Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Док, я помисли още веднъж кой Иван беше laugh.gif

на предната страница Диа е качила снимка.

Да де - на Андерй гаджето :beer:

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Само Мария го позна

Грешка ! Аз го познах преди Мария biggrin.gif

Аз вече нямам търпение да гледам кастинга от Македония. Това ще ми е интересно :)

А Сончето до къде ли ще стигне този път ?! :rolleyes:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Ромел, пак към теб(днес съм повече от хаотична) гледа ли кастинга във Бургас и англичанката, която пуснаха?! Това момиче живее от една година в Равда, не знае български, но изпя "Ах, морето" на перфектен български, без грам акцент. Ето ти пример(ако някой иска да го разбере, де, с тази уговорка) как талант, желание и работа могат да те подкрепят и да те изтикат напред през живота.

Здравей. Да, гледах момичето. С ръка на сърцето си признавам, че щом разбрах, че е от друга страна и е дошла тука е просто някаква разглезена лигла, на която мама и татка я гледат като писано яйце, в смисъл-Стихотворението за Мими, ако си спомняте детството :P Същото си помислих и аз. Наистина останах разочарован, естествено защото сгреших, но се зарадвах, че наистина момичето може да се изяви, да пее и я пуснаха с право. Естествено, че не съм нарочил момичето за изгонване, просто останах леко разочарован, за дето всичките ги слагам под общ знаменател ;). Та, ако журито беше отритнало това момиче, щеше наистина да бъде много неудобна ситуация. От друга старана ме очуди и отново ядоса (често се нервирам, но си го прикривам, така че това е нормално :lol6:), че тя не знае български, но както самата каза изпя песента. Не съм човек, с остър слух, и не мога да потвърдя или отрека твоето мнение за нейното пеене, но според мен наистина момичето даде всичко от себе си, както се казва. Някакси това е както ние, българите, имаме любима песен на чужд език и научаваме текста. НО, едно голямо НО-докато ние учим техните езици-английския в този случай, то излиза, че те не са си направили труда да научат дето се вика да кажеш едно Здравей, а не всичко да чакаш от превождача.

Мисля да сперм до тук, защото наистина нашата дискусия излиза от рамките на темата. Ти ще ми показваш, че трябва да съм позитивен, аз пък никога не си променям мнението за нещата и ще си стоя на моето и така до края на света :wors:. Живи и здрави, пък другото само ще дойде ;)!

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Слабичък ми се видя кастинга в Скопие, май им липсва ентусиазъм на комшиите.

Ахам biggrin.gif

Онлечен като травестит, с тъмни очила - да не го познаят.Само Мария го позна и то по гласа -като запя. иван и Андрей му викат след това - "Циците ти естествени ли са?" , а оня им вика "Само едната" :question:

Мария е много сладка, но не може да пее. Тя е бездарна. Не става за жури.Няма нито една запомняща се песен.

Слабичък ми се видя кастинга в Скопие, май им липсва ентусиазъм на комшиите.

E не видя ли какво посрещане е имало от страна на македонската преса...

А тия двамата лумпени дето ги даваха направо ме разбиха от смях - били сме македонци и с грешна История, цялата ИМ История сме откраднали:hush: Това за нацистите пък ме довърши

Иначе имаше учасъници, които се представиха много по-добре от тези, които съм гледал досега в Бургас и Пловдив, пичът с китара беше много добър

БОЖЕ!КАК МОЖАХА ДА МАХНАТ ЛОРЕН!?!?!?! Тъпия Фънки прост! :P:beat::whist::angry22:

Ако ми падне ........ !!!!! Не слуша ли тея след нея как пяха?!?!??!ТАПИ ЗА УШИ СИ СЛОЖИХ!!!! И ги пуснаха !!!! Простотията му няма край ............. :beat:

КАК МОЖАХА ДА ГИ ПУСНАТ?!?!?!?!?!??! СРАМ И ПОЗОР!!! Това вече мина всякакви граници ... :angry22::beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat::P:whist:

Тъпи, прости. .. *************** .... Ужасни са бе, как може...

Ken ... прав си брат ! Оставиха ги за шоуто / то пък едно шоу правят ... / ама сега ще ги изритат като ... !

И за кво ги оставят?Голямо шоу са няма що!Ама е.... обичат да гледат сеир!Пълна идиотщина, направо ми се отщя да го гледам...

В най-гледаното време...каквато държавата такива и предаванията. Мърдок ако го види ще ги продаде за 1 лев на РомаTV.

Като искаха шоу, да бяха оставили "Чучулигите" (We are living на село със МАрин biggrin.gif ), а не тия цигани, дето са се взели насериозно и се мислят за първи звезди. :laughing5: Чучулигите си бяха шоумени и щяха да ни забавляват на мах.

ТИя двамата опосуми май търсят не нов музикален идол, а нова ВАлентина Хасан. :rolleyes:

Като искаха шоу, да бяха оставили "Чучулигите" (We are living на село със МАрин biggrin.gif ), а не тия цигани, дето са се взели насериозно и се мислят за първи звезди. ;) Чучулигите си бяха шоумени и щяха да ни забавляват на мах.

ТИя двамата опосуми май търсят не нов музикален идол, а нова ВАлентина Хасан. :angry22:

Напълно съм съгласна с теб! Но пък иначе кой ще го гледа, нали скандала и простащината продават!

Ох, мислех, че самао мен ме е яд, задето пуснаха "великото" трио напред :) А те вече са дуо, нали Митко се отказа laugh.gif

Това много ме издразни у журито- един вид гавра е с тези, които върнаха, а имаха някакви данни...Да му се не види и шоуто, за мен те не правят шоу, дори не са ми забавни, а ме отвращават, ама кой ли ме пита...

Ако тая вечер ги пуснат и стигнат до големите концерти, бих се отказала да гледам формата заради тях, а ми е любим...

Що не пуснаха Митко, беееееееееееееееееееееее :wors::brick wall: :brick wall:

Щото жените не припадали по него (Мария експертка, знае)...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.