Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

ФЖМК това какво е бе?

Фуражи Животни Мляко Крави?!?

Иначе за Иван няма какво да говорим. Има надежда. Все пак 65% не е малко. Иначе лафа за агнешката главичка беше много добър. хахах Остана с пръст в уста женичката. :wors:

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Свали черните очила най - после

И като ги сваля,ще сложа пиратската превръзка...Ми положението е зле,баси...И всички тези "шоута" само още повече ми затвърждават мнението.

И като ги сваля,ще сложа пиратската превръзка...Ми положението е зле,баси...И всички тези "шоута" само още повече ми затвърждават мнението.

Хората вече правят какво ли не за пари. Не знам за вас, ама на мен само Music Idol и Fort Boyard ме карат да седя заради тях пред тв-то

Хайде, като не сте чували нищо стойностно от него, цъкнете тука

После ми кажете, че не може да пее. Все повече си мисля, че всичко бе сценарий, но ,ако наистина е така, ще е много кофти, защото не се насладихме както трябва на изпълненията му...

Аз пък не могада разбера какво толкова й харесвате на Пламена. Елена е мноооооооого по-добра от нея :wors:

Имам музикално образование и знам по-добре от теб кой може да пее и кой не

biggrin.gif

Цъкайте си и си говорете за "стойности"

Иван ли? biggrin.gif

Иван , ако не беше прекалил със неявяването си в понеделник-щеше да стане победител в таз годишния Music idol.И то не защото може или не може да пее.

В този етап на предаването никой не остава заради това, че може да пее.Нито пък бива изгонен, защото не може.

Тук става дума за брой изпратени SMS-и.

Тоест-на принципа на Мечо Пух-'"колкото повече-толкова повече". от това зависи дали някой продължава или не.

компютърът, който изчислява сбора не се интересува от певческите възможности на дадената личност.

Честно казано-и тези, които изпращата SMS-и също.

Кефиш се за нещо на човека и пускаш SMS.

Кефиш се на простотия-пускаш.Кеф ти, че Иван пърди по телевизията-пускаш.кефиш се , че той псува Фънки и останалите-пускаш.

Това беше и стратегията на Иван.Той много добре (още от миналия Music Idol) занеше, че дали можеш да пееш е от значение само на първите два тура (предварителния и театралния кастинг) -когато журито можеше да го изгони.

Сега-като почнаха концертите-това зависеше само от публиката.

Той се беше прицелил в тергета на тийнеджърите, дето се кефят и на "Не Шоуто на Нед".

Това е доста голям таргет.Политиците му викат "електорат".

Всеки от участниците си има такъв "електорат".

На тези, които са от малки градчета-гласуват техните съученици, приятели, роднини...Ако щете-половината град гласува за тях, не защото могат да пеят, ами просто защото са "нешето момиче /момче".

Тук правилото е обратно пропорционално на града-колкото е по-малък градът-толкова повече гласуват за теб.В малките градчета всички се познават.И си се подкрепят.

В по-големите-броят на SMS-те се определя от квартала ти, училището в което си учил и т.н.Такива участници трябва да се съобразяват и повече неща.

Други залагат на стила обличане и поведение-за да хванат определена възрастова или социална група.

Иван заложи на тийнчетата-и не беше сгрешил.Те щяха да му осигурят победата-стига да не беше прекалил.В снощното гласуване -директната елиминация на Иван срещу Иван, гласуваха не само неговите фенчета, ами и майките и бащите им.

И загуби човека.Лошо няма.Който играе-пИчели, който не играе-не пИчели.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Имам музикално образование и знам по-добре от теб кой може да пее и кой не

biggrin.gif

Цъкайте си и си говорете за "стойности"

Браво че имаш музикално образование :wors:;):yanim:

Ама ако не знаеш и той има :) и не какво да е а оперно пеене и не смятам че ще го вземат в Национална музикална академия ако неможе да пее :)

А друго линкче можеш ли да дадеш?

Шот мен ако ме питаш тази пълничката от момичетата няма песен която да не е изпяла 100-пъти по-хубаво от тоя смешник.

Да не става въпрос за Тома и неговата интерпретация на Азис?

Мислиш ли че може да им стъпи и на малкото пръстче?(Това е риторичен въпрос аз моите отговори съм си ги намерила).

Всеки възприема по-различен начин, ама тоя смешко не ми го хвалете. Имаше всички шансове да спечели, всички, ама се изгаври.

А мен специално ако питате той не пее сериозно просто защото не може.

Да влезнеш някъде означава, че имаш някакви данни, а не че си завършен певец...

И аз съм учила във ФЖМК, ама тва не ме прави най-брилянтната журналистка нали?

