Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Аз не мога да разбера защо промениха песента, която трябваше да изпълни Иван. Нали трябваше да пее "Лудата крава", но вместо нея изпя "Къде си батко".

Редактирано от TeamKiller (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Аз не мога да разбера защо промениха песента, която трябваше да изпълни Иван. Нали трябваше да пее "Лудата крава", но вместо нея изпя "Къде си батко".

Да не стават много лудите крави-че е опасно

:P

И аз това се зачудих. Очаквах да е още по-забавно, ако беше изпяl "Жено, къде та намерих такава..." :P

Този от Айтос се насра снощи...то пък бива селяния, то пък може....

Хич не го следя, но снощи имаше една мацка - Шанел...страшен глас.

И аз заради Шанел го гледам,много ми напомня за Рейхан-тя също беше изключително талантлива певица

Жалко че си отиде толкова млада,Бог да я прости

sad.gif

Иначе тоя като го видя и телевизора е веднага на MUTE

Дааааа Бианка , направо посрами градът ми :) , добре че е другия от " Пей с мен " / Михов / , Панайот Панайтов , Ивана , Тончо Токмакчиев, Ева и Гого от Тоника да разберът че в този град няма само простаци ;) !

Като цяло снощният концерт бе посредствен, явно задачата не им бе по силите. Изключения има - Шанел и Тома, но най-вече Шанел.

На мен ми беше много странно как на другите песни се справяха идеално, имаше такива невероятни попадения, а на поп-фолка им беше трудно. Повечето си пяха направо фалшиво. Дали защото се мъчеха да го докарват откъм извивки и да пеят като поп-фолк певците, не знам... Освен това тези песни (или поне повечето от тях) не са кой знае колко сложни и трудни. Щом има певци без кой някакви особени гласови данни, които си пеят без проблем... Чудна работа. Евала на Томата, че не се мъчи да си изкилиферчи гласа, а си пя в неговия си стил. Азис сигурно се е подрискал от яд :)

Нора и момичето, което пя песента на Анелия също се справиха, но защото и двете песни са много далеч от стандартното поп-фолк звучене.. А от Иван се разочаровам все повече и повече, в началото ми беше забавен, но всяко нещо си има граници. Каква беше тая негова тактика, не знам, и докъде ще стигне също се чудя.

Редактирано от mandolo (преглед на промените)

И на мене ми хареса на Тома изпълнението :)

А от Иван се разочаровам все повече и повече ... докъде ще стигне също се чудя.

Ами докъде може да стигне освен до лудницата (там ще си е сред свои хора) biggrin.gif

Редактирано от HackerX (преглед на промените)

Харесаха ми изпъленията на Иван и Тома. Всъщност, аз само тях съм гледал. А, да и Нора гледах. Ама не ми хареса нещо.

И аз заради Шанел го гледам,много ми напомня за Рейхан-тя също беше изключително талантлива певица

Жалко че си отиде толкова млада,Бог да я прости

sad.gif

Иначе тоя като го видя и телевизора е веднага на MUTE

Рейхан е на тая па какво и беше талантливото? Наистина жалко, толкова млада си отиди но........ аз между другото я познавах и не беше кои знае какво :rolleyes:

А Иван си е най-големия, номер едно, боса на босовете, бог е е близо до него и тои е близо до бог............. така, че "Аитос Цък-Цък-Цък" 15866

И не смятам че е посрамил Айтос :questions:

И не смятам че е посрамил Айтос :rolleyes:

Нито пък аз. Може поведението му да не е за пример, но гласът му и талантът се нсоспорими :questions:

Стига с тоя Иван бе-тва някакъв еротичен образ си изваяхте направо

...И в сънищата си да го прегръщате

:questions:

Не знам със сигурност, но предполагам. Автори на "ЛУдата крава" са Ку-ку бенд и сценалистите от "ШОуто на Слави". Поне така пишеше във vbox-а в коментарите към едно от клипчетата. КАто нищо може да са забранили изпълнението й - все пак 7/8 е на гърба на Айдъла по НОВА със "ПЕй с мен".

Кофти обаче се получи Дони като каза, че са я сменили, защото Иван не може да я пее. Иван може и да се лигави, да прекалява на моменти с изцепките си, но може да пее и е страхотен артист! Едва ли тая елементарна песен ще му се опъне.

Кофти обаче се получи Дони като каза, че са я сменили, защото Иван не може да я пее. Иван може и да се лигави, да прекалява на моменти с изцепките си, но може да пее и е страхотен артист! Едва ли тая елементарна песен ще му се опъне.

