Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Крайно време беше този да си ходи,дано сега колкото се може по-бързо хората да го забравят.

По-комплексирано същество не бях виждал,провъзгласил се сам за "най-големия".Жалко че някои хора наистина могат да пеят,а ги изгониха.Тук е мястото да си кажа мнението,че неможе хората толкова да са прости,и да гласуват да се изгонят очевадните талнати,и да остане един циркаджия,на който мястото не му беше тука.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Крайно време беше този а си ходи,дано сега колкото се може по-бързо хората да го забравят.

По-комплексирано същество не бях виждал,провъзгласил се сам за "най-големия".Жалко че някои хора наистина можеха да пеят,а ги изгониха,и тук е мястото да си кажа мнението,че неможе хората толкова да са прости и да гласуват да се изгонят очевадните талнати,и да остане един циркаджия,на който мястото не му беше тука.

Боже,че и извънредно предаване му правят

Боже,Боже

Колко хляб и храна за нуждаещите се можеха да се купят с парите от смс-ите тая вечер...

sad.gif

Отдавна не се бях включвал да пиша във форума, но някои хора ги смятах за по-умни, или по-далновидни!

Уви, грешал съм!

От този сезон на Мюзик айдъл, най - популярният и най - можещият ще е Иван Ангелов! Съжалявам хората, които нямат музикален слух, и не чуват, че само Шанел и горе-долу Деница могат да пеят и да продължат да се усъвършенстват. Пожелавам им го! Но както казах най-популярната личност и най-далновидна е тази на Иван!!!

В момента такова е времето, такива са хората - има свобода на изразяване и артистичност навсякъде в пространството, дори и по телевизията. Много други хора, с какви ли не предавания и мнения загрозяват телевизионния ефир и се изказват неподготвени и не на място!

Искам мнението ми да бъде взето на сериозно и да не бъда оплюван и хулен, но съм крайно разочарован от всички, които гласуваха за изгонване - това е най - лошото чувство - Омразата!!! Не мразете, обичайте се!!!

Надявам се скоро пак да видя някакви изяви на Иван Ангелов - да ме развесели, да ме разтовари, защото всичко друго е супер отчайващо, натоварващо и излъчващо негативизъм!!!

До скоро и другият път бъдете по - освободени и по - весели! Омразата ще Ви погуби!!!

Отдавна не се бях включвал да пиша във форума, но някои хора ги смятах за по-умни, или по-далновидни!

Уви, грешал съм!

От този сезон на Мюзик айдъл, най - популярният и най - можещият ще е Иван Ангелов! Съжалявам хората, които нямат музикален слух, и не чуват, че само Шанел и горе-долу Деница могат да пеят и да продължат да се усъвършенстват. Пожелавам им го! Но както казах най-популярната личност и най-далновидна е тази на Иван!!!

В момента такова е времето, такива са хората - има свобода на изразяване и артистичност навсякъде в пространството, дори и по телевизията. Много други хора, с какви ли не предавания и мнения загрозяват телевизионния ефир и се изказват неподготвени и не на място!

Искам мнението ми да бъде взето на сериозно и да не бъда оплюван и хулен, но съм крайно разочарован от всички, които гласуваха за изгонване - това е най - лошото чувство - Омразата!!! Не мразете, обичайте се!!!

Надявам се скоро пак да видя някакви изяви на Иван Ангелов - да ме развесели, да ме разтовари, защото всичко друго е супер отчайващо, натоварващо и излъчващо негативизъм!!!

До скоро и другият път бъдете по - освободени и по - весели! Омразата ще Ви погуби!!!

Ако на теб ти харесва да ти се подиграват, харесвай си го Иван, слушай си го и си го гледай.

На мен не ми харесва.

Може и да може да пее,но това не му позволява да се прави на шут,и да не уважава хората там.Изпълненията му (в циркаджииски аспект) определено засенчиха таланта му.

