Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Победителят в "Мюзик айдъл" ще лети до Лондон

Пътешествието обаче не е туристическо, а с цел запознанство с представители на различни продуцентски къщи, както и с имена от световния шоубизнес.Това ще бъде една от наградите за победителя, чието име ще стане известно този четвъртък.Филм за пътуването до Англия ще направи Руши Видинлиев в качеството си на режисьор.ю

Източник: Новинар

Е, това звучи супер и ще е от полза за тях, пък и нека и в чужбина видят какви таланти си имаме в България

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Да - хубава награда. Но още по-хубава би била продуцирането на албум с авторска музика .

Аз ще стискам палци за Теодор, даже ако има някакъв шанс, може да пусна и есемес. Но май всичко показва, че Невена ще е победителят - и в нашата анкета води доста убедително.

• Автор

Теодор - победител в Мюзик айдъл?

Теодор ще е първият музикален идол на България или поне така сочат предварителните данни от Интернет гласуването, което са организирали феновете на риалити шоуто. 26-годишният ерген от Стара Загора вече има доста почитателки от цялата страна, които със сигурност довечера ще пращат sms-и до припадък. Нежната Невена за съжаление е от по-малък град, а това може би ще се отрази на крайния резултат. Севлиево ще трябва да положи доста усилия, за да изведе своето момиче на върха, или ще разчита на феновете й, които са основно мъже и вече пътуват към София за решаващия концерт. Той ще се състои в зала 2 на НДК и ще продължи два часа. Освен двамата финалисти на сцената ще се качат и останалите 10, за да изпеят заедно песен, писана специално за тях. На следващия ден цялата група заминава за Албена, където ги очакват за купона по случай 7-годишнината на Би Ти Ви. След това победителят отлита за Лондон за среща със световноизвестни музикални продуценти. Интересни са фактите около тримесечното шоу. За този период от време участниците и журито са сменили общо 450 тоалета и са изпълнили над 100 песни на 30 езика. 13 000 литра вода и над 3000 литра кафе пък са изпили хората от екипа на "Мюзик айдъл".

Източник: Новинар

Невена Цонева получи 65,2% от гласовете на зрителите (и моя) и спечели първото издание на конкурса :clap: :clap: :clap:. А начинът, по който след награждаването изпя "Излел е Дельо хайдутин" бе заслужен апотеоз на изключителното й представяне :wors: .

Браво!

:clap: ЧЕСТИТА ПОБЕДА,НЕВЕНА :clap:

Гордея се с теб,невероятна си

:clap::wors::clap:

Моите поздравления за Невена! Страхотна е. А с "Излел е Делю Хайдутин" ме разплака. След това вълнение, егати самообладанието и владеенето...!!!

Да, при условие, че плачеше.. и едва можеше да повярва, че е спечелила, тя се концентрира и изпълни песента - ПРЕВЪЗХОДИТЕЛНО!

Много красив финал - напълни ми душата. И то точно между двамата ми фаворити от самото начало - и двамата бяха страхотни. Радвам се, че към наградата на Невена е включено и издаването на албум - много ще ми е интересно да чуя и нейни авторски песни.

Да й е честита победата и да има все такива и още по-големи успехи и занапред :nono:

Редактирано от shanna (преглед на промените)

Нямам думи за вчерашния концерт!

И двамата бяха страхотни. Втората задача за песен в друг аранжимент ме накара да се смея до сълзи.

А накрая Невена изпя просто прекрасно "Show must go on", дори ми хареса повече от изпълнението на Теодор.

Адски много се радвам за нея, че спечели :nono:;):lol6:

А накрая само как изпя "Излел е Дельо хайдутин"- :wors::wors: :wors:

Сега ще ми липсват понеделниците с тях, но вероятно ще има и 2 сезон. Пожелавам успех на всички участници, много са добри

Радвам се , че Невена спечели ! :)

Перфектна е по всички критерий ... невероятна визия , божествен глас ;)

Евала ...

