Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Що? Пффф, аз съм на работа и казах да ми се обадят да ми кажат какво става, та това ми снесоха като информация :P Да не би да си е тръгннал някой друг?

Ивайло си тръгна. Ясен и ДЕница остават. И което е най-необяснимо - Ана пак не беше на номинации! ВЪпреки, че опляска песента на МАрта Санчес отвсякъде - беше "гарван грачи на комин"+"ту либу, либу дау ю"

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Благодаря ти за инфото :P Радвам се, че Ясен е останал. А що се отнася до Ана- тя за мен грачи постоянно и все не я номинрат sad.gif

Незнам дали ви направи впечетление как Ивайло секунди преди да му кажат,че той е с най-малък вот всякаш знаеше и го прие много нормално..и тръгна към водещите..хммм..както казах в по-горните ми постове тази година ми изглежда много нагласено и все повече неща ми показват,че това не е плот на болния ми мозък..

Познавам Ана, все пак сме набори и е била колежка в НАТФИЗ на един мой бивш съученик.

Още на кастинга тя не си даваше зор. Стояхме отвън и си приказвахме. Бях съпорт дето се вика.

Няма ненаглесни неща по телевизията при шоутата от какъвто и да е характер освен ако не се появи

наистина уникален талан както беше Пол Пот в английското издание на шоуто, за да промени малко нещата

от сценария. Човека е продавач на мобилни телефони и се кефи да пее опера. Не че не се е подготвял за шоуто.

Britain's got talent: Paul Pot

Арията е от операта "Турандот" на Джакомо Пучини. Една от любимите ми.

Ето тук и в изпълнение на друг британец, от метъл групата ManOwaR

Nessun Dorma - изпълнява Ерик Адамс (ManOwaR)

Тук в България също има такива таланти, но техният устрем бива убиван от такива грозни шоута като нашето!

И на следващато никой от тях не отива, защото знаят: глупости безкрай!

Редактирано от adXok (преглед на промените)

Незнам дали ви направи впечетление как Ивайло секунди преди да му кажат,че той е с най-малък вот всякаш знаеше и го прие много нормално..и тръгна към водещите..хммм..както казах в по-горните ми постове тази година ми изглежда много нагласено и все повече неща ми показват,че това не е плот на болния ми мозък..

Това го гледах в Четвъртък. Но Ивайло от самото начало сам започна да тръгва към сцената. Даже, ако не ме лъже паметта, още миналата седмица каза, че, ако не си тръгне тогава, то ще стане следващия път. И се оказа прав. Пък колко е сценарии не ми пука, само Ана да не стане айдълът, че тогава ще умра от яд...

Аз не знам дали Аничка ще стане айдъл, ама както е тръгнало ще трябва да се сдобием със специалните слушалки на Фънки, през които нейното пеене звучи като славеева песен. Между другото във форума на айдъла даже са пуснали обява. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Така, че ако някой знае нещо по въпроса да казва. ЗАщото предчувствам каква версия на Бет Мидлър ще слушаме в понеделник.

Хаххах гледахте ли го това : http://www.zazz.bg/play:e369c517 biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Егати сценката.... Ама и тия "Айдъли" не са чак такива идоли за подражание. Чакам коментарите ви :clap:

Тоя Дениславчо е е*ати женственото типче .... хахаха biggrin.gif

НаааааКах се от смях докато гледах клипчето ... като педи говори :)biggrin.gif

Абе, и тия от Сигнално жълто са ужасни, ама и Денислав к'во им се връзва,чак да рита...

Женчо е той, а и оная горката "репортерка".... :P

Абе, и тия от Сигнално жълто са ужасни, ама и Денислав к'во им се връзва,чак да рита...

Женчо е той, а и оная горката "репортерка".... :shy11:

Да бе.. Има и едно "интервю" с Иванчо и човека съвсем спокойно си им отговори на тъпите въпросчета и в интерес на истината нямаше много коментари от Албена Вулева в същия момент.... Абе това са си репортери, макар и доста нахални. То сигнално жълто само това чакат. Да се появи някоя такава звезда, да се изцепи пред камера и да се заядад с него. Ама каквото и да става не мисля, че трябва да биеш жена..... Е, можем да го приемем и като бой между себеподобни ( женски бой ) biggrin.gif

Концепцията на "Сигнално Жълто" е именно... жълта. Клюки, интриги, сплетни. А те се постигат с най-елементарното средство:

провокацията

Когато си си вирнал носа, така че дори с лайн*на пръчка не могат да ти го стигнат и се вживееш в ролята си на "звезда"

си просто идеален, защото си се взел насериозно и няма как да не паднеш в провокационния капан.

Не знам какъв е този Денислав, но като го видях на видеото ми се струва, че тазът му е доста женски.

Може би панталонете го првят така да изглежда, но... и друг път съм засичал подобни "мъже" с пододобна фигура.

Не са се оказвали нещо по различно от педита. Жените си падат по такива дружки.

Това момче е само на 17 год. и не разбира от музика, а в частност от пеене пък - хич!

Досега в този тип шоута не съм видял някой, който наистина да разбира как да изпълнява музика.

Само преструвания, старание за имитации и престаравания... . Съжалявам, но това не е музика.

Просто е едно шоу, чийто парав е музикалната тема и музикалната насоченост.

Искам да попитам защо тази тема стана важна при положение, че важна тема може да стане "Сираците в България"? Да не би калдата да има нещо общо с бтв? :blow out candles:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...amp;start=0-ето за тази (като пример, за мен важна) тема говоря. Благодаря за Вниманието.

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Искам да попитам защо тази тема стана важна при положение, че важна тема може да стане "Сираците в България"? Да не би калдата да има нещо общо с бтв? :blow out candles:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...amp;start=0-ето за тази (като пример, за мен важна) тема говоря. Благодаря за Вниманието.

