Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Напротив, точно защото му пука за мнението на другите, се държи така. Според него това е печеливша стратегия да се отличи от останалите и да внесен малко разнообразие в това шоу, за да не се изживяват всички сякаш светът започва и свършва с "Мюзик Айдъл". И според мен това е печеливша стратегия ;)

Според мене има два варианта единия е, точно че не му пука от мнението на ЖУРИТО подчертавам ЖУРИТО и за тва се прави на луд а това че иска е интересен е факт. Вторият вариант в което съм сигурен че както и в другите български предавания е по сценарий всичко ;) така че......

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Вторият вариант в което съм сигурен че както и в другите български предавания е по сценарий всичко :angry: така че......

Така че един шут все някъде трябва

:P

Хахахах,тоя Иван е баси кретена... biggrin.gif

Взе да ми писва от шутовщините му.Фънки беше абсолютно прав...

Хахахах,тоя Иван е баси кретена... biggrin.gif

Взе да ми писва от шутовщините му.Фънки беше абсолютно прав...

Абе нямам думи-ще се покланя с г**а си към публиката

Прост та прост

Хубав концерт стана, но мисля, че заслугата е до голяма степен на финалистите, защото мисля, че оркестърът издиша яко. Като изключа гения Иван Лечев, другите са много зле, пролича си в повечето песни. Разбирам, че са аранжирани и пригодени за изпълнителите, но Mamma Mia, Purple Rain и най-вече Hot Stuff бяха направо трагични.

А за избора на двете бек вокалистки, в т.ч. Преслава от предния сезон не ми се говори, клатят се по сцената като тръстики на вятър и нищо повече - нито глас, нито пластика.

Поздравления за Деница, Тома, Ивайло, Шанел, Пламена и Иван, разбира се, макар че не бе наясно с текста. Сигурно пропускам някого, но като цяло се справиха доста добре.

Снощи хич не бяха въодушевени-че ще пеят чалга

;)

Отсега чакам да видя Иван как ще изпее Лудата крава laugh.gif Това е просто песен-уникат, само за него е писана.

А металиста ще пее с бенда на Азис "Обичам те"

:lol6:

След като всички мразят члагата, не искат да я слушат, не искат да я пеят, не искат да я пишат и т.н. (а май само така изглежда) защо по дяволите ги караят да пеят точно това тогава? Толкова ли няма други стилове, в които да могат да се изявят?

Интересно ми е оня пич Фънки, как ще оценява като ще има тапи в ушите?

След като всички мразят члагата, не искат да я слушат, не искат да я пеят, не искат да я пишат и т.н. (а май само така изглежда) защо по дяволите ги караят да пеят точно това тогава? Толкова ли няма други стилове, в които да могат да се изявят?

За да си правят гаргара,мда

Цирк да става

Фънки от сега си прави тапи за бенда на Азис

:lol6:

хаха не всички мразят чалгата (не че на мен ми харесва де) , но аз познавам много хора които слушат чалга

А на мен ще ми е интересно как Фънки ще оцени Иван :lol6:

След като всички мразят члагата, не искат да я слушат, не искат да я пеят, не искат да я пишат и т.н. (а май само така изглежда)...

Да, явно само така изглежда. Та те започнаха да пеят песните още при поставянето на индивидуалните задачи, това какво ще рече?

Май само Тома (много ме кефи този момък) искрено не обича тия мазнилаци.

Това предаване пред блока да го снимат няма да го гледам.Пълна пор...я.Ама за пари какво ли не правят хората.Някой хора дори не осъзнават че са олигофрени,какво падение за народа ни.

ааа вчера не можах да гледам Music Idol имаше ли концерт ? Тома пя ли на Азис песен-та :yanim:

Концерта е в Понеделник, не се притеснявай - нищо интересно не си изтървал от предаването снощи :yanim:

И на мене ще ми е интересно да го чуя как ще я изпее biggrin.gif

Редактирано от HackerX (преглед на промените)

Имам чувството напоследък,че гледам Биг Брадър 3 !

Е*аси сапунените истории.Първото беше мнооого по-добро(отвсякъде)

Мда,Битиви се излагат..вече щом и задника на Иван ни показаха....явно залагат само на рекламата,предизвикана от простотиите му

Олее, вчерашният концерт беше върхът. Страшно много ми хареса. Шанел, Иван и Тома бяха неповторими, страхотни. Шанел изпя песента на Есил Дюран дори по-добре от самата нея. Иван показа за пореден път, че може да прави каквото си поиска с гласа си, а Тома....о, Тома- уникално изпълнение на Азис, разби всякакви представи за чалгата. Евала :blow out candles:

Олее, вчерашният концерт беше върхът. Страшно много ми хареса. Шанел, Иван и Тома бяха неповторими, страхотни. Шанел изпя песента на Есил Дюран дори по-добре от самата нея. Иван показа за пореден път, че може да прави каквото си поиска с гласа си, а Тома....о, Тома- уникално изпълнение на Азис, разби всякакви представи за чалгата. Евала :P

Шанел велика :P как пее на Турски не е истина, ама и Френския си го владее :speak:

Според мен Тома направи най-якото шоу,за Иван не искам да кометирам то няма смисъл

Абе аз немога да проумея едно нещо уж на всички им се повръща от Иван, не могат да го гледат, противен бил, неваспитан нз още к'кво, апък как така става че неговите клипове са най-гледаните в интернет?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.