Нямаш проблем аз ще ти дам ето го :)

и още едно

ето и още

тва хич не е лошо

а и тва маи си го биваше

Браво че имаш музикално образование :wors:;):yanim:

Ама ако не знаеш и той има :) и не какво да е а оперно пеене и не смятам че ще го вземат в Национална музикална академия ако неможе да пее :)

Нямаш проблем аз ще ти дам ето го :)

и още едно

ето и още

тва хич не е лошо

а и тва маи си го биваше

Абе ако обичаш не обиждай слуха ми...Всеки що годе имаш вярно пеене мое да го изпълни това...А да си кривиш думите стил ала Валентина Хасан е много оргинално няма що...

Ще разберете вие някои неща, ама късно...

Абе ако обичаш не обиждай слуха ми...Всеки що годе имаш вярно пеене мое да го изпълни това...А да си кривиш думите стил ала Валентина Хасан е много оргинално няма що...

Извинявам се че обидих слуха ти

Остави ги младите, още хляб имат да ядат.

Аз споделям мнението на Доктора - всеки залага на нещо, според мен не е имало никакъв сценарии, просто Иван си е простак, а в предвид вродената простотия на "новото поколение", просто не съм изумена, че се лееха смс-си в негова полза. :).

П.П: Лигльо...ти не знаеш във всичките академии в България, които са свързани с изкуство (НАТФИЗ, Художествената и прочие) какви хора ходят там и какви завършват. Изобщо не съм учудена, че Иван е учил там и не е кой знае какъв престиж, че си завършил подобна академия. Когато се сблъскаш с тях, тогава ела и ми говори за каква подготовка иде реч. ;)

Остави ги младите...

ХАхахахах biggrin.gif

Ти стана на 18 и вече "остави ги младите" баси... :)

П.П: Лигльо...ти не знаеш във всичките академии в България, които са свързани с изкуство (НАТФИЗ, Художествената и прочие) какви хора ходят там и какви завършват. Изобщо не съм учудена, че Иван е учил там и не е кой знае какъв престиж, че си завършил подобна академия. Когато се сблъскаш с тях, тогава ела и ми говори за каква подготовка иде реч. :rolleyes:

ок щом ти знаеш аз ще ти се доверя

ХАхахахах biggrin.gif

Ти стана на 18 и вече "остави ги младите" баси... :P

Ох, добре. Време е за истината....всъщност не съм на 18, ама ме е срам да кажа на колко съм, защото възрастта ми е трицифрена biggrin.gif То, верно, че не си личи... :)

А друго линкче можеш ли да дадеш?

Шот мен ако ме питаш тази пълничката от момичетата няма песен която да не е изпяла 100-пъти по-хубаво от тоя смешник.

"В лицето на МА женската част всичко е дроб грозен, дроб дебел, слаб...анорексии и свине."

Да не става въпрос за Тома и неговата интерпретация на Азис?

Мислиш ли че може да им стъпи и на малкото пръстче?(Това е риторичен въпрос аз моите отговори съм си ги намерила).

Тоя олигофрен па изобщо не ми го хвали(само му виж приятелката). Като някой ученик от 8-ми Д клас е с този негов хеви метъл. Да вземе да порасне малко!

А мен специално ако питате той не пее сериозно просто защото не може.

Да влезнеш някъде означава, че имаш някакви данни, а не че си завършен певец...

И аз съм учила във ФЖМК, ама тва не ме прави най-брилянтната журналистка нали?

Е Change the World не ти ли хареса??? А и не само с тази песен той доказа, че си е певец-убавец.

Ай да не чуеш нещо и ти от оня пъпеш дони. А песента Just a Gigolo на David Lee Roth, където Иван каза, че той я е измислил...и си е така. Ето оригиналния текст:

