Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

И аз мисля, че този път Деница няма да се спаси - при нея напоследък песните все не се получават. Нора също не може да се надскочи и може би е следващата след Деница.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

На мен ми харесаха снощи Деница и Тома, донякъде Пламена. Ясен никога не съм го харесвала, а Шанел снощи я изтървах. На Нора песента не беше като за нея.

Някъде качена ли е вече Кен Лий - с Есил Дюран и айдълите

mp3,не клип

;)

На мен пък точно Нора много ми харесва.. просто вече няма какво да й се опре :P

Тома ми е много противен, дори в София като го видях го подминах като ... нищо biggrin.gif

Да Шанел. Радвам се, че не изгониха Нора, защото ми е фаворитка, но Шанел има страшен талант. Според мен трябваше Деница да си отиде sad.gif

...Според мен трябваше Деница да си отиде sad.gif

Подкрепям изцяло това мнение, Деница буквално прекопира танца и сценичното поведение на Шанел, при това твърде нескопосано. Нора също се представи крайно неубедително с песента на Antique, но все пак бе по-добре от Деница.

Както и да е, Шанел нямаше шанс да спечели, защото е непълнолетна, но спокойно можеше да остане трета.

Колко номинирани?

Май разбрах от постовете ви. Деница, Шанел и Нора.

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Колко номинирани?

Май разбрах от постовете ви. Деница, Шанел и Нора.

Правилно си разбрал.

Шанел не трябваше да си тръгва

sad.gif

Ама ще си имаме втора Стефка Берова или Косара Марчинкова

:)

Май ще гонят още един преди финала, ама избора този път ще е още по - труден мисля. Неска като ги гледах колко са сплотени чак на мен ми стана кофти. И все пак това са правилата на играта. Ама сигурно на следващите номинации ще пролея някоя друга сълза :)

Толкова ме е яд за Шанел...Аз също мислех, че е ред на Деница, ама...А за вчера наистина Шанелката си изпя най-добре песента

Шанел не трябваше да си тръгва

sad.gif

Ама ще си имаме втора Стефка Берова или Косара Марчинкова

:P

О, недей сравнява Стефка с КОсара, ако и да са майка и дъщеря. ПОнякога таланта успешно се предава на поколението (фамилия Шопови, Слабакови, ВАчкови), но понякога е само в мечтите на мама и тате. В случая със Стефка Берова е точно така.

Мен лично килограмите на ДЕница хич не ме притесняват. Много е чаровно момичето и нейните изпълнения са "най-музикантски", ако мога така да се изразя. Нора малко повече изнасилва гласа си (малко в стил "вижте ме колко съм яка"), а Шанел е малка и още доста неопитна, ако и да надскочи себе си на някои от концертите. ДОкато Деница звучи стилно, не преиграва.

А като говорим за килограми, аз лично предпочитам да слушам "дебелата" Ваня Костова пред "сладката фиданка" Роси Кирилова.

Не става въпрос само за килограмите. Тя има проблеми с говора. На каквито и логопеди да ходи това си остава за цял живот. Другите две номинирани имаха много повече качества на певици от нея. Те просто взвривяваха сцената. Нора има много внушителен и силен глас и май й се отдаваха повечето жанрове, а при Деница не го забелязах. И за Шанел мисля по същия начин, както за Нора без значение, че е на 16. Тя се представяше по - добре от други, а й тук уменията не зависят от възрастта.

Не става въпрос само за килограмите. Тя има проблеми с говора. На каквито и логопеди да ходи това си остава за цял живот. Другите две номинирани имаха много повече качества на певици от нея. Те просто взвривяваха сцената. Нора има много внушителен и силен глас и май й се отдаваха повечето жанрове, а при Деница не го забелязах. И за Шанел мисля по същия начин, както за Нора без значение, че е на 16. Тя се представяше по - добре от други, а й тук уменията не зависят от възрастта.

