и ако трябва да съдя само по представянето им от снощи - махам Виктория(незнам какво не й харесаха Дони и Мария - момичето си изпя песента перфектно и според мен този стил й отива много (въпреки, че аз не съм му фен) и от другите не мога да избера коя е най-малко "достойна" да е там - почти всички от тях се представиха доста зле снощи - Магдалена - по-добре нищо - по-грозно изпълнение не бях чувала от нея досега - грачене и поведение стил "Биад" или каквото там е модно заведение от този тип, Александра не се справи (носов пеене неразбрано), Соня пя доста слабо за мое учудване (направо имах чувство че не може да покаже грам глас - явно от вълнение че е пее такава песен - много й се кефеше), Ели пя нещо средно между чалга и поп и стана боза.

Абе само забравиха да пуснат на гласуване "любимката" ми Симончето - детето явно зацикли - поддържам си мнението, че пее абсолютно всички песни и стилове еднакво - ами не ми харесва - развитие нула.

За другите - определено снощи фаворита беше Боян и кога ли не е бил - мисля, че си избрах човек, който да поддържам - това момче си е роден артист. А Димитър - песента му беше попадение и наистина успя да покаже глас.

Не знам истинските причини за международния формат на Сезон 3, но определено снощи македонците се справиха по-добре с техните си песни, отколкото нашенците, и това е съвсем нормално - обратното го видяхме вече в кръга с българските песни. Затова и не съм изненадан от 5-те номинирани нашенки, макар че по скромната ми преценка Виктория снощи за пръв път изпя поносимо песен, което не я спаси от поправителен. Мисля, че реално са застрашени Александра и Соня.

Най-зле вчера пя Мара Кошмара! ;)

А има инфо, че и утре ще ни залива със "славееви трели" :):angry:

Съгласна съм с мненията, че този сезон е най-слабият - и откъм жури, и откъм сценарий, и откъм бенд. Само участниците им измиват очите, но и те не са чудо невидяно.

Аз ли нещо съм пропуснал от неясния и твърде "гъвкав" регламент или с тия измислени елиминации се цели единствено предаването да е всяка вечер в ефир - защо петорицата не пее песни от стила, който ги е пратил на "поправителен"?

И на мен ми стана странно, че пеят каквото си пожелаят :yanim:

Но Маги отново беше зле...Александра пя доста по-добре от снощи, но спирам до тук, вече съм на работа и ще чета вашите впечатления...

Що се отнася до журито- дали сериозно, дали не, ама вчера Андрей каза на Фънки, че и догодина ще е тук.

Коя мома изгониха? ;)

Днес трябва да се спасят две или три (не знам със сигурност) от номинираните, а утре вечер ще разберем коя ще си иде :blink:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.