Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Това ще е интересно да се види. Самият Тома каза преди: "Азисе, пази се" biggrin.gif

А Азис пък нали каза, че щял да направи дует с Деница...Нещо май се изметва, но ще видим.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Тома е чалгар.

Само най-деградиралия чалгар може да хвърля гюбеци

на песен на украинката Руслана.

Подчертавам, че Руслана не пее кючеци, а пее украински фолклор с леки рок нотки.

В нейната музика няма чалгия, няма чалга и няма нищо турско и харемско.

От къде на къде Тома намери точно на тази песен да си върти задника не знам.

Тома е чалгар и вие всички много скоро ще го разберете,

ако не сте го разбрали досега.

Редактирано от KoKKinoU_FaN (преглед на промените)

А Азис пък нали каза, че щял да направи дует с Деница...Нещо май се изметва, но ще видим.

Той се беше втурнал и интервю с Мадона да прави,милият... biggrin.gif

Тома е чалгар.

Само най-деградиралия чалгар може да хвърля гюбеци

на песен на украинката Руслана.

Това в рамките на Music Idol ли е ставало? Защото аз нещо не си спомням Тома да е пял нещо на Руслана, че и гюбеци да е хвърлял.

Питам само за инфо.

Всъщност ми прави впечетление, че за определени хора ВСЯКА фолклорна музика е чалга. Което е жалко.

"Метълът" Тома направи истински дует с Азис.

0000002456-article.jpg

Тома, който само преди седмица спечели второто издание на Music Idol, реши, че "запазената марка" си е запазена марка и без свян гостува в "Шоуто на Азис", където изпя в дует с водещия "Обичам Те".

Забавното в случая е, че момчето, което три месеца поред декламираше от телевизора, че е метъл, веднага след излизането си от шоуто като победител, реши да се представи точно с тази песен.

Източник:dnes.bg

Виж видео!

Изобщо не ми хареса

Язък за хубавата песен-как я развалиха,голяма боза

sad.gif

Това в рамките на Music Idol ли е ставало? Защото аз нещо не си спомням Тома да е пял нещо на Руслана, че и гюбеци да е хвърлял.

Питам само за инфо.

Всъщност ми прави впечетление, че за определени хора ВСЯКА фолклорна музика е чалга. Което е жалко.

Не пя, но танцува.

Там на някакви елеминации я пяха тази песен

и той завъртя задника като туркиня в харем.

На мен лично ми направи огромно впечатление.

А и някои приятели,метъли също казват, че е позьор.

Чалгарско е поведението на Тома.

Никой не е казал, че музиката на Руслана е чалга,

напротив.

Руслана прави уникални неща.

Не пя, но танцува.

Там на някакви елеминации я пяха тази песен

и той завъртя задника като туркиня в харем.

На мен лично ми направи огромно впечатление.

А и някои приятели,метъли също казват, че е позьор.

Чалгарско е поведението на Тома.

Никой не е казал, че музиката на Руслана е чалга,

напротив.

Руслана прави уникални неща.

А, да, сега се сетих, мерси за инфото.

Аз нямах в предвид теб, като говорех за тия "някои хора", а именно върлите метъли - те никаква друга музика не признават. За мнозина от тях всичко, което не е метъл, е чалга. ДОри във форума на Мюзик Айдъл имаше поне 5 такива теми: Какво слушате - МЕтъл или чалга. Няма класика, няма поп, няма фолклор. МЕтъл или чалга. Между другото аз също слушам метъл (харесвам Iron Maiden, Manowar) при подходящо настроение, но слушам и много други стилове музика (включително и, както я наричат някои "бабешката опера" biggrin.gifbiggrin.gif ).

Разбираемо е, защото метълите в България са един вид пренебрегнати, когато са по единично. Поне от лични наблюдения мисля така. Но той не ми се струваше баш метъл на излизане от предаването. Обаче само не вземе и той да пропее чалга...

Редактирано от sosorry (преглед на промените)

Разбираемо е, защото метълите в България са един вид пренебрегнати, когато са по единично. Поне от лични наблюдения мисля така. Но той не ми се струваше баш метъл на излизане от предаването. Обаче само не вземе и той да пропее чалга...

Точно и аз за тва се дразня,че не изглеждаше кой знае колко метъл,а само се прави и парадира с тва..

• 7 месеца по-късно...

Мара Отварачката отсява таланти в Мюзик айдъл 3

0000063924-article.jpg

Задава се третият сезон на Мюзик айдъл.

Тази година Фънки, Дони и фолк дивата Мария ще оценяват кандидатите за музикален идол на България.

Голямото надпяване започва от Варна. Там прослушванията са от 24 до 27 януари.

Следващите градове са Бургас, Пловдив и Скопие.

Кастингите по традиция ще приключат в София, където ще стане ясен и точният брой на талантите, одобрени за следващия етап на шоуто.

Възрастовата граница за участие е от 16 до 28 години, но всеки, който смята, че има музикален талант, може да се яви.

Записването продължава до 20 януари. И този път музикалните таланти ще се борят за договор с "Вирджиния рекърдс".