Иван след време никой няма да го помни колко добре пее.Ще го помнят като циркаджията,който не уважаваше нито правилата на шоуто,нито хората,които са му дали поле за изява.Това не е типът човек,който трябва да представя България.

Случилото се тази вечер в никакъв случай не е проява на омраза ами справедливост.

П.П.Евала за изкаването на депутата,защото примерът с агнешката главичка беше точно на място.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Омразата ще Ви погуби!!!

Ние не мразим изобщо Иван-мразим всички простаци

biggrin.gif

и аз не смятам това за омраза абсолютно не е така,аз много харесвах Иван от начало дори и майка ми и баща ми в началото ми се обаждаха(те не са в бг)да пратя 1-2 смс за Иван,баща ми е бивш музикат,както и аз съм се занимавала..та наистина пее хубаво няма спор,но всичко трябва да си има граници а не някакво хлапе дето го гледа и да каже ето той се държи така и на мен кво ми пука и аз ще правя като него-няма да е приятно нали?Няма да е приятно децата да спрат да ходят на училище,понеже Иван не отишъл да пее в понеделник и те да си кажат:ми кво и аз знам и аз няма да ходя на училище!Понеже те лесно "попиват"държанието на хората по телевизията..така,че всичко си има граници и трябва все пак да спазваш някакво поведени-а в къщи бъди какъвто си поискаш,то ако всички почнат да се държат като него..за къде сме?

Редактирано от elizabet (преглед на промените)

Може и да може да пее,но това не му позволява да се прави на шут,и да не уважава хората там.Изпълненията му (в циркаджииски аспект) определено засенчиха таланта му.

Иван след време никой няма да го помни колко добре пее.Ще го помнят като циркаджията,който не уважаваше нито правилата на шоуто,нито хората,които са му дали поле за изява.Това не е типът човек,който трябва да представя България.

Случилото се тази вечер в никакъв случай не е проява на омраза ами справедливост.

П.П.Евала за изкаването на депутата,защото примерът с агнешката главичка беше точно на място.

Кой да не обжда ония гибон Фънки ли дето на всеки с повече килограми казваше че е дебел и свиня и нз кво беше и да ходи да сваля килограми а като му казаха истината в очите че е свиня се насра нали?

Иван ме кефи страшно много, отдава му се да пее, но да, не е за Music Idol и съм съгласен че го изгонбиха. Макар всичко продължавам да вярвам че всичко беше по сценарий, може би съм наивен...... НО ИВАН Е НОМЕР ЕДНО И ФЪНКИ ГИБОНА ДА МРЕ..............................

Точно това имах предвид с далновидността! Да проумете, че всичко, или почти всичко беше добър сценарий и игра, в която Иван Ангелов прояви своята импровизация и артистичност!

Но стига! Млъкни сърце, душа и глас! Няма смисъл от спор или дискусия!!

Лека нощ!!!

Ей за това няма да се оправим скоро...Защото ужасно много хора се кефят на такъв тип поведение...За мен все пак изгонването му беше лъч надежда...Може би простотията не е чак толкова огромна,колкото си мислех...

Ако на теб ти харесва да ти се подиграват, харесвай си го Иван, слушай си го и си го гледай.

На мен не ми харесва.

Но по темара за Иван мога да кажа няколко неща:

На първо място е влязъл оперно пеене!Няма смисъл от коментар.

За убидите към Фънки какво да кажа, че човека си е дебел какво няма никаква лъжа.Фънки колко отряза в прав текс, че са дебели на кастингите, а?

Че се е държал грубо с другите учасници-ами те като са отишли там какво искат да ги милват ли.Всеки си играе играта!

Иван няма лошо изпята песен и направена ЗАБЕЛЕЖКА за пеене.Това че не е пял с точния текс не го прави лош певец.За поп-фолка какво ще кажете всички О ние поп-фолк не можем да пеем.Що???Нали е елемтарен за пеене.

И ми направи много странно впечатление че всички баха някак тъжни. Защо ли????

За простолюдието- хляб и зрелища .

Изобщо не гледам такива помий .

