Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Мен Майкъл Джексън ме разби biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

:angry: И аз му се смях много. А имаше и един, дето пя Wind of change biggrin.gif Тия хора с какъв акъл се явяват на такива кастинги, не знам. Явно търсят внимание на всяка цена, без значение, че ще им се смеят. На някои от тях даже тия от журито не се сдържахе, а им се смееха в лицата.

А момчето, което пя с Филип Киркоров, беше супер ;)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Аз се смях най-много на едно момиче,което пя песента на Марая Кери"Кенли" ohmy.gif ,както тя я нарече,на някакъв странен език. biggrin.gif Ставаше въпрос за "Whitout you".

Аз се смях най-много на едно момиче,което пя песента на Марая Кери"Кенли" ohmy.gif ,както тя я нарече,на някакъв странен език. biggrin.gif Ставаше въпрос за "Whitout you".

О, да, тая също беше уникална biggrin.gif

Голяма част от участниците в кастингите са полуолигофрени, мене вече не са ми смешни, всичко това вече сме го гледали миналата година... инач Фънки е свеж, вкарва добри лафове... след кастингите се съмнявам кой знае колко да гледат, хубава и качествана музика си има достатъчно, изобщо не ми се слушат някакви никакви

xaxaxaxaxaxax аз имах чувството че тая пее на Иврит biggrin.gif

мене еитая мно ме кефи http://zazz.bg/play:3fca4c9f

ама добре че е авторска biggrin.gifhttp://zazz.bg/play:2a21fc83

Кой е тоя Фънки,кой го сложи това изкопаемо в журито :super:

УжЪс,и срамота-ми виж се ти какъв си-тогава съди другите-простак

Толкова ли нямахме културни музиканти че това избрахте

sad.gif

Понякога са много безпощадни и зли като жури...И аз тоя фънки за първи път го чувам.....

За тези,които не знаят кой е Фънки :

Димитър Ковачев- Фънки е собственик на ”София Мюзик Ентерпрайсис”. Заедно с Иван Несторов - Амебата през 1991 г. основават частна промоушън агенция, която до момента е организирала над 400 концерта. Сред големите събития в историята на ”София Мюзик Ентърпрайсис” са гостуванията на ”Назарет”, ”Джипси кингс”, Джон Маклафлин, Робърт Плант, Джими Пейдж, ”Дийп Пърпъл”, ”Металика”, Тото, ”Инкогнито”, ”Джудас Прийст”, Питър Гейбриъл, ”Блек Сабат”, ”Смоуки”, ”Симпли ред”, ”Депеш мод”.

Благодарение на този човек някои от най-големите имена в световната музика cа свирили в България,така че коментари от сорта на "Кой пък е тоя Фънки и какво разбира от музика" са леко неуместни...

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Не знам, може да ме освиркате, но мен Фънки ме кефи, в смисъл, че ми харесва как ги реже. Какво да се гледа той- той не е звезда, която да се явява на сцена и в клипове. И в първия епизод той сам каза: "Такива като мен-мамути-няма да пускаме". То си е и така, каквото и да си говорим зрителят като цяло не харесва недобре изглеждащи "звезди". Все пак и в началото казаха, че държат и на визията, освен на таланта. Въпреки че аз бях предубедена към избора за жури, до момента съм доволна от тях :)

Не знам, може да ме освиркате, но мен Фънки ме кефи, в смисъл, че ми харесва как ги реже. Какво да се гледа той- той не е звезда, която да се явява на сцена и в клипове. И в първия епизод той сам каза: "Такива като мен-мамути-няма да пускаме". То си е и така, каквото и да си говорим зрителят като цяло не харесва недобре изглеждащи "звезди". Все пак и в началото казаха, че държат и на визията, освен на таланта. Въпреки че аз бях предубедена към избора за жури, до момента съм доволна от тях ;)

И на мен ми харесва,че ги режат,защото има хора,които наистина не знам с какъв акъл са отишли на тоя кастинг.Но пък мисля,че не трябва да се държат и толкова неуважително.Момичето още не е започнало да пее и той си запушва ушите... :P

