Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

В цялото това шоу, както и в подобните му накра целта е да трупат пачки продуцентите. ДАли ще е Слави, дали ще са Иван и Андрей или пък МАгърдич, номерът е ясен. ДОпълнително покрай тях се получават и други полезни неща, като например факта, че млади хора с някакъв талант получават солидно медийно присъствие. И накрая - журито на Мюзик айдъл получава своята порция популярност.

Така, че никакви петиции няма да махнат Фънки от журито. В сайта на Music Idol има не една петиция за тази цел и малките дечица си вярват, че нещо ще се получи.

А иначе това което не харесвам във ФЪнки е каруцарския език и негативното му отношение към българските песни, народни или поп парчета от миналото. Но това едва ли ще се промени. ТОй си е такъв - вари го, печи го това е положението. И не му дреме на шапката кой не го харесва и кой подписва петиции. Всъщност като се замисля той е най-колоритен от цялото жури, поне на този етап. Двете мацки нещо са ми много сиви, нямат засега поне ярки изпълнения (разбира се изключвам простотията, която сътвориха с балоните барабар с Иван и Андрей или пък дето си правиха цирк за сметка на цигането, което пя Марая КЕри). А ВИли КАзасян, когото изключително много уважавам на този етап ми е един незаинтересован, полузаспал, дори характерното му чувство за хумор се проявява много рядко.

СЪвсем друго беше миналогодишното жури, когато всеки от членовете си имаше своите ярки (къде добри, къде недотам) изпълнения. Ефектната, чаровна и винаги усмихната Йорданка Христова, шоуменът ДОни, "лошият Слави, дори Глория беше по интересна от Есил, въпреки, че за мен певиците на този жанр малко са ми еднотипни, като китайците през културната им революция. И най-важното - бяха екип. А тези малко ми стоят като орел, рак и щука.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Фънки е моята пътеводна светлина... biggrin.gif Давай,баце,кефиш мъ biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Фънки е моята пътеводна светлина... biggrin.gif Давай,баце,кефиш мъ biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Ама светлината у кокоши гъз води-нали разбра

biggrin.gif

Не мога да разбера защо болшинството от хората така яростно нападат Фънки. Човекът перфектно играе ролята си на лошия член на журито и в това отношение надмина миналогодишния "злодей" Слави. Такъв е сценарият на това шоу, а и не само на него - има доста други, в които винаги има по един "гаден, отвратителен, груб и т.н." член на журито.

Не мога да разбера защо болшинството от хората така яростно нападат Фънки. Човекът перфектно играе ролята си на лошия член на журито и в това отношение надмина миналогодишния "злодей" Слави. Такъв е сценарият на това шоу, а и не само на него - има доста други, в които винаги има по един "гаден, отвратителен, груб и т.н." член на журито.

И аз така мисля,и да допълня още нещо : Слави не си вършеше толкова ролята на "злодей",колкото се мислеше за кой съм аз - продуцент на шоуто,и всичко и всички са под моя власт.

...има доста други, в които винаги има по един "гаден, отвратителен, груб и т.н." член на журито.

Така е, но играта "добро ченге - лошо ченге" изисква да има и добро ченге, пък не го виждам. Основният проблем е, че комисията като цяло не предразполага кандидатите да се изяват - при по-нормално отношение вероятно мнозина биха се представили по-добре. Разбира се, не трябва да се минава и от другата страна на "барикадата", т.е. с бурни овации да възвеличават таланта на всеки един от участниците. Трябва да има умереност, баланс.

Така е, но играта "добро ченге - лошо ченге" изисква да има и добро ченге, пък не го виждам. Основният проблем е, че комисията като цяло не предразполага кандидатите да се изяват - при по-нормално отношение вероятно мнозина биха се представили по-добре. Разбира се, не трябва да се минава и от другата страна на "барикадата", т.е. с бурни овации да възвеличават таланта на всеки един от участниците. Трябва да има умереност, баланс.

И аз не виждам кой играе добрата роля...

Всички се държат супер злобно!

Пълна боза е Music Idol как може да не пуснат незрящото момиче а ще пуснат тоя мазен мангал дето пееше на Хамерикански

Пълна боза е Music Idol как може да не пуснат незрящото момиче а ще пуснат тоя мазен мангал дето пееше на Хамерикански

Щото хамериканци мазни е критерия им-за качество

sad.gif

Има едно нещо дето му се вика "чувство за мярка". Иван и Андрей като продуценти на тазгодишния айдъл показаха, че това чувство твърде често го губят. МОжеш да се гъбаркаш с когото си поискаш, но трябва да го правиш умерено, без да нараняваш човека срещу теб. В случая гадно се получи с ДАрина Цветанова - момичето с пискливия глас, на което спретнаха номера с хелия и след това й дадоха червения лист. Още по идиотско беше положението с цигането "Марая Кери", което явно не е с всичкия си. Него пък го гюздисаха с розова поличка и го направиха за резил. То обаче хич не се усети.