В този си формат журито няма да има председател в памет на маестро Вили Казасян.

Задачите в различните кръгове на Мюзик айдъл 3 ще са по-трудни от предишните издания на шоуто, засанват се продуцентите от "Междинна станция".

Фънки, който миналата година си спечели и симпатиите, и ненавистта на публика и участници, отново ще бъде безкомпромисен при оценяването на кандидатите.

Попфолк гилдията ще бъде представена от Мария, а Дони освен член на журито, ще бистри и заданията на кандидатите за слава.

Източник:dnes.bg

Ей, пак трябва да чакам догодина... sad.gif

Поне за Music Idol 4 ще имам годинки и ще отида да се засрамвам biggrin.gif

Гледам с интерес формата, макар че водещите са дразнещи за моята половинка и съм принудена да обикалям из стаите. Добре, че всички са с телевизор. biggrin.gif

Гледам с интерес формата, макар че водещите са дразнещи за моята половинка и съм принудена да обикалям из стаите. Добре, че всички са с телевизор. biggrin.gif

Аз не намирам водещите за дразнещи, особедно Марийчето. По-сладка жена не може и да се избере, освен може би Анн Джи или Вики от Мастило. Само Фънки е леко не на място, но ще се приживее. Колко вече бе търпян, и сега ще го издържиме някак си.

Hicomp нали шоуто е за музикални таланти ... какво го д***и Марийка там ;) !

Аз не намирам водещите за дразнещи, особедно Марийчето. По-сладка жена не може и да се избере, освен може би Анн Джи или Вики от Мастило. Само Фънки е леко не на място, но ще се приживее. Колко вече бе търпян, и сега ще го издържиме някак си.

Едно уточнение, явно не си разбрал - водещите са двама - Иванчо и Андрейчо. Лично аз им се радвам на тъпотийките, но явно дразнят доста хора, особено пък Иванчо след случката с каране в нетрезво състояние и после наглостта да оспорва обвинението си.

А относно Марийка, лично на мен много ми харесва визуално - забележете, че съм жена и признавам този факт biggrin.gif

Hicomp нали шоуто е за музикални таланти ... какво го д***и Марийка там ;) !

Ще им отваря бирата :P.

Всъщност, нямам срещу нея нищо против, т.е. не повече отколкото към останалите чалгаджийки. Но тъй като българският формат изисква (?) присъствието на представител и на този стил (?) музика, то нека да е тя, защото може да е и много по-зле.

Ама защо да го изисква българският формат?!? Музикален идол ли се избира или ще се попълва контингента на Митю Пайнера? (първите два сезона опита беше неуспешен, може би на третия се надяват).

Когато журито е от четирима души няма ад умрем ако има някоя силиконова 'убавица. Ама сега като са трима, по-добре е да няма такъв екземпляр. Или ако има, да я изберат поне доказано можеща да пее (от прима виста се сещам за Десислава). А не плейбекаджийка като Мара.

Колкото до предложенията за Анн-джи, Вики от "МАстило", те искрено ме разсмяха. Трябваше да ги допълните само с Йоана от Deep Zone и Светла Иванова за да бъде списъка на посредствените съвременни поппевици пълен.

fedora, Марчето и красива?!? Това нов виц ли е?

Ама защо да го изисква българският формат?!?...

Ако в 3 от 3 издания в журито участва чалгаджийка, то какъв извод може да се извади от това? Всъщност, намирам го за нормално, това че аз не слушам такава музика не пречи на почти всеки друг да го прави. Та вероятно това и причината за участието на Глория, Есил Дюран и Мария в журито.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

fedora, Марчето и красива?!? Това нов виц ли е?

"На вкус и цвет товарища нет", а доколкото разбрах, Hicomp даде за пример останалите две персони, не защото се отличават със свръх певчески талант, а защото на него са му супер сладички biggrin.gif

Журито по стар обичай е под всякаква критика...

Как бе ? Как може да си недоволна, че в журито присъстват такива изтъкнати певци и певачки като Фънки и Мария ? biggrin.gif

Аз лично ще гледам само кастингите. Там е шоуто. Да видим кой ще е следващият бисер след "6 кокошки съм заклала" и "Кен Лииийй" и по-важно колко view-a ще направим в Ютубито ( Youtube biggrin.gif ) :rolleyes:

Нямам търпение вече да почва biggrin.gif

Но и на мен не ми се нрави, че Мария ще е в журито. Тя пък какъв глас има...визията що-годе я докарва, ама да не я гледам в устата laugh.gif Не че това е най-важното, ама повечето певички на това наблягат. Анелия примерно има нужният талант, ама хич няма дар слово, така че не се сещам в този момент коя по-фолк изпълнителка би била подходяща...

Хмм, може би Камелия или Ивана..

А за водещи не мисля, че има по-подходящи от Иванчо и Андрейчо :P

Мисля, че като гласови данни и умения в пеенето вместо Марето в това жури, можеха да викнат Десислава или Преслава. И визуално също двете ги предпочитам пред Мария. Но пък това си е лично мое мнение. :speak:

Ще видим, каква ще я свършат тази година :angry:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.