Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Вчерашният концерт беше супер,нищо,че пяха чалга

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

и на мен ми хареса! Много талант и хляб има в участниците! Аз си гледам Мюзик айдъл, нищо че е на Слави продукция, но пък е по симпатично и развлекателно от Бай Брадър - ВИП !!!

Колкото и да се говори за журито, понякога много се забавлявам как се заяждат и закачат един друг, но на по високо ниво!! :):P;)

Това предаване съвсем избудаля....Абе като гледам няма брадър, няма айдъл,няма евровизия, няма нищо...всичките имат една цел : "Пращайте смс-и, за да се нагушим.."

Абсолютно точно.

Боже колко мъка има на този свят. Колко нескопосано се изказаха, че влияели на мнението на зрителите. Влияят единствено крайните и глупави изказвания, като това на г-жа Христова. Хората и показват, че не е постъпила правилно и именно за това гласуват за Илияна. Ако беше си дала мнението, без да показва колко е по-по-най от другите, досега Илияна можеше да си е тръгнала.

Че и продължава да ръси глупост. Зрителите не заслужавали наградата, която теглят на финала Иван и Андрей.

Предлагам да пускаме SMS-и, кой от журито трябва да си тръгне.

много ми е гадно,че изгониха Валентина sad.gif тя ми беше една от фаворитките sad.gif прекрасна изпълнителка..толкова съм ядосана,защото за сметка на Илияна и Румен започнаха да гонят ТАЛАНТИТЕ от това шоу sad.gif ама селото си казва думата..всички цигани сигурно гласуват за Илиянчето..пфф(нищо лично ма за мен тя е не повече от една учителка по музика и тва е)то по тая логика следващият който ще бъде изгонен е Пламен,така ли?!? а и нищо чудно БГ "АЙДЪЛА" да ни стане ИЛИЯНА!няма да се очудя..ама хич даже..и тва вече ако не е нагласена работа аз да съм трамвай..пфууу..аз си мислех да се явявам другата година..ма се отказах..след като видях за какво всъщност става въпрос!!!!

За това, че всички гласуват за Илияна, трябва да се ядосваш на лелка Христова, защото именно тя провокира хората да гласуват за девойката учител.

В крайна сметка, никога не можем да бъдем сигурни дали резултати не се манипулират.

Толкова мило момиче, можещо да пее, страшно чаровно и красиво...жалко заслужаваеше да остане...вчера чак аз се разревах, но се изкефих, че се държа достойно.Евала на такива млади хора... :angry::wors::wors:

И аз харесвам Валентина, мноог скромна, красива и талантлива. Жалко, че не сърба достатъчно вот.

Иначе накрая водещите като казаха, че ще има награда за някой от гласувалите ме изкефи Данчето как се обади: "Не заслужават!" :ph34r:

Е не, не вярвам чак Илияна да стане победител, просто прекалено плосък стил на пеене има и пее само праволинейни песни, в които няма нито извивки, нито нищо, а се изпяват на един дъх.

Моята фаворитка е Невена ... млада, красива, прекрасни гласови данни :yanim:

Аз пък много си харесвам Преслава и Пътов - много чаровни и талантливи, а Преслава винаги експериментира и не се страхува да бъде различна:yanim: (например песента на Браян Адамс изпята прекрасно с женски вокал)

На мен също ми стана много кофти за Валентина,че си тръгна sad.gif

А иначе освен Пламен и Румен също ми харесва,а пък журито него постоянно го критикува

Нещо изпуснах интригата в това шоу. Но фаворити си ми остават Невена Цонева и Теодор Койчинов. Особено Теодор - има невероятен глас.

Тази учителката с очилата ме дразни !! :rolleyes:

Невена е перфектна kiss.gif

и мен ме дразни.А как беше концерта тази вечер? Аз го пропуснах sad.gif

Хубави песнички , добри изпълнения

Най - ми хареса Невена ... просто перфектна ! :wors:

За съжаление и аз снощи го пропуснах sad.gif Как се представи Пламен Пътов ? За мен това момче заслужава да спечели,защото пее чудесно,чаровен е по някакъв начин и въздейства с изпълненията си :computer2: А нали точно това УЖ трябваше да се оценява... :computer2:

Невена е направо брилянтна. Много ме зарадва как владееше гласа си на много високите тонове. Винаги се радвам, когато някой пее толкова добре песни на Селин, Уитни и Марая.

Браво на хубавото момиче! :computer2::computer2::)

най-простото шоу което съм виждал

Ами не го гледай тогава, никой не те кара :whist:

Днес очаквах да си тръгне.. "момчето с клона" biggrin.gif А какво правиха Преслава и Пламен около тях ми е чудно..

Аз пък не исках Румен да си тръгва, никой от тримата не трябваше да си тръгва. По-скоро може бе трябваше Илияна...

офф тая илияна сигурно е от тея с високия вот пффффффф писна ми от нея вече!!!!!!

еми и аз не мога да разбера защо Пламен беше сред"номинираните" sad.gif ама той добре им го каза,че ще стане Music Idol и без Music Idol!

браво!

Страшно дразни тая ... :wors:

Страшно дразни тая ... :angry:

Ами леля Ви Илиянка далеч ще се провре. Даскалиците по музика знаят как... :angry:

Гледах я в петъчното предаване, пя в дует песен на Тоника. На припева й беше височко, та си го изпя на по-ниската октава. Ей т'ва се казва певица. :blink:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.