Just a Gigolo / David Lee Roth/

Just a gigolo

everywhere I go

people know the part

I'm playing

Paid for every dance

selling each romance

every night some heart

betraying

There will come a day

youth will pass away

then what will they say

about me

When the end comes I know

they'll say just a gigolo

as life goes on

without me

'Cause I aint got nobody

nobody nobody cares for me

I'm so sad and lonely

sad and lonely sad and lonely

Won't some sweet mama

come and take a chance with me

cause I aint so bad

Get along with me babe,

been singin love songs

All of the time

Even only be, honey only, only be

Bop bozadee bozadee bop zitty bop

I ain't got nobody 'cept love songs in love

Hummala bebhuhla zeebuhla boobuhla

hummala bebhuhla zeebuhla bop

I'm Just a Gigolo /текст Иван/

I'm just a gigolo

and places where I go

life goes out with me

Paid for every dance

selling each romance

ouuu, that's meee

They all /?/ be find me

aa, life goеs out without me

'Cause I'm just a gigolo

and places where I go

life goes out without me

I'm just a gigolo

and places where I go

people know I'm real

Paid for every dance

selling each romance

ouuu, what a feeling

They would be shy from me

I say - please, don't be shy

And I'm just a gigolo

and places where I go

life goes out without me

'Cause

I aint got nobody

I-I'm so sad and lo-o-onely

Sad and lonely

Sad and lonely

Oh, please, please

Хаба-да-бап

Хаба-да-бап

Хаба-да-бап

Дам-да-ли-ла ла-ла

Да, да, да... да, да... да, да

Хаба-ла баба-ла джаба-ла баба-ла

Хамала-баба-ла джабала-ба

Обикновено нямам навика да гледам предавания от този "формат" laugh.gif , защото ако искам някой да ми пее си пускам музикалните канали. Какво да ги гледам там наконтили са и се фръцкат вече, че ги дават по телевизията. Излизат, изпяват си песента, няколко аплаузчета и туй то. И ко, и ко? Суета на суетите. Иван искрено ме забавляваше и много добри интерпретации правеше на песните. Правеше ги интересни и различни. Това го може само един талантлив и креативен човек с фантазия. Тома да не види нещо и той на азис песента се опита да я направи интересна, но е толкова прозрачен, че човек веднага може да се досети на къде ще го избие с тоя хеви метъл...смотаняк.

Абе щом дядо ми, който е на 73г. седна да гледа МА(по принцип си предпочита новините или фолклорния канал), стана фен на Иван, дори пусна и смс за него...говорете ми, че само дечурлига му били феновете.

Редактирано от Ramala (преглед на промените)

Някой може ли да ми send 1 ЛС и да ми каже как се казваше оня участвник в началото дето не го одобриха правеше некфи звуци с уста .. не пееше.

Обикновено нямам навика да гледам предавания от този "формат" laugh.gif , защото ако искам някой да ми пее си пускам музикалните канали. Какво да ги гледам там наконтили са и се фръцкат вече, че ги дават по телевизията. Излизат, изпяват си песента, няколко аплаузчета и туй то. И ко, и ко? Суета на суетите. Иван искрено ме забавляваше и много добри интерпретации правеше на песните. Правеше ги интересни и различни. Това го може само един талантлив и креативен човек с фантазия. Тома да не види нещо и той на азис песента се опита да я направи интересна, но е толкова прозрачен, че човек веднага може да се досети на къде ще го избие с тоя хеви метъл...смотаняк.

Абе щом дядо ми, който е на 73г. седна да гледа МА(по принцип си предпочита новините или фолклорния канал), стана фен на Иван, дори пусна и смс за него...говорете ми, че само дечурлига му били феновете.

Бягай да си смениш джантите, драги...

Разбирам лапетата що му се кефя, ама и ти явно да не останеш по-назад...

Ама явно вие сте прозрели гения на този лигльо, за мен той остана загадка. Ама де да знам, мое да нямам толкоз дълбока душевност кат вашата.

Ванката е селско тарикатче такива у наше село колкото щеш, еле па като има събор на всяка пейка по двама са(бъркат си в пъповете и свалят момите). Гледам кефи та, срещу две кебапчета мое и те поканя...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Не съм музикален педагог, но това за мен не е пеене. Това че го харесваш е друг въпрос.

Палячо пълен. А за това колко е прост... няма да говорим.

Абе вие чувате ли се той и Вили Казасян си го каза, че може да пее друг е въпроса дали се лигави и т.н.Влязъл е на ПЪРВО място оперно пеене.Т'ва за вас да не е случайно то или си го имаш или не няма средно положение.

Що говорите за него и сега тръгнете да говорите за другите учасници.Да ги видим сега като го няма Иван сигурно ще пеят като за световно, че сега нали бяха "малтретирани" от Иван.А и Иван си го каза че сценаристите са толкова накадърни че използват един "селянин" да им прави шоуто!!!

Абе вие чувате ли се той и Вили Казасян си го каза, че може да пее друг е въпроса дали се лигави и т.н.Влязъл е на ПЪРВО място оперно пеене.Т'ва за вас да не е случайно то или си го имаш или не няма средно положение.

Що говорите за него и сега тръгнете да говорите за другите учасници.Да ги видим сега като го няма Иван сигурно ще пеят като за световно, че сега нали бяха "малтретирани" от Иван.А и Иван си го каза че сценаристите са толкова накадърни че използват един "селянин" да им прави шоуто!!!

