Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Заради Фънки и случката с пълничкото

момченце няма да гледам това предаване.

То бива простотия и селяния ама чак пък толкова...

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

миналият Music Idol беше по хубав(лично мнение) и журито беше готино ... защото знаеха как да избират ... то тея гледат външния им вид ... кой бил дебел ,кой слаб ... да се види фънки колко е слаб ... просто не ме кефи ... но ще си го догледам до края ... но шоуто по NTV където слави ще е там мисля че ще е много по добро !

Споделям това мнение - мисля, че засега основен кандидат на победител в конкурса е т.нар. Фънки. Вярно е, че огромната част от кандидатите, т.е. от тия, които се показват в предаванията са отишли само за идеята, но държанието на комисията е отвратително - не можеш да се подиграваш с физическите данни на хората, това си е дискриминация отвсякъде, а това е подсъдно!

Знам, че Фънки е бил музикант в група "Ера" през 80-те и 90-те, но това ни най-малко не го прави толкова велик музикант, колкото се опитва да се самоизтъкне. Дори се вживява едва ли не като шеф на журито, а и Вили Казасян май няма нищо против, и той трудно крие прозявките си. Фънки може да е незаменим като организатор на концерти у нас, но тук става дума за конкурс. Пише се на бунтар, участвал по барикадите в размирните времена, но и той като рок музикант през 80-те най-вероятно е пял ангажирани песни пред младите животновъди и на ежегодния конкурс за политически песни в Благоевград.

Снощи се опитах да направя за себе си една съпоставка с миналогодишното жури, но за мен това е губене на време. Вили Казасян е признат ръководител, но на оркестър за неактуална музика - колцина се интересуват от джаз или там каквото свирят? Съмнявам се някой да не е бил очарован от Йорданка Христова.

Есил Дюран е изостанала на векове от Глория, всяка съпоставка между двете е неуместна. Не харесвам този стил и не го слушам, но разликата е очевадна. Глория има чар, дар слово, маниери, излъчване - все неща, които определено липсва на заместничката й.

Люси? Не знам що за певици са колежките й от No Angels, но нашенката упорито държи на името на групата. А уважавам достатъчно Добрин Векилов - Дони, та да правя съпоставка между двамата.

Това половинчато (спестих си нецензурните мисли по въпроса) сравнение не е тенденциозно търсене и намиране на кусури в журито, но тия хора ще гледаме месеци наред. И ако те запазят този негативизъм, който демонстрират, то шоуто може да тръгне в нежелана за организаторите му посока.

Конфликтът между "7/8" и bTV е явен, но при Слави работят професионалисти, които знаят кое и как - показаха ни го.

Споделям това мнение - мисля, че засега основен кандидат на победител в конкурса е т.нар. Фънки. Вярно е, че огромната част от кандидатите, т.е. от тия, които се показват в предаванията са отишли само за идеята, но държанието на комисията е отвратително - не можеш да се подиграваш с физическите данни на хората, това си е дискриминация отвсякъде, а това е подсъдно!

Знам, че Фънки е бил музикант в група "Ера" през 80-те и 90-те, но това ни най-малко не го прави толкова велик музикант, колкото се опитва да се самоизтъкне. Дори се вживява едва ли не като шеф на журито, а и Вили Казасян май няма нищо против, и той трудно крие прозявките си. Фънки може да е незаменим като организатор на концерти у нас, но тук става дума за конкурс. Пише се на бунтар, участвал по барикадите в размирните времена, но и той като рок музикант през 80-те най-вероятно е пял ангажирани песни пред младите животновъди и на ежегодния конкурс за политически песни в Благоевград.

Снощи се опитах да направя за себе си една съпоставка с миналогодишното жури, но за мен това е губене на време. Вили Казасян е признат ръководител, но на оркестър за неактуална музика - колцина се интересуват от джаз или там каквото свирят? Съмнявам се някой да не е бил очарован от Йорданка Христова.

Есил Дюран е изостанала на векове от Глория, всяка съпоставка между двете е неуместна. Не харесвам този стил и не го слушам, но разликата е очевадна. Глория има чар, дар слово, маниери, излъчване - все неща, които определено липсва на заместничката й.

Люси? Не знам що за певици са колежките й от No Angels, но нашенката упорито държи на името на групата. А уважавам достатъчно Добрин Векилов - Дони, та да правя съпоставка между двамата.

