Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Малко ми е чудно дали близката година ще тръгне защото до колкото знам има договор за 1 годин с продуцентите на Music Idol

Като гледам вече е тръгнал.Всичко се върти около Иван,даже и след като го изгониха от шоуто biggrin.gif

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Като гледам вече е тръгнал.Всичко се върти около Иван,даже и след като го изгониха от шоуто biggrin.gif

НАЙ-ГОЛЕМИЯ laugh.gif

И Стоян си тръгна...сега искам и Ана да изчезне. После който и да стане айдъл, все ще се кефя :headphones:

Снощи трябваше Мария да си тръгне,а следващата седмица Стоян... Защо Мария?Тя пя Flashdance - What a Feeling .Песента,която пя Илона на предните кастинги и не мина.Илона пя без инструментал и е се справи много по-добре от Мария!Относно Стоян-как ми дадоха да пее Can You Feel The Love Tonigh!?!

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

относно мюзик айдъл, сега пиша първото си мнение в тая тема, щото не знаех че и тук има иначе в другия форум бая обсъждаме...първо поведението на иВан беше супер тъпо и супер лигаво за това заслужи да го изгонят

Тома е много добър (и те всичките са де ама..) нищо че е метал /аз не слушам метал/ супер си пее песните - един т фавориттите ми

Ивайло - тоя е супер надут и така се е съсредоточил в МИ чеее.... ако го изгонат имам чувството че ще ореве света...аnyway - и много му знае устата

Мария и Ана - тея и двете са ми малко безразлични добре пеят разбира се , но май повече симпатизирам на Марийка

Ясен е добър - пич ,кефи ме , добре пее също и един от фавооуритите ми е

Шанел Еркин- тая нещо не ми е симпатична нз що , пее ама нещо ми е странна biggrin.gif

Денислав и вече заминалата си Пламена - тея кво са трагнали там да се къпат заедно и да ги дават и да се целуват и тн иначе Денислав много ме дразни имал мн кецове, дрехи и тн итн...ни са види от земята ами ...

Хммм Деница - тая дебеличката супер супер много пее

Нора ---една от фаворитките ми е супер си е ... а останалите за който не се сещам може би изобщо не съм им фен хахах щом не се и сещам за тях...значи май останаха ...оф не съм сигурен даже останаха ли някой

Шанел,невероятна си,страхотна си

:clap:

Моите смс-и са само и единствено за теб,с много обич-за таланта ти,за Душата ти

;)

Дано победиш-успех,Слънчице!!!

Е, няма да се кривя...тая вечер си признавам, че тази малката Шанел ми скри шапката ;).

Тая вечер се изкефих максимално на Шанел, Ивайло, Нора и Ясен. Страшни са, евала ;)

П.П.Май няма изпълнение на Шанел, което да не ми е харесало :nono:

не харесвам нели рангелова , а тая песен "мой стих, мой ден" ми бърка в здравето всеки път като я чуя.

Как пък като прещраквах каналите, точно тая песен улучих.

Харесвами гласа на Деница.

Тая песен бе изпълнена невероятно от Невена в предния сезон на айдъла. Мисля, че тя се справи далеч по-добре от Нелито. Но сега и Шанел ме изкефи как я изпя.

А Рангелова ме издразни с изказването си, че оставила Шанел да се изяви. Хайде моля ти се, Шанел може да я прибере съвсем спокойно в задния си джоб, така както е на 15 години :write a letter:

относно мюзик айдъл, сега пиша първото си мнение в тая тема, щото не знаех че и тук има иначе в другия форум бая обсъждаме...първо поведението на иВан беше супер тъпо и супер лигаво за това заслужи да го изгонят

Тома е много добър (и те всичките са де ама..) нищо че е метал /аз не слушам метал/ супер си пее песните - един т фавориттите ми

И е заразително сценичен.

Ивайло - тоя е супер надут и така се е съсредоточил в МИ чеее.... ако го изгонат имам чувството че ще ореве света...аnyway - и много му знае устата

Той е антисценичен и не става за певец. По подобие на Веселин Маринов.