Вчера обаче беше върха на сладоледа, като същото това цигане продължи напред. Защо? Ами за да продължат да се бъзикат и да си правят шоуто.

МИналата година също пуснаха Маргото до втория театрален кастинг (въпреки съпротивата на председателката Йорданка Христова), но тя поне не беше толкова зле (а и мисля, че й направиха мечешка услуга като не я отрязаха още отначало). И това някак не излезе от нормалните граници на шоуто - до определен етап да има и "хора за шоу". Но "Марая КЕри" вече е прекалено! Не знам журито как ги преценява тия работи, но си мисля, че това е по скоро сценаристки трик, отколкото нормално съдийско решение. Ако е така, жалко за журито. И особено за Фънки, който се изживяваше като еманация на истината. Ами ако ще бъде, да бъде. НЕ може да има две истини - една за участниците, а друга за шефовете.

И друго не ми става ясно - как определят кой да си отиде и кой да остане. Виждаме ги - излизат, пеят, на някои журито казва по една-две думи (което е попадение в сравнение с миналата година), на други нищо, после излизат и им казват "ти оставаш, ти си отиваш". НЯма ли някакви консултации между членовете на журито, как постигат съгласието. Миналата година ги даваха като се съвещават и спорят за това кой да остане (особено ДАнчето и Слави). СЕга - нищо.

Редактирано от Sessily (преглед на промените)

Боза, резлива, втасала, дрислива е това предаване, да го ева :help wanted3:

И аз не го гледам вече...Само преглеждам във вбокса най-култовите моменти с участието на Фънкаря biggrin.gif

И аз така мисля,и да допълня още нещо : Слави не си вършеше толкова ролята на "злодей",колкото се мислеше за кой съм аз - продуцент на шоуто,и всичко и всички са под моя власт.

:help wanted3:

Хайде да не замесваме Слави, той може и да се мисли за господар на всичко, както казваш ти, но има защо да е така. Няма да изброявам защо, че ще изместим темата.

Това си е българинът-свикнали сме все да плюем по някого. Не се обиждайте, аз също не одобрявам напълно начина, по който Фънки се изказва, ама тия хора в огледалото погледнаха ли се и чуха ли се преди да се явят там. Ами не че нещо, ама и аз така щях да ги освирквам, баси...

С ПеЧеН ЛиГлЮ ще се съглася относно незрящото момиче и оня, дет' си мисли, че пее песни на Марая Кери ohmy.gif , ама и него няма да го бъде дълго...

И мен лично си ме кефи шоуто, вече лека-полека почват да остават само можещите :help wanted:

Но уан кен то ке то сив ме

Но юн плис ту жу май ливе

Уен ан ге за жу за ватена

Леч у мооо

Ю уо нус ту най му лии най

Йо сора шоо

Йес ит шоо

Кен лииии

Ту ли бу ди бу даут ю

Има едно нещо дето му се вика "чувство за мярка". Иван и Андрей като продуценти на тазгодишния айдъл показаха, че това чувство твърде често го губят...

Не можеш да загубиш нещо, което нямаш. Те толкова често говорят за простотията и невежеството си, че май не само говорят. А пък ако не е така, то често се казва, че "ако изречеш една лъжа 100 пъти, то тя се превръща в истина".

Оф, не помня коя е Гинка, ама ме хвана много яд, че тоя манго, дет' се мъчи да пее на английски, минава напред :baby:

Оф, не помня коя е Гинка, ама ме хвана много яд, че тоя манго, дет' се мъчи да пее на английски, минава напред :baby:

Той не се и мъчи. Получава му се много естествено. Но журито май си проси нещо.

Кво мислите за Гинка? :rolleyes:

Има глас момичето, но няма да я пуснат за по-нататък .. не е тренирана, но пък е доста нахакана

Има глас момичето, но няма да я пуснат за по-нататък .. не е тренирана, но пък е доста нахакана

Ем,тя май се отказа сама...

Ем,тя май се отказа сама...

Оооо, сега се сетих коя е. Абе хорааа, момичето е срещнало принца си и ще създава семейство. Наистина пее добре, ама...

Мнението Ви за моя съгражданин " циркаджията " Иван biggrin.gif ?

*censored* (ще ме извинявате за израза) надуто, обаче има страхотен глас, да му се не види. Ако си промени малко поведението, цена няма да има

Имаме новина - Фънки може да казва "Браво" и да аплодира

ohmy.gif

Взе да ми се издига у очите тоз човек

Кво мислите за Гинка? ;)

Вчера ако не се беше отказала минаваше, хвана ме яд че се отказа добре пееше ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.