Това половинчато (спестих си нецензурните мисли по въпроса) сравнение не е тенденциозно търсене и намиране на кусури в журито, но тия хора ще гледаме месеци наред. И ако те запазят този негативизъм, който демонстрират, то шоуто може да тръгне в нежелана за организаторите му посока.

Конфликтът между "7/8" и bTV е явен, но при Слави работят професионалисти, които знаят кое и как - показаха ни го.

+1 напълно прав си ! :clap:

Нито гледах първия ,нито ще гледам втория .

Предлагам да се направи статистика, за кого се пише повече и кой ще има повече теми и постове по форумите.

Трифонов с първия или Ковачев с втория.

А и по принцип не харесвам реалитита.

Излъгах. :) Може би ще гледам `бойара`(Fort Boayard), защото преди години го даваха по телевизията и тогава ми хареса.

Харесвах и едно друго,преди няколко години го даваха по тв, състезаваха се няколко държави в построен за целта декор с много интересни препядствия ,с катерене ,прескачане и в басеин, също беше интересно.

Кофти опит, но ако се сетя след една година ще те питам с какво си спомняш този мюзик аидъл и гарантирам, че ще е "абе не се сещам кой спечели, но Фънки си го спомням с неговата просташтина".

Не помня нито имената на файв старсове нито на айдъли, нито на тацавущатите с мен.

относно спонянето , Ковачев го помня преди Ку- ку да издатат първия си албум.

Естествено че външния вид е важен, много по-лесно е да станеш звезда, че и идол, не може всяка жаба решила да става идол само защото може да пее вярно да бъде допускана... отделно за това шоу не е най-важното да намери музикален идол или да направи някого звезда, а високият рейтинг, т.е. най-важното е зрителя, в него е дистанционното, оттук, журито мисли за нас и не иска да ни представя неестетически издържани крокодили на сцената, включително прасенцето което го отрязаха с розата... още си спомням как в Стар Академи победи оня дебелак с миризливите чорапи, е какво стана с него а? нали уж можеше да пее...

още си спомням как в Стар Академи победи оня дебелак с миризливите чорапи, е какво стана с него а? нали уж можеше да пее...

Да бе-какво стана с тоя човек :speak:

Къде отиде,нещо албум,клип има ли ;)

Марин се казва,доколкото си спомням

Марая Кери може само да завижда....Разцепи ме този днеска biggrin.gif Жесток беше ;)

Леле,ами онази дето каза,че била манекенка... :) Някой не й ли е казал колко фалшиво пее?! :)

Стюардесата ми хареса и си беше облечена добре! :)

... още си спомням как в Стар Академи победи оня дебелак с миризливите чорапи, е какво стана с него а? нали уж можеше да пее...

Дебелака имаше глас с който малко хора могат да се похвалят.

Фънки е господаря на дивите прасета! Браво Фънки, кефиш ме много! Няма да им цепиш басма на тези лиглювци и принцеси. Само така biggrin.gif

Марая Кери може само да завижда....Разцепи ме този днеска biggrin.gif Жесток беше ;)

Абе стана шоу, ама на гърба на момчето. А то явно не беше много с всичкия си (малко тъпичко ми изглеждаше). МОжеха накрая да не се гаврят по този начин с него. Изобщо защо ли ми се струва, че тая година Иван и Андрей си правят купона за сметка на участниците. И тук му беше мястото на казващия истината ФЪнки да се намеси и да спре този цирк. Както и в случая с мацката дето пя Umbrella (и с нея се изгъбаркаха с балоните). Ама май не е едно и също да казваш истината в очите на хлапетата и на началниците си (Иван и Андрей са продуценти на формата).

Предполагам ,че много от тези които наистина имат талант ще ги видим по- късно, а не в предаванията от кастингите.

Редактирано от foty (преглед на промените)

Предполагам ,че много от тези които наистина имат талант ще ги видим по- късно, а не в предаванията от кастингите.