Лично аз съм много съгласна, че изгониха Шанел. От самото начало не ми харесваше, защото тя искаше едва ли не да й кажат, че е "детето чудо". А нима другите не са били на нейната възраст? А нима те пеят от вчера и талантът им да е паднал от небето?. Както сам/а казваш, уменията не зависят от възрастта, а Шанел непрекъснато натякваше, че все още е малка, обаче с огромен талант. Никой не го оспорва, но това си е направо просия!

Що се отнася до Деница, тя е добра певица. Гласът й малко не ми харесва. И, да, има говорен дефект, но нали всички сме равноправни. Е, не беше особено честно да "краде" движенията на Шанел, но това явно е била печелившата тактика.

Нора... просто няма каво лошо да кажа за нея. Тя е моят фаворит и искам тя да стане музикален идол.

Редактирано от nimezida (преглед на промените)

Шанел отново беше страхотна и защо нея я изгониха нямам си и представа.Заслужаваше да е на финала.А за вчера и аз мисля че трябваше да си тръгне Деница.

Деница има най- хубав глас , според мен, другите само крещят.викането не е пеене.

Не бих казала, че точно на Деница гласът е най-добър. Но наистина и Нора започна да вика, както преди това правеше Ана и от части Мария...Не на всяка песен трябва да се вика ;)

О, недей сравнява Стефка с КОсара, ако и да са майка и дъщеря. ПОнякога таланта успешно се предава на поколението (фамилия Шопови, Слабакови, ВАчкови), но понякога е само в мечтите на мама и тате. В случая със Стефка Берова е точно така.

Мен лично килограмите на ДЕница хич не ме притесняват. Много е чаровно момичето и нейните изпълнения са "най-музикантски", ако мога така да се изразя. Нора малко повече изнасилва гласа си (малко в стил "вижте ме колко съм яка"), а Шанел е малка и още доста неопитна, ако и да надскочи себе си на някои от концертите. ДОкато Деница звучи стилно, не преиграва.

А като говорим за килограми, аз лично предпочитам да слушам "дебелата" Ваня Костова пред "сладката фиданка" Роси Кирилова.

О,хич даже не ги сравнявам

Аз също много харесвам Стефка Берова и Ваня Костова,и Монсерат Кабайе обожавам

Нямам нищо против Деница,симпатяга е

:lol6:

Яд ме е че го мъчат момичето да отслабва-а килограмите нямат значение изобщо

Хммм, според мен трябваше Нора да си тръгне. Какво толкова й харесвате не мога да разбера. Някой по-горе много точно е написал, "тя си изнасилва гласа"! На мен определено не ми харесва как пее. Ама въобще!!! И ме дразни това, че има много голямо самочувствие на добре пееща певица! Не трябваше Шанел да си заминава! А инъче фаворит ми е Ясен laugh.gif Радвам се, че за сега остава! cool.gif

А инъче фаворит ми е Ясен laugh.gif Радвам се, че за сега остава! cool.gif

Ей, ти си от мойта партия :lol6: Ясен ми е много сладък и много ми харесва как пее :lol6:

Оооо Ясен грешка няма. Голям образ е. С Тома двамата много радват, защото са пичове и пеят за удоволствие, не толкова за победа.

Е как може Шанел да изгонят , бе ?! ;)

Оооо Ясен грешка няма. Голям образ е. С Тома двамата много радват, защото са пичове и пеят за удоволствие, не толкова за победа.

В началото бях настроена срещу Ясен, може би защото ВИли КАзасян така упорито го наричаше свой фаворит. Но сега съм направо впечетлена от него. Това е певецът с най-голямо развитие в рамките на този Мюзик айдъл според мен.

Солото му в "Месечина" беше впечетляващо, направо ме разби с тая бутилка! biggrin.gifbiggrin.gif

Аз също не харесвам Нора. За мен тя предимно вика вместо да пее.

Ясен от най-несимпатичен взе да ми става най-симпатичен. biggrin.gif Мисля, че съм за него. Много харесвам гласа на Пламена, но само до там.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.