Мария и Ана - тея и двете са ми малко безразлични добре пеят разбира се , но май повече симпатизирам на Марийка

В тях по има надежда, защото са на "ти" със сцената.

Ясен е добър - пич ,кефи ме , добре пее също и един от фавооуритите ми е

Той би бил любимец на публиката.

Шанел Еркин- тая нещо не ми е симпатична нз що , пее ама нещо ми е странна biggrin.gif

Не е толкова странна, просто обикновено пее фалшиво.

Денислав и вече заминалата си Пламена - тея кво са трагнали там да се къпат заедно и да ги дават и да се целуват и тн иначе Денислав много ме дразни имал мн кецове, дрехи и тн итн...ни са види от земята ами ...

Много е изкуствен.

А следващите две са за финала - много са профи.

Хммм Деница - тая дебеличката супер супер много пее

Нора ---една от фаворитките ми е супер си е ... а останалите за който не се сещам може би изобщо не съм им фен хахах щом не се и сещам за тях...значи май останаха ...оф не съм сигурен даже останаха ли някой

За разлика от него Пламена поне пее по-добре

Либоф-нали трябва сценарий да има,цуни-гуни

Иначе и аз не го понасям тоя лигльо и тежкар Денислав

Аз много ама много се надявам това девойче Ана ли каква е да хваща бързия влак за някъде..чак ме е яд,че Данчо пя с нея!Тя не заслужава да пее с него..имам чувството,че някой я лансира много яко и почва да ми изглежда нагласено..незнам така ми се струва тя вика тя не пее на кастинга имаше къдееее къдееее по-добри от нея както казах и преди тази година повечето "айдъли"немогат да пеят според мен

Само Ана и Денислав да изчезват вече. Всички останали ме кефят ;)

Ще ми се Мария да си ходи...Ивайло е в пъти по-талантлив

И аз се радвам, че Ивайло остана ;)

Аз много ама много се надявам това девойче Ана ли каква е да хваща бързия влак за някъде..чак ме е яд,че Данчо пя с нея!Тя не заслужава да пее с него..имам чувството,че някой я лансира много яко и почва да ми изглежда нагласено..незнам така ми се струва тя вика тя не пее на кастинга имаше къдееее къдееее по-добри от нея както казах и преди тази година повечето "айдъли"немогат да пеят според мен

На същото мнение съм и аз. Възможно е да има проблеми с гласните струни, но от съжаление е глупаво да оставиш някой толкова дълго време да изнервя зрителите с фалшивото си пеене. Ако пее тихичко е ок (в тихата тоналност и аз съм безпогрешен...LOL), но вложи ли повечко енергия и фалшът е пълен.

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

На същото мнение съм и аз. Възможно е да има проблеми с гласните струни, но от самосъжаление е глупаво да оставиш някой толкова дълго време да изнервя зрителите с фалшивото си пеене. Ако пее тихичко е ок (в тихата тоналност и аз съм безпогрешен...LOL), но вложи ли повечко енергия и фалшът е пълен.

Не разбрахте ли ? - Шанел is favorit ;)

Извинете моля-кога свършва тоя цирк

:ph34r:

Извинете моля-кога свършва тоя цирк

:doh:

Де да можеше по-скоро, мисля че Юни

Аз смятам,че Шанел пя много фалшиво на този концерт..Най-добре се представиха Деница,Тома и Нора

Еххх, така ме е яд за Ясен sad.gif Въобще не исках той да си ходи. А тая Ана до кога ще е там? :) Харесва ли я някой въобще? angry.gif Въпреки че харесвам и Ивайло, като че ли предпочитах той да си тръгне преди Ясен, но, уви...

Да не си гледала някой друг Мюзик Айдъл?!?

Що? Пффф, аз съм на работа и казах да ми се обадят да ми кажат какво става, та това ми снесоха като информация :) Да не би да си е тръгннал някой друг?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.