Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Охо, анкетка. Веднага гласувам за Теодор :angry: Макар че и Невена с невероятна - тя също заслужава да спечели.

Какво ще спечели този, който ще спечели? Има ли "Голяма награда"? Уж следя шоуто от време на време, но не съм чула да се говори за такова нещо.

Редактирано от shanna (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Преслава- жена с невероятен стил, не за това че другите не са добри, а заради това,че е единствената отличаващата се от тях извън сцената. Невена е красива и пее старахотно, но психиката и е детинска...Искам по - зрял подбедител, но която и от двете да спечели ще се зарадвам- заслужават... :angry:

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Динди-Дин, ни от мъже разбираш, ни от музика 4.gif. Невена е човекът с данните за победа. Слушай кво ти пея. :)

Динди-Дин, ни от мъже разбираш, ни от музика 4.gif. Невена е човекът с данните за победа. Слушай кво ти пея. ;)

Харесвам хора със стил и класа Макс, а ти не разбираш нищо и от двете.

Невена е красива и има наиста глас, обаче не изпъква с нищо друго...малка е...По тази причина Стефан и Кремена също ги изключвам. Дотрябвали са ми инфантилни величия...

Харесвам хора със стил и класа Макс, а ти не разбираш нищо и от двете.

Невена е красива и има наиста глас, обаче не изпъква с нищо друго...малка е...По тази причина Стефан и Кремена също ги изключвам. Дотрябвали са ми инфантилни величия...

nnno.gif Аз ако не разбирах, нямаше да ги съчетая успешно в себе си. 4.gif(Взех да се хваля май? blusher.gif)

Съгласен съм с теб, но все пак това е конкурс по пеене, а не за манекени.

Колко са годините на Преслава и Невена и от къде реши, че малкото е инфантилно. Аз имам пропуски на някои предавания и се надявам да ме осветлиш(може и на уше).

Под секрет: След Невена, фаворит ми е Преслава.dance2.gif

nnno.gif Аз ако не разбирах, нямаше да ги съчетая успешно в себе си. 4.gif(Взех да се хваля май? blusher.gif)

Съгласен съм с теб, но все пак това е конкурс по пеене, а не за манекени.

Колко са годините на Преслава и Невена и от къде реши, че малкото е инфантилно. Аз имам пропуски на някои предавания и се надявам да ме осветлиш(може и на уше).

Под секрет: След Невена, фаворит ми е Преслава.dance2.gif

Не и знам годините просто си отбелязвам как всеки отговаря на въпросите на водещите. Аз също съм фен на Невена, много харесвах Пътов, Кремена как пее също, но най - накрая си избрах Преслава.След като ни дадоха възможност да ги видим и не само на сцената тя ми стана фаворит. Не става въпрос само за пеене, а и за държание. Виж всеки си има фаворит аз просто казах защо Преслава е моя...

Преслава- жена с невероятен стил

Думи няма, с които да опиша своето усещане след двете песни на Преслава тази вечер...

Тя сякаш се разтвори в песните, които изпя. И в двете имаше болка - разкъсваща, споделена.

Само истинска жена би могла да докосва така. Само човек, изживял дълбоки чувства, може така да рисува - не с глас...с душа.

Не знам текста на песента й на иврит, не знам изобщо дори за какво се отнася. Но сякаш се пренесох в историята на един труден живот. Животът на една жена, преживяла много мъка. Търсеща, стенеща, истинска. Възхитителна в самотата си.

И сякаш думите на който и да е конкретен език изгубват своята стойност в голямото изкуство. Тогава над двуизмерната им геометрия съществува единствено Красота...След допира на която сякаш си пречистен.

Днес плаках.

С глас.

ПП: Вчера в анкетата гласувах за Невена.

След днешния концерт ще добавя, че Невена е перфектна...но Преслава е омагьосваща.

Като руса циганка, увила в плат кичур от косата ти, тя подръпва чучелото на твоите емоции, докато не реши да те пусне.

Отмалял, без сили да говориш.

Жените наистина са съвършения опит на Бог.

:ph34r:

Снощният етап бе с победител Преслава, но не би следвало оценката да се оформя само по него, пък колкото и блестяща да бе тя. Впрочем, дамите бяха доста по-убедителни от мъжете в последния кръг и очаквам някой от тях двамата да си тръгне, предполагам Теодор.

За мен Невена е фаворит още от първите кръгове и гласувах без колебание за нея.