Е, ти да не очакваше да покажат талантите още в началото. Показват само някои от тях наред с тези, които ни карат само да се смеем. После ще видим кой наистина може да пее :rolleyes:

Е, ти да не очакваше да покажат талантите още в началото. Показват само някои от тях наред с тези, които ни карат само да се смеем. После ще видим кой наистина може да пее :)

Да точно и керито го пуснаха за шоу не за нещо др :)

кен лий, тулибуди будачу :questions::no-no:

P.P.А аз си мислех, че поназнайвам английски biggrin.giflaugh.gif

Ама той не пя на английски момчето,той "по американски" biggrin.gif

Тъкмо мислех,че Майкъл Джексън на кроасаните ще е единствен,ама на станаха двама biggrin.gif Само че този го пуснаха cool.gif

Редактирано от baby_an (преглед на промените)

Добър ден:).

Мислех и аз да напиша нещо подобно,но някой ме е изпреварил.Напълно съм съгласен с горенаписаното!

Хубав ден на всички:rolleyes:

Гинка гледа лошо ама взе че премина

:wors:

• Автор

Възмутени граждани подписаха петиция срещу Фънки

Като член на журито на "Мюзик айдъл" Фънки успя да ядоса доста хора. Част от тях дори са подписали петиция за "детронирането" му.

"Здравейте на всички възмутени, огорчени и обидени от грубото и арогантно държание на Димитър Ковачев, т.н. Фънки!" - гласи петицията. "Реших да се заема с инциативата да направим петиция, изразяваща възмущението ни към въпросния член от журито! Мисля, че един "компетентен" член на журито на формата от ранга на "Мюзик Айдъл", е невъзможно, почертавам невъзможно да бъде толкова арогантен и груб с участниците. Подобни изрази от типа: "ревеш като магаре", "песента я изпя катастрофално идиотски", "гласът ти сякаш излиза от кокоши задник", "бегай да сваляш малко кила и догодина пак ела", "облякли сте се все едно отивате да си купите закуска" и прочие, са неприсъщи и недопустими за човек, който заема място в журито на "Мюзик Айдъл"! Безкрайно сме възмутени от държанието на Димитър Ковачев! Искаме да се спре това грубо отношение към кандидатите! Човек, поне от обща култура би казал "НЕ" и дотам. Не е нужно толкова грубо отношение!" Писмото е подписано от 100-тина човека и е разпространено до редакциите на по-известните медии.

Източник: dir.bg

И аз я четох тази петиция

Но много ме съмнява че ще има някакъв ефект и ще го сменят

sad.gif

Макар че имаме и много културни и интелигентни музиканти,могат да сложат на негово място Данчо Караджов например

Абе хора, какво му е на Фънки, че всички в един глас сте настръхнали срещу него. Всичко е замислено от продуцентите и Фънки се изживява като лошия чичко. А и до колкото съм гледал мюзик айдъл в 99% Фънки е абсолютно точен в преценката си. Това че е малко по- рязък на моменти не го прави автоматично звяр. Аз лично пък ненавиждам оня пудел Люси ама и тя си има своите качества. Защо трябва винаги да мразим и оплюваме различните?

Абе хора, какво му е на Фънки, че всички в един глас сте настръхнали срещу него. Всичко е замислено от продуцентите и Фънки се изживява като лошия чичко. А и до колкото съм гледал мюзик айдъл в 99% Фънки е абсолютно точен в преценката си. Това че е малко по- рязък на моменти не го прави автоматично звяр. Аз лично пък ненавиждам оня пудел Люси ама и тя си има своите качества. Защо трябва винаги да мразим и оплюваме различните?

Не го мразим и оплюваме, а се възмущаваме от неговото прекалено грубо отношение. Има една тънка граница, която не трябва да се преминава, още по-малко пък за пари.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Шот е грубиян и дори жестоката истина може да се казва по тактичен начин.

Довечера няма да има Айдъл заради траура...кофти

Аз лично пък ненавиждам оня пудел Люси ама и тя си има своите качества.

Снощи не беше пудел-беше с изправена оранжавщина

А пък тоя ако на мен ми каже че пея в кокоши гъз - ще го завра точно там и ще го съдя за обида

biggrin.gif

Кокоши гъз,дебел и т.н. може да вика на майка си

Много ценни думички научиха децата от него,няма що

...Това че е малко по- рязък на моменти не го прави автоматично звяр...

Играта е ясна и за непросветените, но има граница, пристъпването на която е недопустимо - не можеш да се подиграваш с физическите данни на хората - телосложение, говорни дефекти т.н.

А що се отнася до въпросната петиция - почти 100% ще я подпиша ... с дистанционното на телевизора.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.