• Автор

.: Как се чувстваш?

Невена: Поизморена, но много добре.

.: Какво се случва оттук нататък?

Н: Имам някакви начертани идеи от Вирджиния Рекърдс. Пътуваме за Албена, където ще пеем на едно парти на БТВ, след това заминавам за Лондон за няколко дни, където ще се срещна с продуценти - период, в който мисля да си прекарам весело и да ми е забавно. След което започва работа по албума. След това, към края на юли - началото на август, на някой от финалистите и ние двамата с Теодор ни предстои турне със 'Ку-Ку бенд" и Слави Трифонов.

.: По време на шоуто се справи много добре с попфолк ритмите. Какво е отношението ти към чалгата?

Н: Анти! Мое лично мнение е, че аз не искам да се занимавам с поп-фолк, но явно се котира и харесва. Обяснявам си го с визия, хубави жени, но не и с добри гласови възможности. Визията там е на първо място. На мен ми се наложи да пея чалга в Music Idol. Аз съм за шоуто. Но в живота не бих искала да пея чалга. Не, не искам и няма. Не ми харесва тази музика и не изразява вътрешната ми нагласа за интерпретация на музиката.

.: Отдаваш ли победата си на това, че ти си жена?

Н: Не, напротив. В България повечето такива формати печелят мъже. Това може само да ме стимулира, за да покажа, че и жените могат да са силни.

.: Според Слави Трифонов, една от целите на музиката е да забавлява. Според теб, кои са другите цели?

Н: Да предава емоция, да внушава, да влияе. Защото не е от значение, колко добре пееш, важно е и какво внушаваш с пеенето.

.: Къде свършва музиката и къде започва бизнесът? И мислиш ли, че може да пробиеш с текстове на български?

Н: Те вървят ръка за ръка. За да има бизнес трябва да има добра музика, трябва да има слушаемост тази музика. А за да има музика, трябва да има средства. Когато нещата се правят само за пари обаче, не е изкуство. Нещо насила за мен не е изкуство. Изкуство е, когато показваш какво можеш. За мен това не може да е изкуство, щом е на всяка цена. Колкото до езика, на който искам да пея - предпочитам да пея на български, ако се наложи да пея на английски ще го направя.

.: Каква е целта ти след като сега си "музикалният идол" на България?

Н: Целта ми е да се възползвам от възможността, която ми се предостави, целта ми е да направя един успешен албум и след няколко години, като се обърна назад, да си кажа: "Браво, успях, ще продължавам напред със същата сила".

.: Ти ли беше най-добрата в шоуто?

Н: Всички бяха много добри. Аз не мога да кажа, че съм била най-добрата. Мисля, че зрителите са ме оценили като най-добрата. Най-хубавото е, че нямах лошо усещане преди финала. А предчувствие дали ще съм аз – можех само да се надявам.

.: Какъв е стилът музика, в който искаш от сега нататък да се показваш? И доколко ще печелиш с визия?

Н: Денс, поп, соул. Колкото до визията - тя е много важна. Изключително важна! Мога само да благодаря на господ, че ми е дал добра визия, явно хората ме харесват. Аз се чувствам добре в себе си, в тялото си. Но е изключително важно освен да имаш талант, трябва да имаш излъчване.

.: С кого би искала да направиш дует?

Н: От българските изпълнители искам със Слави Трифонов, от чуждестранните - защо не с Нели Фуртадо!?

Източник: avtora.com

Честито на Невена, браво, много се радвам за нея!!! :)

• 1 месец по-късно...