Не само, че нямаше да му се опъне, ами и щеше да я изпълни много по-добре от онова човекоподобно Калайджиев :P

Не знам със сигурност, но предполагам. Автори на "ЛУдата крава" са Ку-ку бенд и сценалистите от "ШОуто на Слави". Поне така пишеше във vbox-а в коментарите към едно от клипчетата. КАто нищо може да са забранили изпълнението й - все пак 7/8 е на гърба на Айдъла по НОВА със "ПЕй с мен".

Иван сам си каза, че неможе да я пее още на репетицията!!! И мене ме е яд че я смениха исках да го видя как ще я изпее

кой си мисли,че това е абсолютно нечесно?Пламена и Нора имат най-малко гласове sad.gif

Това предаване прогресивно затъпява.Жалко за това,че осрамиха името на формата.

Честно да ви кажа, писна ми да гледам някои хора, които са ми изключително антипатични (Денислав) .

Просто незнам какво прави това момченце в предаването.

В България властва простотията!Тази вечер го доказахме още веднъж!Пламена си тръгна....Журито и цялата публика станаха на крака.Последните думи чути тази вечер бяха на Пламена!Жалко,че най-добрата си тръгна!

В България властва простотията!Тази вечер го доказахме още веднъж!Пламена си тръгна....Журито и цялата публика станаха на крака.Последните думи чути тази вечер бяха на Пламена!Жалко,че най-добрата си тръгна!

"КАк нещата се повтарят"

МИналата година, точно след чалгата си тръгна Валентина - една от фаворитките. Сега Пламена. И пак имаше сълзи, емоция от страна на журито, възмущение по форумите.

Иначе жалко, че точно Пламена и НОра бяха на пангара. Там трябваше да бъдат Ана, Мария или Стоян (по мое мнение).

"КАк нещата се повтарят"

МИналата година, точно след чалгата си тръгна Валентина - една от фаворитките. Сега Пламена. И пак имаше сълзи, емоция от страна на журито, възмущение по форумите.

Иначе жалко, че точно Пламена и НОра бяха на пангара. Там трябваше да бъдат Ана, Мария или Стоян (по мое мнение).

и аз съм на същото мнение!Анна пя ужасно!

На мен ми беше много странно как на другите песни се справяха идеално, имаше такива невероятни попадения, а на поп-фолка им беше трудно.

По мое мнение няма нищо странно - просто чалга-музиката, според мене, не е изкуство. А участниците в тазгодишния айдъл са силно мотивирани да творят изкуство. Това, че много хора се забавляват с чалга, "пълнят зали и стадиони" (както се изрази менторката, чието име не помня, когато се цупеше на Фънки), не я превръща в изкуство. Чалгата е просто зрелище. За да бъде изкуство, й липсват много неща.

Редактирано от Делфинчето (преглед на промените)

Снощи на Люси имаше рожден ден... сигурно и е било много приятно sad.gif .Дори Фънки замълча.Сутринта зададоха един много интересен въпрос на Пламена- дали публиката си го връща на журито чрез айдълите.Кажете вие какво мислите....

Обяснимо е.

Защо Иван остана, а Пламена си тръгна. Та той дори не беше от застрашените!? Масово гласуват подрастващи. Деца и тийнейджъри, за които това поведение и присъщо. Или поне за повечето от тях. Да се опълчиш на по-големите от теб. Да им докажеш (уж), че си повече от тях. Надделяват с простотията си. Точно такъв е и Иван. Всички виждат, че няма нито данни, нито е толкова интересен. Просто момче с 2 реплики, които се изтъркаха и вече накъртват, отвращават хората. Всяко чудо за 3 дни.

Но пак казвам, тийновете се радват на това поведение. За тях да се напсуват е като Добър ден. Иван разчита точно на тях. Лесно се манипулират. Защото не вярвам някой нормален човек да е гласувал за него. И аз снощи пуснах глас за Пламена, но нямаше шанс девойката. Завистта на другите я прогони от шоуто. Прекалено добра е, а това не се харесва на хората. Тя просто пее. Не е достатъчно за тези, които гласуват. Те искат зрелище от простащина. Явно името и формата на шоуто трябва да се промени.

Music Idol не е достатъчно.

Не виждам какъв музикален, но наистина музикален идол може да бъде Иван. Е да, идол от друго естество със сигурност вече е. По просташко поведение и държание.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.