Помислете малко , как да си оползотворите времето ,не да го губите cool.gif

Успех .

Иван преигра и се наложи да го отстранят.Сценарият с неговите щури изцепки бе съшит със съвсем бели конци и нямаше как да издържи дълго.

И не е нужно да се изказват крайни мнения и обиди, това е форум и всеки има право на мнение, но изразено по съответния достоен начин. Дори не разбрах защо в коментарите се промъкна и тежката дума "омраза".

Music Idol е световен формат и има правила, които трябва да се спазват. Разбирам стремежа на продуцентите да повдигнат малко рейтинга и да спечелят още някой лев с SMS-и, но в един момент тази неособено оригинална приказка трябваше да свърши и лошият герой да бъде отстранен. Е, вече е факт, от който аз лично съм много доволен. Убеден съм, че Иван можеше с лекота да спечели състезанието с големите си певчески възможности, превишаващи несравнимо тези на конкуренцията, но явно това изобщо не е влизало в плановете му.

Гоялма грешка на журито беше, че изобщо допуснаха тоя човек до концертите. Явно много хора толелират това поведение (за съжаление).

Изобщо не беше грешка, че го включиха, защото колкото и да си кривите душите, колкото и да се възмущавате на поведението му (аз също не го одобрявам), той е човекът, който пее най-добре в това шоу, той е човекът, който може да прави и да изпее каквото си пожелае с гласа си...

Точно това имах предвид с далновидността! Да проумете, че всичко, или почти всичко беше добър сценарий и игра, в която Иван Ангелов прояви своята импровизация и артистичност!

Но стига! Млъкни сърце, душа и глас! Няма смисъл от спор или дискусия!!

Galleony, радвам се, че не само аз мисля така :cupid:

Не знам какво сте се впрегнали всички. Иван е просто талант, но не знам дали заради сценарий, или за каквото ще да е не успя да покаже на всички, че той МОЖЕ!

П.П. Иначе, ако беше продължил с това поведение, точно сега бе моментът, в който трябваше да си тръгне...

Остава да се кефим на Тома, Ивайло, Ясен, Шанел, Деница...

Изобщо не беше грешка, че го включиха, защото колкото и да си кривите душите, колкото и да се възмущавате на поведението му (аз също не го одобрявам), той е човекът, който пее най-добре в това шоу, той е човекът, който може да прави и да изпее каквото си пожелае с гласа си...

Никой не казва, че не може да пее, талантът му е виден. Но явно на него не му се занимава с пеене, а с театралничене и "ръсене" на простотии през цялото време. А все пак Мюзик Айдъл не е комично театрално шоу, а е музикален формат. Именно за това трябваше да си тръгне :cupid:

Абе мноо сте ми интересни значи..Къде пк го видяхте да пее...Качестават на Иван са като НЛО - всички сме чували за тях, но никой не ги е виждал.

Ако наистина можеше да пее защо от началото до сега не изпя поне една песен като хората, а залагаше на лиготии...

Качества? Друг път...Има талант, ама не го развива, а това е съвсем различно...

Никой не казва, че не може да пее, талантът му е виден. Но явно на него не му се занимава с пеене, а с театралничене и "ръсене" на простотии през цялото време. А все пак Мюзик Айдъл не е комично театрално шоу, а е музикален формат. Именно за това трябваше да си тръгне :cupid:

Tи май не ме разбра! ;)

Аз също смятам, че Music Idol не е театрално шоу. Да, сега беше подходящият момент да си тръне. Но аз просто казах, че не беше грешка влизането му във формата. Защото аз лично се насладих на малкото му хубави певчески изяви. Давам пример (макар че по-напред пак съм дала)- когато ипя Собогом на Сигнал, когато изпя на Милко песента също ме изкефи, имаше и още едно изпълнение, но просто ми избяга как се казваше песента...

Абе мноо сте ми интересни значи..Къде пк го видяхте да пее...Качестават на Иван са като НЛО - всички сме чували за тях, но никой не ги е виждал.