Здравейте имам въпрос за българския мюзик айдъл моля предварително да ме извините ако във форума вече има такава тема за мюзик айдъл или ако мястото на тази тема не е за тук, значи търсих във гугъл мп3 на останалите участници от българския мюзик айдъл но нищо не намерих. Гледах и по торент саитовете но и там не намерих това което ми трябва във замундата имаше мп3 но те бяха само на невена цонева всичко останало е само видео което на мен не ми трябва, търсих и по музикални сайтове но и там не намерих много а и друг е проблема, че не съм във българия и не мога да тегля от половината музикални български саитове дори и да ги има песните. Та моля ви ако някои знае евентуално каде мога да намеря песните на другите участници във формат на мп3 моля да ми каже саит или евентуално ако мозе да ги качи във арената или замундата от там нямам проблеми сас тегленето, ще съм му много благодарен и все пак предварително благодаря. cool.gif

• 5 месеца по-късно...
  • Автор

Стартира записването за участие във второто издание на Мusic Idol

След огромния успех на първото издание на Music Idol, който е единственият телевизионен формат у нас, създал истинска звезда, bTV дава шанс на всички желаещи да се включат в състезанието за следващия музикален идол на България.

Кандидатите трябва да са на възраст между 16 и 28 години. Заявки за участие се приемат на Интернет адрес www.musicidol.btv.bg или на пощенски адрес: София, пл. България 1, НДК, ет. 11, bTV за Music Idol. Талантите трябва да подадат документи за участие не по-късно от 13 януари, като за писмата ще важи дата на пощенското клеймо.

Всеки кандидат, който няма навършени 18 години, ще трябва да представи в деня на прослушването и нотариално заверен документ за съгласието на двамата си родители или настойници.

Кастингите на Мusic Idol ще се проведат в петте града – Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София, като отново голямото надпяване ще започне от крайдунавския град във втората половина на месец януари.

Мusic Idol ще продължи до началото на месец юни, а след финала победителят ще спечели договор с Вирджиния Рекърдс, лицензиант на Universal Music за България. И тази година кандидатите ще се явят пред предварителна комисия, която ще отсее най-добрите и ще им даде шанс да се явят пред официалното 4-членно жури на формата. То ще определи кои от младите таланти ще продължат напред. Музикален продуцент на тазгодишното издание на шоуто ще бъде Дони.

Изпълнителен продуцент на тазгодишното издание на формата е продуцентска къща “Междинна станция”, а водещи на формата са любимците на зрителите Иван и Андрей. В качеството си и на продуценти двамата са заложили на по-различна схема от миналогодишното издание. Подборът на журито също обещава да бъде уникален, но имената на неговите членове ще бъдат обявени непосредствено преди старта на кастингите.

Източник: БГ Фактор

Ами някой знае ли кое ще е това жури? Слави в него ли ще бъдо, щото от някаде чух че той щял да си води шоуто и нямало да е в журито?

Ами някой знае ли кое ще е това жури? Слави в него ли ще бъдо, щото от някаде чух че той щял да си води шоуто и нямало да е в журито?

...

Изпълнителен продуцент на тазгодишното издание на формата е продуцентска къща “Междинна станция”, а водещи на формата са любимците на зрителите Иван и Андрей. В качеството си и на продуценти двамата са заложили на по-различна схема от миналогодишното издание. Подборът на журито също обещава да бъде уникален, но имената на неговите членове ще бъдат обявени непосредствено преди старта на кастингите.

Източник: БГ Фактор

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

6000 кандидати за Music Idol 2

Близо 6000 души са се записали до момента за участие във второто издание на Music Idol. 70 % от тях са на възраст между 16 и 21 години. Не липсват и кандидати, които са на прага на горната възрастова граница за участие. Голяма част от талантите не са се занимавали с музика до момента, но смятат че имат всички качества, за да стигнат до финала на шоуто. Сред кандидатите има и такива, които се занимават с молекулярна биология, професионален футбол и геология. За разлика от миналата година, когато голяма част от кандидат идолите предпочетоха да изпълнят поп-фолк и фолклорни песни по време на предварителните кастинги, тази година записалите се до момента са заложили на доста различни като жанр парчета.

Журито на Music Idol ще има възможност да чуе изпълнения на песни от репертоарите на Metallica, Rihanna, Невена Цонева, Korn, Whitesnake и др. Членовете на журито в тазгодишното издание на Music Idol ще станат ясни дни преди края на запиването за участие, което трябва да приключи на 13 януари. Първият град, в който талантите ще могат да демонстрират своите певчески възможности, е Русе.