ще си позволя да ти отговоря аз, макар да не съм оторизиран...

темата за която говориш беше доста дълго време важна...

преди 10-ина дена се свали за да продължат обсъжданията в нея, а на нейно място има друга важна тема за сираците, която е със синтезирано инфо, кратка, точна и ясна, за да разбират хората за какво става дума...

хората не им е ясно и не винаги имат време да четат по 20 страници тема, затова и стана така...

всичко това се случи по молба на хората инициатори на почина за сираците...

модераторите и администраторите просто ни изпълниха молбите...

тоест кое да е важно и кое не (относно сираците) сме го преценили ние-обикновените юзери...

а темата с Мюзик айдъл е ясно защо е важна...

и тя ще бъде такава, докато върви предаването...

после ще изчезне подобаващо по етапен ред...

А аз сега да се изкажа относно вчерашния концерт. Всъщност гледах само изпълненията на Денислав и Ясен.

Според мен Денислав се изложи тотално (май напоседък взе да му става навик, не че преди е показвал кой знае какво де). А Ясен...ех, Ясен с тия ушички ми е голям сладур biggrin.gif Вчера той беше неутразим, направо ми изпълни душата. Определено вече мога да кажа на 100%, че от момчетата той ми е фаворитът, а от момичетата е Шанел :angry:

Днес "Тази сутрин" защитиха по много хитър начин Денислав biggrin.gif

Нора трябва да е финалист. Мисля, че тя или Товам. Из между тях ще бъде определен идола.

"Товам" Тома ли трябва да е? А Нора напоследък за мен не се справя така добре, както преди...

Той той.

Що бе, Нора има най-якия глас от всички. Снощи в триото ги засенчи. На Шанел гласчето бледнее. Може би защото е на 15. Деница... и тя никога не е била толкова добра, за колкото я представят. Повече хвалби бяха за нея и започна да си личи.

Тома трябва да спечели biggrin.gif Веселяк е ... а и пее страхотно ;]

Абе, готин е. Но все пак все го обръща на метъл. А Ясенчо пее всичко ;)

Нора трябва да е финалист. Мисля, че тя или Товам. Из между тях ще бъде определен идола.

И аз така. Само че май съм малко повече за Тома ;)

Тома е и моят фаворит. Rock-а ще спаси света cool.gifbiggrin.gif

Крайно време беше да се падне такава задача ;): . За мен лично айдълите се представиха така:

Отлично - Нора и Тома ;)

Много добре - Деница и Ясен :P

Горе - долу - Шанел

Супер зле - Денислва и Ана

Крайно време беше да се падне такава задача :super:: . За мен лично айдълите се представиха така:

Отлично - Нора и Тома :)

Много добре - Деница и Ясен :clap:

Горе - долу - Шанел

Супер зле - Денислва и Ана

И аз съм тъй с едно разместване: отлично - Ясен, много добре - Тома (малко повече очаквах от него в собствения му стил, по едно време се поиздъни).

А не е ли редно да си зададем въпроса, как така на седмия голям концерт (т. е. в средата) на МА има категория "супер зле". Миналата година точно на този концерт "злетата" вече ги нямаше. Бяха останали само класни певци.

Не ги познавам лично с изключение на Ана, но пък никога не съм имал мнение за нея, че като пее - пее.

Те в НАТФИЗ всички имат изпит и по пеене, така че не е нещо по-различно от останалите колеги по отношение на пеенето.

Тома доста се опитва да се докара на рокаджия. Той е типичният средно-статистически рок-метъл фен:

дългата косица (отдавна демоде... моята беше два пъти по-дълга и е три пъти по-гъста от неговата, но я клъцнах

още в първата година на новото 3-то хилядолетие и от 7 години вече съм както на аватара си).

метълската тениска (лощо няма, но е детско някакси: "Е, я ме вижте пък мен какво слушам!")

нахакано гласче (тия неща ги спряхме още в началото на 90-те години на миналия век)

хрипавото пеене (типичната емблема на подражане още от времето на Елвис Пресли)

Тома се престарава отвсякъде да докаже образа си именно на рок-метъл фен. Подходящ тип за сценария по нещо минало,

от младите години на Дони, Лечев, бенда на шоуто, журито и т.н..

Деница има типичният хипарски глас. Всичко пее по един и същ начин, което не е лошо, ако е певица със стил.

Но стилът се ражда едва, когато забравиш какво и как си пял досега.

Ясен и до сега не мога да разбера какво прави на сцената като певец!? Аз пеене от него не съм чувал... само подобие на такова.

Нора е типичната учебна постановка. Можеш дори по начинът и на пеене да прецениш докъде е стигнала в учебния материал.

Скучно пеене, до болка познати маниери и похвати на пеене. Но няма как, тя все още се учи, както и Деница (колежки са).

Денислав... някаква шега в избора на продуцентите и Дони е това момче. За цвят, с дрешки и обувки става. Ама за пеене... не!

Шанел, момичето може да пее, разбира се все още се учи и внимава как да го прави, което е далеко от пеенето.

След 10 години или ще трябва да е уникална певица или ще е като Нора и Деница след 2-3 години.

Ана е в шоуто по колегиална линия, така че пеенето изобщо не оказва влияние, пък и нейното е игра на сцена, а не пеене.

За истинското пеене трябват истински преживявания в песента. Текста дори чалгаджийски да е, да можеш да го пречупиш през

твоите низки желания (ако е чалга), през своите терзания, ако е тежък, любовен, през твоите житейски спомени и моменти.

В такъв случай големите певци и изпълнители казват, че ако успееш да постигнеш такова преживяване на сцената, дори

не ти трябва да можеш да пееш. Ти просто ще пееш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.