Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Мнението Ви за моя съгражданин " циркаджията " Иван biggrin.gif ?

Ти сред 30-те хиляди айтозлии (дето чакат да гласуват за него с телефон в ръка) ли си? ;)

На мен ми харесва, въпреки че ми се струва, че на моменти трудно го изтрайват от журито... Ама пък ще има шоу с него.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Ти сред 30-те хиляди айтозлии (дето чакат да гласуват за него с телефон в ръка) ли си? ;)

На мен ми харесва, въпреки че ми се струва, че на моменти трудно го изтрайват от журито... Ама пък ще има шоу с него.

Той Иван пак се изказва неподготвен ;) :

ОБЩИНА АЙТОС - ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ - БУРГАС

Общият брой на жителите в общината към 31.12.2002 г. е 35 547, като 24 780 от тях са в гр. Айтос.

И отговора ми е НЕ , ако си оправи поведението ... може и да се замисля !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Илона Калчева (незрящо момиче) срещу Милен Димитров - "УНИКАТ"

Нормално ли е това, което направи журито на Music Idol 2? Изгони сляпо момиче, което пее много хубаво, за да остави някакво си циганче, което дори не може да говори! Браво на Милен за това, че слуша чужда музика, световно известна и се опитва да я пее. Казвам браво, защото всички знаем, хората от малцинството (маалата :) ) какво слушат. Евала, братчето ми, ;) . На мястото на Милен, обаче трябваше да остане Илона, защото е достоен кандидат за титлата "Music Idol 2". Нека не забравяме, че има много незрящи изпълнители - Андреа Бочели, Рей Чарлз, Стиви Уондър и много други, сред тях е и българският изпълнител Орхан Мурад. Тези изпълнители са доста по-известни, талантливи и преуспели от цялото жури взето заедно.

До скоро по БТВ се излъчваше благотворително предаване "Великолепната шесторка", с което се вдигнаха в очите на хората и обединиха цяла България в подкрепа на една благородна кауза. Народа с общи усилия събра над 1 мил.лв., с което доказа, че е съпричастен на хората с увреждания. Тук е мястото да кажа, че журито отне правото на едно младо, талантливо момиче, да осъществи една мечта: "Не е важно дали можеш да виждаш, да ходиш и да чуваш, важното е музиката да е в сърцето ти!"

На зададения въпрос от Филип Киркоров, че има проблем, Илона отговори: "Аз се надявам да няма бариера между...проблем, който мисля, че е незначителен, за да се докажа!"

http://funbg.net/e107_plugins/forum/forum_...ic.php?142.post

Нямам какво повече да кажа!

Илона Калчева (незрящо момиче) срещу Милен Димитров - "УНИКАТ"

Нормално ли е това, което направи журито на Music Idol 2? Изгони сляпо момиче, което пее много хубаво, за да остави някакво си циганче, което дори не може да говори! Браво на Милен за това, че слуша чужда музика, световно известна и се опитва да я пее. Казвам браво, защото всички знаем, хората от малцинството (маалата :) ) какво слушат. Евала, братчето ми, ;) . На мястото на Милен, обаче трябваше да остане Илона, защото е достоен кандидат за титлата "Music Idol 2". Нека не забравяме, че има много незрящи изпълнители - Андреа Бочели, Рей Чарлз, Стиви Уондър и много други, сред тях е и българският изпълнител Орхан Мурад. Тези изпълнители са доста по-известни, талантливи и преуспели от цялото жури взето заедно.

До скоро по БТВ се излъчваше благотворително предаване "Великолепната шесторка", с което се вдигнаха в очите на хората и обединиха цяла България в подкрепа на една благородна кауза. Народа с общи усилия събра над 1 мил.лв., с което доказа, че е съпричастен на хората с увреждания. Тук е мястото да кажа, че журито отне правото на едно младо, талантливо момиче, да осъществи една мечта: "Не е важно дали можеш да виждаш, да ходиш и да чуваш, важното е музиката да е в сърцето ти!"

На зададения въпрос от Филип Киркоров, че има проблем, Илона отговори: "Аз се надявам да няма бариера между...проблем, който мисля, че е незначителен, за да се докажа!"

http://funbg.net/e107_plugins/forum/forum_...ic.php?142.post

Нямам какво повече да кажа!

Те я дискриминираха още в началото

Защо изобщо му дадоха надежда на момичето

sad.gif

Абе тва някаква гавра направо

Аз лично се прекланям пред такива хора

Нормално ли е това, което направи журито на Music Idol 2? Изгони сляпо момиче, което пее много хубаво ...

Изобщо не смятам, че пееше толкова хубаво, за да продължи в следващия етап. И едва ли тя самата би искала да я пуснат на финала само защото я съжаляват, че е незряща.

Изобщо не смятам, че пееше толкова хубаво, за да продължи в следващия етап. И едва ли тя самата би искала да я пуснат на финала само защото я съжаляват, че е незряща.

А Миленчо по хубаво ли пее? Вярно шоуто си е шоу, но всяко нещо си има граница.

А Миленчо по хубаво ли пее? Вярно шоуто си е шоу, но всяко нещо си има граница.

Това с Миленчо си е чиста проба гавра, на която се надявам, че краят идва.

Мнението Ви за моя съгражданин " циркаджията " Иван biggrin.gif ?

Има талант да пее, но си мисля, че от него би станал перфектен актьор.

Това с Миленчо си е чиста проба гавра, на която се надявам, че краят идва.

НЕ знам, но във форума на айдъла твърдят, че е между 18-те. Ако е така... Оле, Божке!!!

Като гледах предаването от Бургас, само цигани!Толкова много познати се явиха,един двама минаха,НО ромите не са били много и все пак само тях даваха....

НЕ знам, но във форума на айдъла твърдят, че е между 18-те. Ако е така... Оле, Божке!!!

Ако тоя стигне до финалистите, ще умра :)

Да видим сега ... Дали че продължи градския ...

Дано да продължи :)

Аз не съм расистка

Бени , говоря за Иван от Айтос :) ! То българче момчето !

Честито!Той наистина има глас!Жалко само ,че май няма хора от Бургас.

То съм се прехласнала по Фънки сигур - ама важното е доброто да победи

:)

Иван RLZ!!! Няма друг такъв, ако спечели братлето сички ва каня на гости в нас!!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Антония и Гита отпаднаха. А по моето лично мнение бяха по-добри от някои, които са вътре, като например СОня Мембреньо (не си знаеше текста). НАй-голямо впечетление обаче ми направи Елена - уникална интерпретация на песента на МАрия НЕйкова "Двама"!

И слава богу - слуховете за Милен остават само... слухове.

Аз лично съм изумена от таз годишния "Мюзик айдъл" - според мен имаше доста по-добри от тези които продължиха....Миналата година беше доста по-силен като таланти и като жури.Дано не повтарям някой,но съм доста разочарована....Ще гледам още едно предаване и може да премина към Пей с мен ....Да видим кой ще оцелее!!

Еее, Есил НеЗнамКояСи в журито, Ивана - помощничка... абе защо не прекръстят това предаване на Чалга Айдъл или Пайнер Айдъл ? :rolleyes:

Тук много ми намирисва на парите на Митю Пайнера

biggrin.gif

Не знам и не ми пука кой какъв е, кой дава пари и т.н.

Вече мога да кажа ,че от момичетата моите фавритки са Мария Илиева и Шанел, а от момчетата- Иван и Ивайло :rolleyes:

Анти-Фънкарите могат ли да кажат нещо,а? Виждате ли го Фънкича какъв е учтив и културен вече... biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.