Източник: news.bg

• Автор

Избраха журито на “Music Idol -2”

Вили Казасян, управителят на СМЕ Димитър Ковачев - Фънки, Люси от No Angels и Есил Дюран ще оценяват новите музикални идоли по bTV, съобщиха от електронната медия. Те сменят на този пост Слави Трифонов, Глория, Дони и председателката Йорданка Христова, които бяха жури през миналия сезон. След труден избор bTV и изпълнителните продуценти от "Междинна Станция" Иван и Андрей, който са и водещи на шоуто, се спряха на интересната комбинация от известни имена, свързани с българската и европейската музикална сцена. Председател на журито ще бъде маестро Вили Казасян, който ще има правото на два гласа. Поп-фолк жанрът ще бъде представен от певицата Есил Дюран. Тя, обаче е известна и с пристрастието си към джаза. Продуцентският глас в журито принадлежи на едно от емблематичните имена в българския рок и най-голямото сред българските промоутърски фирми - Димитър Ковачев - Фънки, управител на София Мюзик Ентърпрайзис. Представител на европейската поп сцена ще бъде Люси Дяковска от най-слушаната немска гърл банда - No Angels. За разлика от миналата година, когато членовете на журито бяха предимно изпълнители, в Music Idol 2 продуцентите заложиха на експертната оценка на представители от всеки бранш в музикалния бизнес - продуцент, диригент, промоутър и изпълнител. Журито ще даде своите първи отсъждания на кандидатите в Русе. Прослушването в крайдунавския град ще се проведе отново в драматичен театър Сава Огнянов, чиито врати ще бъдат отворени за младите таланти точно в 9.00 часа на 17 януари, четвъртък.

Източник: Монитор

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Скандал в Music Idol 2

Още не започнал, във втория сезон на риалити формата Music Idol избухна скандал. Филип Киркоров ще оценява младите таланти вместо известната с лесбийските си наклонности Люси Дяковска. Бившата вокалистка на “No Angel” уж имала неотложни ангажименти и затова нямало да журира, но според мнозина причините за отказа й са далеч от това.

Изпълнителката първо страшно много се нервирала, че навсякъде по българските медии обсъждат сексуалните й навици, а не певческите й дарби и още по-големият проблем бил, че не получила предварително уговорения хонорар за шоуто, за който се говори, че е близо 100 000 лева. Роденият в България Киркоров обаче с радост приел да води кастингите за избор на талантливи момичета и момчета. Първото му журиране ще е във Варна, където за участие са се записали над 2000 души. Бившата половинка на Алла дори смята да изпее няколко песни, за да повдигне градуса на настроението.

Продуцентите на шоуто Иван и Андрей обаче продължават да преговарят с Дяковска да не се отказва, защото това бил огромен PR за нея в България. Те я съветвали да не обръща внимание на писанията на журналистите, а пък за хонорара й щели да стигнат до някакъв консенсус. Нищо чудно Люси отново да е в журито на риалитито, тъй като в Германия, където живее от 15 години, вече няма чак толкова много ангажименти.

Източник: Днес+

Нямам думи просто ;). Лесбийка без работа ще си прави "реклама" като оценява млади таланти СУПЕР а тя какъв талант е, че да оценява някой или пък е критик може би :P

За участниците - не знам, но не ми харесва нито журито, нито бенда за второто издание. Май ще минат и без моето зрителско присъствие пред екрана. "7/8" ще правят подобно шоу, което ще върви успоредно с това, но по Nova.

А и съм разочарован от продължението на първото шоу - Невена издаде набързо скалъпения албум "Без страх", който си остана анонимен, форматът на шоуто се погрижи за това. Дано поне пребиваването в Лондон да й е от полза, защото тя има огромен потенциал, доказа го, но не виждам как ще го доразвие.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.