Момичето още не е започнало да пее и той си запушва ушите... :P

Беше грозна гледка наистина

sad.gif

Това се казва липса на елементарно възпитание

За тези,които не знаят кой е Фънки :

Димитър Ковачев- Фънки е собственик на ”София Мюзик Ентерпрайсис”. Заедно с Иван Несторов - Амебата през 1991 г. основават частна промоушън агенция, която до момента е организирала над 400 концерта. Сред големите събития в историята на ”София Мюзик Ентърпрайсис” са гостуванията на ”Назарет”, ”Джипси кингс”, Джон Маклафлин, Робърт Плант, Джими Пейдж, ”Дийп Пърпъл”, ”Металика”, Тото, ”Инкогнито”, ”Джудас Прийст”, Питър Гейбриъл, ”Блек Сабат”, ”Смоуки”, ”Симпли ред”, ”Депеш мод”.

Благодарение на този човек някои от най-големите имена в световната музика cа свирили в България,така че коментари от сорта на "Кой пък е тоя Фънки и какво разбира от музика" са леко неуместни...

Добре де,никой не му оспорва заслугите,но това не означава че разбира от музика и аз знам че тези групи са много добри и известни и че ако ги докарам в България ще има голям успех,ама нищо не разбирам от музика.Не му е мястото в журито,но като са го взели поне да се държи като нормален човек,а не като някой простак без елементарно възпитание.Визията може и да е важна,но по важен е таланта,все пак това не е конкурс за красота.А като изгониш едно момче без да го чуеш как пее май забравяш за какво са те взели

Редактирано от natikot (преглед на промените)

Добре де,никой не му оспорва заслугите,но това не означава че разбира от музика и аз знам че тези групи са много добри и известни и че ако ги докарам в България ще има голям успех,ама нищо не разбирам от музика.Не му е мястото в журито,но като са го взели поне да се държи като нормален човек,а не като някой простак без елементарно възпитание.Визията може и да е важна,но по важен е таланта,все пак това не е конкурс за красота.А като изгониш едно момче без да го чуеш как пее май забравяш за какво са те взели

Исках точно това да кажа,но ме изпревари.

Добре де,никой не му оспорва заслугите,но това не означава че разбира от музика....

Разбира и то не малко: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%80%...83%D0%BF%D0%B0)

Добре де,никой не му оспорва заслугите,но това не означава че разбира от музика ....

Не мислиш ли, че човек, който има собствена звукозаписна компания и непрекъснато контактува със звезди, но не като нашите, ще разбира от музика? Защото аз точно така мисля cool.gif

Не го защитавам, просто това ми е мнението. Да, може би наистина преигра с някои "сценки", които направи, но определено досега журито ми допада

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

НЕ му оспорвам музикантските качества на ФЪнки. Помня го от група "Ера", които навремето направиха супердобри парчета. Не му оспорвам и това, че докара най-великите рок-групи в БЪлгария и то на прилични цени на билетите (защото той може да докара и МАдона, ама кой ще й плати цената!).

Не му оспорвам и правото да бъде откровен и да реже като кисели краставици маниаците, дето си мислят че стават.

Но не ми харесва начина по който го прави - "гласът ти излиза като от кокоши гъз"

НЕ ми харесва, че изгони дебелото момче без да го е чул. ВЯрно пя кофти, но ако беше пял като Ковърдейл? ЗА сравнение през миналия сезон имаше една руса дебеланка в БУргас. Журито се държа мило с нея, а накрая Слави дискретно я отряза (пеенето й беше много зле!).

НЕ ми харесва каруцарския му език. КАто е тръгнал на такова място е по добре да остави мръсната си уста в къщи.

НЕ ми харесва това, че има претенции към това какъв стил музика да избират участниците. ТОй може да е рокаджия, но там се явяват хора със всякакви вкусове. РЕдно е да бъде толерантен.

Така, че това е моето мнение за него. ЗА това което е направил - поклон доземи, но за поведението му - не е гот!

Разбира и то не малко: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%80%...83%D0%BF%D0%B0)

Е добре де,предавам се biggrin.gif

Ама си държа на моето,не му е мястото в журито,нито на голямата му уста.Какво и колко разбира от музика е едно на ръка,какво и колко разбира от възпитание е по-важно.