Е някой смятат че всеки сулю и пулю могат да влязат оперно пеене на първо място :)

П.П: Лигльо...ти не знаеш във всичките академии в България, които са свързани с изкуство (НАТФИЗ, Художествената и прочие) какви хора ходят там и какви завършват. Изобщо не съм учудена, че Иван е учил там и не е кой знае какъв престиж, че си завършил подобна академия. Когато се сблъскаш с тях, тогава ела и ми говори за каква подготовка иде реч. ;)

Да зема и аз се пробвам в музикалната щом взимат всички :)

Та тва ми е последното което пиша тука и искам само да кажа нещо: Дано изгонят пръшляка ДЕНИСЛАВ и онзи педал СТОЯН :)

Деница и Шанел са №1

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Е някой смятат че всеки сулю и пулю могат да влязат оперно пеене на първо място :)

Да зема и аз се пробвам в музикалната щом взимат всички :)

Та тва ми е последното което пиша тука и искам само да кажа нещо: Дано изгонят пръшляка ДЕНИСЛАВ и онзи педал СТОЯН :)

Деница и Шанел са №1

За Шанел съм съгласен.

Бягай да си смениш джантите, драги...

Разбирам лапетата що му се кефя, ама и ти явно да не останеш по-назад...

Ама явно вие сте прозрели гения на този лигльо, за мен той остана загадка. Ама де да знам, мое да нямам толкоз дълбока душевност кат вашата.

Ванката е селско тарикатче такива у наше село колкото щеш, еле па като има събор на всяка пейка по двама са(бъркат си в пъповете и свалят момите). Гледам кефи та, срещу две кебапчета мое и те поканя...

Дразните щото си суха, а аз съм широко скроен човек laugh.gif А колко от селските тарикатчета у ваше село, дето си бъркат в пъповете са предизвикали дебати с такъв размер и популярност :)

П.П. джантите чакам ти да ми ги смениш, че докато се гъзиш... :)

Дразните щото си суха, а аз съм широко скроен човек laugh.gif А колко от селските тарикатчета у ваше село, дето си бъркат в пъповете са предизвикали дебати с такъв размер и популярност :)

П.П. джантите чакам ти да ми ги смениш, че докато се гъзиш... :)

Ела, пиле да ме провериш...па тогаз да си говорим кой широк и кой тесен. От, лесно е да се каже трудно е да се докаже. Па предизвиквали са сред кухите лейки и днес предизвикват, а като гледам номера продължава да е вървежен. То да си издухаш носа в чаша и от страни да те аплодират не е номер от вчера или от нес...

П.П Тва е мъжка работа...

Ела, пиле да ме провериш...па тогаз да си говорим кой широк и кой тесен. От, лесно е да се каже трудно е да се докаже. Па предизвиквали са сред кухите лейки и днес предизвикват, а като гледам номера продължава да е вървежен. То да си издухаш носа в часа и от страни да те аплодират не е номер от вчера или от нес...

П.П Тва е мъжка работа...

Оу...пак не четеш качествено. Казах суха, не тясна. Моо ли да бъда така добър да те поразлигавя малко отдолу, че да не си толкоз сухичка м? laugh.gif

Някой спомня ли си участието на Люситу в Шоуто на Слави преди години? Е нямаше такова лигавене и дори оня дънгалак и се ядоса много. После взела тя да отправя критика за държанието на Иван. Бах ти накъдрената шутка-тип лезбийка.

Оу...пак не четеш качествено. Казах суха, не тясна. Моо ли да бъда така добър да те поразлигавя малко отдолу, че да не си толкоз сухичка м? laugh.gif

Някой спомня ли си участието на Люситу в Шоуто на Слави преди години? Е нямаше такова лигавене и дори оня дънгалак и се ядоса много. После взела тя да отправя критика за държанието на Иван. Бах ти накъдрената шутка-тип лезбийка.

Ще кажа на жена ти...

Ама тва, че Люси е лесбийка отдавна й се носи...Ама, правилно си го прецени жената от първия кастинг. После решиха да си дигнат рейнга чрез него и успяха никой не го оспорва. Предаването едва ли щеше да има такъв успех без него. Разбира се това не се дължеше на певческите му способности, а на лиготията.

Истината е, че Иван си е селяндур и абсолутен дебил с голямо самочувствие без никакво покритие, който не знае как да се държи пред и с хората. :P Най-накрая се махна от Мюзик Айдъл и, както каза Вили Казасян, се оказа, че в България има и разумни българи... :P Неговата лиготия просто преминаваше всякакви граници и не мога да проумея как може да има хора, които му се възхищават... angry.gif

Ограничен...? Защото не толерирам глупостта и безотговорността ли? Заради хора, милсещи по същия начин като тебе държавата ни е в това "цветущо" положение...

И няма да е зле да препрочетеш малко правилцата на форума, че нещо ти се губят...

Абе то и Майкъл Джаксън е педофил ама е доказан певец нали.Всеки с филма си както казах.Всеки певец си има недостатъци.

И пак ще кажа щом още говорим за Иван значи е постигнал своята цел.Вече са го взели на работа в газарско заведени, а там ще се запознае с много влиятелни хора и филма му ще продължи.А другите учасници какво мислите ще направят Невена извади една песен и нищо друго за 1 год, а за другите учасници нещо да сте чули от предишната година??? :)

Редактирано от detect (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.