Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

А сега и Преслава,ужас.Точно тези които исках да спечелят отпаднаха и вече загубик интерес към нагласеното нещо.Сега да вземе да спечели и македонеца уж да покажем колко сме приятелски с тях и ще се гръмна.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

А сега и Преслава,ужас.Точно тези които исках да спечелят отпаднаха и вече загубик интерес към нагласеното нещо.Сега да вземе да спечели и македонеца уж да покажем колко сме приятелски с тях и ще се гръмна.

"Дай" пистолета после като се гръмнеш biggrin.gif и на мен, че вече не мога да разбера що за племе сме.

Аз, като един местен шовинист, съм за моята градска - Маги biggrin.gif

Резултати ?

Кога ще обявавят победителя ?

Сега пее Боян, по-точно се излага - щом и Мишо каза, че тоя е много зле biggrin.gif , после Маги и ще видим.

Засега Боян има 50,9%

Мда, Магдалена се справи по-добре, ама кой ти гледа като гласува.

Тази история с Мюзик Айдъл на България и Македония е голяма недомислица...Ако спечели Боян голям срам ще е за нас, но пък предполагам, че провокирането на подобни чувства ще накарат българският зрител да праща повече смс-и, което е целта на цялото мероприятие.

Боян е страхотен изпълнител, но трябва да стане Мюзик Айдъл на Македония, не на България.

Ако забелязахте,в рекламата за гостуването на победителя в Шоуто на Слави,беше Боян...

Йеее Магдалена спечели радвайте се за България.

Разбира се, че тя ще спечели .... ако оставим македонец да стане победител ще е абсолютен срам за България.

Честито на Маги. :cheers:

Сега очаквам в някой македонски сайт да започнат да ни оплюват, че вота е подправен. ;)

Ще изкоментирам само песните с различен аранжимент- Боян беше страхотен. За мен той е победителят!

Тая Магдалена според мен пее всичко по абсолютно един и същи начин- само вика и не заслужаваше да спечели :cheers:

Моето мнение е,че лансирането на Невена Цонева е доста по-успешно и не забравям,че продуцента беше друг :cheers:

Прав си, че нямаше искрена радост. Тя си знаеше от началото. То нямаше капка притеснение преди това. Една такава весела, спокойна...Ако бях аз сигурно нямаше да ме държат краката...

Никакви изненади на финала, отпадаха в очаквания ред. И като изключа ролята на представянето на финалистите за крайното класиране, Русина се самозакопа с поредното крайно неудачно изпълнение на The Show Must Go On, а на сбогуване изпя по прекрасен начин българска песен. Преслава се представи блестящо, далеч по-убедително от всички, но тя нямаше шанс срещу не съвсем гласно обявените двама финалисти - по един от двете страни-участнички.

В прекия дуел с изпълнението на една и съща песен, Don't Stop Me Now на Queen, Магдалена по моему се справи по-добре от Боян, но отново недостатъчно добре, че да ме убеди в победата си. За Боян не бих желал да коментирам.

ohmy.gif Кой е спечелил ? ohmy.gif

Дебелана Магдалена ?

Баси.

Уф, той понеже Боян първа фиданка.

Не е дебела - абстрахирай се от лицето и ще ти светне.

Честито на Маги. Много се радвам. biggrin.gif

А относно изпълнението на Русина... хм, Фънки, Мънки и Брънки, да не забравя, че не само Фреди е единствен и подобни аргументи някак си звучат изкуствено пресилени, особено от устата на човек, имащ претенциите за музикален експерт. Всъщност, той си го знае, но като се хвана веднъж на хорото, малко неловко му бе да се пусне по средата.

Между другото, мисля да си поръчам тениската "Срах" и с нея да му цъфна на гости. biggrin.gif

Така, като гледам как са се развили събитията в този Мюзик Айдъл, не съжалявам, че го гледах от време на време. biggrin.gif

От малкото, което съм видяла в този сезон - не това е победителката :doh:

Хубаво, че свърши biggrin.gif

Така, като гледам как са се развили събитията в този Мюзик Айдъл, не съжалявам, че го гледах от време на време. biggrin.gif

От малкото, което съм видяла в този сезон - не това е победителката ;)

Хубаво, че свърши biggrin.gif

И аз не съм гледала много, много, но ако е имало участничка, която да ми е изпъквала за мен това е Сончето...Много ми харесваше мацката, излъчването и направо удряше като с чук.

И Боян много го харесвах, много ми напомняше на един любим за мен човек и това изигра важна роля в симпатиите ми за него. Пред него и Маги предпочитах нея, причините са ясни...и не защато съм неспособна на толерантност....

Третият сезон приключи, дано в следващия има по-сериозни промени, които да засилят формата в посока развитие. Бих предпочел и журито да е с друг състав. Вероятно отново ще има чалгаджийка, но дано поне умее да изговаря съставни изречения и да не изглежда на финала като част от "персонала" на сайгонски бар от 1968 г. Доскучават и непремерените изцепки на Фънки в образа му на човек, на когото не му пука. Към Дони нямам претенции, той поне е дълбоко в нещата и помага на участиците не само на думи.

Ами сега остана да очакваме Music Idol 4 с надеждата, че няма да е с участници от целия полуостров.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.