Ако наистина можеше да пее защо от началото до сега не изпя поне една песен като хората, а залагаше на лиготии...

Качества? Друг път...Има талант, ама не го развива, а това е съвсем различно...

Евалата, колежке :cupid:

Само слушам какви възможности имал, къде бил завършил и това, че учил и актьорско майстворсто.

Нито чух качествено изпята песен от него, нито видях завидни театрални способности.

Ако продължава така, таланта му ще си стои в зародиш...

Пламена беше къде къде по-кадърна от тоя смешник

Ама не-в България кадърните не са на почит

Простотията е номер едно

sad.gif

Евалата, колежке ;)

Само слушам какви възможности имал, къде бил завършил и това, че учил и актьорско майстворсто.

Нито чух качествено изпята песен от него, нито видях завидни театрални способности.

Ако продължава така, таланта му ще си стои в зародиш...

Хайде, като не сте чували нищо стойностно от него, цъкнете тука

После ми кажете, че не може да пее. Все повече си мисля, че всичко бе сценарий, но ,ако наистина е така, ще е много кофти, защото не се насладихме както трябва на изпълненията му...

Пламена беше къде къде по-кадърна от тоя смешник

Ама не-в България кадърните не са на почит

Простотията е номер едно

sad.gif

Аз пък не могада разбера какво толкова й харесвате на Пламена. Елена е мноооооооого по-добра от нея :cupid:

Не съм музикален педагог, но това за мен не е пеене. Това че го харесваш е друг въпрос.

Палячо пълен. А за това колко е прост... няма да говорим.

Хайде, като не сте чували нищо стойностно от него, цъкнете тука

После ми кажете, че не може да пее. Все повече си мисля, че всичко бе сценарий, но ,ако наистина е така, ще е много кофти, защото не се насладихме както трябва на изпълненията му...

Аз пък не могада разбера какво толкова й харесвате на Пламена. Елена е мноооооооого по-добра от нея :cupid:

А друго линкче можеш ли да дадеш?

Шот мен ако ме питаш тази пълничката от момичетата няма песен която да не е изпяла 100-пъти по-хубаво от тоя смешник.

Да не става въпрос за Тома и неговата интерпретация на Азис?

Мислиш ли че може да им стъпи и на малкото пръстче?(Това е риторичен въпрос аз моите отговори съм си ги намерила).

Всеки възприема по-различен начин, ама тоя смешко не ми го хвалете. Имаше всички шансове да спечели, всички, ама се изгаври.

А мен специално ако питате той не пее сериозно просто защото не може.

Да влезнеш някъде означава, че имаш някакви данни, а не че си завършен певец...

И аз съм учила във ФЖМК, ама тва не ме прави най-брилянтната журналистка нали?

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Не съм музикален педагог, но това за мен не е пеене. Това че го харесваш е друг въпрос.

Палячо пълен. А за това колко е прост... няма да говорим.

На същото мнение съм. Сам по себе си феноменът "Иван Ангелов" не е страшен. Лошото е,че той е всъщност симптом...Симптом на болното и смахнато общество,в което живеем...Защото когато идиотското и просташко поведение е пример за подражание на подрастващите,нещата изобщо не са добре.

Да не става въпрос за Тома и неговата интерпретация на Азис?

Мислиш ли че може да им стъпи и на малкото пръстче?(Това е риторичен въпрос аз моите отговори съм си ги намерила).

Всеки възприема по-различен начин, ама тоя смешко не ми го хвалете. Имаше всички шансове да спечели, всички, ама се изгаври.

А мен специално ако питате той не пее сериозно просто защото не може.

Виж, за Тома няма да говоря, защото му се кефя адски много.

Да, имаше шансове Иван, да, изгаври се със самия себе си, но вече си мисля, че така са му казали да се държи. Ако пък не са, по-зле за него. Може да пее, но едва ли ще разберем причината за поведението му. Аз не казвам, че е чак брилянтен, а просто, че е талантлив.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.