Снощният етап бе с победител Преслава, но не би следвало оценката да се оформя само по него, пък колкото и блестяща да бе тя. Впрочем, дамите бяха доста по-убедителни от мъжете в последния кръг и очаквам някой от тях двамата да си тръгне, предполагам Теодор.

За мен Невена е фаворит още от първите кръгове и гласувах без колебание за нея.

И на мен дамите ми хареса как се представиха,най-много Преслава,без спор. Но като че ли Стефан се представи най-слабо,а Теодор с ламбадата беше много сладък laugh.gif

Понеже имам симпатии към Преслава още когато беше кастинга с 8-те и тя изпя песента на Браян Адамс, изобщо не се учудвам, че с всеки изминал концерт става все по-добра. Снощи наистина беше неверотна - циганската песен и тази на иврит бяха много емоционално заредени.

Всъщност снощи всички пяха невероятно, задачите бяха интересни, но Преслава и Теодор се справиха най-добре според мен. Очаквам ги на финала:ph34r:

Всъщност снощи всички пяха невероятно, задачите бяха интересни, но Преслава и Теодор се справиха най-добре според мен. Очаквам ги на финала:)

Наистина концертът снощи беше невероятен, а Преслава и Теодор блеснаха още повече, ще добавя само и Невена към фаворитите ми. Кремена и Стефан са добри, но за мен мястото на никой от тях двамата не е на финала. Ще гласувам в анкетата за Теодор и допускам, че оценката ми не е съвсем обективна :yanim: . Няма да се разочаровам и ако видя Невена или Преслава като финалистки.

Желая късмет на тримата!

Аз не следя много какво се случва в Muzik Idol но снощи го гледах и определено ми харесаха изпълненията на Кремена, страхотно изпълнение и поведение, просто ми допадна, в анкетата ще гласувам за нея...да си призная честно тези момичета и момчета се справят чудесно и наистина са много талантливи, просто докосват сърцата на зрителите със своите изпълнения, поне снощи беше така. Пожелавам успех на всички!

За снощи, според мене :

Невена - отлична, както винаги, но липсва характерност, спесифичност

Теодор - артистичен, но гласът му - слабичък

Кремена - явно ориенталската музика е нейното амплоа - беше блестяща

Преслава, Стефан - професионали!

Просто каквото и да си говорим останаха най-талантливите, с някои изключения, разбира се. Всеки си има фаворит, но всеки от тях заслужава да иде на финал. Така че аз вече само им се наслаждавам като ги слушам :)

Невена, Тео и Преслава. Който и да е от тримата, ще се радвам.

По-скоро бих казал - останаха най-смелите от талантливите...Доста таланти отпаднаха в пресявките понеже не събраха смелост да запеят както могат, притеснението си е притеснение...

Да, така е, аз също казах,че има талантливи, които си тръгнаха sad.gif Мога да кажа,че Music idol стана невероятно шоу, най-вече от гледна точка на това, че се наслушахме на страхотни изпълнители :yanim:

Невена, Тео и Преслава. Който и да е от тримата, ще се радвам.

И аз:lol6:

П.П: Някой ако ми даде списъка с песни, които изпяха много ще го черпя (всъщност ако ми дадете и тези на Преслава и Тео само, пак ще ви черпя:lol6:)

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

П.П: Някой ако ми даде списъка с песни, които изпяха много ще го черпя (всъщност ако ми дадете и тези на Преслава и Тео само, пак ще ви черпя;))

Втората песен, която Преслава изпя на иврит бе тази, а Теодор изпя на португалски това.

Втората песен, която Преслава изпя на иврит бе тази, а Теодор изпя на португалски това.

Благодаря ти!

Имаш едно пиене от мене да знаеш;)

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Не гледам предаването и поради тази причина нямам обективно мнение за всеки един от участниците там. Не знам нищо за никой и никога не съм ги гледала. Но след като ми хвалиха девойката Преслава от участието й в Понеделник, взех че го изгледах. И почнах да се чудя на кое от горе я възхваляват. :nono: За мен тя въобще не се е справила успешно. Изпълнението й на сръбски е изключително зле, ..... поне за мен. С другата песен смятам, че се справи по-добре.

Не знам как са пели другите, но трябва да са били в плачевно състояние, щом изпълнението на Преслава толкова го възхвалявят. ...... Има още много хляб да яде момата.

Благодаря ти!

Имаш едно пиене от мене да знаеш:yanim:

Приемам го, особено ако е жълта лимонада :)

На мен много ми харесва 15 годишната девеойка как пее,какви изпълнения прави и изобщо поведението й на сцената.Давам й едно стимулиращо-да :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.