Цялото жури е под всякаква критика, в стремежа си да се правят на интересни са изкуствени и груби. Фънки е тотален изрод, който няма никакво възпитание и елементарна преценка с кои хора докъде можеш да стигнеш. С две думи самочувствието на тази топка е лой е в повечко!

Вече нямам търпение да почне Пей с мен, да видя те какво са направили, защото това е абсолютна пародия!

Според мен пък, точно Фънки прави шоуто biggrin.gif Кефеше ме и в "Ера", а тук просто си е в стихията .

Журито на "mUsic Idol", ако сте забелязали и миналата година, и тази се състои от 4 души . Да гио наречем условно :

"веселяка" - този член на журито е винаги весел, усмихнат, добродушен, носи на шеги и сам пуска такива, и почти винаги гласува с "да" . Ролята се изпълняваше от Дони , а сега е Люси

"красавицата"-тя задължително изглежда луксозно, усмихва се загадъчно и се старае да гласува обективно.

Обира мъжките погледи и одобрение задължително. Глория/Есил Дюран

"председателя"-строг, но справедлив.Винаги се изказва последен и внимава как се държи и какво приказва.Те са ясни.

"бика"-невъздържам, откровен до грубост, почти винаги гласува "против" и обира негативите на отрицателния вот.В журито все някой трябва да върши тази работа.

Негативите не могат (а и не трябва) да се обират от "веселяка", председателя" или "кукличката".Трябва да има отдушпник на отрицателните емоции на публиката.

Без персонажа на Фънки просто не може :angry:

Трихо, ти нещо си се побъркал laugh.gif

Люси е ебаси дзвера и тая ако е веселяка?!?

Фънки е едно биче със самочувствие три пъти колкото мамутските си килограми...

Вили гледа казва какво казват другите и се влияе от тяхното мнение и общо взето все е в неясно положение...

Есил се справя най-добре, поне се опитва да бъде що годе тактична...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Трихо, ти нещо си се побъркал laugh.gif

Люси е ебаси дзвера и тая ако е веселяка?!?

Фънки е едно биче със самочувствие три пъти колкото мамутските си килограми...

Вили гледа казва какво казват другите и се влияе от тяхното мнение и общо взето все е в неясно положение...

Есил се справя най-добре, поне се опитва да бъде що годе тактична...

Ами такива са ги избрали. biggrin.gif

Честно казано тия хорица освен да обсъждат килограмите и дрехите на хората, друго не правят. Истината, е че Есил ако изключим малко фолкаджийския привкус е добре облечена. Бичето носи пижама, Вили костюми от неговата младост, а онази Люси ми напомня на хард лесбийка. Взема да се погледнат в огледалота да видят каква карикатура представляват.

Въобще в шоуто не се говори за музика, а за дрехи и други простотии. Ми, да отпусне би ти ви кинти за стайлинга на участниците, най-вероятно не всеки има в гардероба си дрехи по техен вкус. Ей бога ми, мноо ме дразнят.

Особено оная бъчва като се затъркаля по земята и започне да си бърка с листа в ушите. Едно време Найден пърдеше във ББ и всички му се кефеха, сега Фънки си бърка в ушите и пак му се кефят. Само на мен ли ми се вижда идиотско не знам.

П.П А някой ако ми обясни какво означава "просташко вибрато" ще му бъда много благодарна.

И аз да се изкажа по въпроса с айдълите.

Някои са обидени ,че Фънкара обиждал кандидатите за айдъли, мен пък обиждат всички реплики спрямо килограмите на на г-н Ковачев, тъй като и аз съм дебела. Това е дискриминация на килограмова основа.

Значи той не трябва да обижда, а по форумите друго освен ,че е дебел като слон, тюлен и др.животни не прочетох.

Пък до сега не бях чула една лоша дума за него. Всички го признават за страхотен басист и тембъра с който пее си му е хубав.

Защо Трифонов като обижда на никой не му прави впечатление?

И да кажа ,че рядко ходя на концерти ,но на този на ТОТО беше незабравим, а после в мистър Пънч си взех автографи.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.