Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Дано да го изгониха най-накрая тоя паляк.

Харесвате му? Че какво му харесвате по-точно?

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Аз пък мисля, че всичко с Иван беше нагласено и той просто си изигра сценария. Концертът снощи не беше лош (за разлика от предишния), но ми се струва, че задачите като цяло не включват "грабващи сърцето" песни. Това, разбира се, е и въпрос на вкус (а и на поколение biggrin.gif ), но този Music Idol до сега не успя да ме прикове към телевизора.

Не защитавам Иван / даже отдавна трябваше да си ходи / НО страшно много ме засегна исказването на Фънки за моя роден град ... гонели сме овце ... не можеш да съдиш заради един човек за всички 27 000 жители ... просто да беше се запознал малко с историята на Айтос и тогава да говори . Мисля че за свойте малки размери и ние сме дали нещо на България . Смятам се за средно интелигентен човек с богата обща култура и това много ме засегна . Да ви кажа смятам да говоря с доста съграждани и да поискаме лично извинение за обида към града ... Знам че ще е борба с вятърни мелници ама трябва да му запуши устата на този ... / хайде да не падам до неговото ниво и да използвам обидни епитети / !

Не защитавам Иван / даже отдавна трябваше да си ходи / НО страшно много ме засегна исказването на Фънки за моя роден град ... гонели сме овце ... не можеш да съдиш заради един човек за всички 27 000 жители ... просто да беше се запознал малко с историята на Айтос и тогава да говори . Мисля че за свойте малки размери и ние сме дали нещо на България . Смятам се за средно интелигентен човек с богата обща култура и това много ме засегна . Да ви кажа смятам да говоря с доста съграждани и да поискаме лично извинение за обида към града ... Знам че ще е борба с вятърни мелници ама трябва да му запуши устата на този ... / хайде да не падам до неговото ниво и да използвам обидни епитети / !

Нищо лично-50% роми,25%турци и 25% българи!Вярно,че на всякъде има свестни хора,ти явно си един от тях,но като цяла съм на същото мнение като Фънки.

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Нищо лично-50% роми,25%турци и 25% българи!Вярно,че на всякъде има свестни хора,ти явно си един от тях,но като цяла съм на същото мнение.

Kai процентите не са верни но здраве да е :) ... все пак това си е моя роден град и си го харесвам такъв какъвто си е ... никога не ме е било срам да кажа от каде съм ... а че един успя да покаже негативите в него... В сяко стадо си има мърша . Но погледнете конкурентното предаване по Нова , там Михов се представя отлично . Както вях писъл в предишен пост в същата тема имаме доста изместни съграждани , нека "прословутия" Фънки / че ми е и адаш / да не се изхвърля много . Че кажеш че той е от Лондон и си пие чая с кралицата всяка сутрин !

Xaxaxaxaxax не се засягай за глупости според Софианците ние от "провинцията" сме втора рака хора така, че..............

А колкото за вчерашния концерт Деница е най-добрата :P

Иван е време да си ходи просто сценаристите на шоуто си изчерпаха идеите за простотия :)

Xaxaxaxaxax не се засягай за глупости според Софианците ние от "провинцията" сме втора рака хора така, че..............

:brick wall:

що си мислите , че ние си мислим

:speak:

аз съм от село София и отдавна съм казал, че ако изобщо има "хора втора ръка" то те са тук...

такива квалификации се измислят от такива като теб, за да се нагнетява изкуствено напрежение...

около мен няма човек, който да мисли по начина, който каза ти...

а вЕрвай ми бая хора познавам...

Нищо интересно.Даваха кадри от концерта в понеделни.Утре ще стане ясна съдбата на Иван в Мюзик айдъл...

Нищо интересно.Даваха кадри от концерта в понеделни.Утре ще стане ясна съдбата на Иван в Мюзик айдъл...

Той няма уважение към публиката-за какъв се мисли

:P

Но пък за сметка на това вдигна много рейтинга на самото предаване.. верно че няма никакво уважение и е супер лигав.. ама доколкото разбрах Иван не е такъв за какъвто се представя в реалния живот!

Дано го изгонят Иван,дано

Много ще се радвам

Поредната идиотщина от страна на продуцентите...Вместо директно да изгонят тоя глупендер,те ще оставят "зрителите" да определят съдбата му. Сега пак всички селяндури и глупаци ще грабнат жисиемите и ще оставят недоразумението Иван в играта... :)

Поредната идиотщина от страна на продуцентите...Вместо директно да изгонят тоя глупендер,те ще оставят "зрителите" да определят съдбата му. Сега пак всички селяндури и глупаци ще грабнат жисиемите и ще оставят недоразумението Иван в играта... :)

Мда, така е. Но нали трябва да изкарат още парички от sms-и :gift: .

като гледам по разни сайтове има хора които го харесват,а и в момента го защитатават..оф божеее накъде отиваме незнам..щом има хора,които защитават простотията и идиотизма-ще ви припомня как една от тризначките спечели big brother-а те са меееко казани тъпи

Не мога да си обесня как можаха да развалят шоуто с това предаване тая вечер. Не мога да си обесня и как може да има хора които се "кефят" на тоталната простотия на тоя човек. Гоялма грешка на журито беше, че изобщо допуснаха тоя човек до концертите. Явно много хора толелират това поведение (за съжаление).

като гледам по разни сайтове има хора които го харесват,а и в момента го защитатават..оф божеее накъде отиваме незнам..щом има хора,които защитават простотията и идиотизма-ще ви припомня как една от тризначките спечели big brother-а те са меееко казани тъпи

Дано не победи отново простотията

sad.gif

Макар че Господ не може да ни спаси-от самите нас

Уф, и от онази лелка в жълтото се отървахме.

Сега няколко месеца ще правя всичко възможно да не попадам на Шоуто на Слави, Горещо, Студено, Лигаво и други подобни, където има вероятност да поканят Иван, с цел вдигане на рейтинга.

Уф, и от онази лелка в жълтото се отървахме.

Сега няколко месеца ще правя всичко възможно да не попадам на Шоуто на Слави, Горещо, Студено, Лигаво и други подобни, където има вероятност да поканят Иван, с цел вдигане на рейтинга.

ohmy.gif

Вярно,прав си-"Горещо" и лигаво с Иван бляяяя

Ще си гледам нещо по-стойностно

Дано го изгонят Иван,дано

Много ще се радвам

И аз се радвам на изгонването на този целулитко, дето си показва вмирисания Г-з.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.